imah » Lahirna eusi » NewTek TriCaster® Mini 4K Ditambahkeun Kalayan Fitur Parangkat Lunak Alat Pikeun Ngabantosan Produser Ngadekkeun Pamiarsa Ti mana waé

NewTek TriCaster® Mini 4K Ditambahkeun Kalayan Fitur Parangkat Lunak Alat Pikeun Ngabantosan Produser Ngadekkeun Pamiarsa Ti mana waé


AlertMe

Automation kuat sareng kontrol jauh ngaluncurkeun Live Story Creator and LivePanel ngalengkepan set maya anu aya, panggero tamu jauh, integrasi média sosial, siaran wéb sareng seueur deui.

TriCaster Mini 4K.pngNewTek, pamimpin di téknologi pidéo basis IP sareng bagian na Vizrt Grup, dinten ngumumkeun versi panganyarna tina TriCaster® Mini 4K. Parantos lengkep sareng sistem produksi video multicamera anu lengkep, pasar anyar, TriCaster Mini 4K anu nembé ditingkatkeun nambihan fitur groundbreaking sapertos Live Story Creator and LivePanel dirancang pikeun ngajukeun produksi acara jaringan kualitas langkung gampang pikeun produsen lone atanapi tim leutik naha éta nyaéta pamula novis atanapi profésional pidéo musiman.

The TriCaster Mini 4K ditingkatkeun nawarkeun pangaturan gampang kalayan kamampuan produksi live éksténsif kalebet kualitas siaran-kualitas, set maya anu leres anu disesuaikan pikeun ngahurungkeun ruang tamu, garasi, atanapi ruangan bawah tanah kana studio profésional anu ngagambarkeun identitas atanapi merek tina bisnis, imah ibadah, sakola atanapi agénsi. Grafik siaran anu nggumunkeun, playback média, kontrol otomatis hiji sentuhan, panggeroan video Skype jauh saluran, integrasi terpadu, integrasi média sosial sareng seueur deui dikirimkeun dugi ka resolusi UHD p60.

"NewTekMisi 'sérsina salawasna pikeun ngajantenkeun hiji jalma atanapi tim alit pikeun nganteurkeun acara anu siga televisi nyata. Teu kantos aya waktos nalika ieu langkung relevan, "saur Dr. Andrew Cross, presiden R&D pikeun Vizrt Grup. "The TriCaster Mini 4K anyar ngamungkinkeun saha waé ti CEO pikeun menteri ka guru pikeun nyiptakeun acara anu luar biasa sareng nyandak aranjeunna online ti ampir mana waé."

Live Story Creator ngamungkinkeun hiji individu ngajalankeun hiji sakabéh produksi tina dokumén Microsoft Word®. Skrip anu diwangun dina Microsoft Word® nyababkeun pemicu lampah nalika dimuat dina TriCaster Mini 4K, anu nyarioskeun carios para konsentrasi ngan ukur dina kiriman pesen tinimbang setélan téknis sareng produksi.

TC-Mini-back-panel-straight.jpg

LivePanel ngenalkeun kadali jauh anu disesuaikan, browser dumasar browser tina TriCaster Mini 4K ti mana waé dina jaringan daérah anu sami, ngantepkeun saha waé kaasup presenter ngadalikeun langsung ganti, komposit, campuran / épék, puter balik média, audio, automation sareng seueur deui, ti alat kaasup tablet, smartphone sareng laptop. Makro anu dikonfigurasi ayeuna ogé didukung, ngamungkinkeun tugas sareng urutan rutin tapi kompléks pikeun dieksekusi di tombol kancing.

Dua saluran input Skype ngamungkinkeun kontributor tamu sacara babarengan pikeun milu ti studio, laptop atanapi telepon di peuntas dunya, sadayana dipidangkeun ku grafik siaran pikeun judul, épék kotak ganda sareng seueur deui. TriCaster Mini 4K ogé bakal ngirimkeun dua émbaran diumumkeun Spark Plus IO 4K p60 encode / decode konversi, anu ngamungkinkeun IP basis, alur kerja NDI®-heula ngagunakeun input anu parantos aya sareng output.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal TriCaster Mini 4K sareng daptar fitur lengkep, punten kunjungan www.newtek.com/tricaster/mini/.

Bedah na kasadiaan

TriCaster Mini 4K ayeuna sayogi dina $ 7,995 USMSRP. Harga internasional bisa rupa-rupa.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal NewTek, Mangga buka www.newtek.com.

kira-kira NewTek:

NewTek nyaéta pamimpin téknologi vidéo IP anu masihan unggal juru carios sora liwat pidéo. Gawe ekslusif sareng Mitra Channel anu dipilih di sakumna dunya pikeun nganteurkeun solusi inovatif ka pasar, NewTek nguatkeun konsumén pikeun ngembangkeun pamirsa, merek sareng usaha anu langkung gancang ti kantos. NewTek produk asli IP-centric via NDI®.

Klién di antarana: Mahkamah Agung Inggris, New York Giants, NBA Development League, NHL, Nickelodeon, CBS Radio, ESPN Radio, Fox Sports, MTV, National Aeronautics and Space Administration (NASA), Pinsent Masons LLP, sareng seueur deui tibatan 80% tina US Fortune 100.

NewTek mangrupikeun bagian tina Vizrt Grup barengan merek adina, Vizrt sareng NDI. NewTek nuturkeun tujuan tunggal Grup ieu; carita anu langkung, langkung nyarios. www.newtek.com


AlertMe