imah » wartos » Ngabayangkeun Communications Secures Produk Badging di Debut JT-nm Diuji Program

Ngabayangkeun Communications Secures Produk Badging di Debut JT-nm Diuji Program


AlertMe

Minuhan transparansi jeung dorongan SMPTE nyoko ST 2110

Las Vegas, April 7, 2019 - A hambalan utama maju dina Maret arah konektipitas IP di téhnologi média ieu kahontal bulan panungtungan jeung perdana sahiji program Diuji JT-nm. The Joint Tugas Force on Networked Media (JT-nm) geus diatur kaluar roadmap arah interoperability lengkep antara alat IP-hubungkeun tina ngical paralatan béda, dumasar prinsip tina SMPTE ST 2110 kulawarga standar na teken dina karya tujuan, anu Alliance pikeun IP Media Leyuran.

Produk badged jeung JT-nm Diuji tanda bakal geus kaliwat hiji set rigorous tina tés keur align kalawan SMPTE ST 2110 na SMPTE standar ST 2059. The tés anu dilakukeun di Leuwugn Fox Jaringan ', Texas, fasilitas, sareng dikaluarkeun ku dua awak ngarah Éropa teknis, anu EBU jeung IRT, anu dimekarkeun rencana test. Tilu puluh-opat pausahaan dibere leuwih ti 75 produk di acara nguji heula ieu. Di antara produk gaining nu badge coveted éta tilu ti ngabayangkeun Communications: Nu epik ™ MV multiviewer, anu Selenio ™ Network Processor (BSNP) jeung Versio ™ Sistim playout modular.

"The JT-nm program dites mangrupakeun prestasi konci di industri," ceuk Jajang Mailhot, CTO tina jejaring di ngabayangkeun Communications, Sareng nu sanésna dokumen ti SMPTE ST 2110 suite standar. "Hal ieu ngamungkinkeun para nasabah pikeun lumangsungna kalawan kapercayaan dina meuli sarta ngalaksanakeun SMPTE Sistem ST 2110 ti sababaraha ngical paralatan, jeung frékuénsi ékspéktasi anu maranéhanana baris dianggo neuleu babarengan. tingkat ieu kapercayaan dina nangtukeun jeung sistem purchasing mangrupakeun sateuacanna badag for jeung sya média maju-pilari ".

ngabayangkeun Communications geus lila dipikawanoh éta standar pikeun interworking penting lamun pausahaan media anu ngamangpaatkeun pinuh tina move kana IP na platform téhnologi software-tangtu. pausahaan ieu salah sahiji pendiri tujuan, sarta Steve Reynolds, Presiden Bayangkeun ngeunaan playout na jaringan, tetep hiji anggota dewan.

The katalog pinuh produk Diuji JT-nm ti acara Maret bakal diterbitkeun di 2019 NAB Tembongkeun. program nu aya salah sahiji highlights taun ieu urang IP showcase, nu ogé ciri demonstrasi sasaran téknologi anyar kaayaan dimekarkeun jadi bagian tina kulawarga standar ti karya kénéh keur dilaksanakeun ku JT-nm sarta AMWA. Ieu ngawengku JT-nm Tech tumpukan runtuyan protokol nu simplify jeung streamline pamasangan sistem IP.

"Industri média jelas sadar ku kauntungan badag dina Ongkos, agility operasional na resilience nu dimeunangkeun ku pindah ka aplikasi software ngajalankeun on hardware COTS, naha di-imah atawa di awan," ceuk Steve Reynolds of Bayangkeun. "Tapi dina waktos anu sareng, maranéhna rék ngaropéa pungsionalitas sarta lila-operasional anu masihan eta nilai produksi jeung kasempetan pangiriman yén maranéhna geus nyangka. Pondokna, aranjeunna kedah ngawangun arsitéktur ti sababaraha ngical paralatan anu mawa persis dina parabot maranéhna butuh.

"Éta ngan bisa dihontal ku gawé babarengan cross-industri," tuluy manéhna. "Latihan kawas program JT-nm Diuji kacida pentingna lamun urang bade tiasa nganteurkeun ka konsumén urang téknologi aranjeunna neangan".

The IP showcase di 2019 NAB Tembongkeun (Las Vegas Konvénsi Center, April 8-11) bisa kapanggih di stan C12634. Diantara para ahli Industri presenting dina IP showcase Teater aya John Mailhot na Leigh Whitcomb tina ngabayangkeun Communications. A démo komprehensif ngeunaan Bayangkeun urang visi software-dihartikeun tina masa depan media, kaasup presentasi ti opat konsumén ayeuna - TV Azteca, Sinclair Broadcast Grup, Salapan Network jeung tpc - ieu nyokot tempat dina Bayangkeun stan (SL1516) dina Selatan Handap Aula.

Pikeun rinci deui dina JT-nm Diuji program dina 2019 NAB Tembongkeun jeung hasil test na, mangga tingali jt-nm.org/jt-nm_tested/

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal ngabayangkeun Communications'Produk na leyuran, mangga buka www.imaginecommunications.com

###

kira-kira ngabayangkeun Communications
ngabayangkeun Communications empowers industri média jeung hiburan ngaliwatan inovasi transformative. Broadcaster, jaringan, panyadia ladenan video na usaha di sakuliah dunya ngandelkeun dioptimalkeun, kahareup-buktina, video multiscreen jeung bagi hasil solusi enablement kami unggal dintenna pikeun ngarojong operasi misi-kritis maranéhanana. Kiwari, méh saparo video saluran di dunya Plawangan produk urang, jeung solusi software urang ngajalankeun nutup ka katilu tina pendapatan ad global. Ngaliwatan inovasi kontinyu, urang téh delivering paling canggih IP, awan-diaktipkeun, jaringan software-dihartikeun na workflow solusi di industri. nganjang www.imaginecommunications.com kanggo inpo, sarta turutan kami on Twitter @imagine_comms.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!