imah » Panulis Archives: Matt Harchick

Panulis Archives: Matt Harchick

2019 #NABShow: sorotan Produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain

The anyar HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ti Blackmagic Desain diatur jadi solusi sababaraha sampurna pikeun hareup siaran generasi, produksi hirup jeung aplikasi signage digital. Dirancang pikeun versatility, anu HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR bisa dipaké salaku pamuter klip, recorder Cam ISO, sarta / atawa catetan master. Ogé, anu inputs analog bakal ngidinan pikeun kasét video heubeul janten ...

Maca deui "

2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups!

Di 2019 #NABShow: SPROCKIT, saha éta ayana pasaran global ieu ngahubungkeun di dunya luhureun pasar-dibuktikeun pausahaan di media, hiburan jeung téhnologi munculna geus ngumumkeun kiwari, nu pausahaan revolusioner na geus koléktif diangkat leuwih ti $ 1 milyar, kaasup $ 500 juta sanggeus ngagabung SPROCKIT. milestone luar biasa ieu ngahontal sakumaha SPROCKIT diumumkeun Pilihan final na pausahaan ngamimitian nu bakal diulas ...

Maca deui "

2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release!

The 2019 #NABShow: Sadia kiwari! Adobe ngumumkeun apdet kinerja Adobe Kreatif Awan sarta inovasi anyar pikeun video na audio parabot nu pasti bakal ningkatkeun efisiensi di workflows produksi video. Adobe Kreatif Awan geus disadiakeun inovasi pikeun rupa-rupa pilem, TV, siaran na streaming proyék kaasup Clemency, Fox Olahraga, The Hideung Man Tukang di San Fransisco, Asalna Putra, The ...

Maca deui "

2019 #NABShow dikemas kalawan Kagiatan, Ulah Cik Out!

The 2019 #NABShow, dilaksanakeun dina bulan April 6th-11th, nyaeta konferensi taunan panglegana sarta Expo pikeun professional anu nyieun, ngatur, sarta ngadistribusikaeun hiburan peuntas sagala platform, bakal hosting renowned Kreatif Masters Series, sakumaha ogé sési Panggung Utama jeung program husus pikeun Birokrat eusi. Ngabagikeun tina wawasan ekslusif kana téknologi panganyarna jeung téhnik nu reinventing nu ...

Maca deui "

2019 #NABShow Exhibitor sorotan: Plura Broadcast

Plura Broadcast dipikanyaho pikeun nyadiakeun ngawaskeun dipercaya, waragad-éféktif jeung timing solusi industri siaran jeung produksi. Taun ieu, Plura bakal showcasing sababaraha produk pisan seru di 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas ... lineup produk Anyar disadiakeun di handap ieu: Ember +: Ember + mangrupa sistem kontrol sumber kabuka nu ieu digagas ku Lawo Grup. Sistem kontrol Ember + nyaéta ...

Maca deui "

2019 #NABShow: Robot, Anjeun bisa ngajalankeun Mobil abdi

Naha anjeun nyebut maranehna mobil timer nyetir, mobil robot, atawa mobil supir-kirang ieu mobil sensing lingkungan nu bisa nyetir jeung saeutik mun euweuh input manusa. Mangpaat poténsi nu makers mobil anu striving keur ngalengkepan téh ngurangan waragad perbaikan sarta ngaronjat kaamanan jeung réduksi tina collisions lalulintas. Sistem kontrol canggih ngaidentipikasi jalur navigasi, maké rupa-rupa senors ...

Maca deui "

2019 #NABShow: ATSC 3.0 Deploying Di sakuliah dunya

Komite Systems Télévisi Advanced (ATSC) geus dihasilkeun ngaliwatan kaca 1,000 dokumentasi hasil Wanadri standar kasarna 20 sahiji versi utama ATSC 3.0. Salaku urang terang, anu deployments mimiti ATSC 3.0 lumangsung di Koréa Kidul (Mei 2017) dina persiapan Olimpiade Usum tiis 2018. Di dieu, di Amérika, anu Federal Communications C omission disatujuan peraturan sahingga pikeun siaran ...

Maca deui "

2019 #NABShow: ESPORTS terus tumuwuh!

The ESPORTS pangalaman geus fenomena tumuwuh peuntas dunya sparking dives jero dina strategi monetization. diperkirakeun pertumbuhan nu tina viewership pikeun 2019 diperkirakeun ngahontal 427 juta. Laporan geus ditangtukeun yén dina April 2017, 42% tina pasar kaulinan milik industri mobile, sarta platform mobile anu projected ngaku leuwih ti 50% pasar ku ...

Maca deui "

2019 #NABShow: 5G Datang ka Kota Near Anjeun!

Kota tangtu sakuliah nagara geus ngalaman jasa sélular generasi 5th nu boasts ongkos data tinggi, ngurangan di latency, tabungan tanaga, ngurangan ongkos, kapasitas sistem luhur, sarta konektipitas alat masif. diperkirakeun fase kahiji tina spésifikasi 5G di Release-15 parantosan anu kadaptar pikeun April 2019 nu bakal nampung mimiti deployment komérsial nyieun 5G norma pikeun sélular sapopoé ...

Maca deui "

2019 #NABShow: jieunan AKAL: Future Tangtu kami Dupi Ayeuna The Hadir

Komponén jieunan AKAL di dunya urang geus euweuh konsép hareup. Eta geus dipindahkeun swiftly kana haté produksi kreatif. AI bisa nyieun jeung nulis lagu pop, éta bisa dipaké pikeun ngalaporkeun warta pegatna, sarta ngumpul program realitas unbiased casting, mun nyieun jalur plot sampurna pikeun programming televisi. Laju nu urang mikahayang ...

Maca deui "

Lawo ngajalankeun Announcements Produk Mayor di BVE2019!

Lawo, innovator Jerman sarta produsén of pioneering jaringan IP, kontrol, audio jeung téhnologi video pikeun siaran live, studio jeung seni pintonan, geus dipilih acara 2019 BVE sakumaha platform keur release utama sejen produk siaran IP, nambahkeun jeung portopolio solusi IP maranéhna komprehensif . Produk anyar adun kana datang setelan produksi jauh nu diondang ngalaman on BVE ...

Maca deui "

2019 #NABShow: Broadcast Association Atikan: Pendidikan & Industri #BEAvegas

Association Atikan Broadcast mangrupakeun festival seni média anu museurkeun kana proyék panalungtikan akademik. Ieu must pikeun pendidik jeung murid sapuk pikeun nampa Labs latihan software bébas, nasihat karir mun budding mahasiswa (masa depan urang) jeung eta lumangsung ti bulan April 6th mun 9th di Westgate Las Vegas Resort. Gawe bareng ditéang jeung #NABShow 2019, ieu ...

Maca deui "

2019 #NABShow: Media Hiburan konferensi Téhnologi jeung sesi

#NABShow 2019 dikemas kalawan konferensi informatif jeung sesi anu sohor pamingpin téh pasti babagi pangalaman maranéhanana unik, téhnik husus, sarta solusi masalah. Ieu tempat keur nyaring kaahlian anjeun, sarta perlu diideuan kana muatan kakuatan profési Anjeun. Téknik siaran sarta Informatika Konférénsi program renowned ieu dirancang pikeun insinyur siaran na technicians, manajer téhnologi media, ...

Maca deui "

Alan Alda pikeun nampa Service Award nu 2019 #NABShow dibédakeun

The 2019 NAB Tembongkeun najong kaluar dina Senén, April 8th sarta bakal fitur presentasi tina dibédakeun Service Award ka Alan Alda jeung Bubuka Keynote na Nagara alamat Industri ku Gordon Smith, Présidén jeung CEO Nasional Association of siaran. Buka ka sadaya Hadirin didaptarkeun jeung Sadaya-badge Aksés dina Panggung Utama. Unggal taun, anu ...

Maca deui "

The Las Vegas SuperMeet Tawaran pamitan

Sanggeus hiji amprok impressive of 18 taun mingling, jaringan, sarta ngarasakeun sababaraha cocktails sarta pihak kalayan peers industri, nu Taunan Las Vegas SuperMeet geus datangna ka tungtung. The SuperMeet disadiakeun di pos-produksi jeung siaran komunitas hiji kasempetan pikeun henteu ngan diajar tren téhnologi ngeunaan panganyarna, tapi ogé nepi ka jaringan sarta warta Industri dibagikeun jeung kasempetan dina ...

Maca deui "

The Hiji sarta Ngan, Robert De Niro Bubuka Keynote #NABSHOWNY

Robert De Niro (kedah Kuring nyebutkeun leuwih) bakal headlining nu 2018 Tembongkeun Bubuka dina NAB Tembongkeun New York. De Niro nyaéta legenda dunya produksi (duanana di hareup jeung di tukang kaméra) sagemblengna solidifies dekade nya ku pangalaman dina industri hiburan. De Niro urang fireside obrolan bakal moderated ku Dade Hayes, contributing Editor- deadline Hollywood ...

Maca deui "