imah » Panulis Archives: Curtis Chan (Kaca 2)

Panulis Archives: Curtis Chan

ICS-JMR Ngagantian DriveLock Tulis-Nangtayungan Data akuisisi sareng Analisis Alat

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Alat kompak, portable nulis-nangtayungan alat pikeun éntuk, ningali sareng nganalisa data tanpa résiko ngahapus atanapi ngarobih data drive ku Intelligent Computer Solutions Inc. (ICS) sareng JMR Electronics, produsén kontrak ICS ekslusif, ngumumkeun ayeuna kasadiaan umumna panganyarna maranéhna panawaran produk, DriveLockTM USB-C ka alat akuisisi data sareng analisa SATA. USB-C sadaya-anyar pikeun SATA DriveLock dirancang ...

Maca deui "

Amérika Sarikat proposes ATSC 3.0 AS internasional digital siaran baku

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

U Tempo Dunya urang munggaran IP basis Sistim Broadcast The Amerika Amérika geus diusulkeun ka International Telekomunikasi Uni (ITU) nyoko kana ATSC 3.0 standar siaran digital pikeun pamakéan ku kabeh nagara di dunya. usul na tina hambalan utama mimitina dina prosés évaluasi pikeun ditampa lingkup sadunya anu diwangun standar. Rombongan AS diusulkeun ATSC 3.0 ...

Maca deui "

Panah bundles NetApp Panyimpenan kalawan as ai Software mun Nyiar Media Teams

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Leyuran sasaran kapasitas tinggi jeung kabutuhan akses rusuh pikeun rising pasar perusahaan jeung atikan video panah Distribusi (www.arrow.com/) dinten ngumumkeun kasadiaan saharita di sauntuyan solusi terpadu pikeun tim pausahaan jeung universitas video dumasar kana sistim gudang NetApp (www.netapp .com) jeung software ti as ai, Inc. tilu pamingpin industri geus ngagabung pasukan nyadiakeun solusi lengkep mah ukur ...

Maca deui "

ICS-JMR Media MASSter 102 Pro: Hotspot piringan Duplicator Jeung Windows 10 Update na Fitur Anyar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Portabel piringan Duplicator nambihan fitur anyar sarta OS update dilegakeun kalenturan, ningkatkeun kaamanan sarta kasaluyuan aplikasi kalawan ngical paralatan pihak 3rd pikeun taun datang - ngarojong tilu HDDs 2.5 inci atawa SSDs Aya hiji hébat loba pausahaan sarta studio nu kudu nyieun sababaraha duplikat ti HDDs sarta SSDs sapopoé, nu consuming waktu. Alternatipna, gagal atawa drive ngaruksak merlukeun ...

Maca deui "

Virgo Investment Grup Announces $ 10 Million Investment di Bitcentral

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Panungtungan Agustus jeung Oktober I wrote ngeunaan groundbreaking platform FUELTM Bitcentral urang jeung kumaha eta empowers siaran, nu boga eusi na Birokrat kalawan jalur gampang mun anyar sharing "digital". Sistem pangiriman BBM ngaronjatkeun média aya ku workflow lemes jeung terpadu mana "Pribadi" aset anu monetized epektip ngaliwatan iklan, ku mesin server-sisi ngalirkeun, anu ngamungkinkeun para tingkat luhur Dursasana, nempoan deui, sarta leuwih ...

Maca deui "

The Lightpower Koléksi ka showcase Rock 'n' Roll urang Momen watesan tina legendaris fotografer Neal Preston dina The 2019 NAMM Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Proceeds tina jualan prints Preston urang, buku kauntungan Tukangeun Pamandangan sarta amal NAMM Yayasan Famed batu 'n' dekade roll fotografer jeung panulis Neal Preston geus spent motret batu urang moments paling pivotal jeung personalities anu geus ditetepkeun musik sarta pop budaya. Pikeun leuwih 40 taun, Preston geus toured jeung likes of Led Zeppelin, The Saha, Ratu, Fleetwood ...

Maca deui "

Roland Ngembangkeun Tim Produk Video sareng Chris Wissinger

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

komitmen Roland urang ka pasar A / V profésional ieu salajengna bolstered kalawan janjian Wissinger urang ka kantor pamasaran produk video global Roland announces pengangkatan Chris Wissinger kana posisi konci Global strategis Produk Marketing, Manajer keur Video. Wissinger baris ngalaporkeun ka Kristen Delfino, Diréktur Global strategis Produk Marketing, anu dijadikeun pengumuman nu. Wissinger, a nyicingan Dallas, mimiti karirna ...

Maca deui "