imah » Panulis Archives: Matt Harchick (Kaca 44)

Panulis Archives: Matt Harchick

Bullet Proofing GoPro Hero3 anjeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dilakukeun kalawan aluminium kelas militér Redrock kobalt Cage pikeun anjeun GoPro HERO3 mangrupakeun aksésori diperlukeun sampurna jeung loba nalika ngusahakeun jelema kaméra rada picilakaeun set-up jeung saluareun nembak kaméra kapercayaan yén klien anjeun requesting. The 1 / 4 "-20 threads anu terpadu na tos rengse ngurilingan derajat 360 kaméra. Ngan rarancang sorangan ngaminimalkeun vibrations jeung nyadiakeun betah pikiran, ...

Maca deui "