imah » Panulis Archives: Curtis Chan (Kaca 12)

Panulis Archives: Curtis Chan

JMR Announces BlueStor DataMover Perkakas keur ditransper aman Meuntas Jaringan atanapi di sakuliah dunya

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

JMR urang New DataMover nyadiakeun kinerja unparalleled, kaamanan jeung genah pikeun mindahkeun Gigabyte mun terabyte-ukuran file di speeds garis deukeut di sakuliah lokal, lega, jeung jaringan aréa global JMR Electronics, Inc., produsén sarta Sistem ngarah integrator sahiji solusi gudang scalable ngan ngumumkeun kasadiaan umum anyar Perkakas BlueStor ™ DataMover ™ maranéhanana. The JMR DataMover Perkakas mangrupakeun speed tinggi data kelas perusahaan ...

Maca deui "

AnyClip Ngaran Media Robert Quicksilver sakumaha Anak Kapala Officer Kandungan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Urut eksekutif Rubah sarta Piagam ngagabung parusahaan téhnologi global AnyClip Media, kandungan video premium pamasaran jeung distribusi platform ngarah, ngumumkeun minggu ieu janjian tina Robert Quicksilver sakumaha Officer Kandungan Kapala. Bapak Quicksilver bakal jawab ngembang hubungan bisnis strategis peuntas ékosistem média digital global kituna ngajalankeun tumuwuhna platform parusahaan. Sajaba ti éta, Mr. Quicksilver bakal ...

Maca deui "

COLORFRONT mendemonstrasikan rentang dinamis OF Romadhon-TO-POST inovasi AT CINE gear Expo 2015

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

kamajuan industri-ngarah ngawengku rojongan lengkep setelan HDR pipa keur warna panganyarna, kaméra bioskop digital sarta format redaksi Colorfront (www.colorfront.com), alat pamekar Akademi na Emmy Award-unggul tina-kinerja tinggi, dina set dailies sarta Sistem transcoding pikeun gambar gerak, luhur-tungtung episodic TV jeung commercials, bakal demonstrate panganyarna, fitur motong-ujung parabot na ngarojong Ultra High Definition (UHD) produksi, High Range Cim (setelan HDR) jeung ...

Maca deui "

Apple hayang saluran lokal janten bagian tina jasa TV

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ieu artikel Trending reposted ti Peter Kafka (Twitter: @pkafka) jeung Fajar Chmielewski (Twitter: @DawnC331) tina Re / kode: Anjeun tiasa nempo carita di http://recode.net/2015/05/22/apple -wants-lokal-tv-di-na-apal-tv-jasa-mana-hartosna-apal-tv-bisa-bisa-nyangsang / Apple hayang TV lokal di Service Web TV anak, mana bisa ngakibatkeun nepi | Re / kode .gradient {filter: taya; } Mun Apple ngajalankeun jasa TV, eta moal jadi pausahaan munggaran nawarkeun lalanggan TV ...

Maca deui "

Kuantum SHOWCASES NEW Perkakas Arsip calakan pikeun ngahasilkeun Nas basis AT NAB 2015

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kuantum urang Artico Perkakas Nyadiakeun Mangpaat Manajemén Kandungan dioptimalkeun StorNext di Fasilitas Media jeung Awan, Di luar StorNext lingkung kuantum Corp (NYSE: QTM) ieu showcasing Artico ™ calakan Nas Perkakas arsip na anyar di 2015 NAB Tembongkeun di Las Vegas di stan # SL8416. Artico nawarkeun fasilitas siaran na postproduction ngagunakeun skala-kaluar Nas sistem a fleksibel, low-ongkos titik Éntri keur ...

Maca deui "

JMR na Sonnet munggaran pikeun nganteurkeun Ultra-Compact, Bus-Powered PCIe Flash Girang kalawan Thunderbolt 2 Interface

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dina taun ieu urang NAB 2015, JMR Electronics (www.jmr.com) jeung Sonnet Jatiluhur (www.sonnettech.com) diumumkeun versi masing-masing tina némbongkeun munggaran industri ngeunaan hiji PCIe portabel flash drive dirancang sabudeureun generasi panganyarna M.2 PCIe SSD modul, nu standar tipe SSD panggancangna kiwari aya, gandeng ku panganteur Thunderbolt 20 a 2Gb / s anu nyadiakeun rubakpita diperlukeun pikeun alat ...

Maca deui "

TransferSoft ngajalankeun HyperTransfer pikeun OEMs - panghadena jeung Cekap perusahaan Data Transfer Software Suite dina Industri teh

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

A parusahaan karek dibuka, TransferSoft (www.transfersoft.com), anu ngawanohkeun cara revolusioner pikeun mindahkeun data antara sistem jeung di sakumna dunya. Ieu noteworthy pikeun rupa-rupa industri alatan pasar perusahaan global geus katempo pertumbuhan data ngabeledug leuwih taun kaliwat salaku hasil tina bentang ngembang dina M & E, data badag, média sosial, awan na pasar mobile, ...

Maca deui "

Canggih Digital Layanan Celebrates na 20th ulang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Hollywood Post Produksi Studio survives na thrives amidst dua puluh of change industri - méré wawasan di salamet di 20 taun hareup Industri pos produksi geus katempo robah signifikan dina sababaraha dekade kaliwat pikeun nampung klien maranéhanana ngembang pangabutuh - ti studio utama jeung agénsi iklan, jeung broadcaster, ngalirkeun panyadia eusi na independents. The overwhelming aksés ka dina paménta ...

Maca deui "