imah » Panulis Arsip: InGear

Panulis Arsip: InGear

Garéja Kahirupan Pilih Padamelan VITEC ngeunaan Solusi Aliran Wéb

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

VITEC's MGW Ace Encoder and Decoder Engage Life Church's Entire Congregation Across Multiple Kampus With Flawless Video Stream ATLANTA - Oct. 8, 2019 - VITEC, pamimpin sadunya dina péngkolan video canggih sareng solusi streaming, ayeuna ngumumkeun MGW Ace Encoder sareng Decoder parantos dipasang dina hasil sukses. di Life Church sareng opat kampus satelitna di Memphis, Tenn. Bagean tina VITEC ...

Maca deui "

Videon Produk di 2019 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Videon bakal showcase inovasi na panganyarna dina leyuran streaming hirup pikeun duanana siaran na acara ngalirkeun pasar. parusahaan bakal nyorot dua garis produk anyar inovatif: nu encoder VersaStreamer jeung-unggul pangajén EdgeCaster ujung itung encoder. Anyar VersaStreamer Live Streaming Line maturan fungsionalitas punjul sarta kualitas gambar di hiji titik harga nu nyimpen eta dina liga sahiji na ...

Maca deui "

Newest Veritone aiWARE perbaikan Aktipkeun Konsumén mun Ngalengkepan jeung ngagancangkeun nyoko Maranéhna of AI

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

. Kosta marana, Calif - March 14, 2019 - Veritone Inc. (NASDAQ: VERI), dinten ngumumkeun aiWARE ™ 2.0, enhancing sistem operasi munggaran di dunya pikeun kecerdasan jieunan (AI). release Ieu anyar sistem operasi aiWARE industri-ngarah Veritone urang kaasup perbaikan salajengna ka fitur anyar groundbreaking dileupaskeun leuwih taun katukang, kitu ogé fitur anyar sarta parabot nu make aiWARE gampang ...

Maca deui "

InSync Téhnologi nawarkeun FrameFormer kotakna Laju Parabot Parobah Colokkeun-di keur Adobe premiere Pro Pamaké Mac

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

PETERSFIELD, UK - March 13, 2019 - InSync Téhnologi dinten ngumumkeun yén parusahaan gerak FrameFormer katembong pigura laju converter kiwari nyaéta sadia salaku colokan-di keur Pro pamaké Adobe premiere Mac. Ngajarkeun sarta accelerating deployment ngaliwatan setélan otomatis, FrameFormer nyadiakeun artos keur sakabeh tipe eusi ti sub-QCIF nepi ka 8K tur saluareun. "Konversi kotakna laju mangrupa penting ...

Maca deui "

Hideung Box Service Palanggan earns Coveted Stevie Award

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pittsburgh, Pa -. Maret 12, 2019 - Hideung Box Corporation of Pennsylvania ( "Hideung Box"), hiji industri-ngarah panyadia tina manajemen sinyal jeung sebaran solusi, kaasup-kinerja tinggi KVM sarta pro AV, sistem, sarta konektipitas sarta infrastruktur IT produk, dinten ngumumkeun yén pausahaan ieu ngaranna a Winner Perunggu Award ti 13th taunan Awards Stevie® dina Penjualan & Service Palanggan kategori. ...

Maca deui "

LTN Global di 2019 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The 2019 NAB Tembongkeun bakal cirian acara utama mimitina pikeun LTN Global handap akuisisi parusahaan ti Niles Media Grup, hiji parusahaan basis Missouri Kansas City, specializing dina nyiptakeun eusi media jeung produksi jauh TV. Kalawan daya maranéhna digabungkeun kreatif sarta teknis, LTN Global na Niles anu diposisikan dibawa ka pasar efficiencies anyar jeung tahan workflows tungtung-to-tungtung keur eusi ...

Maca deui "