imah » Panulis Arsip: InGear (Kaca 3)

Panulis Arsip: InGear

VO Leyuran on Témbongkeun di 2019 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Éta langkung pinter. Éta langkung aman. Éta VO. Kiwari, jasa TV Kamana waé aya di mana-mana, sareng personalisasi eusi sareng rekomendasi langkung seueur tibatan fitur canggih - éta mangrupikeun ekspektasi sareng sarat konsumén. Nalika operator ngawaskeun pribados pangalaman TV dina sadaya layar, aranjeunna peryogi solusi alur kerja anu naekeun kaamanan eusi sareng ngamaksimalkeun kasempetan monetisasi ku cara anu pang éfisiénna. Di ...

Maca deui "

Interra Systems nawarkeun BMP Industri-Kelas Media Player

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Cupertino, Calif -. Maret 5, 2018 - Interra Systems, pamingpin global sarta panyadia média QC, ngawaskeun, jeung solusi analisis, dinten ngumumkeun BMP, média pamuter-euyeub fitur anyar kuat ku rojongan pikeun rentang widest sahiji format na gampang integrasi jeung siaran workflows di panggung sagala. Diwangun pikeun aplikasi beurat-tugas, BMP nawarkeun ambahan nu lega na fungsionalitas dina ...

Maca deui "

MX1 Teams Up Ku IMS Productions mun ngadistribusikaeun NTT IndyCar Series siaran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

March 5, 2019 - MX1, a panyadia solusi global jasa media, sarta IMS Productions, pamingpin dina produksi média jeung téhnologi, dinten ngumumkeun hiji partnership nyadiakeun layanan distribution keur NTT IndyCar Series, tingkat Premier tina balap kabuka roda di Amérika Kalér. Leuwih tilu musim INDYCAR hareup, IMS Productions bakal jawab ngalirkeun sadayana NTT IndyCar ...

Maca deui "

Triveni Digital di 2019 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Di 2019 NAB Tembongkeun, Triveni Digital, hiji pamimpin industri dina siaran data, pituduh program sarta manajemén metadata TV digital, jeung solusi jaminan kualitas video, bakal demonstrate kumaha eta anu bringing inovasi jeung arsitéktur ATSC 3.0 kalayan rojongan pikeun babagi channel, repack nu, na dual-standar broadcasting.At nu 2019 NAB Tembongkeun, Triveni Digital, hiji pamimpin industri dina siaran data, pituduh program ...

Maca deui "

Sonnet Panyiaran di 2019 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Thunderbolt ™ 3 nepi ka Sistem ékspansi Kartu PCIe® Thunderbolt ™ 3 nepi ka Sistem ékspansi Kartu PCIe® Dina NAB Show 2019, Sonnet bakal mérélékan dua garis sistem sistem ékspansi kartu Thunderbolt ™ -to-PCI Express® (PCIe®), alat anu aya Kartu adaptor PCIe anu nambihan pilihan konéktipitas sareng kakuatan ngolah kana komputer tanpa slot kartu, sareng sambungkeun kana komputer nganggo kabel Thunderbolt tunggal. ...

Maca deui "

Grup LTN Global acquires Niles Media

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Telenges, Md -. Maret 5, 2019 - LTN Global, pamingpin global dina kualitas-siaran IP solusi angkutan video, dinten ngumumkeun yén ieu geus kaala di Niles Media Grup, hiji parusahaan Kansas City, Missouri basis specializing dina nyiptakeun eusi media na produksi jauh TV. Kalawan daya maranéhna digabungkeun kreatif sarta teknis, anu dua pausahaan anu diposisikan mawa pasaran efficiencies anyar ...

Maca deui "

Systems Siaga Digital di 2019 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Énggal! HALO V2, Sistem Manajemén EAS Mimiti Perusahaan Kahiji Industri NAB Show bakal nampilkeun pengulangan panganyarna tina Digital Alert Systems 'HALO, sistem manajemen anu khusus, khusus pikeun ngawasi sareng ngagampangkeun paréntah sadaya alat DASDEC dina perusahaan. Alat wéb anu dumasar kana wéb ieu ngabentuk titik agregasi tunggal anu ngalangkungan sababaraha pangguna ti departemén anu béda (rékayasa, hukum, ...

Maca deui "

Digital Nirvana di 2019 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

MonitorIQ 6.0 MonitorIQ 6.0MonitorIQ mangrupakeun leyuran siaran-monitoring paminpin ti Digital Nirvana nu nawarkeun jasa kayaning sinyal jeung loudness monitoring, hawa-cek logging, analisis kalapa, sarta kandungan repurposing. Leyuran ieu Linux Ubuntu basis pikeun scalability aman. solusi kacida efisien Ieu otomatis rékaman jeung monitor liniér jeung / atawa aliran OTT sarta ngabejaan pikeun leungitna video, audio, atawa captions katutup. Sababaraha na ...

Maca deui "