imah » diulas » NewTek TriCaster® Sistem Produksi Video Mini Nyayogikeun UHD Digital Media Production and Streaming

NewTek TriCaster® Sistem Produksi Video Mini Nyayogikeun UHD Digital Media Production and Streaming


AlertMe

 

Kusabab 1985, NewTek, Inc. parantos janten raja Pamimpin téknologi video IP anu parantos ngarobih cara-cara kumaha jalma nyiptakeun eusi televisi gaya jaringan sareng ngabagiana ka dunya sanés. The San Antonio, Perangkat lunak sareng sofwér basis Texas parantos ngabantosan ngahasilkeun alat pidéo langsung sareng pasca produksi sareng alat imaging visual pikeun:

  • Komputer pribadi
  • acara olahraga
  • Obrolan dumasar wéb dumasar
  • Hiburan Live
  • Kelas
  • Komunikasi perusahaan

Ieu sareng seueur waé pikeun mana waé anu nganggo pangguna tiasa aktip nyandak sareng nyebarkeun pidéo langsung. NewTek nyayogikeun palanggan na ku cara anu épisién pikeun numuhkeun pamirsa, mérek, sareng usaha langkung gancang tibatan sateuacanna. Ditambahkeun perusahaan pangénggalna pikeun Baris produk TriCaster bakal paling pasti bakal diluhureun saluareun misi na pikeun ngabantosan para nasabah pikeun nyarioskeun carita anu langkung saé, langkung saé, sareng anu langkung cerah ngaliwatan palaksanaan narékahan visual anu ditetepkeun ku software.

 

New Tek's TriCaster® Mini

 

 

Generasi saterusna Tek anyar TriCaster® Mini mangrupikeun sistem produksi video paling lengkep sareng kompak sadunya. Setélan plug-and-play TriCaster Mini ngamungkinkeun pikeun produser pidéo énggal pikeun ngamimitian gancang, sareng gampang jalan nepi ka nyiptakeun program anu langkung ageung sareng canggih kalayan résolusi dugi ka 4K, pikeun pangiriman ka sadaya layar ayeuna. The TriCaster® Mini mangrupikeun ukuran leutik sareng sistem ringan, anu ngamungkinkeun para juru carios nyandak mana waé, nyetél sareng ngamimitian dina sababaraha menit. TriCaster® Mini nawiskeun ogé ratusan tingkat éntri-tingkat sareng alat produksi canggih sapertos:

  • Panyungsi maya
  • Épék transisi animasi endah pisan
  • Balékeun pikeun acara olahraga
  • streaming
  • rekaman
  • Kénggalan
  • Pubarkeun média sosial Hiji-sentuhan

Fitur ieu sareng seueur deui kalebet dina sistem produksi pidéo anu luar biasa ieu kusabab numutkeun présidén R&D pikeun Vizrt Grup, (indung merek na NewTek sareng NDI®) Dr Andrew Palang, "Saréréa gaduh carita anu luar biasa pikeun dicaritakeun, sareng pidéo mangrupikeun cara anu paling ampuh pikeun ngirim pesen anjeun. Kusabab éta urang narékahan pikeun ngadamel pikaresepeun tur pikaresepeun pikeun nyiptakeun, ”. "Naha anjeun mahasiswa, manajer komunikasi perusahaan, atanapi profesional pidéo musiman, TriCaster Mini gaduh sadayana pikeun ngajantenkeun anjeun sareng ngajantenkeun kualitas siaran anjeun tiasa ngalir ka sadaya toko média sosial favorit anjeun."

 

tambahan Fitur TriCaster® Mini

 

 

TriCaster Mini ngagaduhan 8 input video éksternal sareng aranjeunna damel pikeun ngadukung kombinasi sumber anu cocog dina resolusi dugi ka 4K UHD. Ieu nyayogikeun juru carios sareng seueur pilihan, sudut langkung seueur, langkung sudut pandang tibatan alat sanés dina kelasna. TriCaster Mini ogé ngagaduhan opat sambungan NDI plug-and-play sareng power-over-Ethernet (PoE), anu ngajantenkeun pidéo, audio, tally, power, sareng kontrol sakumaha gampang dicolokkeun dina kabel Ethernet. Fitur ieu ngahémat waktos pangguna, artos sareng usaha. Ogé kalebet, aya dua modul input sareng Poe (power-over-Ethernet) anu langsung ngahubungkeun pangguna anu tos aya HDMI alatna. Ieu bakal langsung ningkatkeun aranjeunna ka sumber anu cocog sareng NDI.

Aplikasi mobile ekslusif pikeun TriCaster Mini nyaéta NDI | HX Kaméra.

 

 

Aplikasi mobile ieu sayogi salaku undeuran tina Apple Store. The NDI | HX Kaméra ngamungkinkeun pidéo, dugi ka 4K UHD tina alat ios, anu ngirimkeun ngalangkungan Wi-Fi salaku sumber NDI sareng nyambungkeun sareng sistem TriCaster Mini dina jaringan. Ieu ngamungkinkeun pikeun pangguna pikeun narik gambar ti iPhones timna langkung gampil. Nalika nyawalakeun harga sareng kasadiaan, anu NewTek TriCaster Mini bakal sayogi sasih bulan ieu sareng bungkus dimimitian ti $ 8,995 AS MSRP. Harga internasional bakal rupa-rupa.

 

Kasimpulanana

 

 

NewTek urang inti filsafat janten sapertos kieu, "Carita visual anu ditetepkeun ku parangkat lunak (#SDVS) ngadorong sistem produksi video kompak pang lengkepna sadunya pikeun ngabantosan sadayana nyarios langkung seueur carita, langkung ageung, langkung saé, langkung cerah, langkung berani. ” Cukup slogan nalika ngusahakeun jangkung ngan ukur kreatip anu paling jero anu langsung kaluar tina pamikiran pangadeg, Tim Jenison jeung Paul Montgomery.

 

 

NewTek nyaéta perusahaan anu dipiboga ku pribadi Vizrt. Éta dumasar kana San Antonio, Texas. Merek perusahaan ngiringan anu Vizrt jeung NDI handapeun payung merek Vizrt Grup. nu NewTek mérek 100% komitmen ka mitra saluran na salaku rute ka pasar.

Sababaraha tina NewtekKlién kalebet:

  • Liga Pangembangan NBA
  • Fox News
  • BBC
  • NHL
  • Nickelodeon
  • BPS Radio
  • ESPN Radio
  • Fox Olahraga
  • MTV
  • TWiT.TV
  • AS Dinten
  • Departemen Kaamanan Dalam Negeri AS (DHS)
  • National Aeronautics and Space Administration (NASA)
  • Celebro Media
  • Cardiff Metropolitan University
  • Harga Coopers Waterhouse
  • Universitas Charles di Iraha
  • Manggon Mason LLP

Ieu sareng langkung ti 80% ti US Fortune 100 mangrupikeun palanggan New Tek.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal Newtek sareng TriCaster Mini anyar, pariksa deui www.newtek.com


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)