imah » Panulis Archives: Curtis Chan (Kaca 4)

Panulis Archives: Curtis Chan

Nyorot PANASAS parusahaan jeung nagara-of-nu-industri sudut pandang

Panasas, Inc., hiji parusahaan gudang perusahaan komputer unggul pangajén nu salawasna robah huluna, nya carita parusahaan sorot bulan ieu urang. Na ActiveStor® inovatif téhnologi gudang paralel maké hibrid jaringan skala-kaluar napel neundeun (Nas) tumerapna sistem operasi gudang PanFS® dipaténkeun maranéhanana sarta DirectFlow protocol® pikeun nganteurkeun kinerja jeung reliabilitas dina skala ti hiji alat nu geus jadi gampang pikeun ngatur sakumaha deui .. .

Maca deui "

JMR Debuts ICS Media MASSter 102 pikeun Di-siapkeun jeung Studios needing Adé High Transfer Data duplikasi

Ruggedized, sistem data portabel duplikasi ingests jeung ngajadikeun sababaraha salinan digital duplicating 1TB dina waktu kurang ti 50 menit JMR Electronics, Inc. a panyadia anjog sahiji solusi gudang scalable, dinten ngumumkeun kasadiaan umum tina ICS Media MASSter 102 pikeun workflows produksi merlukeun hiji terjal, sistim portabel pikeun duplicating aset digital di speeds ultra luhur. Hadirin of NAB 2017 di ...

Maca deui "

JMR tur as Video Bentuk Partnership mun demonstrate Ingest-to-Taliwang workflow Solusi di NAB 2017

JMR Electronics, Inc. pusat design ngarah sarta produsén sistem scalable neundeun jeung as Video, pamingpin di affordable, software manajemén média panyimpen-agnostik, dinten ngumumkeun yén maranéhna bakal demonstrating hiji solusi workflow tungtung-to-tungtung panyorot LightningTM panganyarna JMR urang kurban produk pikeun Mac Pro® sarta server file SHARE® terpadu kalayan as 2017, édisi panganyarna tina pangajén as Video urang ...

Maca deui "

Lectrosonics pikeun nampa 2017 Academy Award pikeun Achievement Téknis

David Thomas, Lawrence E. Fisher jeung David Bundy ngahormatan pikeun Desain, Pamekaran sarta Téknik of Lectrosonics Digital Hybrid Wireless Téhnologi Lectrosonics pisan reueus ngembarkeun yen Daud Thomas, Lawrence E. Fisher jeung David Bundy baris nampa hiji 2017 Academy Award pikeun Achievement Téknis, pikeun advancing kaayaan téhnologi mikropon nirkabel dina desain, ngembangkeun jeung rékayasa anu Lectrosonics Digital Hybrid Wireless® System. Dibere ...

Maca deui "

Karungu Magic Pursues dagang Case Ngalawan Google

Parusahaan negeskeun kapamilikan miboga "Kandungan ID" dagang karungu Magic Corporation, pamingpin di fingerprinting digital sarta pangakuan eusi otomatis (ACR) solusi, geus ngagagas Peta légal ngalawan Google pikeun pendaptaran dagang curang parusahaan ti karungu Magic urang ID dagang Kandungan jeung Amérika Serikat patén jeung dagang Kantor (USPTO). Karungu Magic geus dipikawanoh pikeun digawé pioneering taun fingerprinting digital, ...

Maca deui "

BTX Celebrates 50th Taun

BTX Panyiaran, a luhur-nagara golongan, distributor nilai-ditambahkeun jeung produsén téknologi munculna, produk pamrosésan sinyal, integrasi kabutuhan poko sarta rupa-rupa layanan nu patali dinten ngumumkeun yén di 2017, pausahaan ieu ngarobah heubeul 50 taun. BTX geus diaspal jalur unik saprak lahirna dina 1967. parusahaan mimiti salaku Bi-Tronics, nu husus dina dikabaran panyambungna tur kabel kana audio nu ...

Maca deui "

Hearst Présidén jeung CEO Steven SWARTZ ka judul 2017 NAB Témbongkeun muka

Steven Swartz, Presiden jeung CEO Hearst, salah sahiji nu panggedéna pausahaan media diversified, informasi jeung layanan nu bangsa urang, baris ilubiung dina Q & A eksekutif salila 2017 NAB Tembongkeun Bubuka, Senén, April 24, di Las Vegas. wawancara bakal lumangsung di handap Présidén NAB sarta CEO Gordon Smith urang "Nagara Industri Broadcast" alamat. Acara bubuka geus disponsoran ku Blackmagic Desain. ...

Maca deui "

JMR Announces kasadiaan Jenderal razia Desktop Mac Mini jeung Stasion Gawé Rackmount

Anyar Thunderbolt Certified desktop na rackmount nambihan ditingkatkeun durability, ékspansi kapasitas razia sarta kalenturan IO mun Mac mini - Idéal pikeun carts DI sarta studio workflows JMR Electronics, Inc. a panyadia anjog sahiji solusi gudang scalable, ngumumkeun minggu ieu kasadiaan umum ThunderboltTM panganyarna maranéhna Certified desktop na rackmount workstation keur mini® Apple Mac. The inovatif salah-sahiji-hiji-jenis workstations bakal ngabuktikeun ...

Maca deui "

Upstart NooBaa Debuts Frictionless Panyimpenan pikeun Data henteu kaduga

NooBaa, Inc., hiji parusahaan software gudang Israél dumasar 'frictionless', nembe dijadikeun perdana formal na di VMworld 2016. Diadegkeun dina 2013 ku gudang jeung veterans jejaring Yuval Dimnik (CEO) jeung Guy Margalit (CTO), pausahaan ieu ayeuna cikal dibiayaan ngaliwatan investor Israél Yerusalem Modal Mitra (www.JVPvc.com) jeung Ourcrowd (www.ourcrowd.com), sarta ieu néangan Series A waragad engké taun ieu. NooBaa ngaklaim yén ...

Maca deui "

MX1 Unveils lengkep Global Service maturan

MX1 nawarkeun tungtung-to-tungtung layanan média platform, MX1 360, sarta tim kapamimpinan anyar MX1, hiji pangalaman média parusahaan jasa panyadia global, ieu karek dibentuk tina ngahijina RR Média jeung SES Platform Services (SPS), minggu ieu ngumumkeun na lengkep jasa kurban jeung inovatif, layanan média platform tungtung-to-tungtung anyar, MX1 360. MX1, cabangna kaluar liwat-milik tina SES (Euronext Paris tur Bursa Saham Luksemburg: ...

Maca deui "

TransferSoft Announces kasadiaan Jenderal HyperTransfer pikeun Windows

Vérsi pituin Windows accelerates Mindahkeun jaringan kana speed garis pinuh on wae local area networkl, lega jeung global TransferSoft® Inc., nu panyadia tina mindahkeun data perusahaan software pang éfisiénna mun OEMs sarta Sistem Integrators, dinten ngumumkeun kasadiaan umum HyperTransfer® pikeun Windows . The pituin Windows software kompilasi suite accelerates block na file Mindahkeun ka speed garis pinuh sakuliah ...

Maca deui "

Pixar animasi Studios Sumber Buka Adegan Universal Pedaran

Alat greatly ngaronjatkeun Kekecapan Meuntas Complex Workflows Emeryville, CA dumasar Pixar animasi Studios dinten ngumumkeun pelepasan resmi buka sumber Adegan Universal Pedaran (USD), téhnologi dipaké pikeun silih tukeur data grafik 3D ngaliwatan rupa parabot kreasi eusi digital (DCC). USD nyadiakeun solusi éféktif jeung scalable keur workflows kompléks CG industri game pilem sarta studio. "Urang yakin yén mahluk ...

Maca deui "

SIGGRAPH 2016 cik kalayan némbongkeun kuat tina Hadirin sarta Exhibitors ti sakuliah dunya

SIGGRAPH 2016 Garapan Hall_ Gambar ku Jim Hagarty SIGGRAPH 2016, ngarah pangalaman pendidikan interdisciplinary sadunya showcasing panganyarna dina grafik komputer jeung téhnik interaktif, geus menyimpulkan acara taunan 43rd na kalawan kahadiran kuat ti sakumna dunya. Kalawan tagline nu "ngarobah kemungkinan," SIGGRAPH 2016 dilaksanakeun di Anaheim Konvénsi Center, 24 - 28 Juli 2016. ...

Maca deui "

Technavio urang Laporan panganyarna Highlights Top 3 munculna Tren impacting Nas Market Ngaliwatan 2020

Laporan highlights ngaronjat traction pikeun Nas dumasar-awan na pamakean lampu kilat, analytics data badag Technavio urang (Infiniti Panalungtikan Limited) laporan panganyarna dina perusahaan global pasar Nas nyadiakeun laporan di-jero dina tren pangpentingna diperkirakeun dampak nu outlook pasar ti 2016 -2020. Sungut panalungtikan ngahartikeun hiji trend munculna salaku faktor anu boga potensi pikeun dampak pasar jeung nyumbang ...

Maca deui "

Silverdraft Siluman susunan VR na hirupkeun on seuneu di SIGGRAPH 2016

Silverdraft (www.silverdraft.com), pelopor kinerja ekstrim Iblis jeung Siluman super-komputer pikeun ngajadikeun, VFX transcoding, animasi, Virtual kanyataanana (VR) jeung aplikasi visualisasi, bakal demonstrate kakawasaan produk -na pikeun ngaktipkeun kolaborasi VR na gancangan VFX posting produksi nalika SIGGRAPH 2016. Highlights kaasup demonstrasi di setan ngajalankeun Autodesk urang VRED na kanvas software visualisasi immersive Desain Studios 'di ditandé pasangan ...

Maca deui "

MX1 mangka Anyar Company Brand salaku Dunya-Anjog Media Layanan Company

The globalizer média kahiji, dijieun ku ngahijina SES Layanan Platform na RR Media, baris hadir rentang pinuh miboga jasa dina IBC2016 Nurutan operator satelit ngarah SES urang (Euronext Paris tur Bursa Saham Luksemburg: SESG) parantosan sukses mangrupakeun akusisi ti RR Media sarta ngahiji kiwari dimungkinkeun urang kalawan SES Platform Services, MX1 mangrupakeun ngaran anyar ...

Maca deui "