imah » Panulis Archives: Curtis Chan (Kaca 5)

Panulis Archives: Curtis Chan

Harman Profesional Leyuran earns Awards bergengsi di 2018 NAMM Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Harman urang Vanessa Mering ngahormatan kalawan 2018 Manéhna Rocks Award; JBL Intonato 24 na AKG C636 win NAMM Awards TEC; JBL Profesional dipikawanoh pikeun Sora tulangan Line tina Taun Harman Profesional Leyuran, pamingpin global dina audio, video, cahaya jeung kontrol sistim, kaasup AV networked, dinten ngumumkeun yén nagara éta earned nu panghargaan handap di 2018 NAMM Tembongkeun dina Anaheim, ...

Maca deui "

EditShare Huluna mun BVE 2018 kalawan Award-Unggul Panyimpenan Produk jeung Media workflow Leyuran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

EditShare, pamingpin téhnologi di calakan neundeun jeung manajemén média solusi dibagikeun, pikeun kahiji kalinya dina BVE 2018 bakal showcase QUALES QC verifikasi berkas tur dipariksa kualitas solusi-unggul pangajén na bari gearing up pikeun pengumuman utama keur solusi dina acara. Tim basis Soho EditShare urang bakal aya dina leungeun ka showcase suite komprehensif miboga parabot produksi dina ...

Maca deui "

The Audio Téknik Society debuts The AES jero lagu Bulanan Online Publikasi panyorot Topik of Pentingna ka Komunitas Audio Profesional

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

- ieu publikasi bulanan Anyar sadia di AES Anggota Portal pitur ieu panalungtikan topical online, video, sumberdaya, jeung lianna - The AES geus ngumumkeun publikasi online bulanan anyar, The AES jero lagu, featuring curators Industri ahli panyorot hiji topik AES sahiji pilihan, jeung redaksi wawasan sakumaha ogé Tumbu ka patali jejer panalungtikan, video, innovators penting di sawah, sarta ...

Maca deui "

Allen & Heath urang New SQ Compact, 96kHz Digital Pergaulan Powerhouse di NAMM

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kalawan engine 96kHz XCVI FPGA maranéhanana, Allen & Heath urang SQ anyar Series Digital Mixers mawa kinerja audio-resolusi luhur kacida acclaimed dLive Digital Pergaulan System parusahaan ka kompak, ongkos-éféktif, platform multi-aplikasi éta duanana gampang-to-pamakéan sarta pohara customizable. Jeff Hawley, Marketing Manager pikeun Allen & Heath AS, commented, "Kusabab bubuka na dina Oktober kami geus katempo minat SQ ...

Maca deui "

ITV Employs Solusi spéktra Logika Arsip Modern pikeun Long-Istilah dingawitan tina Eusi Digital

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Spéktra urang Solusi Simplifies ITV urang workflow, ngaleungitkeun ongkosna mahal, pihak-katilu Data Movers spéktra Logika dinten ngumumkeun yén ITV, jaringan televisi komersil panggedena Inggris urang, geus dipilih dua BlackPearl® Systems Panyimpenan Converged Spectra® na dua pustaka pita Spectra® T950 ngajaga tur ngalestarikeun aset digital organisasi jangka panjang. Leyuran nyandak ITV ngirim aset digital ka lokasi data puseur dispersed on béda ...

Maca deui "

Caringo Penjualan ngagancangkeun, Industri Veterans ditambahkeun kana capitalize dina Kasempetan signifikan dina 2018

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Q4 2017 tumuwuh 50% dibandingkeun Q4 2016 kalawan 40% + Taun-leuwih-Taun Tumuwuh Caringo, Inc., nu Hybrid parusahaan Awan Skala-Out nu naratas obyék téhnologi Panyimpenan, dinten ngumumkeun pertumbuhan jualan 50% dina triwulan kaopat 2017 lamun dibandingkeun période sarua taun 2016 na luhur tina 40% pertumbuhan sataun-leuwih-taun. Ieu kahontal ngaliwatan campuran ékspansi customer aya ...

Maca deui "

Taunan Kreatif Konférénsi Panyimpenan Twelfth néangan speaker na Panelists

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Coughlin associates, Inc. ieu néangan média sarta patarosan profésional hiburan sarta jejer sawala nanya pausahaan panyimpen di 2018 Kreatif Panyimpenan Konférénsi. M & E professional bisa ngalebetkeun luhur tilu patarosan atanapi jejer maranéhanana di: www.surveymonkey.com/r/6ZM7H2 Kapisah Coughlin Mitra, Inc. geus ngalakonan survey syarat gudang digital sarta lila-media na professional hiburan kalawan hasil dibere di 2018 .. .

Maca deui "

Caringo Dipilih 2017 Produk tina Taun finalis dina TechTarget urang Data Storage Manajemén Pakakas Kategori

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Caringo, Inc. ngumumkeun yén Caringo FileFly 2.0 sekundér Panyimpenan Platform geus dipilih salaku finalis dina majalah Panyimpenan TechTarget sarta SearchStorage.com 2017 Produk tina panghargaan Taun dina kategori Pakakas Data Storage Manajemén. Caringo FileFly nyandak migrasi efisien data ti Microsoft® Windows® server atanapi NetApp® Filers ka kolam renang sekundér limitless gudang timer penyembuhan on komoditi ...

Maca deui "