imah » Panulis Archives: Matt Harchick

Panulis Archives: Matt Harchick

2020 #NABShow: Paviliaion CineCentral!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dipelakan di tengah Balé Tengah, paviliun CineCentral janten tempat anu manggihkeun, diajar sareng sosialisasi bari diskusi anu saé tina produksi pra-produksi, produksi sareng pos anu dibahas ku para profesional (aka YOU). CineCentral mangrupikeun tempat préféktur pikeun nyambungkeun alat-alat dagang panganyarna, cara anyar pikeun ngembangkeun téknik anyar ...

Maca deui "

2020 #NABShow: Naha Anjeun Naha Meunang Pas Anjeun?

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Upami anjeun teu acan kadaptar pikeun #NABShow 2020 pass anjeun, naon anu ditahan? Naha bos anjeun? Nya, ieu mangrupikeun hyperlink anu kedah ngabéréskeun masalah ieu: nabshow.com/2020/attend/why-attend/convince-my-boss/. Kanyataanna, bakal aya template hurup anu bakal dipasang engké anu bakal ngabantosan panyabab anjeun sareng bos! Oge, aya anu ngarancang pikeun ngabantosan acara anu sampurna ...

Maca deui "

2020 #NABShow: Gaffigan ka Kick Pareum NAB 2020!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

"Sisih-belah" pelawak Jim Gaffigan bakal ningalikeun acara anyar NAB Show Minggu Kick Off di Panggung Utama di Balé Kalér tabuh 4 pm-5pm, 19 April. Gaffigan, saurang aktor sareng pelawak anu kasohor bakal ngajalankeun sacara langsung salaku bagian tina 2020 na "Pale Tourist" tur komedi. Acara ieu dibuka pikeun sadaya hadirin anu kadaptar sareng anu pasti pasti ningali, upami ...

Maca deui "

2020 #NABShow: Panginten nyaéta 20/20: Reimagining Media #BEAvegas

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Asosiasi Atikan Broadcast (BEA) mangrupikeun organisasi média akademik internasional anu paling hébat pikeun kaunggulan dina produksi média sareng kamajuan karir pikeun pendidik, mahasiswa, sareng profésional! Kalayan langkung ti 250 sesi kanggo diajar média kelas, bengkel hands-on-téknologi Ieu mangrupikeun kabutuhan pikeun pendidik sareng mahasiswa sami pikeun nampi laboratorium pelatihan software gratis, saran karir pikeun mahasiswa ngamotivasi sareng éta sadayana lumangsung ...

Maca deui "

2019 #NABShow: sorotan Produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The anyar HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ti Blackmagic Desain diatur jadi solusi sababaraha sampurna pikeun hareup siaran generasi, produksi hirup jeung aplikasi signage digital. Dirancang pikeun versatility, anu HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR bisa dipaké salaku pamuter klip, recorder Cam ISO, sarta / atawa catetan master. Ogé, anu inputs analog bakal ngidinan pikeun kasét video heubeul janten ...

Maca deui "

2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Di 2019 #NABShow: SPROCKIT, saha éta ayana pasaran global ieu ngahubungkeun di dunya luhureun pasar-dibuktikeun pausahaan di media, hiburan jeung téhnologi munculna geus ngumumkeun kiwari, nu pausahaan revolusioner na geus koléktif diangkat leuwih ti $ 1 milyar, kaasup $ 500 juta sanggeus ngagabung SPROCKIT. milestone luar biasa ieu ngahontal sakumaha SPROCKIT diumumkeun Pilihan final na pausahaan ngamimitian nu bakal diulas ...

Maca deui "

2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The 2019 #NABShow: Sadia kiwari! Adobe ngumumkeun apdet kinerja Adobe Kreatif Awan sarta inovasi anyar pikeun video na audio parabot nu pasti bakal ningkatkeun efisiensi di workflows produksi video. Adobe Kreatif Awan geus disadiakeun inovasi pikeun rupa-rupa pilem, TV, siaran na streaming proyék kaasup Clemency, Fox Olahraga, The Hideung Man Tukang di San Fransisco, Asalna Putra, The ...

Maca deui "

2019 #NABShow dikemas kalawan Kagiatan, Ulah Cik Out!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The 2019 #NABShow, dilaksanakeun dina bulan April 6th-11th, nyaeta konferensi taunan panglegana sarta Expo pikeun professional anu nyieun, ngatur, sarta ngadistribusikaeun hiburan peuntas sagala platform, bakal hosting renowned Kreatif Masters Series, sakumaha ogé sési Panggung Utama jeung program husus pikeun Birokrat eusi. Ngabagikeun tina wawasan ekslusif kana téknologi panganyarna jeung téhnik nu reinventing nu ...

Maca deui "