imah » wartos » Newest (jeung pangleutikna) Mikropon Series ku DPA Microphones dibere Dina NAMM 2019

Newest (jeung pangleutikna) Mikropon Series ku DPA Microphones dibere Dina NAMM 2019


AlertMe

ANAHEIM, January 8, 2019 - Nyieun perdana NAMM na (Sumatera Hall, Level 2, Booth 18507), DPA Microphones bakal showcasing pangleutikna tinggi-tungtung mikropon audio pro kapsul na, anu d: screet (TM) inti 6060, 6061 Subminiature Microphones jeung d: denda (TM) inti 6066 Subminiature Headsét Mikropon. Sajaba ti éta, DPA Éta d: sora (TM) inti 4099 Tambo Minangkabau Mikropon jeung d: facto (TM) 4018VL linier Vokal Mikropon bakal dipaké nalika hirup pintonan di-stan sapanjang acara. DPA ogé bakal milu dina rupa-rupa sesi atikan ogé supplying mics pikeun sababaraha acara NAMM.

Ngukur di di tilu milimeter (0.12 inci) diaméterna, nu mics Subminiature bisa jadi leutik, tapi aranjeunna kuat dina watesan kinerja. Katiluna microphones ngasupkeun TEC-bieu inti parusahaan ku téhnologi Gedekeun DPA na geus kahontal hiji IP58 rating waterproof, nu nyadiakeun cai jeung Uap lalawanan. Dina watesan spésifikasi teknis, sadaya tilu 6000 capsules séri anu omnidirectional sarta boga rentang frékuénsi 20 Hz - kHz 20. D: screet 6060 lavalier ngabogaan noise floor ngan 24 dB (A), sedengkeun Homonim screet 6061 lavalier na d: headset 6066 rupa kudu noise floors ngan 26 dB (A).

D: sora (TM) inti 4099 Tambo Minangkabau Mikropon ogé incorporates core ku téhnologi Gedekeun DPA. D: sora inti garis 4099 dirancang pikeun pamakéan ku unggal woodwind tur alat acoustical. Dipikawanoh pikeun ukuran wijaksana sarta serbaguna pilihan ningkatna / klip, anu d: sora inti 4099 mic mangrupakeun fit gede pikeun rupa-rupa aplikasi ranging ti studio jeung téater hirup pintonan. Keur d: mics inti sora, anu rentang dinamis geus Isro ti 100 dB mun 108 dB keur SPL nyaring ti 95 dB mun 109 dB keur SPL ekstrim.

DPA ieu nyadiakeun sagala tina mics keur tahap utama luar Yamaha Grand Plaza, kaasup Homonim dicate (TM) 4011 Cardioid Microphones, d: dicate (TM) 2011 Kembar diafragma Cardioid Microphones, d: ngajawab inti 4099 Tambo Minangkabau Microphones na d: facto (TM) Vokal Microphones, sarta bakal aya dina leungeun pikeun mantuan pita ku patalékan atanapi téhnik miking.

DPA ogé contributing ka Dynaudio urang Unheard Project, nu méré seniman anyar kasempetan pikeun ngarekam musik maranéhanana sarta meunang paparan dina skala global. Seniman bakal meunang kasempetan pikeun nedunan jeung catetan hirup di Dynaudio studio Unheard sapanjang acara maké Pilihan rupa DPA alat jeung vokal mics, katuhu di tengah wewengkon Grand Plaza.

Dina Saptu, 26th Januari wawakil DPA baris nyokot bagian dina dua panels di Hilton, Level 4, Room C7. Ti 12: 00PM mun 2: 00PM PST, Vincent Jibril Antonini, DPA Global Penjualan Rojongan / Usaha Manajer anyar dina AS baris hadir salaku bagian tina "Milih The Katuhu Vokal mic" sessi, dimana anjeunna bakal ngabahas tip sarta trik keur milih teh katuhu mikropon-jenis dumasar kana rangkaean aplikasi. Handap panel ieu ti 2: 00PM mun 4: 00PM PST, Paul Andrews, Rojongan Penjualan Global & Business Development Manager di DPA, bakal presenting dina sési dina Miking nu Piano, paduan suara jeung orchestra. Andrews bakal ngagunakeun DPA urang d: dicate (TM) Rekaman Microphones ogé Homonim sora inti mics 4099, d: screet inti 4061 Miniature Omnidirectional Microphones na d: tanda (TM) 4098 Supercardioid Microphones.

Ngeunaan MICROPHONES DPA:
DPA Microphones teh ngarah produsén Denmark Profesional Audio sahiji kualitas luhur solusi condenser mikropon pikeun aplikasi profésional. Tujuanana pamungkas DPA urang téh sok nyadiakeun nasabah na jeung mungkin solusi mikropon mutlak finest pikeun sakabéh pasar na, nu ngawengku sora hirup, instalasi, ngarekam, téater jeung siaran. Lamun datang ka prosés desain, DPA nyokot moal potong kompas. Atawa carana kompromi parusahaan on proses manufaktur na, nu geus rengse di pabrik DPA di Dénmark. Hasilna, produk DPA urang anu global muji pikeun kajelasan luar biasa maranéhanana sarta transparansi, spésifikasi unparalleled, reliabiliti pang luhur na, luhureun sakabeh, sora murni, uncolored na undistorted. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.dpamicrophones.com.

Tuturkeun DPA Microphones:
Facebook: @DPAmicrophones
Twitter: @DPAmicrophones
LinkedIn: DPA Microphones A / S
Instagram: dpa_microphones
Youtube: DPAmicrophones


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!