imah » wartos » Pembaruan firmware pangénggalna AtomOS 10.63 ngamungkinkeun ngarékam ProRes RAW ti Atomos Ninja V sareng Panasonic LUMIX S1

Pembaruan firmware pangénggalna AtomOS 10.63 ngamungkinkeun ngarékam ProRes RAW ti Atomos Ninja V sareng Panasonic LUMIX S1


AlertMe

April 7, 2021

Atomos ngumumkeun rékaman RAW Apple ProRes tina LUMIX S1 kalayan update firmware pangénggalna AtomOS 10.63 sayogi ayeuna kanggo Ninja V. Upami digabungkeun sareng Ninja V full-frame LUMIX S1 bakal tiasa ngarékam dugi ka 5.9K ProRes RAW.

Ninja V & Panasonic LUMIX S1

Panasonic LUMIX S1, kaméra hibrid pamungkas Panasonic pikeun full-frame mirrorless, bagikeun fitur ProRes RAW anu sami ti lanceukna, LUMIX S1H. Maka, éta bakal ngarekam dugi ka 5.9k ProRes RAW nalika dipasangkeun sareng Ninja V. Tambahkeun ka ieu dukungan RAW anamorfik; pangguna tiasa nguntungkeun tina dunya kasempetan bioskop anu langkung ageung nalika masangkeun S1 sareng Ninja V.

Salaku tambahan kana ieu, LUMIX S1 ngarangkep inti tina kaméra S Series konvensional Panasonic dina alloy magnésium awak die-cast lengkep sareng dispersi panas anu efektif pikeun waktos rekaman anu stabil. Kombinasi S1 sareng Ninja V nyayogikeun latihan anu kuat, hemat biaya, sareng ukuranana kompak pikeun ahli pidéo sareng propésional video anu hoyong.

Kauntungan Ninja V

Ninja V ngamungkinkeun pangguna pikeun ngawaskeun sinyal RAW sacara akurat dina layar HDR kacaangan 5 "1000nit kacaangan na. Setup saderhana upami kaméra dipasang sareng setélan warna anu disetél sampurna dilarapkeun sacara otomatis. Pamaké teras tiasa ningali gambar RAW sacara akurat dina HDR dina pilihan format HLG sareng PQ (HDR10). Ninja V nawiskeun aksés layar rampa kana alat sapertos gelombang, pembesaran 1-1 sareng muncak fokus, ngamungkinkeun aranjeunna nyampurnakeun video RAW na. Ninja V teras ngarékam data ProRes RAW kana AtomX SSDmini anu tiasa dicabut atanapi drive SSD anu sanés. Upami némbak parantos réngsé, drive bakal dicabut sareng nyambung ka komputer nganggo USB kanggo offload sareng éditan langsung.

Jeromy Ngora, Atomos'CEO, saurna: "Kuring resep pisan ngahirupkeun deui séri kaméra séri Panasonic S anu ngadukung ProRes RAW."

ProRes RAW- standar anyar pikeun RAW

ProRes RAW tetep ngawangun momentum di 2021 kalayan langkung ti 20 kaméra anu ngadukung Atomos sareng kombinasi ProRes RAW, ngajantenkeun jabatanana salaku standar industri pikeun moto video RAW. ProRes RAW ngagabungkeun manpaat visual sareng workflow tina video RAW sareng kinerja ProRes sacara real-time anu luar biasa. Formatna masihan pamaén pilem lintang anu ageung pisan nalika nyaluyukeun tampilan gambarna sareng nambihan kacaangan sareng kalangkang detail, ngajantenkeun idéal pikeun alur kerja HDR. Boh ProRes RAW sareng bandwidth anu langkung luhur, kirang dikomprés ProRes RAW HQ didukung. Ukuran file anu tiasa diurus nyepetkeun sareng nyederhanakeun transfer file, manajemén média, sareng arsip. ProRes RAW dirojong sapinuhna dina Final Cut Pro, Adobe Premiere Pro sareng karanjingan Media Composer, babarengan sareng kumpulan aplikasi sanésna kalebet ASSIMILATE SCRATCH, Colorfront, FilmLight Baselight sareng Grass Valley Edius.

Pangguna Panasonic LUMIX S1 kedah mastikeun yén kamérana diénggalan sareng firmware v2.0 *.

* Parangkat Lunak Ngaronjatkeun Konci DMW-SFU2 (dijual misah) diperyogikeun. Pamaké anu parantos ngagaduhan DMW-SFU2 henteu kedah mésér tambahan DMW-SFU2.

Pikeun ngaktipkeun ProRes RAW dina Atomos Ninja V perbarui monitor-recorder anjeun ka AtomOS 10.63 sayogi tina Halaman wéb Atomos.


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!