imah » Panulis Arsip: InGear (Kaca 3)

Panulis Arsip: InGear

IHSE AS Announces Draco ci ultra, Sadaya-New Prepackaged HDMI 2.0 Matrix KVM System

CRANBURY, NJ - Feb. 21, 2019 - IHSE AS dinten diwanohkeun Draco ci ultra, a, leyuran KVM matrix prepackaged anyar pikeun HDMI 2.0. konfigurasi ditawarkeun salaku 16 ngarojong x 8 mun 32 x 16, anu Draco ci ultra nyandak switching kilat-gancang tina HDMI 2.0 video komputer kalawan study audio stereo jeung USB-nyumput pikeun keyboard jeung mouse sambungan. Draco ci ultra ...

Maca deui "

EdgeCaster Videon urang earns Best Tembongkeun Award dina Ise 2019

Kaayaan kuliah, Pa -. Feb. 21, 2019 - Videon, pamekar motong-ujung 4K na HD streaming produk nu ngaktipkeun pamaké pikeun mindahkeun média ti sagala sumber pikeun layar sagala, kiwari ngumumkeun yén encoder ujung EdgeCaster itung anyarna earned a Best tina Tembongkeun pangajén dina Ise 2019 ti AV Téhnologi Éropa. Dipikawanoh ku majalah salaku salah sahiji ...

Maca deui "

ChyronHego di 2019 NAB Tembongkeun

Accelerating produser-disetir News Workflows Accelerating produser-disetir News WorkflowsStaying on luhur di dinten ieu dunya kacida kalapa jeung gancang ngarobah disiarkeun mangrupa tantangan lumangsung pikeun produser warta madhab. Faktor kasuksésan konci nya éta kamampuh pikeun ngahasilkeun carita leuwih gancang sarta sakumaha ongkos-efektif-gancang, jeung parabot mantap sarta gampang-to-pamakéan nu teu merlukeun staf husus. solusi ChyronHego urang teh CAMIO Semesta, ...

Maca deui "

Yamaha hasil ngahijikeun Tatar Communications Simplifies UC Deployments di perusahaan Connect

SUDBURY, Massa -. Feb. 21, 2019 - Yamaha hasil ngahijikeun Tatar Communications geus nulungan usaha kabetot konsisten, basajan, sarta kolaborasi kualitas luhur pangalaman dina sagala kamar konferensi sarta spasi pasamoan kalayan solusi panganyarna taun stan 1027 di perusahaan Connect Maret 18- 20 di Orlando, Florida. Phil Marechal, Wapres Yamaha UC ngeunaan ngembangkeun bisnis jeung manajemén produk, baris ilubiung dina hiji ahli ...

Maca deui "

Bannister Lake nyorot Feature Anyar Atur tur NDI Vérsi of Chameleon Data Aggregation na Solusi Manajemén Grafika di 2019 NAB Tembongkeun

Cambridge, Ontario - Feb. 20, 2019 - Bannister Lake urang solusi data jeung grafik manajemén industri-ngarah, Chameleon, bakal di sorotan di 2019 NAB Tembongkeun ku fokus dina pamilihan, sponsor, jeung fungsionalitas kaamanan anyar di produk urang. Salaku penyiar ngamimitian perencanaan pikeun Pemilu Présidén 2020, Chameleon boasts ronjatan ka modul lomba pamilihan na, nyadiakeun produser kalawan pilihan deui ...

Maca deui "

DVB keur Jieun Case pikeun Standards basis OTT di 2019 NAB Tembongkeun

Di 2019 NAB Tembongkeun, DVB, hiji konsorsium industri anu tumuwuh kabuka spésifikasi teknis interoperable pikeun pangiriman média digital, bakal demonstrate kumaha eta anu ngamungkinkeun para hiji kabuka standar basis pendekatan ka OTT jeung televisi broadband, kitu ogé Latency Low dash (LL -DASH) jeung Multicast adaptif Bit Rate (mABR) pikeun aplikasi vidéo streaming. Ieu nandaan heula waktu DVB boga ...

Maca deui "

Dianggo gelombang mikro dina CABSAT 2019

Dina pasar Wétan Tengah, operator satelit dinten ieu kedah-kinerja tinggi, solusi satcom ongkos-mujarab pikeun delivering siaran kualitas luhur jeung kurban broadband-speed tinggi. Di CABSAT 2019, dianggo gelombang mikro - pamingpin pasar kalayan leuwih ti 30 taun pangalaman - bakal demonstrate inovasi satcom panganyarna na pikeun sakabéh frékuénsi, kaasup UHF-, L-, S-, C-, X-, Ku-, K-, Ka-, Q-, sarta V-band. A ...

Maca deui "

Munara tina Power: Litepanels 'Gemini Lampu Up ka Béntang of ITV Hit Series' menari on És '

Los Angeles - Feb. 20, 2019 - panel Gemini 2 × 1 Leuleus LED Litepanels 'mangrupakeun béntang balik deui-adegan "menari on És" Inggris sacara populér (Doi) program, ayeuna airing runtuyan 11th na on ITV. Keur seri panganyarna, produser acara urang ngancik ka strategi cahaya anyar inovatif - 40 Gemini panels dipasang dina lima munara sabudeureun éta és rink dina disetel. ...

Maca deui "

InSync Téhnologi di 2019 NAB Tembongkeun

A spesialis ojah katembong konversi frame rate, InSync Téhnologi bakal demonstrate konversi-kualitas punjul sadia ti software FrameFormer na. FrameFormer mangrupa idéal pikeun kaayan aset eusi henteu dina format atanapi frame laju diperlukeun pikeun hiji aplikasi, kayaning dina sebaran eusi internasional atanapi repurposing tina bahan pikeun proyék-proyék anyar. Di 2019 NAB Tembongkeun, InSync bakal ngembarkeun ...

Maca deui "

Hideung Box dina 2019 NAB Tembongkeun

Di 2019 NAB Tembongkeun, Hideung Box bakal showcase produk sakuliah-kinerja tinggi na Empang ™ dihijikeun KVM (keyboard, mouse, video) portopolio sarta bakal unveil kurban anyar nu nyandak kalenturan malah gede di ngadegkeun konektipitas desktop jauh tangkas. Hideung Box stan, SL12716, bakal Fitur wewengkon demo dedicated ka solusi KVM Empang eta alamat butuh merenah tur intuitif real-time ...

Maca deui "

SMPTE engages nu salajengna Generation of Storytellers

Bodas dataran, Ny - Feb. 19, 2019 - SMPTE®, organisasi anu watesan masa depan storytelling, geus réngsé pasamoan dua poé ngumpul dina bringing generasi saterusna téhnologi bakat kana kalungguhan kapamimpinan dina Society. Salila pasamoan tata SMPTE taunan strategis, dilaksanakeun dina Feb. 10 dina lontar Gurun, California, SMPTE hosted tujuh anggota Industri rising anu ...

Maca deui "

Veritone Announces pasatujuan Éta nyandak Carson Hiburan Grup ka lisénsi jeung ngadistribusikaeun Kandungan Ngaliwatan Digital Media Hub

Kosta marana, Calif - Feb. 19, 2019 - Veritone Inc.. (NASDAQ: VERI), pencipta sistem operasi munggaran di dunya pikeun kecerdasan jieunan, aiWARE ™, dinten ngumumkeun hiji perjangjian jeung Carson Hiburan Grup (CEG) ngagunakeun Veritone urang portal asset digital, digital Media Hub, mun arsip jeung klip lisénsi ti sajarah 30-taun Ganjar Carson Tembongkeun urang. Veritone ditambahkeun Digital Media Hub mun ...

Maca deui "

Videon Produk di BVE 2019

Di BVE 2019, Videon bakal showcase inovasi na panganyarna dina leyuran streaming hirup pikeun duanana siaran tur pasar profésional. parusahaan bakal nyorot dua garis produk anyar inovatif: nu encoder VersaStreamer jeung-unggul pangajén EdgeCaster ujung itung encoder. Anyar VersaStreamer Live Streaming Line maturan fungsionalitas punjul sarta kualitas gambar di hiji titik harga nu nyimpen eta di liga a ...

Maca deui "

Interra Systems di CABSAT 2019

Salaku OTT konsumsi video terus tumuwuh, panyadia ladenan di sakumna dunya anu néangan cara pikeun kalan diri ti kompetisi, sarta naekeun kapuasan palanggan. Naon jadi jelas: sukses di lingkungan streaming, panyadia ladenan kedah nawiskeun video na audio kualitas luhur. Salaku OTT konsumsi video terus tumuwuh, panyadia ladenan di sakumna dunya anu néangan cara pikeun ...

Maca deui "

Broadpeak Usaha tumuwuh di APAC Region, Kenth Andersson diangkat Diréktur Penjualan

RENNES, Perancis - Feb. 19, 2019 - Broadpeak®, a panyadia anjog sahiji jaringan pangiriman eusi (CDN) jeung solusi video streaming pikeun panyadia eusi na mayar-TV operator di sakuliah dunya, kiwari ngumumkeun yén nagara éta anu ngembangna na Asia-Pasifik (APAC) kantor sarta geus diangkat Kenth Andersson salaku diréktur anyar miboga jualan. Leuwih taun katukang, Broadpeak geus ngalaman pertumbuhan bisnis kuat dina ...

Maca deui "

HoverCam urang Pilot Series na ClassFusion Learning Platform Land Big ngéléhkeun di TCEA 2019

San Diego, Calif -. Feb. 14, 2019 - HoverCam, pamingpin di inovatif, interaktif, sarta ngalakonan solusi pangajaran, ngumumkeun yén solusi kelas digital parusahaan narima tilu honors utama ti Tech & Learning di Association dina panganyarna Texas Komputer Atikan (TCEA ) Konférénsi 2019 di San Antonio. Dina pintonanana, Pilot 3 stasiun pangajaran digital HoverCam urang narima éta Award of kaunggulan ...

Maca deui "