imah » Panulis Arsip: InGear

Panulis Arsip: InGear

Garéja Kahirupan Pilih Padamelan VITEC ngeunaan Solusi Aliran Wéb

VITEC's MGW Ace Encoder and Decoder Engage Life Church's Entire Congregation Across Multiple Kampus With Flawless Video Stream ATLANTA - Oct. 8, 2019 - VITEC, pamimpin sadunya dina péngkolan video canggih sareng solusi streaming, ayeuna ngumumkeun MGW Ace Encoder sareng Decoder parantos dipasang dina hasil sukses. di Life Church sareng opat kampus satelitna di Memphis, Tenn. Bagean tina VITEC ...

Maca deui "

Ayeuna Narima usul presentasi kanggo IP showcase Teater di METExpo 2019 di Sydney

Australia Bagéan Paguyuban Motion Gambar sareng Televisi Engineers® (SMPTE®), Alliance kanggo IP Media Solutions (AIMS), sareng IABM ngumumkeun yén maranéhna bakal léngkah IP showcase pikeun kahiji kalinya di Australia ditéang ku Media + Hiburan Tech Expo (METExpo 2019) di Sydney, 17-19 Juli. Piri Pintonan IP dina METExpo 2019 bakal ...

Maca deui "

Videon Produk di 2019 NAB Tembongkeun

Videon bakal showcase inovasi na panganyarna dina leyuran streaming hirup pikeun duanana siaran na acara ngalirkeun pasar. parusahaan bakal nyorot dua garis produk anyar inovatif: nu encoder VersaStreamer jeung-unggul pangajén EdgeCaster ujung itung encoder. Anyar VersaStreamer Live Streaming Line maturan fungsionalitas punjul sarta kualitas gambar di hiji titik harga nu nyimpen eta dina liga sahiji na ...

Maca deui "

Newest Veritone aiWARE perbaikan Aktipkeun Konsumén mun Ngalengkepan jeung ngagancangkeun nyoko Maranéhna of AI

. Kosta marana, Calif - March 14, 2019 - Veritone Inc. (NASDAQ: VERI), dinten ngumumkeun aiWARE ™ 2.0, enhancing sistem operasi munggaran di dunya pikeun kecerdasan jieunan (AI). release Ieu anyar sistem operasi aiWARE industri-ngarah Veritone urang kaasup perbaikan salajengna ka fitur anyar groundbreaking dileupaskeun leuwih taun katukang, kitu ogé fitur anyar sarta parabot nu make aiWARE gampang ...

Maca deui "

Bannister Lake Announces Pamaduan MAM Kana Anak Solusi Zeus Digital Media Panyimpenan na Playout

Cambridge, Ontario - March 14, 2019 - Bannister Lake dinten ngumumkeun yén gudang média dumasar browser-na playout na leyuran, Zeus, bisa pinuh terpadu kalayan média populér manajemén asset (MAM) sistem. Kalawan kustomisasi minimal solusi Zeus bisa ngakses eusi dina MAM sarta masih ngamangpaatkeun pinuh fitur pilarian impressive Zeus 'sarta sered merenah na tur teundeun playlist ...

Maca deui "

InSync Téhnologi nawarkeun FrameFormer kotakna Laju Parabot Parobah Colokkeun-di keur Adobe premiere Pro Pamaké Mac

PETERSFIELD, UK - March 13, 2019 - InSync Téhnologi dinten ngumumkeun yén parusahaan gerak FrameFormer katembong pigura laju converter kiwari nyaéta sadia salaku colokan-di keur Pro pamaké Adobe premiere Mac. Ngajarkeun sarta accelerating deployment ngaliwatan setélan otomatis, FrameFormer nyadiakeun artos keur sakabeh tipe eusi ti sub-QCIF nepi ka 8K tur saluareun. "Konversi kotakna laju mangrupa penting ...

Maca deui "

Hideung Box Service Palanggan earns Coveted Stevie Award

Pittsburgh, Pa -. Maret 12, 2019 - Hideung Box Corporation of Pennsylvania ( "Hideung Box"), hiji industri-ngarah panyadia tina manajemen sinyal jeung sebaran solusi, kaasup-kinerja tinggi KVM sarta pro AV, sistem, sarta konektipitas sarta infrastruktur IT produk, dinten ngumumkeun yén pausahaan ieu ngaranna a Winner Perunggu Award ti 13th taunan Awards Stevie® dina Penjualan & Service Palanggan kategori. ...

Maca deui "

LTN Global di 2019 NAB Tembongkeun

The 2019 NAB Tembongkeun bakal cirian acara utama mimitina pikeun LTN Global handap akuisisi parusahaan ti Niles Media Grup, hiji parusahaan basis Missouri Kansas City, specializing dina nyiptakeun eusi media jeung produksi jauh TV. Kalawan daya maranéhna digabungkeun kreatif sarta teknis, LTN Global na Niles anu diposisikan dibawa ka pasar efficiencies anyar jeung tahan workflows tungtung-to-tungtung keur eusi ...

Maca deui "

NFL urang Baltimore Ravens ngungkit Mayor Control Room Pasang ku BeckTV ngangkat Bar pikeun pangalaman Dina-Stadion

Austin, Texas - March 12, 2019 - BeckTV, salah sahiji Amérika Serikat 'Premier rarancang-ngawangun sistem integrators, dinten ngumumkeun yén nagara éta digarap ku NFL urang Baltimore Ravens ka ngalengkepan kamar kontrol anyar dina Stadion M & T Bank keur produksi terpusat of RavensVision di eusi -game na promos disebarkeun peuntas dua papan video utama; kabéh ribbons, sudut papan, sarta video concourse ...

Maca deui "

Triveni Digital Simplifies ATSC 3.0 Service jaminan Jeung Anyar StreamScope XM Verifier

Princeton, NJ - March 11, 2019 - Triveni Digital dinten ngumumkeun yén-unggul pangajén na StreamScope® XM Verifier software pikeun verifying video, audio, sarta kualitas metrics jasa metadata di lingkung ATSC 3.0 ayeuna ongkos. StreamScope XM Verifier dirancang pikeun nampa, pariksa, sarta rékaman ATSC 3.0 disiarkeun aliran kalawan RF na IP inputs. Protokol kayaning jalur, MMTP, sarta STLTP ...

Maca deui "

Veritone di 2019 NAB Tembongkeun

Veritone Digital Media Hub ™ Dina 2019 NAB Tembongkeun, Veritone bakal nyorot Veritone Digital Media Hub ™, fokus dina dua kasus pamakéan utama: aksés sarta pangiriman, sarta monetization. Digital Media Hub mangrupa portal bodas-labél intuitif ngalarti ku Veritone aiWARE ™, sistem operasi munggaran di dunya pikeun kecerdasan jieunan. Kalawan Digital Media Hub, Panyekel hak tiasa nawiskeun, awan-pituin aksés global aman mun ...

Maca deui "

SMPTE muka Telepon keur tulak pikeun SMPTE 2019 Taunan Téknis Konférénsi & Pameran

Los Angeles bodas dataran, Ny - March 11, 2019 - SMPTE®, organisasi anu watesan masa depan storytelling, anu néangan usulan naskah teknis pikeun Taunan Téknis Konférénsi SMPTE 2019 & Pameran (SMPTE 2019), Oct. 21-26 , di Westin Bonaventure Hotel & Suites di Los Angeles. Abstracts kudu dikintunkeun online no saterusna ti April 30. Pangarang ...

Maca deui "

Riedel Amérika Kalér promotes Justin McClellan kana Usaha Development Manajer sarta Stephen Remich ka System konsultan

Burbank, Calif -. Maret 7, 2019 - Ka alamat moméntum terus sarta pertumbuhan di Amérika Kalér Riedel Communications dinten ngumumkeun yén Justin McClellan geus diwanohkeun ti peran saméméhna diangkat jadi konsultan sistem ka manajer ngembangkeun bisnis keur kidul Amérika Sarikat. Dina waktu nu sarua, Stephen Remich baris mindahkeun tina jasa teknis ka posisi konsultan sistem. McClellan kiwari ...

Maca deui "

VidOvation di 2019 NAB Tembongkeun

AVIWEST ​​4K sarta Multi-HD HEVC Video Encoding na IP Distribusi Stream 12G / 3G SDI Leuwih ti Internet Public na sélular Dina 2019 NAB Tembongkeun, VidOvation bakal demonstrate nu Emmy Award-unggul AVIWEST ​​HE4000 4K Ultra HD (UHD) HEVC live encoder, anu ngandelkeun dina internét publik nyumbangkeun jeung ngadistribusikaeun video, kukituna nulungan pikeun ngaleungitkeun waragad satelit tinggi. HE4000 nyaeta ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Produk mun Unveil Ronjatan Anyar di 2019 NAB Tembongkeun Éta Jieun Media Workflows Produksi More Cekap

Indianapolis - March 6, 2019 - Bayangkeun Produk, pencipta Utiliti software pikeun nyadangkeun, nempo, babagi, transcoding, sarta aset archiving video, dinten ngumumkeun highlights of lineup na keur 2019 NAB Tembongkeun. téma dina Bayangkeun stan Produk 'taun bakal "anyar," kaasup pilihan anyar lisénsi, ramatloka anyar, sistem aktivasina anyar, sareng nu sanesna. Ieu kabeh ka ...

Maca deui "

Harmonik ngabalukarkeun Téhnologi Juara sesi di 2019 NAB Tembongkeun Konférénsi

. San Jose, Calif - March 7, 2019 - harmonik (NASDAQ: HLIT) dinten ngumumkeun yén sababaraha tina executives parusahaan bakal nyarita di Broadcast Téknik sarta Émbaran Téhnologi Konférénsi (BEITC) di 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas dina April. Salila konférénsi éta, para ahli ti harmonik baris nalungtik rupa-rupa jejer téhnologi nu patali inovatif, ti OTT hirup UHD ...

Maca deui "