imah » wartos » Ngawanohkeun ka Frame.io pamekar Platform na Pamaduan Zapier

Ngawanohkeun ka Frame.io pamekar Platform na Pamaduan Zapier


AlertMe

The Frame.io API kiwari aya masarakat awam. Ngawangun hiji workflow video ngaropéa ka kabutuhan Anjeun, nyolok kana hiji integrasi aya, atanapi sambungkeun Frame.io mun leuwih ti 1,300 aktip ngaliwatan integrasi kami kalawan Zapier.

April 8, 2019 - Las Vegas, NV - Frame.io, Anjog di dunya review video sarta kolaborasi platform dipaké ku leuwih 700K filmmakers tur professional media, keur nyieun na API sadia masarakat awam ka dulur, dimimitian kiwari. Ayeuna, tim salajengna tiasa streamline workflow video maranéhna pikeun nyocogkeun kabutuhan pasti maranéhanana.

Lalajo kiwari: The Frame.io Platform pamekar

"NAB Ieu kami nuju rolling kaluar apdet pangbadagna urang acan, sarta kami nuju dimimitian ku nyieun API umum urang. Kiwari, pamaké kami salajengna tiasa streamline workflow video maranéhna pikeun nyocogkeun kabutuhan pasti maranéhna, "nyebutkeun Emery Wells, ko-pangadeg sarta CEO Frame.io. "Ngembangkeun hiji integrasi, nyolok kana hiji hiji aya diwangun ku salah sahiji mitra peluncuran kami, atawa instan nyambung Frame.io mun leuwih aktip 1,300 kalawan Zapier. Na ieu téh ngan mimiti. Pikeun maranéhanana di NAB, pastikeun pikeun ngeureunkeun ku stan Frame.io mimitina-kantos dedicated urang pikeun leuwih jéntré ngeunaan Platform Frame.io pamekar sareng ngadangu ngeunaan announcements tambahan urang kudu di toko. "

Perkara teu video salah urang perlu, ti muatkeun eusi pikeun proyék nyukcruk, atawa malah medarkeun video, anu Frame.io pamekar Platform na API bisa mantuan ngajadikeun otomatis tur simplify workflows video. Sarta alatan kaamanan nyaeta Cangkuang mun Frame.io, anu Frame.io Platform pamekar anu dijieun ku standar industri-ngarah sarua jeung sésana produk.

Jieun workflow video idéal anjeun, kalayan Frame.io di pusat

The Frame.io Platform pamekar nyaéta workbench kuat pikeun video profésional anu nyandak tim video, euweuh urusan ukuran, nepi ka manjangkeun nilai aranjeunna meunang ti Frame.io. Mimitian ku perencanaan idéal workflow-rencana anjeun eta kaluar, nyokot alat, titik éta sela tur nganggo API Frame.io pikeun ningkatkeun pidangan éta. Pamaké kalawan coding pangaweruh bisa ngawangun kasus pamakéan custom pikeun ningkatkeun pidangan workflows maranéhna aya.

integrations pasangan Anyar Adul - na nu langkung lengkep ihwal jalan!

Nyolok dina langsung kalawan integrasi aya diwangun ku salah sahiji mitra peluncuran Frame.io urang. Ngagunakeun parabot sarua sadia pikeun sarerea, integrations kasebut diwangun pikeun mantuan organisasi expedite offloading, dailies workflows, ngedit awan, sarta leuwih:

  • Kyno: Screen, pilih, log jeung ngurangan footage on lokasi sarta ngalebetkeun ka Frame.io sakumaha dailies - kalawan metadata na transcoding otomatis dilebetkeun - pikeun ngedit kolaborator jauh jeung review.
  • Lab Silverstack: Cokot dailies anjeun dina gancang ngagunakeun Silverstack Lab na aplikasi Watch Polder Frame.io urang. Leupaskeun spidol na komentar kana Frame.io langsung ti set teh, sarta nambahan Tumbu ti aset Frame.io kana klip perpustakaan jeung PDF laporan lokal Silverstack Lab urang.
  • ShotPut Pro: Pindahkeun offloaded video, kaasup format baku, ti ShotPut Pro ka Frame.io mulus tur otomatis.
  • LumaFusion: Aksés Anjeun proyék Frame.io di LumaFusion, nempo real-time komentar pigura-akurat dina éditan anjeun, sarta nyandak Peta on eupan balik - kabeh tanpa ninggalkeun Kala LumaFusion.
  • GNARBOX: Paké GNARBOX hardware na Frame.io mun muka konci dina éta-balik unggah koropak kaméra jeung dailies dikomprés keur eupan balik klien, gancang ti kantos sateuacan.
  • Restream: Jadwal video Anjeun di Frame.io rék cicing di sababaraha platform sakaligus kalawan Restream.

Teu pamekar a? Ngamimitian instan jeung Zapier.

Pikeun tim video anu teu boga aksés ka developer a, Zapier bisa dipaké pikeun nyambungkeun Frame.io ka sadaya aktip anjeun geus make kawas Trello, AirTable, sarta 1300 + batur-kalawan henteu kode-dina instan. Nyetel workflows otomatis antara aktip teu bisa jadi leuwih gampang.

Salaku review sarta kolaborasi hub, Frame.io ieu uniquely diposisikan dina puseur workflows video; tur ngaliwatan platform na API, tim video bisa ngandelkeun Frame.io sabab skala. Mimitian ngagunakeun API Frame.io dinten, sarta ngahontal kaluar kana Tim platform Frame.io kalawan patalékan.

Lalajo kiwari: Naon Frame.io?

Papanggih jeung Frame.io sarta Ngadatangan ka showcase Rakan di NAB 2019

Pikeun kahiji kalina kantos, Frame.io ngabogaan stan dedicated dina Selatan Handap Aula (SL2426) Di 2019 NAB Tembongkeun. Ngeureunkeun ku keur bengkel di-jero ku greats industri, diajar naon mitra Frame.io API anu ngawangun kana platform kami, sarta ningali hiji sawangan ngeunaan Frame.io di DaVinci ngabéréskeun 16 Studio. The Frame.io Rakan showcase bakal Fitur presentasi ti mitra integrasi API, konsumén kaasup BuzzFeed jeung Wakil, sarta pro industri kaasup Michael Cioni, Ryan Connolly na éstu Maschwitz.

Tempo jadwal téater pinuh atawa buku pasamoan swasta: events.frame.io/NAB2019/.

Ngajadwalkeun a Pencét pengarahan sareng Frame.io di NAB 2019

Anggota pencét didaptarkeun attending nu 2019 NAB Tembongkeun anu diondang ka menta anu pencét pengarahan ku wawakil ti Frame.io. Pikeun ngajadwalkeun pengarahan a, punten wartosan Megan Linebarger di [EMAIL PROTECTED].

Ningali pencét kit pinuh ku imagery sareng video di dieu: on.frame.io/xJ74JvoV.

ngeunaan Frame.io

Frame.io nyaeta hub anjeun sagala hal video. Pamingpin di review video sarta kolaborasi, Frame.io nyaeta dimana professional video sakuliah sakabéh spéktrum-ti leupas ka perusahaan-datang ka marios, approve jeung nganteurkeun video. Frame.io téh sadayana ngeunaan naon kajadian sateuacan sebaran. Sateuacan anjeun ngahontal garis finish. Urang nyieun sia aya gancang, smoother tur leuwih efisien ku platform tunggal anu hade seamlessly sakuliah wéb jeung mobile.

Frame.io geus dijieun ku Heavyweights Industri kaasup FirstMark Capital, Accel Mitra na Jared Leto. Pikeun leuwih jéntré, mangga buka frame.io.

Pencét Kontak

Megan Linebarger

Grup Media Zazil

(E) [EMAIL PROTECTED]

(P) + 1 (617) 480-3674

###


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!