imah » Panulis Archives: Artisans PR

Panulis Archives: Artisans PR

Masyarakat colorist internasional di IBC 2019

AMSTERDAM - The Colorist Society International (CSI) gaduh ayana anu kawéntar dina rapat IBC minggu ieu di Amsterdam. Diantara anu séjén, organisasi bakal nyandak bagian dina Acara Grup ACES munggaran konvénsi nalika présidén CSI Kevin Shaw mingpin sési dina dampak standar pamiayaan warna anyar dina warna grading. Diskusi ieu bakal nyertakeun amalan anu pangsaéna pikeun ...

Maca deui "

Tékak Killer Rebrands salaku Musik Produksi Universal

Anak cabang Universal Music Group, merek énggal nguatkeun komitmen perusahaan pikeun nyayogikeun kualitas musik sareng téknologi / inovasi sareng nyiptakeun merek global anu utami industri. SANTA MONICA, Calif. — Killer Tracks, hiji perusahaan musik produksi ngarah, parantos ulang janten Universal Production Music. Ngaran anyar nguatkeun alignment sareng perusahaan induk Universal Music Group, pamimpin dunya di ...

Maca deui "

Film MTI pikeun Pintonan Inovasi Terakhir di DRS ™ Nova sareng CORTEX di IBC

Pamulihan digital otomatis janten langkung gancang sareng langkung kuat; Alat aliran kerja anyar ngagampangkeun Dolby Vision ™ nguasai sareng ngalaksanakeun soundtrack Dolby Atmos. HOLLYWOOD- Film MTI bakal nunjukkeun fitur pang anyarna tina DRS ™ Nova, software pamulihan digital pangembang industri, sareng CORTEX, solusi masterflow workflow na, di IBC (Hall 6 StandC27 saluyu sareng Big Pic Media). Anyar pikeun IBC, DRS ™ Nova v4.1 kalebet sababaraha tambah ...

Maca deui "

Periscope Post & Audio Debuts Panggung Campuran Teater sareng Kamampuhan Dolby Atmos

Dirancang ku Audio Intervisual Design, panggung ayeuna nuju nyampur séri streaming anyar. HOLLYWOOD- Periscope Post parantos réngsé konstruksi Dolby Atmos anu sanggup témbok téater campuran di fasilitas anu nembé dibuka di Hollywood. Panggung kana fitur dual-operator Avid S6 konsol nyampur sareng dirancang pikeun ngahasilkeun campuran Atmos pikeun sandiwara, streaming sareng siaran siaran. Proyék munggaran pikeun ...

Maca deui "

Howling Music ngaluncurkeun Perpustakaan Musik Produksi

Samaun industri musik Ryan Claus pikeun ngiringan usaha perpustakaan anyar. Komposer Samantha Powell ngagabung kantor West Coast. NASHVILLE— Howling Music, panyayunian musik asli pikeun iklan, ngumumkeun peluncuran perpustakaan musik produksi premium maranéhanana. Pelepasan perpustakaan kalebet rébuan lagu asli anu nampilkeun sababaraha pamaén sési anu paling kasohor di industri ieu. Sadaya lagu ...

Maca deui "

Sora Alchemy Post Nganteurkeun Foley Hand-Crafted pikeun Indie Dramedy anu meunang-panghargaan

Diréktur waktos munggaran cariosan Michael Angelo Covino ngeunaan dua lalaki meryogikeun sora Foley khusus pikeun ngabarengan sering nganggo nembak kaméra anu panjang, anu teu diganggu. Westchester, New York - The Climb, diréktur Michael Angelo Covino ngiringan fitur debut, museurkeun hubungan silaturahim antara dua lalaki, Michael sareng Kyle, dimaénkeun ku Covino sareng balad nyata Kyle Martin. Ngaliwatan campuran ironis, ...

Maca deui "

CORTEX Film MTI Nambahkeun Pangrojong pikeun Pemetaan Kandungan Dolby Panganyarna

HOLLYWOOD-Film MTI ayeuna ngumumkeun yén solusi aliran gawirna CORTEX v5.2 parantos diaku sacara resmi pikeun ngadukung Dolby Vision ™ Content Mapping v4. CORTEX tiasa dianggo pikeun nerapkeun algoritma Pemetaan Kandungan Dolby Vision ™ (v2 sareng v4) dina nyiapkeun pakét Dolby Vision ™, sareng nalika ngimpor, ngékspor atanapi ngarobih file Dolby Vision ™ XML sareng MXF. "CORTEX kalebet toolkit anu lengkep pikeun ...

Maca deui "

Rahayat Hennegan Miluan SATU DUA DUA PULANG

Pamuter film dokumén balik "Sabtu Pertama dina Méi" ngiringan perusahaan produksi bi-basisir pikeun iklan, eusi branded, doc sareng proyék-proyék séjén. SAN FRANCISCO— Hiji Dua puluh Sembilan Pilem parantos nandatanganan film dokumenter dokumenter acclaimed Hennegan Brothers ka roster directorial na. Dina kaayaan perjanjian, Hiji Dua Puluh Sembilan Pilem bakal ngawakilan tim ngarahkeun damel pikeun iklan sareng kontén branded. Éta bakal ...

Maca deui "

Sim Ngenalkeun "Émisi Zero" Bungkus batré kanggo Film sareng Produksi Télévisi

Sumber Daya Urban ngaluarkeun enol-émisi, énergi bersih kalayan bising anu rendah sareng teu aya bau solar. VANCOUVER - Dina pamindhahan pikeun ningkatkeun kalestarian dina produksi pilem sareng televisi, Sim ngaluncurkeun Urban Power Source, panggedéna, sélulér, pédah-épisi batré nol-édisi anu aya dina ayeuna dibina sacara khusus pikeun industri hiburan. Sim ayeuna parantos nyandak pengiriman dua unit kahiji, anu nami Minnekhada ...

Maca deui "

MOD ngirimkeun VFX pikeun VMA Nominees

Boutique VFX studio contributes to videos for many of the top nominees and performers in this year’s awards competition. ATLANTA—Ariana Grande, Cardi B, H.E.R., Lizzo and Normani are not only among the top contenders in this year’s MTV Video Music Awards, all are also beneficiaries of the magic of MOD. The boutique visual effects studio created fantastical imagery for videos ...

Maca deui "

Bagéan SMPTE Hollywood Pikeun Nuju Transisi Gamut Wide Warna dina Rapat Séptémber

LOS ANGELES - Bagéan Hollywood SMPTE®, organisasi anu netepkeun masa depan bercerita, bakal ngajalajah munculna gamut warna anu lega sareng pangaruhna kana gambar gerak sareng produksi televisi dina rapat bulananna, Rebo, Séptémber 25, di Akademi Mosi Gambar Élmu sarta Élmu, Los Angeles. Bagian nada warna lega anu disayogikeun ku standar HDR panganyarna ...

Maca deui "

Francesca Milde Digunakeun Pelatihan di RSP Atikan pikeun Ngajalankeun Karir Suksés minangka Artis VFX

Tilas Siswa RSP Balik deui ka RSP salaku komposit Adelaide, Australia Kidul — Sakedik langkung ti tilu taun kana karir profésionalna, Francesca Milde parantos nyusun daptar kiridit anu édés salaku komposer épék visual. Pribumi Adelaide, anu ngiringan Rising Sun Gambar di bulan ieu saatos nganggo gambar sareng Luma Pictures, Melbourne, parantos nyumbang ka pilem sapertos Alien: ...

Maca deui "

Mitra Trek Killer sareng Komposer Sebastian Robertson pikeun Ngajalankeun Rekam Sonic Beat

Rilis awal ngalangkungan langkung ti albeum 170 musik asli SANTA MONICA - - Killer Tracks, perusahaan Panyiaran Publishing Universal, parantos gawé bareng komposer sareng produser musik Sebastian Robertson pikeun ngjalankeun label musik produksi gabungan Sonic Beat Records. Pelepasan awal kalebet langkung ti albeum 170 anu nyertakeun rupa-rupa gaya kontemporer, genres, téma, moods sareng émosi. ...

Maca deui "

1606 Studio Marang Taun Ulang Taun Enam sareng Gawé pikeun BMW, UCSF Kaséhatan, Carl Jr sareng Langkung-langkungna.

Studio kreatif gaduh opat éditan édisi anu beroperasi sareng kapasitas sareng rencana numutkeun. SAN FRANCISCO— Genep bulan saatos peluncuran na, butik produksi produksi pasca 1606 Studio parantos réngsé awal mimiti ngawangun dina rohangan dina yuswa yuswa abad tilas di lingkungan Pantai San Fras. Éta ogé bérés dibunuh proyék pikeun agénsi Bay Area Goodby, Silverstein & Mitra, DDB, ...

Maca deui "

Métode na Lewie Carson Diajar Kumaha Berjaya salaku Artis VFX di Atikan RSP

"Kuring resep pisan!" Adelaide, Australia Kidul-Lewie Carson mangrupakeun komposer SMP di Metode di Melbourne, dimana anjeunna parantos damel di sababaraha film studio kalebet Men in Black: International, John Wick: Bab 3 - Parabellum, Tomb Raider. Christopher Robin, Aquaman sareng AXL. Asalna ti Melbourne, Lewie parantos réngsé Program Sijil Lulusan Siswa Rising Sun in Compositing and Tracking in 2016. Di RSP, ...

Maca deui "

Sim New York, Nambihan Sumber Sora sareng Gambar

Tahap campuran anyar, ADR, suite warna sareng kamar panyuntingan disesuaikan ka tempat alur tivi skrip. NEW YORK CITY - Sim parantos réngsé ékspansi utama fasilitas produksi pos na di New York City. Tambihkeun kalebet tilu suite campuran audio siaran, hiji sareng kamampuan Dolby Atmos, studio rekam ADR / VO, dua warna siaran anu ngabenerkeun sareng panyunting redaksi online ...

Maca deui "