imah » Panulis Arsip: InGear (Kaca 5)

Panulis Arsip: InGear

TRACAB na ChyronHego urang Klik Balukar Perdana showcase Kahiji-Pernah Player-nyukcruk Powered Adverts Stadion

Stockholm - Jan. 31, 2019 - Dina patandingan maén bal misah di Dénmark jeung Walanda, ChyronHego geus diwanohkeun leyuran compelling ku papasangan TRACAB Sistim tracking optik parusahaan jeung Klik grafik sistem authoring Balukar Perdana. Pikeun duanana patandingan, ChyronHego digarap kalawan panitia kompetisi, tim, jeung sponsor maranéhna pikeun nyieun hiji tampilan perimeter-dewan munggaran-di-na-jenis LED di tingkat pitch nu grafis ...

Maca deui "

AVIWEST ​​Announces 20 Tumuwuh persén di 2018

Saint-GRÉGOIRE, Perancis - Jan. 31, 2019 - AVIWEST, a panyadia global sistem kontribusi video, dinten ngumumkeun yén pausahaan nempo hiji akselerasi 20 persén di tumuwuhna urutan beuli di 2018. Dina respon, AVIWEST ​​bakal ngembangna sakuliah Amérika Serikat, Eropa, jeung India, kalawan posisi rékayasa anyar ayeuna kabuka di parusahaan R & D, rojongan na pre-jualan, jeung departemén jualan. ...

Maca deui "

Interra Systems di BVE 2019 di London

Salaku OTT konsumsi video terus tumuwuh, panyadia ladenan di sakumna dunya anu néangan cara pikeun kalan diri ti kompetisi jeung naekeun kapuasan palanggan. Naon jadi jelas: Ka sukses di lingkungan streaming, panyadia ladenan kedah nawiskeun video na audio kualitas luhur. Salaku OTT konsumsi video terus tumuwuh, panyadia ladenan di sakumna dunya anu néangan cara pikeun ...

Maca deui "

Dianggo gelombang mikro nawarkeun Mimiti komérsial V-Band Frékuénsi Converters Dunya urang

HOLZKIRCHEN, Jerman - Jan. 30, 2019 - dianggo gelombang mikro, produsén ngarah dunya pakakas satelit komunikasi canggih, dinten ngumumkeun ketersediaan mimiti industri urang V-Band converters frékuénsi salaku produk mumpuni. The converters anu sadia di sagala rupa dimensi housings outdoor sarta nutupan pinuh ITU rentang uplink rubakpita ti 47.20 mun 51.40 GHz, nyadiakeun 4 pinuh ...

Maca deui "

2019 Mobile Dunya Kongrés Exhibitor Nilik

Ieu smarter. Ieu aman. Ieu smarter VO.It urang. Ieu aman. Ieu VO. Leuwih ti 75 persén nempoan video di sakuliah dunya téh mobile, nurutkeun ieu panalungtikan eMarketer. Salaku operator kasampak nyadiakeun hiji pangalaman TV Pribadi jeung aman pikeun pamaké tungtung on unggal layar tur dorongan kasempetan monetization, aranjeunna kedah solusi workflow ultra-efisien. Di MWC 2019, Viaccess-Orca (VO) bakal showcase tungtung-to-tungtung na ...

Maca deui "

Digital Ngaran Nirvana Russell Wise Senior Wawakil Présidén Penjualan na Marketing

FREMONT, Calif -. Jan. 30, 2019 - Digital Nirvana, a panyadia anjog-ujung Media pangimeutan sarta jasa metadata Generation, dinten ngumumkeun janjian tina Russell Wise sakumaha Wapres senior parusahaan tina jualan sarta pemasaran. Wijaksana brings leuwih ti 25 taun pangalaman industri pikeun peran anyar ieu, di mana manéhna bakal difokuskeun raising kasadaran sarta wangunan jualan ...

Maca deui "

Oulu Universitas Élmu Terapan nyiptakeun spasi Learning kolaborasi Jeung Coalesce Ti Hideung Box

Utrecht, Belanda - Jan. 30, 2019 - Hideung Box, hiji panyadia industri-ngarah tina konektipitas AV pro jeung distribusi sinyal sistem, dinten ngumumkeun yén Oulu Universitas Élmu Terapan di Finlandia kalér geus dipaké dina Hideung Box Coalesce ™ sadaya-in- salah videoconferencing sarta sistem presentasi nirkabel ka transformasi gedung kuliah sarta ruang kelas kana spasi kolaborasi leres. "Kalayan téhnologi interaktif jadi leuwih ...

Maca deui "

Sonnet nawarkeun Dua Opat-Port SuperSpeed ​​USB 10Gbps PCI Express (PCIe) adaptor Kartu

Irvine, Calif -. Jan. 30, 2019 - Sonnet Panyiaran dinten ngumumkeun kasadiaan dua opat-port, dual-controller kartu 10Gbps SuperSpeed ​​USB PCIe® adaptor anyar, nu Allegro ™ Pro USB 3.1 PCIe na Allegro USB-C 4-Port PCIe. Kartu Allegro nambahkeun opat Powered USB-A atawa USB-C palabuhan masing-masing nepi ka mana wae komputer Mac®, Windows®, atawa Linux® kalawan PCI Express® (PCIe) liang, sarta nepi ka ...

Maca deui "

Asiaworks Adopts Sachtler flowtech100 tripod

Bury St. Edmunds, UK - Jan. 28, 2019 - AsiaWorks, hiji parusahaan média bebas ngarah mibanda lokasi di Bangkok, Beijing, Singapura, sarta Jakarta, geus diadopsi Sachtler urang sadaya-anyar flowtech100 karbon-serat tripod keur dipake dina rupa-rupa nungtut newsgathering éléktronik (Ing) jeung lingkungan warta hirup. Kalawan stabilitas luar biasa na, kapasitas pikeun ngarojong hiji payload nepi ka 30 kilogram (66 ...

Maca deui "

Vinten na Sachtler peluncuran Inovatif Ground Spreader pikeun Award-Unggul flowtech tripod

Bury St. Edmunds, UK - Jan. 28, 2019 - merek Vitec Grup Vinten na Sachtler, Birokrat di flowtech revolusioner karbon-serat tripod, dinten ngumumkeun peluncuran a spreader taneuh anyar keur flowtech75 na flowtech100 model. Utamana berharga di newsgathering éléktronik (Ing) jeung produksi widang éléktronik (EFP) aplikasi, nu gancang-deploying spreader ngahubungkeun tilu suku tripod di tingkat taneuh ...

Maca deui "

VITEC acquires T-21 Panyiaran

Atlanta - Jan. 28, 2019 - VITEC, pamingpin di sakuliah dunya dina canggih video encoding jeung streaming solusi, dinten ngumumkeun mangrupakeun akusisi strategis of T-21 Panyiaran, a panyadia of OTT ngalirkeun solusi média pikeun operasi media, siaran, sarta boga eusi sakuliah dunya. Kevin Ancelin, pangadeg sarta CEO T-21 Panyiaran, bakal gabung VITEC salaku wakil presiden tina jualan siaran di sakuliah dunya. "The akuisisi ...

Maca deui "

Videon Produk di Ise 2019

Dina taun ieu urang Ise acara, Videon bakal showcase inovasi na panganyarna dina leyuran streaming hirup pikeun boh prosumer tur pasar profésional. parusahaan bakal nyorot dua garis produk anyar inovatif: nu encoder VersaStreamer sarta ujung EdgeCaster itung encoder. Anyar VersaStreamer Live Streaming Line maturan fungsionalitas punjul sarta kualitas gambar di hiji titik harga nu nyimpen eta dina ...

Maca deui "

Bannister Lake urang Chameleon delivers Kandungan 4K Grafika Leuwih IP

Cambridge, Ontario - Jan. 23, 2019 - Bannister Lake dinten ngumumkeun yén na aggregation data sarta manajemén solusi, Chameleon, kiwari sanggup outputting 4K UHD video liwat jaringan video IP. Leyuran ieu nembe ditembongkeun di paméran InterBEE di Jepang ngagunakeun Leyuran visioner 'PacketAV 4K duet encoder na decoders. Leyuran visioner 'PacketAV 4K video leuwih encoders IP na ...

Maca deui "

Nonprofit Veterans-TV prepares pikeun ngjalankeun Free TV Pelatihan Produksi pikeun Vets sarta Kulawarga Maranéhna

Jukut lebak, Calif -. Jan. 22, 2019 - Karek kabentuk 501 (c) 3 nonprofit Veterans-TV Inc. (VETV, www.veterans-tv.org) ieu Nyiapkeun pikeun ngjalankeun leungeun-on kursus latihan produksi televisi profésional pikeun veterans ti pasukan AS pakarang, veterans penegak hukum, sarta patugas pemadam kebakaran nu geus leungit pagawean maranéhna alatan tatu atawa attrition. VETV geus nyieun hiji kelas mobile dina Denali Emas, anu produksi jauh ...

Maca deui "

NHL ngéléhkeun Jeung DoCaption LRBox Ancillary Data Platform papan skor Data Encoder na OSD di Net

Valénsi, Perancis - Jan. 22, 2019 - DoCaption proudly dinten ngumumkeun yén Amérika Serikat 'Nasional hoki League (NHL) geus diasupkeun encoder papan skor data parusahaan jeung decoder kalayan dina layar tampilan (OSD), bagian tina platform LRBox na karek diropéa garis produk -based, kana sakabéh sistem kaméra di-bersih liga urang. Leyuran ieu nyandak nu NHL mun Lebetkeun data papan skor, kaasup ...

Maca deui "

Pikolo Systems na Digital Siaga Systems Rakan pikeun streamline Manajemén EAS Siaga

Dallas - Jan. 17, 2019 - Pikolo Data Systems, anu panyadia anjog di workflows manajemén operasi siaran, dinten ngumumkeun hiji partnership téhnologi kalawan Siaga Systems Digital (DAS), a innovator anjog di hareup generasi umum Alerting Protocol (CAP) jeung Siaga Darurat Systems (EAS) nu integrates Pikolo urang ITracker workflow manajemén operasi siaran jeung DAS 'DASDEC ™ tur software komunikasi ™ EAS-Net ekslusif na. Pikolo ITracker ...

Maca deui "