imah » diulas » Ngahormatkeun Landmark Animator: Richard Williams, Paéh Dina 86

Ngahormatkeun Landmark Animator: Richard Williams, Paéh Dina 86


AlertMe

Datang sareng kasedih anu hébat dina ngumumkeun yén ayeuna animator pananda terkenal Richard Williams parantos maot dina yuswa 86. Williams mangrupikeun aktor sora anu berbakat, panulis anu berbakat, ogé uber-jenius anu paling dikenal pikeun karyana dina animasi. Seueur sumbangan pangpentingna Williams pikeun animasi kaasup pilem sapertos Seri Pink Panther, dibintanginya goofy anu menawan sareng eccentrically Peter Sellers, Si maling sareng Cobbler, anu anjeunna diarahkeun sareng anu sanés karya animasi anu teu sampurna. Nanging, éta henteu nyarios yén Richard Williams henteu tiasa diucapkeun atanapi dipihormat tanpa nyarioskeun salah sahiji prestasi anu paling namina, na nyaéta karyana salaku sutradara animasi pikeun aksi langsung / pilem animasi Saha anu dipiguraan Kelinci Roger. Pilem animasi Palasik ieu diarahkeun ku Nyegah Gump Robert Zemeckis, sareng éta kéngingkeun Richard Williams a Penghargaan Akademi Pencapaian Khusus, barengan tilu osilar kalapa anu mimitian ti édisi épék sora anu saé, épék visual anu saé, sareng édisi pilem pangsaéna.

Saha dipiguraan Roger Kelenci urang Kontribusi Pikeun Animasi

Nepi ka poé ieu Saha anu dipiguraan Kelinci Roger nangtung ujian waktos, teu ngan saukur salaku detektif / pilem komedi hébat, tapi ogé janten opus bakat Williams salaku animator. Pikeun jalma anu teu biasa Saha anu dipiguraan Kelinci Roger, sanaos ku ayeuna anu sigana teu mungkin, pilem éta carita animasi anu berpusat dina detektif LA, dimaénkeun ku almarhum Bob Hoskins, anu damel sareng nalungtik rajapati di jero ToonTown, fiksi Los Angeles komunitas dimana karakter kartun klasik berinteraksi sareng dunya nyata sareng jalma nu nyicingan éta, anu ukur dianggo pikeun salajengna encapsulate karya luar biasa Williams salaku animator, ogé kreatip sakabéh anu dipikabutuh pikeun nyangking karakter kartun pikeun hirup kalayan henteu kompromi dina kualitas tina desain atanapi integrasi aranjeunna dina setting aksi hirup. Saha anu dipiguraan Kelinci Roger ngan ukur pilem anu tiasa diawaskeun nalika hoyong ningali sababaraha kartun anu paling klasik, Disney sareng Warner Brothers kalebet, sadayana babarengan dina rangka anu sami. Éta ogé mangrupikeun conto unik kumaha animasi tiasa mekar, ngagem, sareng dasarna tangtangan wates anu ayeuna kabuktian henteu aya kakuatan dina hiji seniman salaku canggih sareng bakat salaku Richard Williams anu dituju.

Naon Anu Sasato Dinten ieu Anu Diajar Ti Williams Sareng Warisan Na

Animasi mangrupikeun aplikasi anu pikaresepeun pikeun wangun seni bioskop. Sapanjang taun, perusahaan sapertos Pixar Animasi Studi jeung DreamWorks geus nyayogikeun sababaraha stellar anu paling, upami teu eksekusi prolatif sagala pilem animasi tiasa nganteurkeun. Karya-karya didamel teratur sapertos Shrek, Pananjung Nemo, Kungfu Panda, sarta The Incredibles parantos kéngingkeun sareng ngaganjar sareng tingkat animasi énggal tiasa ngahontal. Aranjeunna ogé tiasa nyipta manusa kultus pikeun seueur animasi karya ayeuna, janten pilem atanapi televisi, boh kakurangan atanapi salah tafsir. Éta henteu tiasa disarioskeun ngeunaan animator sapertos Richard Williams, anu bakal diingetkeun pikeun cinta sareng kontribusi pikeun animasi, ogé umat manusa anu ciptana narik napas seueur karakterna anu ditepikeun dina kamampuan pikeun nangtung kaluar sareng hirup. layar pikeun titik dimana animasi di tukangeunana janten sora sareng sumanget panyipta maranéhna. Richard bakal sono pisan, tapi henteu kantos hilap, kumargi seniman seueur bakat hébat anu ayeuna damel di animasi dinten ieu kedah disangka ningali salaku pinunjul kreatip sareng transcendence visual.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan legenda anu jero pisan ieu, maka parios: youtu.be/iWAwfXsYMrA


AlertMe