imah » diulas » NewTek TriCaster® Sistem Produksi Video Mini Nyayogikeun UHD Digital Media Production and Streaming

NewTek TriCaster® Sistem Produksi Video Mini Nyayogikeun UHD Digital Media Production and Streaming


AlertMe

Kusabab 1985, NewTek, Inc. parantos janten raja Pamimpin téknologi video IP anu parantos ngarobih cara-cara kumaha jalma nyiptakeun eusi televisi gaya jaringan sareng ngabagiana ka dunya sanés. The San Antonio, Perangkat lunak sareng sofwér basis Texas parantos ngabantosan ngahasilkeun alat pidéo langsung sareng pasca produksi sareng alat imaging visual pikeun:

  • Komputer pribadi
  • acara olahraga
  • Obrolan dumasar wéb dumasar
  • Hiburan Live
  • Kelas
  • Komunikasi perusahaan

Ieu sareng seueur waé pikeun mana waé anu nganggo pangguna tiasa aktip nyandak sareng nyebarkeun pidéo langsung. NewTek nyadiakeun para nasabahna anu épisién épisién pikeun ngembangkeun pamirsa, merek, sareng usaha anu langkung gancang ti sateuacanna. Pangiriman parusahaan panganyarna pikeun Baris produk TriCaster bakal paling pasti bakal diluhureun saluareun misi na pikeun ngabantosan para nasabah pikeun nyarioskeun carita anu langkung saé, langkung saé, sareng anu langkung cerah ngaliwatan palaksanaan narékahan visual anu ditetepkeun ku software.

Anyar Tek's TriCaster® Mini

Generasi anyar Tek Tek TriCaster® Mini nyaéta sistem produksi pidéo anu lengkep sareng ringkes. Setélan plug-and-play TriCaster Mini ngamungkinkeun para produser video anyar dimimitian gancang, sareng gampang jalanna pikeun nyiptakeun program anu langkung ageung sareng canggih kalayan resolusi dugi ka 4K, pikeun kiriman ka sadaya layar dinten ieu. The TriCaster® Mini mangrupikeun ukuran leutik sareng sistem ringan, anu ngamungkinkeun para juru carios nyandak mana waé, nyetél sareng ngamimitian dina sababaraha menit. TriCaster® Mini nawiskeun ogé ratusan tingkat éntri-tingkat sareng alat produksi canggih sapertos:

  • Panyungsi maya
  • Épék transisi animasi endah pisan
  • Balékeun pikeun acara olahraga
  • streaming
  • rekaman
  • Kénggalan
  • Pubarkeun média sosial Hiji-sentuhan

Ieu sareng seueur fitur anu kalebet dina sistem produksi pidéo anu luar biasa ieu kumargi nurutkeun presiden R&D pikeun Vizrt Grup, (indung merek na NewTek sareng NDI®) Dr Andrew Palang, "Saréréa gaduh carita anu luar biasa pikeun dicaritakeun, sareng pidéo mangrupikeun cara anu paling ampuh pikeun ngirim pesen anjeun. Kusabab éta urang narékahan pikeun ngadamel pikaresepeun tur pikaresepeun pikeun nyiptakeun, ”. "Naha anjeun mahasiswa, manajer komunikasi perusahaan, atanapi profesional pidéo musiman, TriCaster Mini gaduh sadayana pikeun ngajantenkeun anjeun sareng ngajantenkeun kualitas siaran anjeun tiasa ngalir ka sadaya toko média sosial favorit anjeun."

tambahan Fitur TriCaster® Mini

TriCaster Mini gaduh input video éksternal 8 sareng aranjeunna damel pikeun ngadukung sagala kombinasi sumber anu cocog dina resolusi dugi ka 4K UHD. Ieu nyayogikeun carios langkung seueur pilihan, langkung sudut, langkung seueur sudut pandang tibatan alat sanés dina kelasna. TriCaster Mini ogé gaduh opat sambungan NDI plug-and-play sareng power-over-Ethernet (PoE), anu nyababkeun pidio, audio, tally, kakuatan, sareng kontrol sapertos gampang sapertos dipasang dina kabel Ethernet. Fitur ieu ngahemat pamaké, waktos sareng artos. Ogé kaasup, aya dua modul input sareng PoE (power-over-Ethernet) anu langsung nyambungkeun hiji pangguna anu tos aya HDMI alatna. Ieu bakal langsung ningkatkeun aranjeunna ka sumber anu cocog sareng NDI.

Aplikasi mobile ekslusif pikeun TriCaster Mini nyaéta NDI | HX Kaméra.

Aplikasi mobile ieu sayogi salaku undeuran tina Apple Store. The NDI | HX Kaméra ngamungkinkeun pidéo, dugi ka 4K UHD tina alat ios, anu ngirimkeun langkung Wi-Fi salaku sumber NDI sareng nyambung sareng sistem TriCaster Mini dina jaringan. Hal ieu ngamungkinkeun para pangguna narik nembak tina iPhones timnya kalayan gampang. Nalika ngabahas harga sareng kasadiaan, éta NewTek TriCaster Mini bakal sayogi sasih bulan ieu sareng bungkus dimimitian ti $ 8,995 AS MSRP. Harga internasional bakal rupa-rupa.

Kasimpulanana

NewTek urang filsafat inti janten sapertos kieu, "Perceritaan visual anu ditetepkeun software (#SDVS) nyababkeun sistem produksi video kompak anu lengkep di dunya pikeun ngabantosan sadayana nyaritakeun langkung seueur carita anu langkung ageung, langkung saé, langkung saé, langkung terang. " Cukup slogan nalika ngusahakeun jangkung ngan ukur kreatip anu paling jero anu langsung kaluar tina pamikiran pangadeg, Tim Jenison jeung Paul Montgomery.

NewTek nyaéta perusahaan anu dipiboga ku pribadi Vizrt. Éta dumasar kana San Antonio, Texas. Merek perusahaan ngiringan anu Vizrt jeung NDI handapeun payung merek Vizrt Grup. nu NewTek merek mangrupikeun 100% komitmen pikeun mitra kanal janten rute ka pasar.

Sababaraha tina NewtekKlién na kaasup:

  • Liga Pangembangan NBA
  • Fox News
  • BBC
  • NHL
  • Nickelodeon
  • BPS Radio
  • ESPN Radio
  • Fox Olahraga
  • MTV
  • TWiT.TV
  • AS Dinten
  • Departemen Kaamanan Dalam Negeri AS (DHS)
  • National Aeronautics and Space Administration (NASA)
  • Celebro Media
  • Cardiff Metropolitan University
  • Harga Coopers Waterhouse
  • Universitas Charles di Iraha
  • Manggon Mason LLP

Ieu sareng langkung ti 80% tina AS Fortune 100 nganggawé palanggan Anyar Tek.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal Newtek sareng TriCaster Mini anyar, pariksa deui www.newtek.com


AlertMe