imah » Panulis Archives: Magazine Broadcast Darso (Kaca 3)

Panulis Archives: Magazine Broadcast Darso

Editor sareng Pidéo Pidéo

Posisi: {job_title} Perusahaan: SpinachVideo Lokasi: San Francisco CA US Anjeun mangrupikeun * Pengatur sareng Pidéo Pidéo anu terang Proemi Premiere sareng Saatos Balukar sapertos tukang leungeun anjeun. Anjeun cicing supados motongna langkung saé. Seueur >>

Maca deui "

Manufaktur Internal - Bagean TIME

Posisi: {job_title} Perusahaan: HARTING Amérika Lokasi: Elgin IL US Kolaborasi sareng rupa-rupa wewengkon fungsional sapertos Pabrik, Téknik Desain, Insinyur Widang Lapisan sareng Dhukungan Pelanggan. Seueur >>

Maca deui "

Cetak Associate / Digital & Wide Format Printing / Desainer Grafis

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi Percetakan Liss: Summit NJ US _Reka desain sareng desain grafis kalayan kaahlian dina Acrobat, Pitstop Pro, InDesign, Illustrator & Photoshop anu disukai, tapi henteu diperyogikeun. Seueur >>

Maca deui "

Visual UI UX / Grafis / Desainer Digital

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi Gambar Sampurna: Reno NV US Mahasiswa dina Illustrator, InDesign, Photoshop sareng pangatur file. Bagean-waktos (kamungkinan full-time saatos waktos). Usaha di lingkungan gancang. Seueur >>

Maca deui "

Insinyur Produk

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi Poly: Austin TX US Salaku panaratas dina téknologi audio sareng video, kami di Poly unik mangertos kakawasaan sambungan manusa. Kami parantos mendakan éta mendorong inovasi, ngabéréskeun masalah, masihan inspirasi ... Langkung >>

Maca deui "

Intern: Produksi Pos (Ragrag 2019)

Posisi: {job_title} Perusahaan: Feldspar Studios Lokasi: Los Angeles CA US Familiarity sareng animasi prosés produksi, kalebet wates pamrograman. Belajar dina hiji atanapi langkung ti ieu - Photoshop, Premiere, Adobe… Deui >>

Maca deui "

Fotografer jeung Videographer

Posisi: {job_title} Perusahaan: Euro Goldendoodles Lokasi: Gunung Holly NC Pamotretan video AS, ngédit sareng unggah pidio. Promosi video pikeun perusahaan kami. Ngamutahirkeun mingguan video pikeun klien urang. Ieu mangrupikeun waktos lengkep sareng kauntungan anu hébat. Seueur >>

Maca deui "

Videographer jeung Editor

Posisi: {job_title} Perusahaan: GoBeRewarded Marketing Agency Lokasi: Vista CA US Pangalaman nganggo parangkat lunak Adobe pikeun nyunting pidéo (Premier Pro sareng Saatos Balukar). Posisi ieu bakal tanggung jawab produksi video, ngawétkeun warna,… Langkung >> langkung

Maca deui "

Videographer jeung Editor

Posisi: {job_title} Perusahaan: Hiji Gedong outlet Lokasi: Rowland Heights CA US Ngagunakeun alat produksi sapertos kaméra pikeun produksi vidéo sareng motret poto, kalebet audio, kaméra, pencahayaan, sareng sajabana Merancang, nyiapkeun, sareng ngatur pucuk. Seueur >>

Maca deui "

Videographer jeung Editor

Posisi: {job_title} Perusahaan: Slidr Lokasi: Boca Raton FL US Damel kontén pidio sosial anu hadé unggal dinten. Urang milarian mendakan panyipta video terampil sapertos anjeun damel sareng Slidr. Catatan Ngeunaan Kalungguhan Warga. Seueur >>

Maca deui "

Videographer jeung Editor

Posisi: {job_title} Perusahaan: Konsep Films LLC Lokasi: Boston MA US Proficiency sareng software edit sapertos Adobe Premier, After Effect & Photoshop. Kalayan rélatif sareng stamina pikeun ngerjakeun sababaraha jam - Ayasan tiasa lepas 5hrs. Seueur >>

Maca deui "

Fotografer sareng Videographer

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi Crave: Manhattan NY US Ieu mangrupikeun kasempetan anu unik pisan pikeun saha waé anu hoyong mangtaun paparan pikeun videografi atanapi karir fotografi. Sareng alat kiyeu anu luhur. Seueur >>

Maca deui "

Intern, Insinyur Endoskop (Panas 2020)

Posisi: {job_title} Perusahaan: KARL STORZ Lokasi: Charlton MA US nyarankeun bahan, komponén, sareng téknik pemasangan sareng ngabantosan insinyur dina nransfer produk pikeun ngahasilkeun. KARL STORZ SE & Co Seueur >>

Maca deui "

Videographer jeung Editor

Posisi: {job_title} Perusahaan: Sonic Gods Media Lokasi: North Hollywood CA US Sonic Gods temu vidéo sareng sutradara anu sanés sareng teratur. *. Godic Gods nyaéta perusahaan média kelas dunya kalayan fokus dina ngadukung masa depan… Langkung >> deui

Maca deui "

PROGRAM COORDINATOR: PROJEKS KHAS & KAMPUNG ENJUK SEKOLAH

Posisi: {job_title} Perusahaan: Adeptus Solutions, Inc. Lokasi: Spokane WA US Bakal ngabutuhkeun produksi kontén. E) Hasil / Éféktivitas - Bagian-nagara spésifik khusus, pangaruh ukuran, sareng. PROJEK KHUSUS & KAMPUNG SEKOLAH *. Seueur >>

Maca deui "

Manajer Wéb Desain

Posisi: {job_title} Perusahaan: Akademi Olahraga + Luar Lokasi: Katy TX US 5 + taun pangalaman dina desain wéb, manajemén proyék atanapi manajemén produksi. Mahasiswa ngagunakeun Photoshop sareng coding anu ngamungkinkeun wéb (CSS… Langkung >> langkung

Maca deui "