imah » Lahirna eusi » NewTek TriCaster® Mini 4K Ditambahkeun Kalayan Fitur Parangkat Lunak Alat Pikeun Ngabantosan Produser Ngadekkeun Pamiarsa Ti mana waé

NewTek TriCaster® Mini 4K Ditambahkeun Kalayan Fitur Parangkat Lunak Alat Pikeun Ngabantosan Produser Ngadekkeun Pamiarsa Ti mana waé


AlertMe

Automation kuat sareng kontrol jauh ngaluncurkeun Live Story Creator and LivePanel ngalengkepan set maya anu aya, panggero tamu jauh, integrasi média sosial, siaran wéb sareng seueur deui.

TriCaster Mini 4K.pngNewTek, pamimpin di téknologi pidéo basis IP sareng bagian na Vizrt Grup, dinten ngumumkeun versi panganyarna tina TriCaster® Mini 4K. Parantos sistem produksi pidéo multicamera live paling lengkep di pasar, TriCaster Mini 4K anu nembé ditingkatkeun nambihan fitur groundbreaking sapertos Live Story Creator sareng LivePanel anu dirancang pikeun ngahasilkeun produksi kualitas jaringan langkung gampang pikeun produser lone atanapi tim alit naha éta nyaéta pemula anu anyar atanapi ahli pidéo anu berpengalaman.

TriCaster Mini 4K anu ditingkatkeun nawiskeun gampang nyetél kalayan kamampuan produksi live anu éksténsif kalebet kualitas siaran, set virtual anu lengkep pikeun ngarobih ruang tamu, garasi, atanapi basement janten studio propésional anu ngagambarkeun idéntitas atanapi mérek bisnis mana waé, rumah ibadah, sakola atanapi agénsi. Grafik siaran anu pikaheraneun, playback média, hiji kontrol otomatis touch, multi-kanal video Skype jauh panggero, replay terpadu, integrasi média sosial sareng anu sanésna sadayana dikirimkeun dugi ka résolusi p60 UHD lengkep.

"NewTekMisi na pikeun ngalakukeun éta mungkin pikeun hiji jalma atanapi hiji tim alit pikeun ngirimkeun acara anu katingalina sapertos televisi nyata. Teu pernah aya waktos nalika ieu langkung relevan, "saur Dr. Andrew Cross, présidén P&P pikeun éta Vizrt Grup. "The TriCaster Mini 4K anyar ngamungkinkeun saha waé ti CEO pikeun menteri ka guru pikeun nyiptakeun acara anu luar biasa sareng nyandak aranjeunna online ti ampir mana waé."

Live Story Creator ngamungkinkeun saurang individu ngajalankeun hiji sadaya produksi tina dokumén Microsoft Word®. Skrip anu diwangun dina Microsoft Word® kalebet pemicu tindakan nalika dimuat kana TriCaster Mini 4K, ngamungkinkeun juru dongéng pikeun musatkeun ngan ukur dina pangiriman pesen tibatan dina téknis sareng produksi.

TC-Mini-back-panel-straight.jpg

LivePanel ngenalkeun kendali jarak jauh berbasis browser tina TriCaster Mini 4K ti mana waé dina jaringan daérah anu sami, ngantep saha waé anu ngiringan kontrol presentasi langsung, nyusun, campuran / épék, putereun média, audio, otomatisasi sareng seueur deui, ti parangkat kalebet tablet, smartphone sareng laptop. Macros anu tiasa dikonfigurasi ayeuna ogé didukung, ngamungkinkeun tugas sareng urutan anu rutin tapi rumit pikeun dijalankeun kalayan menekan tombol.

Dua saluran input Skype ngamungkinkeun kontributor tamu sacara babarengan pikeun milu ti studio, laptop atanapi telepon di peuntas dunya, sadayana dipidangkeun ku grafik siaran pikeun judul, épék kotak ganda sareng seueur deui. TriCaster Mini 4K ogé bakal ngirimkeun dua émbaran diumumkeun Spark Plus IO 4K p60 encode / decode konversi, anu ngamungkinkeun IP basis, alur kerja NDI®-heula ngagunakeun input anu parantos aya sareng output.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal TriCaster Mini 4K sareng daptar fitur lengkep, punten kunjungan www.newtek.com/tricaster/mini/.

Bedah na kasadiaan

TriCaster Mini 4K ayeuna sayogi dina $ 7,995 USMSRP. Harga internasional tiasa bénten-bénten.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal NewTek, Mangga buka www.newtek.com.

kira-kira NewTek:

NewTek nyaéta pamimpin téknologi vidéo IP anu masihan unggal juru carios sora liwat pidéo. Gawe ekslusif sareng Mitra Channel anu dipilih di sakumna dunya pikeun nganteurkeun solusi inovatif ka pasar, NewTek nguatkeun konsumén pikeun ngembangkeun pamirsa, merek sareng usaha anu langkung gancang ti kantos. NewTek produk asli IP-centric via NDI®.

Klién di antarana: Mahkamah Agung Inggris, New York Giants, NBA Development League, NHL, Nickelodeon, CBS Radio, ESPN Radio, Fox Sports, MTV, National Aeronautics and Space Administration (NASA), Pinsent Masons LLP, sareng seueur deui tibatan 80% tina US Fortune 100.

NewTek mangrupikeun bagian tina Vizrt Grup sareng mérek adina, Vizrt sareng NDI. NewTek nuturkeun tujuan tunggal Grup ieu; carita anu langkung, langkung nyarios. www.newtek.com


AlertMe