imah » Panulis Archives: Ken Zamkow

Panulis Archives: Ken Zamkow

The Next Big Thing pikeun siaran: Kandaraan Hybrid?

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Salaku industri warta evolves, stasiun lokal kudu bersaing jeung eusi online, aktip husus, média nasional, sarta dina sababaraha kasus, stasiun gedé di wewengkon sabudeureunana. Dina paralel, waragad jenis nu tangtu eusi syndicated geus jadi kirang ékonomi pikeun stasiun meuli, bari audiences neuteup ka stasiun lokal nyadiakeun eusi éta maranéhna teu bisa manggihan nguap. Ku kituna, kumaha ...

Maca deui "