imah » Panulis Arsip: InGear (Kaca 5)

Panulis Arsip: InGear

Videon's EdgeCaster Earns Best of Show Award dina Ié 2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kaayaan kuliah, Pa -. Feb. 21, 2019 - Videon, pamekar motong-ujung 4K na HD streaming produk nu ngaktipkeun pamaké pikeun mindahkeun média ti sagala sumber pikeun layar sagala, kiwari ngumumkeun yén encoder ujung EdgeCaster itung anyarna earned a Best tina Tembongkeun pangajén dina Ise 2019 ti AV Téhnologi Éropa. Dipikawanoh ku majalah salaku salah sahiji ...

Maca deui "

ChyronHego di 2019 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ngagancangkeun Aliran Kerja Producer-Driven News Accelerating Producer-Driven News WorkflowsStaying di luhur dina dunya siaran anu kalapa sareng gancang ngarobah ayeuna mangrupikeun tantangan anu lumangsung pikeun produsen berita dimana-mana. Faktor kasuksésan konci nyaéta kamampuan ngahasilkeun langkung seueur carita langkung gancang sareng sakumaha épéktip mungkin, kalayan alat anu mantap sareng gampang dianggo anu henteu meryogikeun padamel khusus. Solusi ChyronHego nyaéta CAMIO Universe, ...

Maca deui "

Yamaha hasil ngahijikeun Tatar Communications Simplifies UC Deployments di perusahaan Connect

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

SUDBURY, Mass. - Pébr. 21, 2019 - Yamaha Unified Communication ngabantosan perusahaan-perusahaan ngalih kana pangalaman kolaborasi anu saderhana, saderhana, sareng kualitas luhur di rohangan konferensi sareng rohangan pasamoan kalayan solusi anu pang anyarna di stan 1027 di Enterprise Connect, 18 Maret- 20 di Orlando, Florida. Phil Marechal, wakil presiden Yamaha UC ngeunaan pamekaran bisnis sareng manajemén produk, bakal ilubiung dina ahli ...

Maca deui "

Bannister Lake nyorot Feature Anyar Atur tur NDI Vérsi of Chameleon Data Aggregation na Solusi Manajemén Grafika di 2019 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

CAMBRIDGE, Ontario - 20 Pébruari 2019 - Data sareng solusi manajemén grafik anu dipimpin ku Bannister Lake, Chameleon, bakal janten sorotan dina NAB Show 2019 kalayan fokus kana pamilihan anyar, sponsor, sareng fungsionalitas kaamanan. Nalika penyiar ngamimitian ngarencanakeun pamilihan umum présidén 2020, Chameleon ngagungkeun pamutahiran pikeun modul balapan pamilihanana, nyayogikeun langkung seueur pilihan pikeun produser ...

Maca deui "

DVB keur Jieun Case pikeun Standards basis OTT di 2019 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Di 2019 NAB Tembongkeun, DVB, hiji konsorsium industri anu tumuwuh kabuka spésifikasi teknis interoperable pikeun pangiriman média digital, bakal demonstrate kumaha eta anu ngamungkinkeun para hiji kabuka standar basis pendekatan ka OTT jeung televisi broadband, kitu ogé Latency Low dash (LL -DASH) jeung Multicast adaptif Bit Rate (mABR) pikeun aplikasi vidéo streaming. Ieu nandaan heula waktu DVB boga ...

Maca deui "

Dianggo gelombang mikro dina CABSAT 2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Di pasar Wétan Tengah, operator satelit ayeuna peryogi solusi satcom performa tinggi-efektif, pikeun nyayogikeun siaran siaran kualitas luhur sareng broadband gancang. Di CABSAT 2019, Gelombang Mikro - pamimpin pasar anu langkung ti 30 taun pangalaman - bakal nunjukkeun inovasi satcom na pang anyarna pikeun sadaya frekuensi, kalebet UHF-, L-, S-, C-, X-, Ku-, K-, Ka-, Q-, sareng V-band. A ...

Maca deui "