imah » Panulis Archives: Artisans PR (Kaca 3)

Panulis Archives: Artisans PR

Panas Artis Panas Éng Réngsér bikang Ngadamel Laku Bumi dina Industri Sakaligus Diawasa ku Lalaki

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Adelaide, Australia Kidul — sajarahna, industri épék visual (VFX) ngagaduhan tenaga kerja anu dikuasai lalaki. Kabédakeun génder nganggo peuntas dewan, tapi hususna dibuktikeun dina kalungguhan seniman sareng pengawasan, dimana awéwé ngeusian sakedik kalungguhanana, sareng parantos mangtaun-taun. Tapi, lami-lami, éta lalaunan robih. Malah salaku blokbuster anu dipimpin awéwé sapertos Kaptén Marvel, Wonder Woman sareng Rogue One: ...

Maca deui "

Musik Produksi Universal Ngaluarkeun Alatan Sadaya Awéwé, "100% Nya," dina Perayaan Hari Wanoja Internasional

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sareng sadaya lagu anu diwangun, dicampur sareng dikuasai ku awéwé, albeum nungtun ngabantosan naékna bikang kanggo ngusahakeun musik produksi. Proyék nyiptakeun kolaborasi sareng shesaid.so & dirojong ku She Is The Music SANTA MONICA & LONDON - Universal Production Music, perusahaan musik produksi terkemuka di dunya, ayeuna ngumumkeun pelepasan digital '100% Her', produksi anyar ...

Maca deui "

Gambar Rising Sun 'Jennie Zeiher: Ketahanan sareng Nunggang Wave VFX

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Nyababkeun dina épék visual butuh ketenangan sareng daya tahan, hal anu disababkeun ku Zeiher, sareng studio, kasuksésan. Adelaide, Australia Kidul-salaku Kepala Pengembangan Bisnis sareng anggota tim manajemén Eksekutif di Rising Sun Pictures, Jennie Zeiher mingpin tim anu tanggung jawab kana studio épék visual pikeun batu lébar payuneun film bermutu sareng proyék siri. Zeiher nganggap cicing waé ...

Maca deui "

SATU DUA PULUS NAMIN FILMS ka Diréktur Rep Tabletop Irv Blitz

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

SAN FRANCISCO— Bi-basisir SATU DULUS NIN FILMS ayeuna ngalambangkeun diréktur tabletop diakrésikeun Irv Blitz pikeun komérsial sareng proyék iklan sanésna. Blitz mangrupikeun salah sahiji industri bioskop tabletop ikonik industri. Daptar para nasabahna nyaéta Anheuser Busch, Burger King, Bacardi, Inten Nuts, Coca Cola, Alam Valley, Miller Coors, Taco Bell, KFC, Knorr, Olive Garden, Kantun Jus, Popeye's, SPAM, sareng Pizza ...

Maca deui "

Bagéan di SMPTE Hollywood kanggo Fokus dina Komprési pikeun Aliran dina Rapat Maret

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The Evolution of Compression Compression: Ngahatan Bits Nalika Ngaronjatkeun Kualitas sareng Ngajaga Kualitas Intensi KESEUNAN LOS ANGELES - The Hollywood Section of SMPTE®, organisasi netepkeun masa depan bercerita, bakal ngajalajah evolusi komprési video, sareng ideu anyar pikeun ngajaga file leutik. bari ngajaga tujuan kualitas sareng kreatif, dina rapat bulananna, dijadwalkeun tanggal 26 Maret di…

Maca deui "

Diréktur Komedi Media Inks Petugas Pete Henderson Kanggo AS Spots

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Los Angeles - Sutradara Pete Henderson, anu ngagaduhan tempat anu lucu pikeun Hotels.com, Coke, KFC, Michelob, PurelyGreat, Harlequin, Expedia, Ontario Lottery sareng seueur merek anu sanés ngéngingkeun accompplice Media pikeun representasi di Amérika Serikat. Dumasar di Toronto, Henderson ngusahakeun ngungkitkeun representasi kuat Accomplice di pasar di Amérika Serikat pikeun ngabentuk hubungan agénsi anyar sareng mangtaun deui kasempetan ...

Maca deui "

Sim Post New York Kiriman Tribén Opener "Jimmy Carter: Batu Gulung & Présidén"

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fasilitas nyayogikeun redaksi, sora sareng warna pikeun dokumenter ngeunaan cinta musik présidén tilas présidén. New York City - Jimmy Carter: Présidén Rock & Roll, fitur dokumenter anyar tina sutradara anu meunang Grammy Award Mary Wharton, produsén Chris Farrell sareng panulis Bill Flanagan, bakal ngajantenkeun perdana dunya 15 April sabab muka 19. Film Film Tribeca di. ..

Maca deui "

Media sinematik Nyayakeun High-End Finish pikeun Netflix Series "El Club"

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Seri ngeunaan millennials nyepeng dina perdagangan ubar mangrupikeun jumlah pertunjukan énggal anu nuju netepkeun standar anyar pikeun produksi televisi di Mexico. Bandar Raya MEXICO — 24 Pebruari 2020 - Kaliwat produksi produksi pikeun usum munggaran El Club, Netflix déwasa pamuda anu énggal, nembé réngsé di Cinematic Media di Mexico City. Nagara urang ...

Maca deui "