imah » wartos » Obrolan iSize Technologies di IBC dina jaringan saraf jero ningkatkeun sareng ngagancangkeun standar coding video anu tos aya pikeun pidéo internét

Obrolan iSize Technologies di IBC dina jaringan saraf jero ningkatkeun sareng ngagancangkeun standar coding video anu tos aya pikeun pidéo internét


AlertMe

IBC 2019, 13-17 Séptémber, Nangtung 8.F25 - iSize Technologies, panyadia basis London tina coding pidéo sareng pangiriman cerdas, nangtang industri kalayan kertas di IBC 2019 ngajéntrékeun kumaha jaringan neural jero bakal ningkatkeun sareng ngagancangkeun standar coding video anu tos aya pikeun pidéo internét, sadayana tanpa rusak nanaon ngolah.

Numutkeun kana iSize Technologies Co-Founder sareng CTO Dr Yiannis Andreopoulos, anu bakal nampilkeun makalah, "Kami anyar ka industri ieu sareng sombong pisan sareng bungah anu IBC maparin platform kami. Téknologi parantos ngarobih cara ngonsumsi eusi. Proliferasi kontén streaming OTT ayeuna dicocogkeun ku napsu pikeun eusi resolusi luhur, kaasup 4K, 8K, tapi sanésna pangiriman HD/ UHD eusi masih dirambat ku bottlenecks broadband. "

Andreopoulos nunjukkeun yén diajar jaringan neural jero dipasang pikeun nawiskeun solusi kana masalah éta, ditéang sareng standar enkoding anu aya sapertos MPEG HEVC, Google VP9 sareng AOMedia AV1.

iSize percaya yén encoder ayeuna sareng dekoder parantos ningkat pajeulitna sareng henteu ogé dirojong ku parangkat konsumen sareng browser wéb.

Andreopoulos ngajelaskeun deui, "standarisasi HEVC réngsé dina 2013, tapi dekodasi HEVC masih teu dirojong ku panyiar mainstream kawas Chrome jeung Firefox. Éta leres yén encoding sareng Google VP9 langkung dirojong, tapi VP9 biasana dianggap rumit sareng kakuatan lapar pikeun éléktronika konsumen bari henteu nawiskeun tabungan bitrate anu penting pisan dibandingkeun palaksanaan anu dioptimalkeun standar langkung lami sapertos AVC sareng HEVC.

"Sakabéh, dipikanyaho yén ngoptimalkeun pangodoran pikeun sababaraha standar panyandi, bitrates, sareng kaayaan angkutan sesah pisan sareng sering disépakeun" dibéréskeun "ku panyandi pra-dipanggang sareng streaming 'resep', sapertos profil sareng VBV optimisasi sayogi dina encoder awan main sareng solusi streaming arus OTT. Kami parantos mendakan yén aya anu langkung saé pikeun ngatasi masalah ieu, anu diringkeskeun ku kertas IBC kami, kalayan detail anu sanésna kalebet dina versi anu diperpanjang kami dileupaskeun salaku nyiapkeun arXiv".

iSize ngusulkeun pendekatan anu didorong data pikeun masalah, nyaéta, sanés pikeun ngarobih pilihan encoder sacara internal dina cara statis atanapi nganggo resep streaming boilerplate anu henteu didasarkeun kana eusi input sareng encoder, aranjeunna nawiskeun konsép anyar pikeun nyetél pidéo jero (DVP) ).

DVP peta input pigura video ka tapak suku piksel anu langkung alit, anu ngajantenkeun encoder langkung éfisién. Ieu ogé sacara alami ngoméskeun eusi kusabab enkoder tiasa ngan ukur 6-to-64 persén piksel resolusi pidéo aslina. Éta diterapkeun salaku pilihan pamutahiran dina codecs anu parantos aya sareng solusi upscaling parantos aya dina alat klien sareng henteu meryogikeun perobihan kana parangkat lunak perangkat lunak perangkat lunak ayeuna atanapi panyah. Kauntungan atra nyaéta yén pendekatan ieu ngatasi anu disebut 'hutang téknis anu disumputkeun' tina diajar mesin, sabab henteu peryogi parobihan dina encoding, transportasi, atanapi decoding sisi tina rumus.

Andreopoulos bakal nampilkeun kertas konperénsi dina sesi téknis IBC 2019 AI di Amsterdam, Salasa 17 Séptémber sareng peneliti AI sanés. iSize ogé bakal nembongkeun platform enkoding anu didorong ku AI dina Saga 8.F25 nalika IBC ti 13-17 Séptémber.
###

Ngeunaan Dr Yiannis Andreopoulos
Dr Yiannis Andreopoulos mangrupikeun Co-Pendiri sareng CTO tina iSize Technologies. Anjeunna parantos ngadamel kontribusi utama pikeun ngitung gambar / visi sareng analisa data multi-diménsi ageung. Dina kolaborasi sareng industri, unsur panilitianna dina sistem pamrosesan pidéo parantos diintegrasikeun kana produk komérsial. Anjeunna parantos ngarang langkung seueur ti makalah 150, patén 3, kontribusi 10 ka standar, sareng ogé Profesor Data sareng Sistem Pangolahan Sinyal di University College London, Inggris.

Ngeunaan iSize Technologies
iSize mangrupikeun perusahaan téknologi jero khusus dina pangajaran jero pikeun pangiriman pidéo. Éta kalebet anggota anu nyayogikeun PhD dina pamrosésan sinyal video, pembelajaran mesin sareng sistem jaringan canggih, kalebet guru besar universitas di daérah ieu. Pembelajaran mesin maju mimiti ngaganggu eusi sareng iSize percaya yén éta bakal ngamajukeun téknologi maju sapertos ieu pikeun ngetik pasar dina cara anu mundur cocog sareng encoding video anu aya sareng standar transportasi. Inpo langkung seueur anu sayogi ti www.isize.co

Hubungan Perusahaan
Sergio Grce
Ngadegkeun & CEO
[EMAIL PROTECTED]
+ 44 (0) 7881932090

media Kontak
Jennie Marwick-Evans
Manor Marketing
[EMAIL PROTECTED]
+ 44 (0) 7748 636171


AlertMe