imah » Panulis Archives: Curtis Chan

Panulis Archives: Curtis Chan

La Grange Post Milih JMR SHARE Jaringan Network Storage salaku Central Panyimpenan Hub pikeun Fasilitas

JMR Electronics, Inc. panyadia ngarah panyimpenan anu tiasa dipupus ku pangumunkeunna, dinten ayeuna diumumkeun yén dumasar kalér California kidul La Grange Post kapilih Networks Panyimpenan Server BlueStorTM Bagikeun parusahaan minangka hub panyimpenan sentralna, sajaba nambihkeun ékspansi JBOD pikeun kapasitas 200TB pikeun ngawasa pertumbuhan ka hareup . La Grange Post, anu muka panto na 2008, nyadiakeun pausahaan kandungan sareng produser ...

Maca deui "

Cucumber & Company mésér JMR SHARE Jaringan Server Panyimpenan pikeun Pusat Panyimpenan

JMR Electronics, Inc. panyadia ngarah solusi panyimpenan anu tiasa dipedalkeun, dinten ayeuna ngumumkeun yén Beckley, basis Virginia West Cucumber & Company parantos mésér perusahaan BlueStor SHARE Networked Storage Server anu kapasitas 160TB sabage panyimpenan pusatna Mac dumasar Final Cut Pro sareng After Effects proyek. Cucumber & Company, anu muka panto na 2003, nyadiakeun bisnis sareng produser ...

Maca deui "

JMR BlueStor Bagikeun Network Storage Server pikeun kolaborasi HD ka Aplikasi Panyimpenan Dibagi 4K Workflow

Gordon Moore, dina 1965, diprediksi yen jumlah transistor dina IC atanapi chip anu ngarangkep kira-kira unggal dua taun, atanapi anu pajeulitna IC bisa dilegakeun éksponénsial ku béa lumrah kira-kira unggal dua taun. Sarupa sami dina 1950s, IBM ditembongkeun heula hard disk drive anu ukuranana dua kulkas kalayan 50 "x24" platters kanggo masihan 3.75MB ...

Maca deui "

Danacoid ngumumkeun kasadiaan Umum tina DyneNet Intelligent Audio Video over IP Ecosystem at InfoComm 2019

Nyayogikeun témbok pidéo nyata anu teu cocog sareng operasi multi-tempoan ngalangkungan 10GbE dugi ka 30km bari ngaleungitkeun anu ngagulung AV matrix mahal; muka markas AS Danacoid, produsén global pangembang sareng produsén cerdas Audio Visual (AV) cerdas dina solusi produk IP pikeun pasar Pro AV, ngumumkeun ayeuna kasadiaan umumna anu anyar dimekarkeun DyneNetTM 4K60 4: 4: 4 HDR Video ...

Maca deui "

Danacoid ngumumkeun ékspansi kana Pasar AS sareng Bubuka Markas Silicon Valley di InfoComm 2019

Inovator global sareng produsén AV anu cerdas nganggo solusi IP ngabuka kantor AS pikeun ngadukung ékspansi pasar North American Pro AV Danacoid, produsén global pangembang sareng produsén AV anu cerdas dina solusi produk IP kana pasar Pro AV, ngumumkeun ayeuna pambukaanana Markas AS di Silicon Valley, California. Salaku tambahan, Danacoid is debuting ...

Maca deui "

ICS-JMR Ngagantian DriveLock Tulis-Nangtayungan Data akuisisi sareng Analisis Alat

Alat kompak, portable nulis-nangtayungan alat pikeun éntuk, ningali sareng nganalisa data tanpa résiko ngahapus atanapi ngarobih data drive ku Intelligent Computer Solutions Inc. (ICS) sareng JMR Electronics, produsén kontrak ICS ekslusif, ngumumkeun ayeuna kasadiaan umumna panganyarna maranéhna panawaran produk, DriveLockTM USB-C ka alat akuisisi data sareng analisa SATA. USB-C sadaya-anyar pikeun SATA DriveLock dirancang ...

Maca deui "

Amérika Sarikat proposes ATSC 3.0 AS internasional digital siaran baku

U Tempo Dunya urang munggaran IP basis Sistim Broadcast The Amerika Amérika geus diusulkeun ka International Telekomunikasi Uni (ITU) nyoko kana ATSC 3.0 standar siaran digital pikeun pamakéan ku kabeh nagara di dunya. usul na tina hambalan utama mimitina dina prosés évaluasi pikeun ditampa lingkup sadunya anu diwangun standar. Rombongan AS diusulkeun ATSC 3.0 ...

Maca deui "

Panah bundles NetApp Panyimpenan kalawan as ai Software mun Nyiar Media Teams

Leyuran sasaran kapasitas tinggi jeung kabutuhan akses rusuh pikeun rising pasar perusahaan jeung atikan video panah Distribusi (www.arrow.com/) dinten ngumumkeun kasadiaan saharita di sauntuyan solusi terpadu pikeun tim pausahaan jeung universitas video dumasar kana sistim gudang NetApp (www.netapp .com) jeung software ti as ai, Inc. tilu pamingpin industri geus ngagabung pasukan nyadiakeun solusi lengkep mah ukur ...

Maca deui "

ICS-JMR Media MASSter 102 Pro: Hotspot piringan Duplicator Jeung Windows 10 Update na Fitur Anyar

Portabel piringan Duplicator nambihan fitur anyar sarta OS update dilegakeun kalenturan, ningkatkeun kaamanan sarta kasaluyuan aplikasi kalawan ngical paralatan pihak 3rd pikeun taun datang - ngarojong tilu HDDs 2.5 inci atawa SSDs Aya hiji hébat loba pausahaan sarta studio nu kudu nyieun sababaraha duplikat ti HDDs sarta SSDs sapopoé, nu consuming waktu. Alternatipna, gagal atawa drive ngaruksak merlukeun ...

Maca deui "

Virgo Investment Grup Announces $ 10 Million Investment di Bitcentral

Panungtungan Agustus jeung Oktober I wrote ngeunaan groundbreaking platform FUELTM Bitcentral urang jeung kumaha eta empowers siaran, nu boga eusi na Birokrat kalawan jalur gampang mun anyar sharing "digital". Sistem pangiriman BBM ngaronjatkeun média aya ku workflow lemes jeung terpadu mana "Pribadi" aset anu monetized epektip ngaliwatan iklan, ku mesin server-sisi ngalirkeun, anu ngamungkinkeun para tingkat luhur Dursasana, nempoan deui, sarta leuwih ...

Maca deui "

The Lightpower Koléksi ka showcase Rock 'n' Roll urang Momen watesan tina legendaris fotografer Neal Preston dina The 2019 NAMM Tembongkeun

Proceeds tina jualan prints Preston urang, buku kauntungan Tukangeun Pamandangan sarta amal NAMM Yayasan Famed batu 'n' dekade roll fotografer jeung panulis Neal Preston geus spent motret batu urang moments paling pivotal jeung personalities anu geus ditetepkeun musik sarta pop budaya. Pikeun leuwih 40 taun, Preston geus toured jeung likes of Led Zeppelin, The Saha, Ratu, Fleetwood ...

Maca deui "

Roland Expands Tim Video Produk kalawan Chris Wissinger

komitmen Roland urang ka pasar A / V profésional ieu salajengna bolstered kalawan janjian Wissinger urang ka kantor pamasaran produk video global Roland announces pengangkatan Chris Wissinger kana posisi konci Global strategis Produk Marketing, Manajer keur Video. Wissinger baris ngalaporkeun ka Kristen Delfino, Diréktur Global strategis Produk Marketing, anu dijadikeun pengumuman nu. Wissinger, a nyicingan Dallas, mimiti karirna ...

Maca deui "

[EMAIL PROTECTED] Pro Sora Symposium: Live & Studio 2019 nyertakeun Spéktrum jeung Hiburan Wireless na Dina-Ceuli Academies pangimeutan

Live sora professional babagi lila pangalusna pikeun ngalaksanakeun téknologi ngawaskeun nirkabel sarta pribadi dina produksi live The [EMAIL PROTECTED] Pro Sora Symposium: Live & Studio disetel ka demystify spéktrum pinuh téknologi audio nirkabel jeung téhnik jeung balik ti Hiburan Wireless Akademi tur Dina-Ceuli pangimeutan Akademi. [EMAIL PROTECTED] acara, dikelompokeun dina Academies topical, nawiskeun rupa-rupa ...

Maca deui "

Focusrite Scarlett Interface Ronggéng Gunung salaku Cibalong Key keur Téknik Sakola jeung Tembongkeun Podcast

Chris Karana geus anjog muatan éta sangkan kualitas sonic tinggi standar pikeun industri podcasting burgeoning na interfaces Scarlett Focusrite urang téh konci mun yén misi Salaku duanana staf sarta produser leupas / insinyur di ngarah New York City studio kawas The pencét Kilang kitu na quad Rekaman dina nu 1990s, Chris Karana geus accrued sks on rekaman keur seniman misalna ...

Maca deui "

as ai ngajalankeun Kampanye waragad SeedInvest

Boston as dumasar ai aya dina warta deui. Perusahaan pioneering, nuluykeun ka alamat kudu sakitu legana unmet pikeun milarian video na manajemén parabot canggih for mun leutik tim pertengahan ukuran, ngumumkeun saminggu katukang, peluncuran as ai GearTM, hiji sistem terpadu nu ngagabungkeun Apple anyar Mac mini komputasi kakuatan jeung as ai urang browser basis, manajemén média AI-sanggup, workflow na ...

Maca deui "

KHQ-TV Supercharges Digital Video jeung suluh, Bitcentral urang linier dina Paménta Solusi Streaming

Sababaraha bulan ka tukang kuring wrote hiji artikel dina Bitcentral, anu panyadia dominan sistem produksi warta dipikawanoh pikeun workflows média efisien maranéhanana sarta pohara diantisipasi FUELTM solusi platform digital maranéhanana. empowers bahan bakar jeung nyandak stasiun TV na panyadia eusi pikeun muka nepi aliran sharing anyar kalayan méré pemirsa pilihan pikeun lalajo newscast ti mimiti wae aranjeunna ...

Maca deui "