imah » wartos » Ngalakonan Live pamiarsa - Tim, Pamaén, Fans -Want eta AYEUNA

Ngalakonan Live pamiarsa - Tim, Pamaén, Fans -Want eta AYEUNA


AlertMe

"Muhun anjeun terang Kuring geus pernah patepung di guys. Ku kituna, anjeun bakal kudu ngawartosan ngaran maranéhanana, lajeng abdi gé nyaho saha nu maén dina tim anu ". - Pucukna Costello "The Nineties bangor"Gambar Universal, 1945

Deui sateuacan urang motong ari kami wondered lamun sugan sepakbola na golf anu kaleungitan pesona maranéhna (jeung panongton) kusabab leuwih paparan. Barina ogé, urang tadi lima bal, sababaraha baseball, soccer na saluran NASCAR, kitu ogé dua saluran golf di kebat badag urang teu dulur éta bener a kipas olahraga ... bener?

Oke, Super Saeful (cinta jeung Iklan) jeung tungtung buntut tina Lodaya Woods 'datang deui meunang pasanggiri utama sanggeus mantra garing lima taun éta badag draws tapi lian ti eta, teu jadi loba.

Di IBC, aya ieu renewed pikagumbiraeun ngeunaan siaran olah raga jeung kasempetan warta hirup, hatur nuhun kana tumuwuhna gancang tina nempoan OTT basis IP.

Futbol, ​​maén bal, baseball, baskét geus salawasna miboga tempat haneut dina hate jaringan executives 'sabab hayu urang ngaku, éta maranéhna dibawa dina dollar ad badag sarta leuwih ti babagi adil maranéhanana eyeballs.

Game Rehash - Bari sawala cooler cai dinten ieu tunggang gunung panungtungan urang atanapi kamari kaulinan / acara anu ayeuna lolobana maya, éta masih mangrupa pastime hébat ngobrol ngeunaan kontes jeung Talaga nu muterkeun.

Lajeng aya nu ultra-nguntungkeun PPV (bayar per view) tinju, beladiri campur jeung gulat nempokeun.

Tapi olahraga kawas equestrian, rowing, Anggar, jangkrik, lacrosse, skateboarding, drone / balap hotrod, sarta Horde olahraga Ecological anu ditinggalkeun ka fend keur diri dina YouTube. Atawa, lamun maranéhanana éta untung, bisa kaasup kana ESPN +, Hulu Live atanapi perpustakaan nempo Amazon urang.

Tapi nurutkeun Allan McLennan, Kapala Eksekutif ti PADEM Media Grup, tim, leagues, jaringan TV, firms digital sarta pamaén sorangan anu nyungsi cara anyar pikeun nyambung kalayan fans sabudeureun dunya kalawan OTT.

"Puguh katuhu, ngalirkeun leuwih IP ngagambarkeun pilihan anyar signifikan pikeun MVPD sacara sangkan keur nawiskeun bahan video langsung ka panongton maranéhna," Said McLennan. "Ieu nyadiakeun aranjeunna kalayan kasempetan sharing ditambahkeun; sarta leuwih importantly, hubungan customer ngadeukeutan.

"Sponsor Acara, tim na atlit tiasa difokuskeun delivering pangalaman pangalusna berpotensi leuwih ékonomis," anjeunna emphasized. "Jeung dina waktos anu sareng, solusi anyar bisa nyabut operasi ilegal tina ngajual eusi-kualitas handap.

"The téknologi geus matured, sarta leuwih ayeuna keur deployed ayeuna," tuluy manéhna. "Eusi olahraga streaming leuwih IP tiasa leuwih hadé, beuki inklusif sarta ku sababaraha cara nu leuwih partisipatif ti TV linier kaliwat. Janjian TV ngabogaan sajarah 50-taun; sarta di ngan sababaraha taun, pangiriman basis IP ieu geus pindah nepi tangga nu nyadiakeun naon pemirsa rék - Dursasana hirup dina layar atawa alat naon maranéhna dipilampah. konci anu bakal ngawanohkeun tur delivering eta dina cara nu fits kaperluan fans bari teu matak ngabingungkeun aranjeunna alatan pilihan ".

Kalayan produksi handap-ongkos na kamampuhan distribution ditingkatkeun, aya nu renewed minat Olahraga sarta eSports anu ngahontal pemirsa dedicated maranéhanana sarta hiji panongton-ngembangna kantos.

Sarta alatan unggal boga panongton ogé-profiled (sanajan naon olahraga Ecological), aranjeunna dina posisi nyadiakeun nilai leuwih ka sponsor anyar jeung di loba kasus, rojongan ad (ie, panghasilan).

Shift Ad - Nalika pamakéna mindahkeun, jadi do advertisers. Beuki, pamasaran geus shifting eusi janten sadia pikeun jalma dina layar mobile maranéhanana anu merlukeun deukeut anyar jeung interactivity candak perhatian pemirsa '.

Naha?

A laporan ramé panganyarna kapanggih yén 60 persén pamakéna global hoyong nonton (jeung mayar eta) olahraga online lamun maranéhna bisa dijamin ngarasakeun eta dina layar tina pilihan maranéhanana tanpa nempo Nepi, buffering atanapi isu sejenna.

highlights ulikan:

  • palanggan sambungan kabel mayar jasa streaming leuwih ti ari-cutters. Leuwih ti satengah (59 persen) ngalanggan sahanteuna hiji video dina layanan paménta (VOD).
  • palanggan sambungan kabel nu supplementing TV tradisional kalayan video online, Mayar kanggo rata-rata jasa streaming 1.2, bari langganan non-kabel mayar jasa 0.7.
  • Millennials mingpin shift global kana video online. umur responden 18-35 ayeuna lalajo video langkung online ti siaran. millennials muda (umur 18-25) lalajo rata-rata jam salapan-13 menit tina mingguan video online, dibandingkeun ka genep jam, 11 menit tina TV tradisional. 15 persén millennials ngora méakkeun leuwih ti 20 jam saminggu ningali video online.
  • Pamakéna baris ngabolaykeun jasa maranéhanana alatan naek harga. Leuwih ti satengah (55 persen) tina pamakéna sakuliah dunya nyebutkeun naek harga anu alesan primér pikeun canceling hiji layanan SVOD. Ampir satengah (46 persen) catetan sami pikeun langganan sambungan kabel maranéhanana.
  • nempoan online Bulan lega ku nagara. Pemirsa di Filipina nonton video paling online jam dalapan jam, 46 menit minggu tiap, dituturkeun raket ku India jeung Amérika Serikat dina ampir dalapan satengah jam ti nempo minggu tiap. Jérman boga laju video viewership panghandapna online di lima jam, dua menit.

Numutkeun McLennan, olahraga hirup jeung nyingkronkeun Dursasana (sababaraha alat) nu sababaraha kategori tumuwuh panggancangna dina média ngalirkeun.

Kusabab kasadiaan siap tina CDNs dibuktikeun (jaringan pangiriman eusi) jeung lantaran ti Internet sarta Wi-Fi mangrupakeun ubiquitous, loba grup olahraga anyar nu tempo ngadegkeun saluran sorangan pikeun acara, nuhun sajarah jeung balik deui-pamandangan / pintonan pamilon sareng roster tahan tina kandungan.

platform pangiriman

OTT Bandwidth - Minuhan kahayang shifting of pamakéna ti TV janjian pikeun OTT nempoan, ATSC na SMPTE dimekarkeun standar anyar nu bakal nganteurkeun eusi video leuwih éfisién tur leuwih éféktif DTC. Candak deui tina pamakéna nempo mobile, telcos dimekarkeun 5G nu bakal nyadiakeun kinerja rubakpita hadé pikeun nempo sareng rencana data pamaké 'sarta Wi-Fi.

HD, UHD, 4K / setelan HDR video na olahraga anu geus keur streamed poean kalawan hasil alus teuing.

Sajaba ti éta, McLennan, salah sahiji jalma pangheubeulna dina widang programming dina paménta OTT na, nyatakeun, "SMPTE'S (Society of Motion Picture & Televisi Insinyur) geus dipigawé hiji proyek alus teuing tina solidifying ATSC nu (Advanced Komite Systems Televisi) 3.0 standar nu geus dioptimalkeun pikeun nyiarkeun ka sakaligus tur instantaneously mawa nempo ka jutaan jalma.

"Pamekar 5G ogé geus dipigawé hiji proyek alus teuing tina finalizing baku maranéhna teuing," anjeunna ditambahkeun. "Kalawan babarengan, biologi bisa nyadiakeun homeowners sarta pamakéna dina nempoan maranéhna rék utamana olahraga maranéhanana.

Di 2018 Mobile Dunya Kongrés (MWC), telcos nembe ngumumkeun maranéhna kudu téhnologi 5G deployed di pasar 50. Kanyataanna, Verizon dibuka nepi opat pasar ieu bulan kaliwat tur Ericsson ramalan yén 10 + persen tina pasar global bisa jadi 5G-diaktipkeun ku 2020.

"Dua baris nyadiakeun platform solid keur--speed ultra tinggi streaming" ceuk McLennan.

"Sinclair, Mutiara jeung sababaraha siaran internasional geus deployed jasa ATSC kalawan hasil hébat sarta leuwih anu dijadwalkeun pikeun rollout taun ieu sareng salajengna." manéhna nyatet

Latency

Blazing speeds - Kalawan diakses ampir global kana Internet sareng jaringan mobile gancang ngembangna jeung keur mendi, pamakéna bisa leuwih gampang mikaresep jero, hiburan euyeub, warta jeung olahraga tanpa kabayang spinning panyangga nyeri tina pupusna.

moments lasut, nu kabayang spinning buffering dreaded, sora kaluar tina singkronisasi sareng peta nu, eusi anjog 1-5 detik dina layar sejen jalma saméméh anjeun ningali eta geus bagian tina tantangan pangbadagna nyanghareup industri video streaming - latency.

Handap latency, nu hadé éta pangalaman panempo, beuki wareg customer sarta kurang kamungkinan kana enthusiast olahraga bakal klik jauh atawa pindah jasa.

Sadaya CDNs sarta panyadia hardware / software nu fokus kana nyobian pikeun nganteurkeun ultra-low (deukeut enol) kinerja latency tina HD, UHD na kandungan 4K / setelan HDR.

Éta nu ngalakonan eta konsistén sarta reliably ... na ku téhnologi anyar, éta bakal meunang malah hadé!

Codec perbaikan - Sajumlah perbaikan geus dijieun pikeun muka sumber encoder / téhnologi decoder na peti -na pikeun ngaktipkeun distribution Banjaran tina video kualitas luhur kaasup acara 4K / setelan HDR olahraga ogé rubakpita pikeun streaming sejen, nempo jeung kagiatan sawala.

Kaayaan-of-nu-seni solusi encoding, utamana solusi kawas V-Nova ogé Bitmovin, ATME jeung nu lianna, anu geus dipake pikeun ngarojong format video olahraga kayaning HD, ultra HD 4K, sarta 360 VR.

Éta ogé ngarojong HLS (HTTP Live Streaming), HEVC (High Kekecapan Video Coding) jeung MPEG-dash (Cim adaptif Streaming leuwih HTTP).

Sakabéh aranjeunna geus ditingkatkeun kalawan anyar, piksel rentang setelan HDR dinamis tinggi (percanten ka kami, eta hartina killer nempo dina layar wae).

Tujuanana - nganterkeun pangalaman siaran-tingkat ka sadaya alat IP-dikirimkeun sarta ngajalankeun tingkat deeper of Dursasana konsumen hirup. Leyuran kayaning Net wawasan urang Sye nyieun gampang mikaresep kagiatan alat cross- - acara dina layar badag, nutup-up / latar dina 2nd layar tur texting / tweeting dina 3rd layar dina waktos anu sareng.

audio

Multitask - Sedengkeun "game badag" bisa kénéh ditempo dina layar TV, pemirsa anu beuki ngagunakeun layar maranéhna sejenna mun tukeur warta / informasi ngeunaan aksi jeung malah lalajo beda pamadegan jeung nutup-up pamilon. Eusi enriched ngaronjatkeun nilai ka konsumen teh franchise na tim individu.

Woody Woodhall, presiden Sekutu Post, dibor kana kuring sababaraha taun ka tukang nu lagu sora pilem a teh, aspek kreatif pangpentingna, jeung underrated tina pilem hébat.

Éta sugan malah leuwih penting pikeun jalma anu rék bisa sagemblengna immersed dina acara olahraga maranéhanana pilihan.

Ngaku eta, anu bagian best of olahraga mangrupa audio naha ayeuna teh perasaan teh hit di linebacker a, anu swish of futbol a kana net, nu thunk of a raket ngalawan bal ténis, sambungan dua kandaraan NASCAR atawa obrolanana jarian tina LeBron na Draymond.

Tanpa sora, olahraga bakal jadi ... boring!

Naha éta Dolby Atmos atawa codec audio generik, éta nu HD, UHD, 3D atawa sora immersive nu ngajaga anjeun "di buruan".

The awon Bagian of the Game

Piracy - Diidinan, sebaran ilegal sahiji acara olahraga jeung kagiatan ngarugikeun waralaba olahraga, acara na tim saloba $ 9B taunan. Sajaba ti éta, situs bajak ogé nyadiakeun pemirsa maranéhanana ditambahkeun fitur kawas malware sarta maling identitas.

Bagian awon tina ngalirkeun olahraga (jeung eusi video) nyaéta piracy.

Piala Dunya maén bal di Rusia kungsi 2,637 bajak aliran keur semifinal on Facebook, YouTube, kedutan, sarta Periscope. Aya pintonan ampir 30M na 3,653 aliran final Perancis-Kroasia jeung leuwih ti pintonan 60M.

Yén "shrinkage" (inventory ngiles) ngarugikeun FIFA jeung maranéhanana jutaan hak diamankeun jum'atan anu!

Sumuhun, juragan hak persis tiasa pinpoint nu offenders katuhu ka handap ka alamat IP, tapi aturan merlukeun juragan hak cipta pikeun ngirim notices ka situs web, nanyakeun aranjeunna nyandak turun video offending.

Bener?

Untungna, aya parabot kawas jelema diwanohkeun ku NAGRA nu boga platform kaamanan mantap sarta bisa nangtayungan pemirsa olahraga sarta boga eusi méméh litigation anu diperlukeun.

"Rata olahraga fanatik bisa mertimbangkeun acara piracy hiji kajahatan victimless" McLennan dicatet, "Tapi ieu téh lepat dina sababaraha tingkatan.

maling - situs bajak rutin nawiskeun low-ongkos atawa nempoan "bébas" of Peta olahraga mimitian ti The World Piala, AS Buka, Super Saeful, Rose Saeful komo contests SMA; biasana mibanda kirang kualitas na kasatiaan ti juragan, sponsor hayang nganteurkeun.

"Naon urang teu sadar nyaeta aranjeunna anu di bahaya malah gede ku ngarasakeun olahraga bajakan," McLennan emphasized. "The aliran ilegal oge ngawengku 'ditambahkeun fitur' kawas malware, Iklan cybertheft jeung kagiatan kriminal séjénna anu bisa nyieun acara olahraga mirah berpotensi mahal".

Kasadiaan global rubakpita jeung téhnologi nyandak transmisi ampir instan tina eusi kualitas luhur kawas olahraga nu bisa ditempo dina layar wae sacara real-time atawa nalika éta merenah pikeun enthusiast nu.

Beuki, olahraga waralaba, sponsor sarta atlit gaduh parabot fléksibel tur solusi sadia pikeun aranjeunna ngirimkeun acara jeung kagiatan lokal, régional, nasional jeung lokal di bedah pisan ramah-konsumen.

Urang geus katempo yen fans olahraga geus adopters awal jasa streaming hirup jeung téh kacida aktipitas, pemirsa interaktif.

Sarta deeper, pangalaman olahraga langkung immersive nu beuki keur ditawarkeun langsung-to-pamakéna.

Olahraga streaming tina utama, olahraga minor sarta Ecological beuki boga kasempetan pikeun ngawangun hiji sora brand has tur bisa responsif kana fans kasual atanapi fanatik jeung pemirsa.

Kalawan digital OTT streaming, pemirsa bisa meunang eta leuwih gampang ku Asép Sunandar Sunarya tumuwuh tina eusi anu hijina dugi ku imajinasi-salaku komunitas 'salami maranéhna teu nyieun pajeulit.

Lajeng, dulur ngéléhkeun!

salah No hayang peminat panuduh ka kaca ngulang parentah deui aranjeunna salaku Lou tuh keur Bud, "Sarua anjeun! Sarua salaku YOU! Kuring buang bola ka saha. Saha éta pakait bal na bodo ngalir ka detik. Anu nyokot bal na throws ka naon. Naon throws ka I Ulah Nyaho. Kuring Ulah Apal throws eta deui Isukan, Triple muter. guy sejen meunang nepi na hits bal laleur panjang mun Kusabab. Naha? Abdi henteu terang! Anjeunna on katilu jeung kuring teu masihan darn a! "


AlertMe

Andy Marken

Andy nyaeta Nu boga sarta Présidén Marken Communications Inc. a Marketing sarta konsultan Komunikasi, ayana di wewengkon San Fransisco dina bulan Agustus 1977 mun Present.Marken Communications mangrupakeun lembaga-layanan pinuh nu concentrates on bisnis / tata pasar, positioning, ngembangkeun, sarta komunikasi . The agénsi sataun 30 geus kalibet ku rentang lega kagiatan pausahaan sarta pemasaran. Pangalaman ngawengku tata strategis sarta pasar jeung dijalankeunnana kalawan komunikasi jeung firms Internet kaasup AT & T na CERFnet ogé di gudang, manajemén neundeun jeung solusi video kalayan firms kaasup Philips, InterVideo, Ulead, OWC, NewerTech, sonic, Corel, Matsushita, pinnacle, Dazzle , Cyberlink, Gunung Komputer, Nikon, Plasmon, NTI, Iklan tech, verbatim, Mitsubishi jeung Panasonic.
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!