imah » wartos » Ace TechFest brings rai na panganyarna Panyiaran Duaan

Ace TechFest brings rai na panganyarna Panyiaran Duaan


AlertMe

Amérika Bioskop rai (Ace) geus diumumkeun newest na téhnologi atikan acara: Ace TechFest (LA). Ace TechFest mangrupakeun acara satengah poé salila rai na anggota pos tim bakal tiasa ngakses pamaké, para ahli jeung produk anyar di lingkungan kawates-korsi-sadia nu nawarkeun sakabéh émbaran ngeunaan pintonan dagang utama tanpa repot, travel sarta pabaliwer. Ieu bakal dilaksanakeun dina pisan Universal Studios Juni 8, 2019.

Nyadiakeun kalenturan gede mun Hadirin, Ace TechFest ngamungkinkeun acara-goers mun milih salah sahiji dua sesi misah tapi idéntik, boh 8: 30 am kana 1: 00 pm atawa 1: 30 WIB nepi ka 6: 00 pm The isuk jeung sore sesi bakal Fitur nu presentasi teknis na produk anu sarua ogé aksés ka ahli na pamaké di wewengkon némbongkeun curated urang.

Jenni McCormick, Diréktur Eksekutif tina Ace, ngomong "rai sering teu boga waktu ninggalkeun kamar na rohangan ngédit mun buka NAB sarta acara dagang kaluar-of-kota sejen tempat masarakat teknis presents warta penting jeung kamajuan. kamajuan eta aktip dampak gawé éditor 'na kahirupan berpungsi. Ace geus fokus kana mastikeun yén rai boga aksés ka inpo nu panganyarna tur Ace TechFest mangrupa kasempetan gede pikeun neuleuman naon anyar, minuhan ahli anu tiasa paling akurat nampilkeun aranjeunna, sarta mingle jeung peers ".

Ace TechFest ieu disponsoran ku Platinum sponsor Adobe, sarta sponsor Emas karanjingan, Blackmagic Desain, Pernah / tuang, jeung NBCUniversal StudioPost. Pikeun tiket na informasi acara lengkep, mangga buka www.AmericanCinemaEditors.org/TechFest. Kanggo inpo tentang sponsor, ngahubungan Peter Zakhary, [EMAIL PROTECTED], 626.695.7493 atanapi nelepon kantor Ace di + 1 323 956 2900.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!