imah » Panulis Arsip: Doug Krentzlin

Panulis Arsip: Doug Krentzlin

2020 Némbong Tampilkeun mastaka: Paviliun Advertising Advanced

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sidang Kemuncak Advertising Advanced dina NAB Show 2019 (sumber: StoryTechTM) NAB Show 2020 Pavilions Previews mangrupikeun sérial artikel anu dirancang pikeun masihan profésional siaran di sakuriling ngeunaan anu diarepkeun di lantai pameran Las Vegas sareng naon anu bakal disorot dina sababaraha obyek wisata. , paviliun, sareng bioskop diulas di dinya. Tina halaman paviliun Advertising Advanced dina kaca ...

Maca deui "

2020 Pintonan Tunjukan NAB: Paviliun Aliran Ngalir

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Logo Pangalaman Streaming (sumber: Pangalaman Streaming) NAB Show 2020 Pavilions Previews mangrupikeun serangkaian tulisan anu dirancang pikeun masihan profesi penyiaran ngeunaan naon anu diarepkeun di lantai acara Las Vegas sareng naon anu bakal disorot dina sababaraha tempat wisata, paviliun, sareng bioskop ditampilkeun didinya. Thumbnail facsimile of The Streaming Experience pavilion (sumber: The Streaming Experience) ...

Maca deui "

2020 NAB Show Pratayang Paviliun: Media nu Disambung | IP Paviliun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Neil Nixon, Managing Director, BPL Broadcast Ltd. (sumber: BPL Broadcast Ltd.) NAB Show 2020 Pavilions Previews mangrupikeun serangkaian tulisan anu dirancang pikeun masihan profési panyiaran ngeunaan naon anu diarepkeun di lantai acara Las Vegas sareng naon anu bakal disorot di sababaraha tempat wisata, paviliun, sareng bioskop anu dipidangkeun di dinya. Tina Connected Media | Brosur paviliun IP: "Média Sambung | IP ...

Maca deui "

2020 Némbong Tampilkeun mastaka: IP Showcase Pavilion

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

2020 NAB Show Pavilions Previews mangrupikeun serangkaian tulisan anu dirancang pikeun masihan profesi siaran sakedik ningali naon anu bakal diarepkeun di lantai acara Las Vegas sareng naon anu bakal disorot di sababaraha tempat wisata, paviliun, sareng bioskop anu aya di dinya. Dina halaman wéb NAB Show 2020, paviliun IP Showcase dijelaskeun sapertos kieu: "Ti insinyur siaran sareng IT ...

Maca deui "

RIP, Buck Henry: Penghargaan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

  Buck Henry (sumber: Arsip Télévisi Amérika) Industri tivi Amérika parantos kaleungitan salah saurang sastrawan anu paling berbakat sareng pinter. Rebo ieu, Buck Henry, panulis, produser, sutradara, sareng aktor multi-talenta maot dina yuswa 89. Henry terkenal ku kontribusina pikeun moto, khususna karya Oscar-nominasi Mike Nichols 'The Graduate (1967) ), kanggo kang Henry ...

Maca deui "

Nagara Seni Anyar Panyiaran: Digital Comm Link's Digicaster SoloCam

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The Digicaster SoloCam (sumber: Digital Comm Link, Inc.) Kusabab dikaluarkeun dina 1995, perusahaan anu basisna Florida Digital Comm Link, Inc. parantos sateuacanna nyayogikeun pangrojong produksi ujung sareng alat pikeun industri siaran. Ieu kalebet kolokasi, ISP, treuk satelit sélulér, VOIP, FTP, streaming video sareng Platform Pengangkutan Digicaster. Kuring nembe ngagaduhan kasempetan kanggo ngobrol ...

Maca deui "

Kapribadian & Profil: Mike Baldassari

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Mike Baldassari (sumber: Jonsar Studios) Mike Baldassari mangrupikeun désainer pencahayaan anu dikenal sareng terkenal pikeun panggung sareng pilem. Kuring nembé ngagaduhan kasempetan pikeun ngalaksanakeun wawancara anu lengkep sareng anjeunna ngeunaan prestasi profesionalna sareng seueur kiridit. "Kuring reueus nyarios yén kuring mangrupikeun désainer pencahayaan anu ditunjuk ku Tony sareng Emmy anu karyana parantos katingali langsung di langkung ti 25 nagara," Mike ...

Maca deui "

Pribadi & Profil: Amy DeLouise

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Amy DeLouise (sumber: Joseph DiBlasi) 2019 NAB Show New York Profiles mangrupikeun séri wawancara sareng propésional anu kawéntar dina industri penyiaran anu bakal ilubiung dina NAB Show New York taun ayeuna (16-17 Okt). ________________________________________________________________________________________________________ Amy DeLouise mangrupikeun panyatur, panulis, juru carios carita, sareng sutradara kreatif anu dipihormat pisan. Kuring nembe gaduh kasempetan pikeun wawancara sareng anjeunna ...

Maca deui "