imah » Panulis Archives: Matt Harchick (Kaca 2)

Panulis Archives: Matt Harchick

ATTO na avid: Certified Collaborations pikeun Leuwih 20 Taun

ATTO Téhnologi, Inc., ngumumkeun yén maranéhna ThunderLink® 40GbE na 10GbE ThunderboltTM 3 adapters na 40GbE FastFrameTM Network Interface Kartu (NICs) geus Certified pikeun pamakéan ku Avid® NEXIS® kolaborasi solusi gudang panganyarna dibagikeun. "ATTO ThunderLink adapters jeung Network Kartu Interface aya alusna-diposisikan nyadiakeun éta 40GbE panganyarna na konektipitas 10GbE mun Avid NEXIS na Avid NEXIS | Pro gudang ...

Maca deui "

#NABSHOWNY Simpen $ 100: Ny POST produksi konprensi, NAB Témbongkeun New York & AES némbongkeun

Waktos masih tinggaleun pikeun narima $ 100 kaluar dina 2 poé konferensi pinuh pass (rutin $ 895) cukup ku ngagunakeun kode PP27. panawaran ieu wayahna on 9.13.2018 (hehehehe, éta kiwari). Ku kituna pikeun procrastinators nu hirup di kalolobaan urang, ieu téh kasempetan panungtungan anjeun pikeun ngahemat $ 100.00 sarta ngagunakeun duit anu pikeun nice steak dinner kota. Balik dieu: www.nabshowny.com/conference/postproduction-conference-nyc ...

Maca deui "

#IBC2018 Exhibitor sorotan: Osprey Video

Osprey Video bakal showcasing garis impressive maranéhanana téhnologi di IBC2018, rai Amsterdam dina stand 7.D19. Exhibitors bakal boga kasempetan pikeun saksi anu kuat 12G-SDI na 3G-SDI PCI Express M.2 Raptor Poto Kartu. Duanana unit Fitur: SimulStream | Adaption Seamless ka Input Signal Parobahan | Cropping | Rugi custom di Signal Insertion | Watermarking | CC Overlay | ...

Maca deui "

Diréktur Senior Ngaran Lawo Phil Myers of IP Systems

Phil Myers geus ngagabung Lawo, pamingpin global pikeun téknologi inovasi disetir keur industri siaran, salaku Diréktur Senior of IP Systems (posisi nu nembe dijieun). Tugas baris difokuskeun IP portopolio produk na téhnologi core ngembangkeun peuntas bisnis Lawo ogé ngarojong simkuring Panaséhat kalawan arah strategis sarta téhnologi. janjian asalna di hiji ...

Maca deui "

#IBC2018: Dell EMC Nawarkeun kalenturan Meuntas Dewan

Dell EMC bakal némbongkeun di stan # 7.C39 di IBC Tembongkeun 2018 di rai Amsterdam, on September 13th-18th, 2018. Aranjeunna bakal demonstrating panganyarna dina kurban téhnologi gudang nu nyertakeun siaran tinggi tungtung, organisasi olahraga, sarta fasilitas pos-produksi. Jeung awal ngaronjatkeun Productions kanyataanana Virtual ngabogaan beuki loba nasabah adapting kana téknologi nyetir nu ngarojong misalna ...

Maca deui "

ATTO Téhnologi 30 Taun jeung Strong

ATTO Téhnologi, Inc., dumasar dina Amherst, New York, nyaeta pamingpin dipikawanoh dina Téhnologi Émbaran na Media & Hiburan pasar konektipitas neundeun ieu celebrating 30 taun inovasi kelas dunya. Diadegkeun ku Tim Klein jeung Dave Snell, anu chased hiji visi dina 1988. Klein na Snell sadar yén lamun maranéhna ngaronjatkeun aksés KUMIS ka panyimpenan komputer, sakabéh sistem ...

Maca deui "

FLUOTEC'S VEGALUX 300 lampu NAB Tembongkeun hirup

Ku: Matt Harchick Contact: [EMAIL PROTECTED] Siaran Darso geus ngahasilkeun NAB Tembongkeun hirup keur tilu taun panungtungan sarta nalika Ryan Salazar (The acara urang produser Eksekutif) miharep leres "White Lampu" kanggo acara, anjeunna tos ka taya lian ti FLUOTEC. Pikeun taun ieu sacara "2018 NAB Tembongkeun hirup" siaran, FLUOTEC enlisted maranéhanana "VegaLux 300" Fresnel pikeun nanganan kaperluan acara urang. "Akurasi, ...

Maca deui "

Omnicom Media Grup Inc. hits hiji kamunduran dina biasa

Omnicom Media Grup mangrupakeun bagéan média Omnicom Grup Inc. nu comprised tilu jaringan utama diwangun ku: OMD Di sakuliah dunya nu global agénsi komunikasi média ngarah nu employs 10,000 professional sakuliah nagara 100 porsi merek profil pangluhurna di dunya. OMD nyadiakeun rentang difokuskeun ngeunaan jasa global kaasup strategi komunikasi, tata média jeung dibeuli, palaksanaan digital, kreasi eusi, ...

Maca deui "

Metaliquid Dupi Nyieun Analisis Video AI kanyataanana

Metaliquid manglaku téhnologi dumasar net nétral keur ngarti gambar vidéo jeung nyiptakeun analisis konteks gumantung semantis na waktu nu nohonan kabutuhan industri pasar video na média. Husus formulir ieu AI téh rada béda ti sudut pandang siaran sedengkeun kami normal tingali pangakuan sora keur garapan pikeun Captioning atanapi Subtitling, ayeuna jeung awal advancing ...

Maca deui "

The Rapat Nasional 54th SBE Oct 2-3 di Danvers, MA

The 54th Nasional Rapat di Paguyuban Broadcast Insinyur bakal dilaksanakeun dina bulan Oktober 2nd na 3rd, 2018 di Danvers, MA, imah Bab 11 of Boston. Acara bakal lumangsung ditéang jeung Resource Expo Media (MRE) nu bakal ngawengku pakakas média sarta acara perdagangan jasa kalawan sababaraha sesi teknis fokus pikeun insinyur media, technicians, ...

Maca deui "

Sorotan produk: Blackmagic Pocket Bioskop Kamera 4K

Datang sakumaha moal kejutan yen Blackmagic Desain nyiptakeun produk luar biasa di bedah luar biasa. The anyar Blackmagic Pocket Bioskop Kamera 4K (ekspektasi tanggal ketersediaan Séptémber 3, 2018) anu fokus mah ngan saukur keur profésional tapi ogé pikeun konsumen. kaméra bioskop luar biasa ieu ciri anu sensor 4 / 3 "nu ngarebut Gambar 4096 × 2160 DCI 4K di ongkos nepi ka 60fps di ...

Maca deui "

#BROADCASTASIA: Poto Future nu!

BroadcastAsia 2018 geus maturan loba highlights téhnologi seru pikeun taun acara ieu. industri televisi urang sok pindah jeung Ngalanglang cara nyadiakeun cara hadé dina ngahontal pemirsa. Naha éta jadi ngaliwatan siaran dumasar IP atawa kaamanan média eusi, hiji dasar tetep sarua "candak hareup". konferensi ieu taun di #BROADCASTASIA 2018 pasti bakal showcase loba ...

Maca deui "

Rachel Matchett mun Diterangkeun Technicolor Balukar Visual!

Rachel Matchett geus ngaranna sirah sahiji mérek VFX, Technicolor Visual Balukar. Technicolor urang merk VFX ieu ngembangna ka kurban global sarta anu bakal nyadiakeun keur hiji pipa terpadu tina jasa nu bakal dianggo samping ku samping dina fasilitas sarua yén layanan pos-produksi imah Technicolor urang. Kiwari kalayan studio lokal di LA, Toronto, sarta London jasa ieu VFX pinuh ...

Maca deui "

Adorama mere ilham Series museurkeun kana bengkel Fotografi on June 25 na 27!

runtuyan Adorama mere ilham tina bengkel fotografi anu kudu presentasi istimewa tur demonstrasi keur handap Leungeun-Dina Kawinan Fotografi kalawan SLR lounge, maternity Fotografi kalawan Tracie Maglosky, sarta Stylized Anak sorangan kalawan Tamara Lackey. Adorama, geus pasti mangrupa sumber dipercanten pikeun-ngarah pasar poto, video, audio, Imaging jeung produk elektronika jeung informasi. bengkel ieu ngan sejen bonus ditambahkeun kana konsumén ...

Maca deui "

Rai mundur 2018 Juli 25-29 Atlanta, ga!

The 12th Taunan rai mundur bakal lumangsung dina tanggal 25-29 di Atlanta, ga. platform latihan lima dinten ieu dirancang pikeun professional industri anu boga minimum 5 taun pangalaman néangan gawé. Lamun hayang gabung, Anjeun kudu nerapkeun. Ieu mundur ditangtayungan keur rai ngalaman nu brings di ahli Industri luhur pikeun ...

Maca deui "

#NABSHOWNY: Poé Tukang mun Simpen $ 100 dina Paket Konférénsi!

Sumuhun, #NABSHOWNY! Empower kapinteran bakal on Oktober 17-18, 2018 di Javits Konvénsi Center di New York City. goers Konférénsi kudu leuwih 300 exhibitors, sarta leuwih ti sesi konferensi 50 ngalaman! Ku kituna, lamun lasut NAB Las Vegas, pastikeun hadir versi basisir wétan sahiji "konferensi greatest di bumi"! Dinten nyaeta dinten panungtungan ...

Maca deui "