imah » Panulis Archives: Artisans PR (Kaca 10)

Panulis Archives: Artisans PR

Éditor Sora Gambar Gerak (MPSE) Pikeun Ngahargaan Ngawasi Penyunting Sora / Désainer Sora Cece sareng Penghargaan Biro Karir

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

2020 MPSE Emas Reel Penghargaan Slated pikeun Januari 19, 2020. Studio City, California - Éditor Motion Gambar Sora (MPSE) dinten ayeuna ngumumkeun yén éta bakal ngahormatan Akademi anu menang-meunangna pangajaran Akademi Cecelia "Cece" Hall sareng Penghargaan Pencapaian Karir 2020 MPSE. Balé nampi nominasi Oscar pikeun nyunting sora dina 1987 pikeun padamelan na di Top Gun sareng meunang ...

Maca deui "

Masyarakat colorist internasional di IBC 2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

AMSTERDAM - The Colorist Society International (CSI) gaduh ayana anu kawéntar dina rapat IBC minggu ieu di Amsterdam. Diantara anu séjén, organisasi bakal nyandak bagian dina Acara Grup ACES munggaran konvénsi nalika présidén CSI Kevin Shaw mingpin sési dina dampak standar pamiayaan warna anyar dina warna grading. Diskusi ieu bakal nyertakeun amalan anu pangsaéna pikeun ...

Maca deui "

Tékak Killer Rebrands salaku Musik Produksi Universal

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Anak cabang Universal Music Group, merek énggal nguatkeun komitmen perusahaan pikeun nyayogikeun kualitas musik sareng téknologi / inovasi sareng nyiptakeun merek global anu utami industri. SANTA MONICA, Calif. — Killer Tracks, hiji perusahaan musik produksi ngarah, parantos ulang janten Universal Production Music. Ngaran anyar nguatkeun alignment sareng perusahaan induk Universal Music Group, pamimpin dunya di ...

Maca deui "

Film MTI pikeun Pintonan Inovasi Terakhir di DRS ™ Nova sareng CORTEX di IBC

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pamulihan digital otomatis janten langkung gancang sareng langkung kuat; Alat aliran kerja anyar ngagampangkeun Dolby Vision ™ nguasai sareng ngalaksanakeun soundtrack Dolby Atmos. HOLLYWOOD- Film MTI bakal nunjukkeun fitur pang anyarna tina DRS ™ Nova, software pamulihan digital pangembang industri, sareng CORTEX, solusi masterflow workflow na, di IBC (Hall 6 StandC27 saluyu sareng Big Pic Media). Anyar pikeun IBC, DRS ™ Nova v4.1 kalebet sababaraha tambah ...

Maca deui "

Periscope Post & Audio Debuts Panggung Campuran Teater sareng Kamampuhan Dolby Atmos

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dirancang ku Audio Intervisual Design, panggung ayeuna nuju nyampur séri streaming anyar. HOLLYWOOD- Periscope Post parantos réngsé konstruksi Dolby Atmos anu sanggup témbok téater campuran di fasilitas anu nembé dibuka di Hollywood. Panggung kana fitur dual-operator Avid S6 konsol nyampur sareng dirancang pikeun ngahasilkeun campuran Atmos pikeun sandiwara, streaming sareng siaran siaran. Proyék munggaran pikeun ...

Maca deui "

Howling Music ngaluncurkeun Perpustakaan Musik Produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Samaun industri musik Ryan Claus pikeun ngiringan usaha perpustakaan anyar. Komposer Samantha Powell ngagabung kantor West Coast. NASHVILLE— Howling Music, panyayunian musik asli pikeun iklan, ngumumkeun peluncuran perpustakaan musik produksi premium maranéhanana. Pelepasan perpustakaan kalebet rébuan lagu asli anu nampilkeun sababaraha pamaén sési anu paling kasohor di industri ieu. Sadaya lagu ...

Maca deui "

Sora Alchemy Post Nganteurkeun Foley Hand-Crafted pikeun Indie Dramedy anu meunang-panghargaan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Diréktur waktos munggaran cariosan Michael Angelo Covino ngeunaan dua lalaki meryogikeun sora Foley khusus pikeun ngabarengan sering nganggo nembak kaméra anu panjang, anu teu diganggu. Westchester, New York - The Climb, diréktur Michael Angelo Covino ngiringan fitur debut, museurkeun hubungan silaturahim antara dua lalaki, Michael sareng Kyle, dimaénkeun ku Covino sareng balad nyata Kyle Martin. Ngaliwatan campuran ironis, ...

Maca deui "

CORTEX Film MTI Nambahkeun Pangrojong pikeun Pemetaan Kandungan Dolby Panganyarna

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

HOLLYWOOD-Film MTI ayeuna ngumumkeun yén solusi aliran gawirna CORTEX v5.2 parantos diaku sacara resmi pikeun ngadukung Dolby Vision ™ Content Mapping v4. CORTEX tiasa dianggo pikeun nerapkeun algoritma Pemetaan Kandungan Dolby Vision ™ (v2 sareng v4) dina nyiapkeun pakét Dolby Vision ™, sareng nalika ngimpor, ngékspor atanapi ngarobih file Dolby Vision ™ XML sareng MXF. "CORTEX kalebet toolkit anu lengkep pikeun ...

Maca deui "