imah » Panulis Archives: Kevin Bourke

Panulis Archives: Kevin Bourke

Luma Touch Launches Highly-Anticipated Upgrade

LumaFusion Now Supports 12 Tracks of Video/Audio, External Monitor Support, Markers, and More Delivers the Most Powerful, Professional, Definitive Video Editing App for iOS on the Market Sandy, UT (June 17, 2019) – Luma Touch (www.luma-touch.com) today announced the immediate availability of a dramatically enhanced new version of its signature video editing application for iOS – LumaFusion. Created ...

Maca deui "

Vegas Software Kreatif sarta FXhome Rakan di NAB 2019 pikeun ngjalankeun Vegas POST

Vegas Kreatif Software integrates Video Edit, VFX, Compositing Pakakas, Gambar Processing kana Video Post Produksi Suite taméng pikeun rai na VFX Artis Las Vegas, NV (April 9, 2019) - Vegas Software Kreatif (www.vegascreativesoftware.com) jeung FXhome ( www.fxhome.com) dinten ngumumkeun yén maranéhna geus partnered pikeun ngjalankeun a suite anyar kuat na rohangan ngédit, VFX, compositing na Imaging parabot pikeun professional video, ...

Maca deui "

FiLMiC Nyarita Expands kurban Mobile Bioskop Tech kalawan Profesional Audio Lapang Rekaman App pikeun ios di NAB 2019

FiLMiC Audio nyiptakeun kaluar Alat Rekaman ti sekundér Alat Mobile, Syncs nirkabel kalayan FiLMiC Pro Mobile Bioskop Kamera App Seattle, WA (April 8, 2019) - FiLMiC Inc. (www.filmicpro.com) dinten ngumumkeun eta ngembangna na kurban Mobile Bioskop Tech sareng aplikasi rekaman audio anyar pikeun ios - FiLMiC audio. FiLMiC Audio téh ngadeg profésional widang nyalira recorder aplikasi ...

Maca deui "

FiLMiC Nyarita nyampurnakeun Pamaduan kalawan FiLMiC Pro Mobile Bioskop Kamera App jeung Movi Bioskop Robot di NAB 2019

FiLMiC Pro sarta Movi Bioskop Robot Pamaduan delivers tepat, Profesional stabilisasi na Control pikeun Mobile Filmmakers, Mojo na Birokrat Kandungan FiLMiC Inc. ogé mulih deui ka NAB 2019 kalawan Ayana strategis Diantara Mobile Bioskop Tech Mitra; Sarwa visioner Filmmakers on Mobile Bioskop Panggung Seattle, WA (April 8, 2019) - FiLMiC Inc. (www.filmicpro.com) ngumumkeun dinten eta geus réngsé integrasi nu ...

Maca deui "

Luma Toel Mitra kalawan Frame.io di NAB 2019 manjangkeun Beunghar, kolaborasi Garapan Antara Frame.io na LumaFusion

Seamless Pamaduan nyandak rai LumaFusion mun kolaborasi kalayan Frame.io Media tanpa Ninggalkeun App Mobile Edit; Nyata Elevates kolaborasi Mobile Bioskop Edit workflow Las Vegas, NV (April 8, 2019) - luma Toel (www.luma-touch.com) dinten ngumumkeun hiji partnership integrasi jeung industri produksi pos urang ngarah kolaborasi review sarta persetujuan platform, Frame.io ( www.frame.io). Salaku hasil tina integrasi ieu, ...

Maca deui "

Luma Toel Expands Sorangan Profesional sahiji na App ios Edit pikeun Mobile Bioskop Produksi dina NAB 2019; Previews LumaFusion 2.0

Fitur LumaFusion anyar pikeun Di antarana XML Ékspor pikeun FCPX rai, Monitor Rojongan kaluar, Video stabilisasi; Integrasi Partnership kalawan Frame.io manjangan Kolaborasi jeung Media Manajemén Sorangan Las Vegas, NV (April 8, 2019) - luma Toel (www.luma-touch.com) dinten ngumumkeun aranjeunna balik ka NAB 2019 di Las Vegas minggu ieu demonstrate a Vérsi anyar kuat na rohangan ngédit video signature na ...

Maca deui "

FXhome Teams Up kalawan Filmstro pikeun nganteurkeun Cim Keyframeable royalti-Free Musik Perpustakaan ka Pamaké HitFilm

HitFilm Pamaké Kiwari Geus Aksés ka sakabéh Cim Musik Perpustakaan Filmstro urang ti FXhome Store; Approach Unik Filmstro urang nyandak Pamaké ngadalikeun wawaran, Jerona na Power of Sakur Musik Lagu Norwich, UK (April 8, 2019) - FXhome (www.fxhome.com) ngumumkeun dinten eta geus teamed up kalawan Filmstro (www.filmstro.com), Birokrat industri urang munggaran dinamis perpustakaan musik royalti-gratis, nyadiakeun HitFilm ...

Maca deui "

FXhome Mitra kalawan Foundry mun ngahijikeun 3D Kamera Tracker kana HitFilm di NAB 2019

HitFilm Pamaké Pro Dupi Ayeuna Aksés CameraTracker Ku Foundry Dina HitFilm Pro Norwich, UK (April 8, 2019) - FXhome (www.fxhome.com) dinten ngumumkeun eta geus partnered kalawan Foundry (www.foundry.com), alat pamekar ngarah tina software keur media, hiburan, jeung industri design digital, jeung ngahijikeun teknologi CameraTracker Foundry urang langsung kana HitFilm. HitFilm nyaeta na rohangan ngédit video industri-populér FXhome sarta compositing software ku ...

Maca deui "

Digital anarki mulih deui ka NAB 2019 mun demonstrate Anyar Transcriptive® kulawarga tina calakan Transcript, Milarian na Kolaborasi Pakakas; Anyarkeun of sagedà plugins VFX keur Birokrat Kandungan

Digital anarki mulih ka Selatan Aula LVCC kalayan versi Anyar ti surem Free; Transcriptive.com Sacara global Sadia San Fransisco, CA (Maret 21, 2019) - Digital anarki (www.digitalanarchy.com) dinten ngumumkeun eta balik ka NAB 2019 bulan hareup di Las Vegas pikeun demonstrate na Transcriptive kulawarga anyar calakan Transcript, Milarian na parabot kolaborasi, sarta pikeun ngembarkeun kasadiaan global ...

Maca deui "

Digital anarki kana Ngabéréskeun Program Béta pikeun Transcriptive.com, Announces kasadiaan Global di NAB 2019

Anyar Transkripsi Service integrates jieunan AKAL, Pengetahuan Alam Biantara Processing na Search taméng pikeun nganteurkeun transkrip Gancang, akurat San Fransisco, CA (Maret 21, 2019) - Digital anarki ngumumkeun kiwari yén éta ngahontal tungtung program ngembangkeun béta na keur Transcriptive.com - jasa calakan sarta pohara-adaptable na ucapan-to-téks web nu integrates jieunan AKAL (AI) sarta ngolah ucapan alam ka ...

Maca deui "

Puget Systems na IrisVR ngembarkeun Téhnologi Partnership pikeun nganteurkeun Workstations VR-siap pikeun firms AEC

Puget Systems na IrisVR Tim Up Pikeun Release Workstations Adat dioptimalkeun pikeun Virtual kanyataanana Puget Systems (www.pugetsystems.com) jeung IrisVR (www.irisvr.com) dinten ngumumkeun hiji partnership téhnologi nu dua pausahaan anu gawe bareng mendesain workstations custom dioptimalkeun pikeun proyék-proyék kanyataanana maya perusahaan-tingkat. Salaku hasil tina partnership ieu, Puget Systems geus ngembangkeun tolok ukur custom jeung tés dirancang ...

Maca deui "

FXhome Expands vast VFX na plugin Perpustakaan kalayan peluncuran ngahurungkeun Pro V4.0

Anyar Integrated Imerge Pro plugins manjangkeun Massive VFX plugin Perpustakaan ngahurungkeun Pro urang; Nambihan Andrew Kramer-Style Ray disusud Titling Balukar, Jarak Balukar Lapang FXhome (www.fxhome.com) ngumumkeun dinten eta ngembangna perpustakaan masif miboga plugins VFX kalayan peluncuran ngahurungkeun Pro V4.0. Dioptimalkeun pikeun ngedit HitFilm signature FXhome urang jeung software VFX, sarta cocog sakuliah sababaraha platform kreasi eusi, ngahurungkeun ...

Maca deui "

FXhome Boosts Performance of Non-destructive atah Gambar Compositor na jeung peluncuran Imerge Pro 2

Dunya urang munggaran Non-destructive atah Gambar Compositor Gets Komo Leuwih alus kalawan workflow na Performance Ronjatan pikeun Photographers Profesional na Kandungan Birokrat FXhome (www.fxhome.com) dinten ngumumkeun eta boosting kinerja jeung nambahkeun sababaraha perbaikan workflow mun Imerge Pro, dunya urang mimitina non-destructive gambar atah compositor pikeun Mac jeung PC. Kalayan peluncuran Imerge Pro 2, FXhome nyaéta ...

Maca deui "

FiLMiC Nyarita Elevates Mobile Filmmaking mun nandingan Profesional Cinematic Kaméra kalayan peluncuran log V2 pikeun Pro FiLMiC

FiLMiC Pro log V2 delivers Leuwih 12 eureun tina Cim Range pikeun newest Models iPhone X, Rivaling nu Blackmagic Pocket Bioskop Kamera Mitra kalawan luma Toel jeung VideoLUT mun ngahijikeun bungkus Anyar LUT FiLMiC Inc. (www.filmicpro.com) ngumumkeun dinten a kabisat signifikan maju pikeun filmmakers mobile kalayan peluncuran log V2 pikeun Pro FiLMiC. Salaku garis antara ...

Maca deui "

Digital anarki Announces kasadiaan Geura tina PowerSearch®; Calakan metadata Search pikeun Adobe © premiere rai © Pro

PowerSearch ku Digital anarki delivers calakan metadata Search kamampuhan dina premiere Pro Gariswanci; Nyandak Key Kecap maluruh ka tepat Klip Video na Runtuyan Digital anarki (www.digitalanarchy.com) dinten ngumumkeun kasadiaan saharita di PowerSearch®, hiji produk anyar pikeun Adobe © premiere Pro © rai nu intelligently maluruh metadata dina klip video ngagunakeun keyword maluruh pikeun manggihan instansi husus kecap diucapkeun ...

Maca deui "

BoxCast Teams Up kalawan Telestream mun ngahijikeun Wirecast Live Streaming Software Produksi jeung BoxCast Platform

Wirecast Pamaduan Nyadiakeun Aksés langsung ka BoxCast Platform keur Basajan, High Quality Live siaran Cleveland, OH (Oktober 1, 2018) - BoxCast (www.boxcast.com) dinten ngumumkeun eta geus réngsé integrasi Telestream Wirecast jeung BoxCast Platform. Telestream Wirecast teh-unggul pangajén live software produksi video pikeun Mac atawa Windows anu geus earned acclaim Industri salaku Cara panggampangna ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!