imah » Panulis Archives: Manor Marketing

Panulis Archives: Manor Marketing

Ngaluarkeun BirdDog P4K - A 4K Bandwidth Full NDI® PTZ Kaméra Ngadaptarkeun 1 "Sony Sensor

IBC 2019, 13-17 Séptémber, Nangtung 6.C11- BirdDog, produsén utama alat NDI parantos ngumumkeun peluncuran BirdDog P4K na, 4K bandwidth NDI Kaméra PTZ pinuh. BirdDog P4K gaduh 1 ”Sony Exmor R CMOS backlit Sensor sareng 14.4 juta piksel. Kalayan sensitipitas cahaya anu alus teuing mangrupikeun kaméra idéal pikeun sadayana aplikasi siaran, olahraga, jarak jauh ...

Maca deui "

ESL milih Intinor pikeun acara sports unggulan

Nangtung 14.D10, IBC 2019, RAI, Amsterdam - Intinor Technology, pamekar ngarah Swedia produk sareng solusi pikeun video kualitas luhur liwat jaringan IP, parantos ngumumkeun yén ESL, perusahaan esports panglegana, parantos ngatur kombinasi routin Direktur Intinor. Direkt router lite, sareng unit panarima Direkt pikeun nutupan kabutuhan siaran linier na. ESL hoyong palih jauh tina ...

Maca deui "

Hitomi sareng Broadcast Wireless Systems bakal demo panyeger sareng alignment pikeun produksi jauh di IBC 2019

IBC 2019, 13-17 Séptémber, Nangtung 2.C11 - Hitomi Broadcast, produsen MatchBox, alat alignment video audio ngarah industri, mangrupikeun kerjasama sareng Broadcast Wireless Systems (BWS), pabrikan ultra-low laten BWS NanoPRO TX kaméra- pamancar deui, pikeun nampilkeun kamampuan produksi jauh anu nampilkeun aplikasi IOS anyar 'Cocog Glass®' ios di IBC 2019. Nganggo kaméra Sony PXW 500 dina injeuman tina ...

Maca deui "

Pixel Power nambihan Kamampuh IP Terbatas Anu Henteu Tukang Kaget pikeun Playout Terpadu Terkenal StreamMaster

IBC2019, 13-17 Séptémber, Nangtung 7.A05: Pixel Power ayeuna parantos ngumumkeun yén éta bakal nambihan kamampuan playout IP anu henteu didaptarkeun, didasarkeun kana standar standar SMPTE ST 2110, pikeun téknologi playout StreamMaster anu parantos leres. Pamekaran asalna salaku kamajuan alami pikeun nyertakeun standar anyar dina platform téknologi anu ditetepkeun ku software: StreamMaster Media Processing and Oriumstrasi Gallium Workflow. Siga ...

Maca deui "

Rokét GB Labs panyambungan neundeun FastNAS ka 25 GbE

IBC 2019, 13-17 Séptémber, Nangtung 7.B26: Pamimpin solusi panyimpen cerdas, GB Labs bakal nunjukkeun percepatan salajengna sistem panyimpenan FastNAS na ku cara ngenalkeun konektipitas 25 GbE anyar di IBC 2019. CEO GB Labs-CTO Dominic Harland ngungkabkeun, "Kamampuhan laju serat serat ayeuna aya kira-kira 10 Gb. Éta mungkin OK pikeun sababaraha, tapi nyandak salajengna ...

Maca deui "

BirdDog ngaleupaskeun CloudDog Awan - Platform Pangiriman NDI® pikeun Ngirim Video énkripsi liwat Internét Umum sareng SRT

IBC 2019, 13-17 Séptémber, Nangtung 6.C11- BirdDog, produsén utama alat NDI bakal ngaluncurkeun CloudDog Cloud, ngamungkinkeun pangiriman NDI liwat internét umum kalayan aman sareng AES 128 / 256 Encryption. Ngamangpaatkeun protokol SRT, BirdDog Cloud ngajamin pangiriman kualitas luhur sanaos sambungan jaringan kualitas goréng kalayan laten anu sangat handap. BirdDog Cloud bakal sayogi ngagaleuh langsung via jaringan global na ...

Maca deui "

Ekslusif RTS Thames Valley Ball sareng Penghargaan

Thames Valley, Inggris, 6 Séptémber 2019 - The Royal Television Society Thames Valley Center nyaéta ngayakeun Musim Bola sareng Anjingna dina Jumaah 29th Nopémber, diayakeun di Wokefield Estate, Mortimer, Bacaan. Ieu mangrupikeun kasempetan anu luar biasa pikeun pendak sareng pangusaha média unggulan sareng tukang-panukar game anu nyetir siaran kana tingkat kasuksésan anyar, ogé kabiasaan ...

Maca deui "

GB Labs negeskeun integrasi NDI®

Aldermaston UK, 5 September 2019 - GB Labs, produsén solusi panyimpen anu kuat sareng cerdas pikeun média sareng industri hiburan, parantos mastikeun resmi nganut NDI®, merek Grup Vizrt sareng standar terbuka pikeun alur produksi produksi IP. pikeun GB Labs 'jangkauan jarak gancang, panyimpenan khusus média. OS CORE.4 diaktipkeun NDI diakui salaku sumber ku NDI anu sanés ...

Maca deui "

Obrolan iSize Technologies di IBC dina jaringan saraf jero ningkatkeun sareng ngagancangkeun standar coding video anu tos aya pikeun pidéo internét

IBC 2019, 13-17 Séptémber, Nangtung 8.F25 - iSize Technologies, panyadia basis London intelektual sareng pangiriman téknologi, nantangkeun industri kalayan kertas dina IBC 2019 ngajéntrékeun kumaha jaringan saraf jero bakal ningkatkeun sareng ngagancangkeun pidéo anu aya. standar coding pikeun video internét, sadayana tanpa ngiringan nanaon dina prosés na. Numutkeun kana iSize Technologies Co-Founder sareng CTO Dr ...

Maca deui "

Sistem Boxer ngiringan DPP

Harpenden Inggris, 29 Agustus 2019 - Sistem Petinju, panyadia solusi Inggris ngarah pikeun média sareng industri kreatif, sacara resmi ngagabung sareng DPP. DPP mangrupikeun jaringan bisnis industri média sareng anggota ti langkung ti perusahaan 400 anu nyekup unggal aspék produksi siaran, ti perusahaan-perusahaan utama anu ditetepkeun pikeun ngamimitian-up. Sistem Boxer CTO Marc Risby ngungkabkeun, "Ngaliwatan mitra kami, urang ...

Maca deui "

Cinegy pikeun nunjukkeun waktos nyunting pidéo 8K sareng pidangan kamampuan kalayan Sharp di IBC 2019

IBC 2019, 13-17 Séptémber, Nangtung 7.A01: Cinegy, pamimpin global pikeun parangkat lunak playout dina awan, ngumumkeun yén éta bakal nunjukkeun ruang lingkup rekaman 8K, néwak, arsip, sareng kamampuan enkode dina IBC 2019 . Dina pendirian IBC na, Cinegy bakal nampilkeun tampilan anu cetha-sharping 8M-B80AX1E 8K anu ditampilkeun, anu panganteur 80 inci inci 8K janten massa ...

Maca deui "

iSize Technologies pikeun ngajalankeun 'BitSave' SaaS Video Encoding Platform beroperasi dina IBC 2019

IBC 2019, 13-17 Séptémber, Nangtung 8.F25 - iSize Technologies, panyadia basis London intelektual sareng pangiriman téknologi, bakal ngaluncurkeun BitSave, anu mimiti-pikeun-a-jenis, platform encoding AI-kuat dugi ka 70 persén bitrate ngahemat ngalawan solusi codec non-AI bersaing, di IBC 2019. iSize ogé parantos dipilih pikeun nampilkeun kertas di IBC salaku bagian tina "Tech ...

Maca deui "

Alpha Eye soléskeun distorsi optik dina kaméra mikro

Perusahaan anyar anu ngabédakeun nami Alpha Image ngalebetkeun pasar IBC 2019, 13-17 September Stand 6.C28: Perusahaan anyar kalayan nami hormat, Alpha Image, bakal ngajantenkeun penampilan umum munggaran di IBC2019. Perusahaan bakal ngajalankeun sareng solusi saderhana pikeun masalah umum: distorsi optik dina kaméra miniatur. Umumna di olahraga - di goalmouth, atanapi dipasang dina tunggul ...

Maca deui "

Skor NHL sareng GB Labs

Aldermaston, UK, 12 Agustus 2019 - GB Labs, produsén solusi panyimpen média anu kuat sareng cerdas pikeun industri média sareng hiburan, parantos ngumumkeun yén Liga Hockey Nasional Amérika Kalér (NHL) parantos mésér sistem panyimpen GB Labs 'MiniSPACE SSD 1RU. Salah sahiji panggerak kanggo pamindahan NHL ka GB Labs nyaéta pangabutuh liga pikeun neundeunan kinerja tinggi ditambah kalayan betah ...

Maca deui "

Ngirim eusi multi platform sareng otomatisasi maksimal sareng sumber minimal

IBC2019 bakal ningali Pixel Power nunjukkeun solusi parangkat lunak anu kabuktian, lengkep pikeun virtualisasi produksi, playout, automation, branding sareng grafik. Sistem ieu nyababkeun modél pangiriman siaran tradisional dina sirahna ku cara nyiptakeun pendekatan sakumna pikeun ngirim linear, OTT, VOD sareng saluran-saluran anu nganggo saluran kerja tunggal. "Masalah utama pikeun perusahaan média ayeuna nyaéta aranjeunna kapaksa ...

Maca deui "

Pixel Power ngabantuan para nasabah transisi kana solusi parangkat lunak sareng pamimpin pra-penjualan sareng pamimpin pangiriman proyék

Nyaho yén transisi ka siaran anu otomatis otomatis, software anu ditetepkeun sareng solusi média tiasa nangtang, Pixel Power parantos nambihan ka tim kepala kantor sanés dua staf anu anyar kalayan pangalaman praktis anu hébat pikeun nyayogikeun pangrojong sareng pituduh pikeun ngahontal hasil anu paling optimal pikeun nasabah. Malorie Delaporte ngiringan salaku manajer solusi; Neil Wren ngagabung salaku spesialis produk pre-sales. Malorie Delaporte ngagaduhan langkung ...

Maca deui "