imah » Panulis Archives: Curtis Chan

Panulis Archives: Curtis Chan

Danacoid Announces General Availability of DyneNet Intelligent Audio Video over IP Ecosystem at InfoComm 2019

Provides unmatched AV real time video wall and multi-view operation over 10GbE up to 30km while eliminating expensive AV matrix switchers; opens US headquarters Danacoid, a leading global innovator and manufacturer of intelligent networked Audio Visual (AV) over IP product solutions for the Pro AV market, announced today the general availability of its newly developed DyneNetTM 4K60 4:4:4 HDR Video ...

Maca deui "

Danacoid Announces Expansion into US Market with Opening of Silicon Valley Headquarters at InfoComm 2019

Global innovator and manufacturer of intelligent networked AV over IP solutions opens US office to support North American Pro AV market expansion Danacoid, a leading global innovator and manufacturer of intelligent networked AV over IP product solutions to the Pro AV market, announced today the opening of its US headquarters in Silicon Valley, California. In addition, Danacoid is debuting its ...

Maca deui "

ICS-JMR Debuts DriveLock Write-Protect Data Acquisition and Analysis Tool

Compact, portable write-protect hardware tool for acquiring, viewing and analyzing data without risk of deleting or modifying a drive’s data Intelligent Computer Solutions Inc. (ICS) and JMR Electronics, the exclusive ICS contract manufacturer, announced today the general availability of their latest product offering, DriveLockTM USB-C to SATA data acquisition and analysis tool. The all-new USB-C to SATA DriveLock is designed ...

Maca deui "

Amérika Sarikat proposes ATSC 3.0 AS internasional digital siaran baku

U Tempo Dunya urang munggaran IP basis Sistim Broadcast The Amerika Amérika geus diusulkeun ka International Telekomunikasi Uni (ITU) nyoko kana ATSC 3.0 standar siaran digital pikeun pamakéan ku kabeh nagara di dunya. usul na tina hambalan utama mimitina dina prosés évaluasi pikeun ditampa lingkup sadunya anu diwangun standar. Rombongan AS diusulkeun ATSC 3.0 ...

Maca deui "

Panah bundles NetApp Panyimpenan kalawan as ai Software mun Nyiar Media Teams

Leyuran sasaran kapasitas tinggi jeung kabutuhan akses rusuh pikeun rising pasar perusahaan jeung atikan video panah Distribusi (www.arrow.com/) dinten ngumumkeun kasadiaan saharita di sauntuyan solusi terpadu pikeun tim pausahaan jeung universitas video dumasar kana sistim gudang NetApp (www.netapp .com) jeung software ti as ai, Inc. tilu pamingpin industri geus ngagabung pasukan nyadiakeun solusi lengkep mah ukur ...

Maca deui "

ICS-JMR Media MASSter 102 Pro: Hotspot piringan Duplicator Jeung Windows 10 Update na Fitur Anyar

Portabel piringan Duplicator nambihan fitur anyar sarta OS update dilegakeun kalenturan, ningkatkeun kaamanan sarta kasaluyuan aplikasi kalawan ngical paralatan pihak 3rd pikeun taun datang - ngarojong tilu HDDs 2.5 inci atawa SSDs Aya hiji hébat loba pausahaan sarta studio nu kudu nyieun sababaraha duplikat ti HDDs sarta SSDs sapopoé, nu consuming waktu. Alternatipna, gagal atawa drive ngaruksak merlukeun ...

Maca deui "

Virgo Investment Grup Announces $ 10 Million Investment di Bitcentral

Panungtungan Agustus jeung Oktober I wrote ngeunaan groundbreaking platform FUELTM Bitcentral urang jeung kumaha eta empowers siaran, nu boga eusi na Birokrat kalawan jalur gampang mun anyar sharing "digital". Sistem pangiriman BBM ngaronjatkeun média aya ku workflow lemes jeung terpadu mana "Pribadi" aset anu monetized epektip ngaliwatan iklan, ku mesin server-sisi ngalirkeun, anu ngamungkinkeun para tingkat luhur Dursasana, nempoan deui, sarta leuwih ...

Maca deui "

The Lightpower Koléksi ka showcase Rock 'n' Roll urang Momen watesan tina legendaris fotografer Neal Preston dina The 2019 NAMM Tembongkeun

Proceeds tina jualan prints Preston urang, buku kauntungan Tukangeun Pamandangan sarta amal NAMM Yayasan Famed batu 'n' dekade roll fotografer jeung panulis Neal Preston geus spent motret batu urang moments paling pivotal jeung personalities anu geus ditetepkeun musik sarta pop budaya. Pikeun leuwih 40 taun, Preston geus toured jeung likes of Led Zeppelin, The Saha, Ratu, Fleetwood ...

Maca deui "

Roland Expands Tim Video Produk kalawan Chris Wissinger

komitmen Roland urang ka pasar A / V profésional ieu salajengna bolstered kalawan janjian Wissinger urang ka kantor pamasaran produk video global Roland announces pengangkatan Chris Wissinger kana posisi konci Global strategis Produk Marketing, Manajer keur Video. Wissinger baris ngalaporkeun ka Kristen Delfino, Diréktur Global strategis Produk Marketing, anu dijadikeun pengumuman nu. Wissinger, a nyicingan Dallas, mimiti karirna ...

Maca deui "

[EMAIL PROTECTED] Pro Sora Symposium: Live & Studio 2019 nyertakeun Spéktrum jeung Hiburan Wireless na Dina-Ceuli Academies pangimeutan

Live sora professional babagi lila pangalusna pikeun ngalaksanakeun téknologi ngawaskeun nirkabel sarta pribadi dina produksi live The [EMAIL PROTECTED] Pro Sora Symposium: Live & Studio disetel ka demystify spéktrum pinuh téknologi audio nirkabel jeung téhnik jeung balik ti Hiburan Wireless Akademi tur Dina-Ceuli pangimeutan Akademi. [EMAIL PROTECTED] acara, dikelompokeun dina Academies topical, nawiskeun rupa-rupa ...

Maca deui "

Focusrite Scarlett Interface Ronggéng Gunung salaku Cibalong Key keur Téknik Sakola jeung Tembongkeun Podcast

Chris Karana geus anjog muatan éta sangkan kualitas sonic tinggi standar pikeun industri podcasting burgeoning na interfaces Scarlett Focusrite urang téh konci mun yén misi Salaku duanana staf sarta produser leupas / insinyur di ngarah New York City studio kawas The pencét Kilang kitu na quad Rekaman dina nu 1990s, Chris Karana geus accrued sks on rekaman keur seniman misalna ...

Maca deui "

as ai ngajalankeun Kampanye waragad SeedInvest

Boston as dumasar ai aya dina warta deui. Perusahaan pioneering, nuluykeun ka alamat kudu sakitu legana unmet pikeun milarian video na manajemén parabot canggih for mun leutik tim pertengahan ukuran, ngumumkeun saminggu katukang, peluncuran as ai GearTM, hiji sistem terpadu nu ngagabungkeun Apple anyar Mac mini komputasi kakuatan jeung as ai urang browser basis, manajemén média AI-sanggup, workflow na ...

Maca deui "

KHQ-TV Supercharges Digital Video jeung suluh, Bitcentral urang linier dina Paménta Solusi Streaming

Sababaraha bulan ka tukang kuring wrote hiji artikel dina Bitcentral, anu panyadia dominan sistem produksi warta dipikawanoh pikeun workflows média efisien maranéhanana sarta pohara diantisipasi FUELTM solusi platform digital maranéhanana. empowers bahan bakar jeung nyandak stasiun TV na panyadia eusi pikeun muka nepi aliran sharing anyar kalayan méré pemirsa pilihan pikeun lalajo newscast ti mimiti wae aranjeunna ...

Maca deui "

Kajadian AES New York Konvénsi Husus Bawa ka Ngaran pangbadagna di Audio pikeun Wawancara ekslusif jeung Kajadian

Unggal taun, Konvénsi AES mangrupakeun tempat pikeun jadi ngalaman tur jéntré ngeunaan téknologi audio panganyarna jeung téhnik, sarta, sagampil importantly, nu individu berbakat anu nyieun rékayasa audio mungkin sarta limitless. runtuyan AES New York Konvénsi Ieu sataun ngeunaan Kajadian Special - kabuka ka sadaya badgeholders AES, kaasup haratis némbongkeun-Plus badges - brings hiji Asép Sunandar Sunarya luhur-kiyeu of ...

Maca deui "

Silicon Valley Samaun Morgan Littlewood ngagabung iXsystems salaku Wawakil Présidén Senior, Manajemén Produk sarta Pangwangunan Usaha

lila ngajengkeun parusahaan jeung urut eksekutif of Cisco sarta biola Mémori boga tujuan sangkan iXsystems pamingpin global di Open Source infrastruktur IT iXsystems, pamingpin di perusahaan Panyimpenan sarta server Powered by Open Source ngabagéakeun urut eksekutif Cisco sarta biola Mémori Morgan Littlewood. Littlewood brings kabeungharan pangalaman ka "Tech Company Bootstrapped Tukang di ...

Maca deui "

ProMAX Expands Platform fungsionalitas pikeun Adobe Kreatif Awan

Panel na proxy Offloading di Adobe premiere Pro CC dipasangkeun kalayan ngarobah Offloading di Saatos Balukar CC méré tim video kamampuhan pikeun mulasara kinerja workstation tur jadi leuwih produktif Systems ProMAX, pamingpin dunya dina téhnologi workflow terpadu pikeun organisasi média kreatif, ngumumkeun integrations anyar pikeun mantuan ngagancangkeun workflows produksi pikeun pamaké Adobe® Kreatif Cloud®. Integrasi ProMAX ngawengku ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!