imah » Panulis Archives: Curtis Chan

Panulis Archives: Curtis Chan

Pamimpin Pamaréntah sareng Pamaréntahan pikeun Ngabahas Dampak COVID-19 dina Pendhidén Salila Konvensional Virtual Hosted ku Discovery Education

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pamangkuakeun Diajak Ngagabung sareng Pamimpin ti Sakola Umum Umum Miami-Dade County, Microsoft, sareng Kamar AS Perdagangan Yayasan dina tanggal 9 April di 1:30 pm AND Paguneman Terbuka Tentang Kesinambungan Pembelajaran Tanggal 9 April di 1:30 pm, Discovery Education, a Pimpinan global dina sumber kurikulum digital anu saluyu sareng standar, eusi pikaresepeun, sareng diajar profésional pikeun kelas K-12, bakal ngayakeun virtual ...

Maca deui "

VDX.tv Ngaluncurkeun Inisiatif PSA Video Digital Global pikeun Émbaran Masarakat Ngeunaan COVID-19

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Inisiatif mangrupikeun kolaborasi sareng perusahaan, merek, agénsi, penerbit, sareng VDX.tv, spokespeople spokespeople, perusahaan téknologi pariwara global anu ngarobih cara merek ngahubungkeun sareng pamirsa anu relevan, ayeuna ngaluncurkeun inpormasi pidéo Public Public Announcement (PSA) pikeun nulungan drive drive kasadaran COVID-19 sareng kanggo langkung saé ngabantosan komunitas di sakumna dunya ngatasi panyebaran virus. Kampanye ngaktifkeun ...

Maca deui "

BOXX Ngenalkeun Sistem Center Data NVIDIA-Powered New sareng Langkung Mahal di GTC Digital

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

BOXX Technologies, produser pamimpin workstations komputer anu dianggo luhur, sistem rendering, sareng server, dinten ayeuna ngumumkeun platform puseur data FLEXX anyar salaku Konférénsi GPU Technology (GTC) Digital dimimitian dina tanggal 25 Maret. Tujuan-diwangun pikeun ciptaan kontén, FLEXX nyaéta. sayogi dina sagala rupa ukuran sareng fitur NVIDIA RTX ™ GPU, sababaraha CPU, ogé narabas desain anu énggal anu sanés, sareng ...

Maca deui "

OMNIMAGO Milih MediaPulse Xytech pikeun Ngalabarkeun Manajemén Proyék Pangabutuh

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Spesialis produksi produksi Jerman Jerman OMNIMAGO GmbH, parantos milih software manajemén sumberdaya MediaPulse Xytech salaku solusi panganténna pikeun pangaturan jadwal, tagihan sareng pangaturan proyék. Nu nembe dileupaskeun di IBC 2019, MediaPulse 2019 nampilkeun antarbeungeut pangguna anu parantos dikembangkeun pikeun nempatkeun fungsionalitas anu ditarjamahkeun di tangan sadayana pangguna dina perusahaan, kalebet unggal anggota staf, freelancer sareng vendor pikeun nyiptakeun ...

Maca deui "

La Grange Post Milih JMR SHARE Jaringan Panyimpen Jaringan sapertos Pusat Panyimpanan Pusat pikeun Pasilitas

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

JMR Electronics, Inc. panyadia ngarah panyimpenan anu tiasa dipupus ku pangumunkeunna, dinten ayeuna diumumkeun yén dumasar kalér California kidul La Grange Post kapilih Networks Panyimpenan Server BlueStorTM Bagikeun parusahaan minangka hub panyimpenan sentralna, sajaba nambihkeun ékspansi JBOD pikeun kapasitas 200TB pikeun ngawasa pertumbuhan ka hareup . La Grange Post, anu muka panto na 2008, nyadiakeun pausahaan kandungan sareng produser ...

Maca deui "

Bonténg & Perusahaan Mésér JMR SHARE Jaringan Panyimpen Jaringan kanggo Ngaroikeun Kabutuhan Panyimpen

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

JMR Electronics, Inc. panyadia ngarah solusi panyimpenan anu tiasa dipedalkeun, dinten ayeuna ngumumkeun yén Beckley, basis Virginia West Cucumber & Company parantos mésér perusahaan BlueStor SHARE Networked Storage Server anu kapasitas 160TB sabage panyimpenan pusatna Mac dumasar Final Cut Pro sareng After Effects proyek. Cucumber & Company, anu muka panto na 2003, nyadiakeun bisnis sareng produser ...

Maca deui "

Danacoid ngumumkeun kasadiaan Umum tina DyneNet Intelligent Audio Video over IP Ecosystem at InfoComm 2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Nyayogikeun témbok pidéo nyata anu teu cocog sareng operasi multi-tempoan ngalangkungan 10GbE dugi ka 30km bari ngaleungitkeun anu ngagulung AV matrix mahal; muka markas AS Danacoid, produsén global pangembang sareng produsén cerdas Audio Visual (AV) cerdas dina solusi produk IP pikeun pasar Pro AV, ngumumkeun ayeuna kasadiaan umumna anu anyar dimekarkeun DyneNetTM 4K60 4: 4: 4 HDR Video ...

Maca deui "