imah » wartos » Atomos Ninja V sareng LUMIX S1H RAW firmware reureuh

Atomos Ninja V sareng LUMIX S1H RAW firmware reureuh


AlertMe

(Mei 2020) - Apdet firmware ngamungkinkeun anu langkung diantisipasi Atomos Ninja V sareng Panasonic LUMIX S1H RAW langkung HDMI kombinasi hanjakalna parantos rada telat tina jadwal pelepasan aslina kaping 25 Mei, pikeun mastikeun tingkat ngarékam RAW catetan paling luhur.

Isu téknis anu teu dihaja parantos terang dina babak ahir uji béta anu peryogi koréksi sateuacan pangiriman. Perusahaan damel bareng pikeun ngarengsekeun pangembangan pas mungkin. Hapunten ka palanggan silih kami ngantosan fungsi anu dibebaskeun ku ieu.

Punten dicatet yén Panasonic bakal ngaleupaskeun firmware Ver 2.0 dina tanggal 25 Méi sareng sagala rupa perbaikan fungsi kaméra, kumaha waé, éta moal ngalebetkeun RAW anu rencanana HDMI fitur kaluaran. Atomos bakal ngaleupaskeun Ninja V na AtomOS pikeun LUMIX S1H HDMI Baris garis-garis sareng firmware kaluaran RAW Panasonic urang.


AlertMe