imah » wartos » Ngabayangkeun Communications Ngabantu Konsumén memaksimalkan Kahirupan of Broadcast Aset maranéhna

Ngabayangkeun Communications Ngabantu Konsumén memaksimalkan Kahirupan of Broadcast Aset maranéhna


AlertMe

Rolling kaluar program anyar dina pergaulan jeung Bénténg Leyuran nyadiakeun sagala-embracing rojongan tur jasa

Las Vegas, April 7, 2019 - Dina respon kana disiarkeun na pausahaan media anu kudu mulasara aset maranéhna aya bari perencanaan move maranéhanana ka, IP hareup software-centric, ngabayangkeun Communications geus gawé bareng Bénténg Leyuran mun nawarkeun perawatan sakabeh-infrastruktur jeung pakét pangropéa. Kurban anyar, Bayangkeun Service Bénténg, nyadiakeun multi ngajual rojongan hardware na layanan pikeun ampir sagala produk ngajual, ngaliwatan hiji titik tunggal kontak. program nu mangrupa bagian ti pendekatan customer-centric Bayangkeun urang, nu Sigana di kauntungan bisa accrued tina sistem jeung jasa, saluareun jualan produk tradisional.

Dina program perawatan nambahan ieu, ngabayangkeun Communications bakal ngadamel sagala perbaikan pakakas sorangan, kalayan Bénténg Leyuran menata ladenan, perbaikan jeung perawatan pakakas pihak-katilu. Leyuran Bénténg nyaéta salah sahiji panyadia pangbadagna Telecom, jasa perbaikan mobile jeung alat video, sareng infrastruktur global pikeun logistik, perbaikan sarta sebaran.

"Urang geus dibuka proyék suksés kalayan konsumén marquee pilih, sarta eupan balik ieu nu aranjeunna ningali program perawatan ieu salaku dalil compelling," ceuk Tom Cotney, CEO di ngabayangkeun Communications. "Kusabab dimimitian revolusi software-centric, kami geus salawasna dijadikeun titik nu unggal penyiar bakal nyieun transisi dina waktu sorangan, dumasar kana jalur maranéhanana dipilih sarta Pace".

Cotney ditambahkeun, "Bayangkeun Service Bénténg nyaéta respon langsung ka requests ti nasabah urang, anu hoyong waragad-éféktif jeung dipercaya cara pikeun mulasara hardware maranéhna aya bari perencanaan pikeun masa depan IP. Aranjeunna ngawartoskeun kami aranjeunna diperlukeun hiji, streamlined, profésional, jasa perawatan expeditious dipercaya pikeun téhnologi maranéhna aya, sarta yén nyaéta kahayang urang ayeuna ngalamar kalawan Bayangkeun Service Bénténg -. Eta mangrupakeun warung hiji-eureun "

Ieu kurban sapertos munggaran di séktor siaran. Kitu ogé nyadiakeun kapastian sabudeureun kinerja parabot, éta ogé ngajadikeun waragad leuwih bisa diprediksi jeung avoids butuh purchases darurat pakakas ngagantian nu moal bakal lajeng boga hirup komérsial pinuh di layanan. Ngabayangkeun Service Bénténg ieu utamana pikaresepeun pikeun organisasi nu ningali hiji redevelopment badag skala payun tapi anu getol ngungkit sistem maranéhna aya dugi sakitu nu transisi ka sadayana IP, infrastruktur software-centric.

"Ieu jalan gede pikeun kami pikeun nawarkeun layanan rojongan urang pikeun industri siaran, ditéang ku pamimpin pasar di Bayangkeun," ceuk Dan Walsh, COO di Bénténg Leyuran. "Ayeuna Kami jasa parabot ti leuwih ti pabrik 480 tur platform Sistim 1,050, sarta boga staf rékayasa kalawan 25 + taun R & D kaahlian - na urang terus néangan rék dilegakeun kaahlian jeung kapasitas urang. Urang nyaho nurun ieu program care nya naon gelar loba tepi organisasi média anu néangan, sarta kami kasampak maju ka tumuwuh jasa urang pikeun industri. "

ngabayangkeun Communications geus ditandatanganan para nasabah ka Bayangkeun Service Bénténg kontrak.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal ngabayangkeun Communications'Produk na leyuran, mangga buka www.imaginecommunications.com

###

Ngeunaan Leyuran Bénténg
Leyuran Bénténg teh panyadia pangsa pasar ngarah tina perbaikan produk lifecycle sarta logistik jasa pikeun telekomunikasi sarta video pasar peralatan. Kalawan leuwih 30 taun pangalaman, Bénténg geus diwangun reputasi salaku supplier luhur pikeun panyadia ladenan nu pamenta perbaikan produk kualitas luhur, rojongan tur logistik teknis jasa. FortressOne, hiji kurban jasa terpadu nyadiakeun suite komprehensif ngeunaan jasa pikeun alat-alat warisan kritis. jasa FortressOne ngawengku: perbaikan hardware, CTAC - rojongan teknis produk, ngagantian sateuacanna hardware, hardware sparing, sarta sabalikna manajemén logistik.

Leyuran Bénténg ieu kantor pusatna di Plano, Texas kalawan fasilitas di Leesburg, Florida sarta Lenexa, Kansas. Mangga buka website Bénténg Leyuran di www.fortsol.com atanapi nuturkeun kami on Twitter di @fortsol

kira-kira ngabayangkeun Communications
ngabayangkeun Communications empowers industri média jeung hiburan ngaliwatan inovasi transformative. Broadcaster, jaringan, panyadia ladenan video na usaha di sakuliah dunya ngandelkeun dioptimalkeun, futureproof, video jeung bagi hasil solusi enablement multiscreen kami unggal dintenna pikeun ngarojong operasi misi-kritis maranéhanana. Kiwari, méh saparo video saluran di dunya Plawangan produk urang, jeung solusi software urang ngajalankeun nutup ka katilu tina pendapatan ad global. Ngaliwatan inovasi kontinyu, urang téh delivering paling canggih IP, awan-diaktipkeun, jaringan software-dihartikeun na workflow solusi di industri. nganjang www.imaginecommunications.com kanggo inpo, sarta turutan kami on Twitter @imagine_comms.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!