imah » wartos » Ngawangun Disters Dividers Fast - Ngenalkeun Lambang adaptor Lempeng Lembar Matthews '
Kit adaptor Lempeng Lembar Matthews ngagampangkeun pikeun ngumpul pamisah pikeun nembak anu langkung aman.

Ngawangun Disters Dividers Fast - Ngenalkeun Lambang adaptor Lempeng Lembar Matthews '


AlertMe

 

Kit adaptor Lempeng Lembar Matthews ngagampangkeun pikeun ngumpul pamisah pikeun nembak anu langkung aman.

Equipment Equipment Matthews Studio nawiskeun solusi anu saé pikeun sababaraha masalah dunya ayeuna-ayeuna sareng nyata. Kit Lembar Adaptor Anyar énggal matak ngagampangkeun ngabagi khusus pikeun ngajagi tina népakeun virus, ditambah deui nawiskeun cara anu gampang pikeun alat cengkraman standar. 

Eusi MSE tina Lembar adaptor Lempeng Kit

Kit élemén Lempang Lembar Anyar MSE nyaéta gunung kurung serbaguna anu aman dipasangkeun 3/8 "pin anu dilaskeun kana bahan lambar sapertos Plexiglas, lapis, lauan, Masonite atanapi rupa-rupa lawon sapertos vinyl pikeun nyiptakeun aman dina set-set anu tiasa janten gampang sanitisasi. 

Dua 3 ”piring baja sandwich bahan nganggo opat bolts, nyayogikeun sambungan anu kuat. Leutik tapi perkasa, pangénggalkeun masalah ieu ogé tiasa ngabantosan panyalindungan kaméra, modifikasi lampu khusus, sareng nyetél gedong.

Kit adaptor Lempeng Lembar Matthews nyekel Plexiglas sareng bahan sanés sareng dianggo kalayan parangkat pakem pikeun témbok adat, jsb.

Kit adaptor Lempeng Lembar Matthews sayogi ngaliwatan jaringan panyayun dunya sadunya. Kanggo inpo langkung lengkep: bit.ly/MSE-SheetPlateAdapter or www.msegrip.com

********

Ngeunaan Peralatan Studio Matthews

MSE ayeuna ngagaduhan 50 taun sukses dina industri manufaktur — khusus dina hardware, kaméra sareng lampu pangrojong. Alatna dianggo dina paméran hiburan sareng di studio-studio utama di langkung ti 90 nagara di sakumna dunya. Perusahaan ieu ngahormatan sareng dua Presiden "E" Award pikeun kontribusi luar biasa pikeun ngembangkeun ékspor AS, nguatkeun ékonomi sareng nyiptakeun padamelan Amérika. Matthews ogé parantos diajenan ku Akademi Mémosi Gambar Gambar sareng Élmu sarta Akademi Seni Télévisi sareng Élmu pikeun Pencét Téknis. Kantor MSE aya di fasilitas manufaktur canggih-catur di 4520 West Valerio Street, Burbank, CA 91505. www.msegrip.com

********

Pikeun poto tambahan sarta warta lianna, mangga buka www.aboutthegear.com

Émbaran Disusun ku Lewis Communications: [email dijaga]  


AlertMe