imah » wartos » NewTek TriCaster® Mini Nyangking Produksi Media Digital UHD sareng Streaming ka Sakola, Usaha, sareng Profesional AV

NewTek TriCaster® Mini Nyangking Produksi Media Digital UHD sareng Streaming ka Sakola, Usaha, sareng Profesional AV


AlertMe

Dinten ieu NewTek ngenalkeun generasi saterusna TriCaster® Mini, tambihan énggal pikeun garis produk TriCaster sareng sistem produksi pidéo lengkep lengkep sareng ringkes sadunya.

Setélan plug-and-play tina TriCaster Mini ngamungkinkeun produsén vidéo anyar ngamimitian gancang, sareng gampang jalanna pikeun nyiptakeun program anu langkung canggih, dina resolusi dugi ka 4K, pikeun kiriman ka sadaya layar dinten ieu. Ukuran leutik sareng beurat hampangna tiasa dicandak ku juru santai di mana waé, nyetél tur mimitian dina menit. Ogé kalebet ratusan tingkat éntri-tingkat sareng alat produksi canggih sapertos set maya, épék transisi animasi endah pisan, ulangan pikeun acara olahraga, streaming, rekam, peluncuran, medarkeun média sosial one-touch, sareng seueur deui.

"Saréréa gaduh carita anu luar biasa pikeun dicaritakeun, sareng pidéo mangrupikeun cara anu paling ampuh pikeun ngirim pesen anjeun. Kusabab éta urang narékahan pikeun ngadamel pikaresepeun tur pikaresepeun pikeun nyiptakeun, "saur Dr. Andrew Cross, presiden R&D Vizrt Grup, indung merek na NewTek sareng NDI®. "Naha anjeun mahasiswa, manajer komunikasi perusahaan, atanapi profesional pidéo musiman, TriCaster Mini gaduh sadayana pikeun ngajantenkeun anjeun sareng ngajantenkeun kualitas siaran anjeun tiasa ngalir ka sadaya toko média sosial favorit anjeun."

Input video éksternal 8 TriCaster Mini bakal ngadukung sagala kombinasi sumber anu cocog dina resolusi dugi ka 4K UHD, masihan seueur pilihan cariosan, langkung sudut, langkung seueur sudut pandang tibatan alat sanés dina kelasna. Opat sambungan sareng NDI TriCaster Mini nganggo sambungan NDI sareng kakuatan-over-Ethernet (PoE) damel video, audio, tally, kakawasaan sareng kendali salaku gampang dipasang dina kabel Ethernet, ngahémat waktos, artos sareng usaha. Dua modul input kalebet sareng PoE nyambung langsung anu tos aya HDMI alat anu, langsung ningkatkeun aranjeunna ka sumber anu cocog sareng NDI.

Eksklusif pikeun TriCaster Mini anyar nyaéta aplikasi Kaméra NDI | HX pikeun Alat Mobile anu aya sakumaha diunduh ti toko Apple. Hal ieu ngamungkinkeun pidéo, nepi ka 4K UHD tina alat ios, pikeun ngirimkeun Wi-Fi salaku sumber NDI sareng nyambung sareng sistem TriCaster Mini dina jaringan, janten ayeuna anjeun tiasa narik nembak tina tim iPhones anjeun, lancar.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Mini TriCaster Mini, mangga kunjungan www.newtek.com.

Bedah na kasadiaan

NewTek TriCaster Mini bakal sayogi sasih bulan ieu sareng bungkusan mimitian ti $ 8,995 USMSRP. Harga internasional bakal rupa-rupa.


AlertMe