imah » Panulis Arsip: Doug Krentzlin

Panulis Arsip: Doug Krentzlin

Pribadi & Propil: Mike Baldassari

Mike Baldassari (sumber: Jonsar Studios) Mike Baldassari mangrupikeun desainer pencahyaan anu terkenal sareng kondang pikeun panggung sareng pilem. Kuring nembe ngagaduhan kasempetan pikeun ngadamel wawancara rinci kalayan anjeunna ngeunaan prestasi profésionalna sareng seueur sks. "Kuring bangga nyebutkeun kuring desainer lampu Tony sareng Emmy anu didamel langsung cicing di langkung ti nagara 25," Mike ...

Maca deui "

Pribadi & Profil: Amy DeLouise

Amy DeLouise (sumber: Joseph DiBlasi) 2019 NAB Show New York Propil Profil mangrupikeun siri wawancara sareng para profesional anu profésional dina industri siaran anu bakal milu dina NAB Show New York taun ieu (Okt. 16-17). ____________________________________________________________________________________________________ Amy DeLouise nyaéta spiker anu sangat dihormati sareng pangabutuh, panulis, tukang carita, sareng sutradara kreatif. Kuring nembé ngagaduhan kasempetan pikeun ngawawancara anjeunna ...

Maca deui "

Kapribadian & profil: Kelley Slagle

Kelley Slagle (sumber: Roy Cox Fotografi) 2019 NAB Show New York Propil Profil mangrupikeun siri wawancara sareng para profesional anu profésional dina industri siaran anu bakal milu dina NAB Show New York taun ieu (Okt. 16-17). _____________________________________________________________________________________________________ Kelley Slagle mangrupikeun produsén pidéo sareng pangropéa ngeunaan latihan, industri, sareng eusi dokuméntasi pikeun klien perusahaan sareng non-profit kalebet LinkedIn Learning, ...

Maca deui "

Pribadi & Profil: Elang Belang Douglas

Douglas Spotted Eagle Broadcast Beat "Propil NAB Show New York" mangrupikeun sababaraha wawancara sareng profesional anu nonjol dina industri produksi anu bakal milu dina NAB Show New York taun ieu (Oct. 16-17, 2019). _____________________________________________________________________________________________________ Minangka Diréktur Pamrograman Pangajaran pikeun Grup Media Sundance, Douglas Spotted Eagle mangrupikeun guru primér UAS sareng konsultan industri pikeun Sundance ...

Maca deui "

Pribadi & Propil: Eran Stern

Eran Stern di studio na. (sumber: Natasha Newrock-Stern) Broadcast Beat "NAB Show New York Profiles" mangrupikeun séri ti wawancara sareng profésional nonjol dina industri produksi anu bakal milu di NAB Show New York (Oct. 16-17, 2019). _____________________________________________________________________________________________________ pituin urang Eran Stern, anu kuring nembé ngagaduhan acara wawancara, mangrupikeun guru anu sanés, narasumber, musisi, sareng ...

Maca deui "

Pribadi & Propil: Jem Schofield

Jem Schofield (sumber: Jessica Workman-Schofield) 2019 NAB Show Profil New York mangrupikeun siri wawancara sareng profésional nonjol dina industri siaran anu bakal milu dina NAB Show New York taun ieu (Oct. 16-17). ________________________________________________________________ Filmmaker sareng guru video Kecil-to-No-Crew Jem Schofield, poko wawancara pang anyarna, nyaéta saurang jelema anu ngagem topi. "Abdi produser, ...

Maca deui "

Pribadi & Propil: Dan Rayburn

"2019 NAB Show New York Profiles" Dan Rayburn Broadcast Beat "mangrupikeun séri ti wawancara sareng profésional nonjol dina industri produksi anu bakal milu di NAB Show New York (Oct. 16-17, 2019). _____________________________________________________________________________________________________ Dan Rayburn umumna dianggap salaku ahli pangembang industri penyiaran dina média streaming sareng pidéo anu online. Kuring nembé ngagaduhan kasempetan wawancara ...

Maca deui "

Dina Jaman 4 tina "Veronica Mars" (Pasal 2 tina 2)

Bioskop Veronica Mars Giovani Lampassi (tengah, topi biru) sareng awak na aya dina pesawat kasebut. (© 2019 Warner Bros. Entertainment Inc. Sadaya Hak ditangtayungan.) Nalika Veronica Mars mimiti dimimiti dina UPN dina Séptémber 2004, séri ieu gaduh tampilan anu unik, unik dina anu dibédakeun tina séri televisi séjén dina jaman éta. Dina pamandangan ayeuna, warna primér éta dominan, sareng pigura ...

Maca deui "

Dina Jaman 4 tina "Veronica Mars" (Pasal 1 tina 2)

Sutradara Veronica Mars, Scott Winant dina set (© 2019 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.) Teu kantos janten waktos anu langkung narik pikeun janten tukang komunikasi tipi hébat ti ayeuna. Sareng usum anyar Veronica Mars, anu dimeunangkeun bulan kamari di Hulu, mangrupikeun Pameran A kanggo naha éta. Séri ieu parantos jauh ...

Maca deui "

Papanggihan “Serengeti,” Bunderan Real Kahirupan di Sakabéh Kaayaanana

Kali singa bikang sareng babaknana, anu didinya didaluk di Discovery Channel urang Serengeti. (sumber: Papanggihan Komunikasi) seri dokumenter anyar Discovery Channel Serengeti, anu premiere Agustus 4, nyaéta hiji menawan anu menarik, henteu katempo. Alsota ogé wuran hiburan ramah-kulawarga anu kolotna nganéueina yén éta acan cukup cukup. Hiji siaran pers pikeun séri nyebutna "Lion nyata-hirup ...

Maca deui "

Gabung sareng Angkatan VETV sareng Plura pikeun ngabantu Samaun Pangangguran

Pedalaman 'Denali Emas' SuperShooter Mobile TV Treuk disumbangkeun ka Samaun-TV ku NEP. Robert Lefcovich mangrupakeun lalaki dina misi. Anjeunna hayang ngabantu jamaah teu boga pagawean di damel di industri televisi kalayan masihan latihan profésional gratis. Sareng hatur nuhun kanggo kontribusi anu signifikan tina Ray Kalo sareng perusahaan Plura, sigana "impian Lefcovich" ...

Maca deui "

Tingali sareng Sora "Ms Mysteries Murder Modern urang Fisher "(artikel 2 of 2)

Awak kaméra anu syuting asupna pantes tina Peregrine Fisher (Geraldine Hakewell) kana Club Adventuresses di "Just Murdered", épilode évolusi Modern Misteri Murder Mysteries di Ms Fisher. (Mamal: Unggal Productions Awan) Misteri rajapati modéren Modern Ibu Ms Fisher. (a spin-off of Murder Mysteries Miss Fisher), nu nyababkeun debut AS dina April dina layanan streaming Acorn TV, nyaéta ...

Maca deui "

Tingali sareng Sora "Ms Mysteries Murder Modern urang Fisher "(artikel 1 of 2)

Geraldine Hakewell salaku Peregrine Fisher, ka hareupeun kaméra sareng ka tukangeun mobil olahraga olahraga nya, di Mysteries Murder Modern Modern Ibu. (sumber sumber: Unggal Awan Productions Awan) Mysteries Murder Modern Modern Ibu Fisher Ibu, runtuyan televisi Australia anu kagungan premiere AS na dina jasa streaming Acorn TV dina April ieu, duanana mangrupa acara detektif ultra-gaya ku ...

Maca deui "

Tingali sareng Sora "Bosch" (artikel 3 of 3)

Poto balik-pamandangan ti awak Bosch, nyeratna Michael Connelly anu kadua-ti-kénca dina foreground sareng produser-panulis Tom Bernardo ka katuhu Connelly. Produser eksekutif Pieter Jan Brugge (dina topi) nyaéta langsung di balik Connolly di tukang. Dua artikel mimiti dina runtuyan ieu museur kana kontribusi ti sutradara sareng cinematographers anu masihan Amazon Prime Video's Bosch ...

Maca deui "

Tingali sareng Sora "Bosch" (artikel 2 of 3)

Artikel munggaran dina séri ieu ngangkat kumaha, parangkatna tina novel Bosch ku Michael Connelly nyusul tradisi kasét, karét Amérika detektif Amérika parah perfected ku rupa-rupa Raymond Chandler sareng Dashiell Hammett, jadi serial tipi Amazon Prime Video poek, katingal gritty tina film schwa Palasik. Sareng dua urang paling jawab ...

Maca deui "

Tingali sareng Sora "Bosch" (artikel 1 of 3)

Titus Welliver salaku Harry Bosch dina makéna ahir "Raise the Dead," Episode Four, Season 5 of Bosch Amazon Prime Video's Bosch, sanes ngan pangalusna damn cop show on TV dinten ieu, éta ogé salah sahiji saé ti seri prosedural pulisi anu punjulna. dina sajarah televisi, katuhu nepi ka ditu sareng Dragnet, Hill Street Blues, sareng Prime Suspect. ...

Maca deui "