imah » wartos » Tuturkeun Sequence Opening Inticalally Badan Ti "Better Call Saul" Sareng Tutorial Anyar Tina Beureum Giant

Tuturkeun Sequence Opening Inticalally Badan Ti "Better Call Saul" Sareng Tutorial Anyar Tina Beureum Giant


AlertMe

Portland, ATAWA - Séptémber 19, 2019 - beureum Giant nembé nembé nyebarkeun tutorial sanés, minggu ieu anu diilhami ku sababaraha (sengaja) grafik gerak awon anu pernah ditingali dina urutan judul pembukaan, nyaéta Langkung saé ngagero Saul. Seth Worley geus aya deui, ngadangu sareng pikaseurieun kana tutorial anu mangpaat anu bakal naon waé seniman grafis anu cita-cita nyieun efek campy kirang ti lima menit. Dina tutorial énggal ayeuna anu sayogi dina saluran YouTube Red Giant, Seth nembongkeun kami kumaha nyieun deui rupa anu teu disengaja tina tampilan judul Better Call Saul nganggo font gratis, cuplikan kaméra iPhone Jagat raya AV Club.

Nonton Ayeuna: Nyiptakeun "Seueur Panggilan Saulus" Sequence Judul

"Sababaraha pasangan taun kuring janten obsés kalayan judul pambuka Better Call Saul. Kuring henteu ngan ukur ngaraosan unggal artikel ngeunaan aranjeunna anu kuring tiasa mendakan, sareng kuring ngan saukur ngarangkeun aranjeunna nyalira ti mimiti - kuring ngalakukeun éta - tapi kuring nyobian ngadamel plugin dumasar kana éta. Sareng ku bantuan jalma-jalma anu langkung pinter sareng langkung bakat, plugin ieu teras janten alat di Red Giant Universe anu disebut AV Club, ”Seth nyarios dina pidéo. "AV Club dirancang pikeun ngajantenkeun téks sareng logos siga anu parantos dilampahkeun ku pénu lami anu parah di studio TV aksés kabel. Kuring parantos saprak dianggo AV Club dina sagala rupa. Tapi ayeuna kuring mikir éta bakal resep nunjukkeun ka anjeun kumaha cara nyieun kabéh barang-barang sanés dina judul pambuka ti Better Call Saul, sareng henteu ngan ukur anjeun terang.

Beureum Giant Semesta kempelan Red Giant ngeunaan épék pidéo gencatan GPU sareng plugin transisi pikeun seniman grafis sareng éditor, kalayan alat 79 dirojong peuntas dalapan aplikasi host. Universe AV Club, anu sacara harfiah diilhami ku urutan judul ieu ti Better Call Saul, ngajantenkeun seniman nyiptakeun lo-fi, téks gandeng biasana kapanggih dina kaset video kuno, infomersial lami sareng acara saluran kabel aksés lokal, ngajantenkeun cuplikan anu klasik klasik- katingal anggaran.

Ulah hilap pariksa tutorial Seth sateuacana pikeun Red Giant, kumaha nyieun deui Pikiran Flayer ti Hal-hal Aneh Musim Dua jeung Angkatan Perang Star Wars.

Nyuhunkeun Kit Review Media atanapi Singkat

Anggota média diulem pikeun marios naon waé alat individu atanapi suite produk ti Red Giant. Kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi pikeun nyuhungkeun kintu ulasan produk atanapi pengendét pers pribadi sareng eksekutif Red Giant, mangga ngahubungi Nick Govoni at [EMAIL PROTECTED].

Ngeunaan Beureum Giant

Beureum Giant nyaéta parusahaan software diwangun ku seniman Sarbini na technologists anu kolaborasi jeung nyieun parabot unik pikeun filmmakers, kang rai, seniman VFX, sarta désainer gerak. budaya parusahaan urang geus fokus kana nyungsi kasaimbangan antara karya jeung kahirupan - urang sebut wae "teh ganda garis handap" - filosofi ieu ngabantuan kami malire pajeulitna di ni'mat gedong parabot basajan nu ngahasilkeun hasil buta. Leuwih dékade ka tukang, produk urang (kawas Bullet Magic, Trapcode, Semesta sarta PluralEyes) geus jadi standar di pilem tur disiarkeun pos-produksi. Kalawan leuwih 200,000 pamaké, éta ampir teu mungkin pikeun lalajo 20 menit tina TV tanpa ningali software kami dipaké. Ti pangalaman urang salaku seniman sarta filmmakers kami aspire mun teu ukur nyadiakeun parabot pikeun artis, tapi ilham ogé. Nonton film urang, neuleuman ti leuwih 200 tutorials bébas, atawa coba software urang di www.redgiant.com.

Pencét Kontak

Nick Govoni
Grup Media Zazil
(E) [EMAIL PROTECTED]
(p) + 1 (978) 866-7354
‬‬‬


AlertMe