imah » Panulis Arsip: News Feed

Panulis Arsip: News Feed

AJA Ngaronjatkeun panarima IP Mini-Converter sareng Anyar UltraHD & Rojongan Input Rojongan

Perbaikan prestasi kalebet dukungan UltraHD pikeun IPR-10G2 Converters Amsterdam, Belanda, Konferensi IBC, Nangtung 7.C25 (Séptémber 13, 2019) - Dinten ieu di IBC 2019, Sistem Video AJA ngumumkeun update firmware v2.2 anyar anu ngenalkeun hiji perbaikan perbaikan prestasi pikeun panarima IP Mini-Converter na, kaasup ngadukung UltraHD anyar dugi ka 50p pikeun IPR-10G2-HDMI sareng IPR-10G-HDMI, ogé dukungan Rujukan Input ...

Maca deui "

AJA Ngumumkeun Software Desktop v15.5

Ngenalkeun dukungan Logam di macOS, full 2SI SMPTE raster dukungan pikeun 8K, dukungan RGB pikeun néwak sareng playback 8K sareng seueur tambihan anu sanés Amsterdam, Belanda, Konferensi IBC, Nangtung 7.C25 (Séptémber 13, 2019) - AJA Video Sistem ngenalkeun Desktop Software v15.5 pikeun KONA, Io sareng T-TAP produk dinten ayeuna di IBC 2019. Perangkat lunak gratis gratis parobihan perbaikan kinerja anu nyayogikeun ...

Maca deui "

AJA Ngenalkeun Kartu Cocog OpenGear® Anyar di IBC 2019

OG-FS-Mini nyandak singkronisasi pigura video dina arsitéktur openGear; OG-ROI-DVI sareng OG-ROI-HDMI dilegakeun skala pesaing openGear AJA sareng scan kamampuan ngarobah Amsterdam, Belanda, Konférénsi IBC, Nangtung 7.C25 (Séptémber 13, 2019) - Gedong dina kulawarga produk na tina produk openGear®, AJA Video Systems ngumumkeun tilu kartu openGear anyar di IBC 2019, kalebet OG-FS-Mini, OG-ROI-DVI sareng OG-ROI-HDMI. Fungsi OG-FS-Mini fungsionalitas ...

Maca deui "

AJA Ngaluncurkeun Singkronisasi Frame-Mini Frame di IBC 2019

Device combines high quality 3G-SDI, HD and SD video frame synchronization with up, down, cross-conversion into compact Mini-Converter Amsterdam, Netherlands, IBC Conference, Stand 7.C25 (September 13, 2019) — Today at IBC 2019 AJA Video Systems introduced the FS-Mini, a new broadcast quality utility frame sync that packs the production-proven functionality and all of the reliability of AJA’s leading FS frame ...

Maca deui "

AJA Ships Corvid 44 12G kalayan 12G-SDI I / O di IBC 2019

Delivers flexible 8K and multi-channel 4K I/O for Developer Partners Amsterdam, Netherlands, IBC Conference, Stand 7.C25 (September 13, 2019) — At IBC 2019, AJA Video Systems announced the release of Corvid 44 12G, an 8-lane PCIe 3.0 video and audio I/O platform supporting 12G-SDI I/O. Corvid 44 12G is available in ten different models, including passive or active cooling variants, ...

Maca deui "

AJA Debuts KUMO 6464-12G di IBC 2019

High capacity 12G-SDI signal routing for increased bandwidth and higher-resolutions Amsterdam, Netherlands, IBC Conference, Stand 7.C25 (September 13, 2019) — Today at IBC 2019 in Amsterdam, AJA Video Systems unveiled KUMO 6464-12G, a new SDI router featuring 64x 12G-SDI inputs and 64x 12G-SDI outputs for high quality, cost-effective signal routing. KUMO 6464-12G suits a range of broadcast, production, post, and ...

Maca deui "

AJA Ngaluarkeun Analis gambar HDR 12G di IBC 2019

4K/UltraHD HDR monitoring and analysis with 12G-SDI connectivity Amsterdam, Netherlands, IBC Conference, Stand 7.C25 (September 13, 2019) — AJA Video Systems announced the new HDR Image Analyzer 12G, bringing 12G-SDI connectivity to its powerful real-time HDR monitoring and analysis platform developed in partnership with Colorfront. The new product streamlines 4K/UltraHD HDR monitoring and analysis workflows by supporting the latest high-bandwidth ...

Maca deui "

4K 4Charity Fun Run Ramp Up pikeun IBC 2019

Nomer nyatet sponsor nunjukkeun dukunganna langkung ti $ 66,500 dijanjikeun ka ayeuna pikeun ngadukung perbagaian sareng inpormasi Portland, Oregon - Séptémber 6, 2019 - The 4K 4Charity Fun Run at IBC 2019 balik ka IBC dina dinten Saptu, Séptémber 14 di Amstelpark , Amsterdam. Ayeuna dina taun kagenepna, amprok dibuka kanggo saha waé anu ngadatangan IBC: ...

Maca deui "

Perangkat lunak RT dina standarisasi AJA I / O Solusi kanggo Playout Grafis Gancang, Tiasa Terpercaya

Pamirsa ngarepkeun visual anu kualitas luhur nyiar siaran sareng kontén OTT naha aya kana warta lokal atanapi kéngingkeun pertandingan maén bal dina telepon sélulér, sareng bar naékna ningkat sabab kanyataanana (AR) janten langkung seueur dianggo pikeun ngagambarkeun informasi sapertos pola cuaca, atlit prestasi, pertandingan maén sareng seueur deui. Perangkat lunak RT ngabantuan penyiar sareng profésional produksi olahraga minuhan ...

Maca deui "

AJA I / O Hardware Ngabantosan Brainstorm Ngirimkeun Fleksibel, Grafik Nyata sareng Real-Solusi Virtual

Perusahaan spesialis siaran Spanyol Brainstorm dipikanyaho pikeun nyiptakeun grafis grafis 3D sacara real-time sareng solusi set maya anu dianggo dina siaran, produksi sareng lingkungan proAV di sakumna dunya. Perusahaan anu nembé ngagungkeun taun 25 kalebet na bisnis, palayanan jasa ti markas Madrid sareng Valencia ogé kantor di AS, Mexico, Singapura sareng Beijing. Nepi ka ayeuna, jalanna ...

Maca deui "

Spin Digital 8K HEVC Media Player Ngahasilkeun AJA KONA 5 sareng Corvid 88 kanggo Gancang, Fleksibel I / O

Ayeuna produksi 4K parantos pareum dina siaran, acara live, olahraga sareng saluareun, produksi 8K sareng 16K ageung di cakrawala, nyababkeun paménta pikeun nyahkodkeun video sareng alat muter deui. Panyadia solusi média Spin Digital ngabutuhkeun kabutuhan ieu kalayan Spin Digital Media Player - pamuter média 8K HEVC anu berprestasi tinggi. Parangkat lunak proprietary sareng ...

Maca deui "

AJA Gear Greases Roda di Janta TV

Saluran berita 24 / 7 anyar di Cirebon Janta TV ngajaga pamirsa berbahasa Hindu diperhatoskeun kana acara-acara anu panganyarna via feed satelit dina jaringan resep Tatasky, Hathway sareng DEN. Saluran ieu ogé nembé ngirangan strategi streaming sosialna, ngembangkeun basa palanggan di sakuliah YouTube sareng Facebook Live ka palanggan 100K koléktif (sareng cacah). Pikeun ngabantosan teraskeun ...

Maca deui "

Kapal AJA KUMO 3232-12G Compact 32 × 32 12G-SDI Router

Grass Valley, CA (Agustus 12, 2019) - Sistem Video AJA parantos ngamimitian ngirimkeun profil kompak KUMO 3232-12G, nampilkeun input 32x 12G-SDI sareng 32x 12G-SDI output dina profil 2RU portable sareng artos-efisien 12G routing. Dirancang pikeun dianggo dina siaran, produksi sareng lingkungan ProAV, KUMO 3232-12G ngadukung résolusi format anu ageung, ongkos pigura sareng format warna jero, bari ngirangan ...

Maca deui "

Kapal AJA Ki Pro GO Multi-Channel H.264 Perekam / Pamuter

Grass Valley, CA (Agustus 8, 2019) - Sistem Pidio AJA parantos dikirimkeun Ki Pro GO, ngarékam mandiri, saluran multi-saluran H.264 sanggup ngarebut nepi ka opat saluran HD atanapi SD sakaligus pikeun affordable, pareum-rak Média USB. Bebas portabel sareng genlock, Ki Pro GO mangrupikeun solusi aliran aliran idéal pikeun skéma produksi langsung kaasup acara live, konsér, stadium olahraga, perusahaan, ...

Maca deui "

Susu Pangaruh Visual 'Apokaliptik "Omén Saé" Gawéna Anu Dipasang sareng AWS

Jam Compute 212K Nafat AWS, Ngaluncur Puncak Corong Simultaneous 83K Diadaptasi tina novél kultus ku Terry Pratchett sareng Neil Gaiman, sareng diarahkeun ku Douglas Mackinnon, menteri genep épisi "Good Omens" ngiringan setan Crowley sareng malaikat Aziraphale nalika aranjeunna nyobian nyegah tungtung dunya. Salian aya kadang-kadang mancorong jangjang ageung, jangjangna, teu saperti duo ...

Maca deui "

OptiTrack Ngungkabkeun Panyétokan Balung Anyar dina SIGGRAPH 2019

Advanced Software Ngirimkeun Artifact-Free Real-Time character Animation Los Angeles, CA, SIGGRAPH, Booth 1341 - Juli 29, 2019 - OptiTrack dinten ngumumkeun yén éta bakal nyéépkeun alat panyéka kerangka anyar di SIGGRAPH 2019, mawa artifak-gratis, real-time animasi karakter kanggo sistem newak gerak optik. Rambut laut bakal nunjukkeun dina gerbang OptiTrack's SIGGRAPH #1341, kalayan kaméra Pelacak OptiTrack Perdana dina ...

Maca deui "