imah » Author Archives: News Feed

Author Archives: News Feed

ENCORE’S BOB FESTA RETURNS TO ‘YELLOWSTONE’ FOR SEASON TWO

Season one of Paramount Network’s “Yellowstone” was one of the most watched television series that aired on ad-supported cable in 2018, averaging well over 5 million viewers per episode. The highly anticipated second season continues to follow the Dutton family as they fight for survival against ruthless enemies from all sides, with Kevin Costner reprising his role as family ...

Maca deui "

NASCAR Selects AWS as its Preferred Cloud Computing, Cloud Machine Learning, and Cloud Artificial Intelligence Provider

NASCAR enhances the fan experience, accelerates artificial intelligence efforts, and improves operational efficiencies by leveraging the cloud SEATTLE—June 4, 2019—Today, Amazon Web Services, Inc. (AWS), an Amazon.com company (NASDAQ: AMZN), announced that National Association for Stock Car Auto Racing (NASCAR) has chosen AWS as its standard for cloud-based machine learning and artificial intelligence workloads. NASCAR will use the breadth and ...

Maca deui "

AWS Cloud Empowers Tangent Animation for “Next Gen” and Beyond

Animated sci-fi feature “Next Gen” tells the story of a lonely, rebellious teenage girl who teams up with a top-secret robot to stop a madman’s plot for world domination. Featuring the voice talent of John Krasinski, Charlyne Yi, Jason Sudeikis, Michael Peña, David Cross and Constance Wu, the CG action-adventure was created as a joint effort by Baozou and Tangent Animation, ...

Maca deui "

Harvard University Athletics Raises the Streaming Bar for College Sports with AJA Gear

Harvard University consistently ranks among U.S. News and World Reports Best Colleges not only for its academic stature but also for its top-notch collegiate athletics program. The institution is home to 42 NCAA Division 1 teams spanning basketball, hockey, football, squash, tennis and many other sports. To keep its students, alumni and Crimson fans up to speed on their favorite ...

Maca deui "

Globo Scales Creative Capacity with AWS Cloud

Network Leverages AWS Thinkbox Deadline and Amazon EC2 Spot to Handle Increasing Project Complexity Globo is one of the world’s largest broadcasters and the leading commercial television network in South America, reaching 99.6 percent of Brazilian homes as well as more than 170 countries with its content. As the company’s content offerings have expanded and evolved, so have its technology ...

Maca deui "

Supersphere Launches Audiophile Series, Bringing Native Ambisonic Sound to Immersive Live Events

Los Angeles, CA – April 24, 2019 – Leading immersive entertainment production company Supersphere today announced the launch of its new Audiophile Series, marking a new level of audio fidelity and delivery for live event broadcasts. Available on Oculus Venues, the series marks the first time that live VR/360° broadcasts will offer end-to-end natively mixed ambisonic audio for primary delivery, ...

Maca deui "

4K 4Charity ras Kapungkur $ 1 Million Tandaan Dina 2019 NAB Tembongkeun

Taunan fun amprok diayakeun maju equity dina média jeung industri tech susunan catetan anyar pikeun registrations jeung dana diangkat Portland, bijih -. April 18, 2019 - unsur Panyiaran LLC (AWS unsur), hiji, Inc. (AWS) parusahaan Amazon Layanan Web , kiwari ngumumkeun 4K 4Charity Fun Run diayakeun di 2019 NAB Tembongkeun diangkat leuwih ti $ 68,000 pikeun Girls Saha Code, ...

Maca deui "

AJA nawarkeun Pakakas Anyar tur pitur dipak Apdet di NAB 2019

Las Vegas, NV, NAB Konférénsi, Nangtung SL2416 (April 8, 2019) -AJA Video Systems dinten di NAB 2019 ngumumkeun solusi anyar jeung apdet eta streamline kumaha siaran, produksi, pos na AV professional mawa audiences dinamis, eusi multi format, kaasup nu anyar Ki Pro GO H.264 multi-kanal HD / SD recorder / pamuter. Ogé anyar pikeun lineup nu aya kartu converter 14 openGear featuring rojongan software dasbor, dua anyar ...

Maca deui "

Epik Kaulinan 'Engine teu nyata ngéléhkeun Téknis Emmy na Dupi Artikel di leuwih ti 50 Broadcast Rakan presentasi di NAB 2019

April 8, 2019 - Las Vegas, NV, NAB Tembongkeun - epik Kaulinan nyaeta di NAB 2019 ka showcase nu teu nyata Engine integrations téhnologi siaran panganyarna na workflows. solusi siaran teu nyata Engine jeung kasus pamakéan ayeuna keur nunjukkeun di Las Vegas Konvénsi Center April 8-11 di Studio Xperience Booth #SL3824 barengan leuwih ti appearances 50 jeung konsumén kayaning ...

Maca deui "

Transcoding gancangan Anyar ti Amazon Web Layanan delivers nepi ka 25X gancang Processing VOD

Nyandak streaming-resolusi luhur kandungan dina paménta pikeun siaran na leuwih-nu-luhur panyadia Las Vegas, NV, NAB Konférénsi, Booth SU2202 - April 8, 2019 - Dinten Amazon Layanan Web, Inc. (AWS) hiji parusahaan Amazon.com , ngumumkeun ketersediaan gancangan transcoding, hiji fitur anyar dina AWS unsur MediaConvert nu nyandak broadcaster, leuwih deui-luhur (OTT) distributor, sarta panyadia eusi premium séjén pikeun ngalengkepan proyék transcoding video maranéhanana nepi ...

Maca deui "

Amazon muka Kantor Anyar di Winnipeg

.. Anyar 13,000 ft sq spasi aya imah Amazon Web Layanan tim WINNIPEG, Kanada - April 5, 2019 - Dinten, Amazon Layanan Web, Inc. (AWS), hiji parusahaan Amazon.com (NASDAQ: AMZN), ngumumkeun yén nagara éta boga dibuka hiji kantor anyar dina Winnipeg, nambahan puluhan jobs anyar pikeun wewengkon éta. kantor utamana imah ka tim ngembangkeun tumuwuh, AWS Thinkbox, gawéna dina leyuran keur ...

Maca deui "

AWS delivers Nimble Awan Workflows,-kualitas High Nempo pangalaman dina NAB 2019

Fitur inovasi pikeun ditingkatkeun workflows video hirup jeung dina paménta, kayaning hareup-gen transcoding, studio di awan, panyalindungan eusi, latency low, personalization, sarta automation calakan kalayan demonstrasi tambahan ku leuwih ti 60 Amazon Mitra Portland, bijih -. April 4, 2019 - dina NAB Tembongkeun 2019 di Booth SU2202, Amazon Layanan Web, Inc. (AWS), hiji parusahaan Amazon.com, bakal showcase kamajuan pikeun nyiptakeun eusi, ...

Maca deui "

Autodesk Announces hirupkeun 2020

release Anyar nawarkeun learning mesin keur ngasingkeun objék dina gambar urutan San Rafael, CA (April 4, 2019) - Dinten Autodesk ngumumkeun Flame® 2020, pelepasan panganyarna tina hirupkeun kulawarga tina épék visual terpadu (VFX), grading warna, kasampak ngembangkeun sarta pagawean sistem pikeun seniman. A fitur learning-Powered mesin anyar Nyetél sapanjang ku host tina kamampuhan nu anyar mawa seniman hirupkeun ...

Maca deui "

AWS ngajalankeun hiji Buka API spésifikasi mun simplify Énkripsi pikeun Live sarta Dina-demand Media Workflows

Portland, Oregon, AS - March 27, 2019 - Amazon Layanan Web, Inc. (AWS), hiji parusahaan Amazon.com, dinten ngumumkeun Packager aman tur Encoder Key Exchange (SPEKE), hiji kabuka, spésifikasi API extensible dikembangkeun pikeun streamline integrasi Manajemén Hak Digital (DRM) kalawan encoders, transcoders, sarta asal server (encryptors). Nepi ka ayeuna, paling integrations diperlukeun hiji API custom pikeun tiap panyadia solusi DRM ...

Maca deui "

Autodesk Unleashes 3ds Max 2020

release Anyar pek a punch kalawan ningkat kreasi eusi jeung desain viz toolset San Rafael, Calif Maret 27, 2019 -. Dinten Autodesk dileupaskeun 3ds Max 2020, versi panganyarna tina modeling 3D anak, animasi jeung software ngajadikeun. Pelepasan anyar revamps pangalaman pamaké kalawan fitur customer-dipénta nu ngaktipkeun speeds playback gancang, ngaoptimalkeun kinerja jeung ningkatkeun kalenturan. 3ds Max ...

Maca deui "

DELUXE POST produksi hires James Fraser AS jualan VP Pikeun Toronto

Los Angeles, CA, March 27, 2019 - DELUXE Hiburan Layanan Grup (DELUXE) dinten ngumumkeun yén James Fraser geus ngagabung tim jualan Produksi DELUXE Post di Toronto dina peran Wakil Présidén Indonésia, Penjualan. Anjeunna ngalaporkeun ka division urang Tandaan Smirnoff, Wawakil Présidén Eksekutif, Penjualan. Dina peran anyar-Na jeung DELUXE, Fraser bakal dipake sapanjang sisi Christa Tazzeo Morson ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!