imah » Panulis Archives: Matt Harchick (Kaca 5)

Panulis Archives: Matt Harchick

Sorotan produk: The gurita 8.1 Newsroom

Pasar siaran Amérika baris geura-giru boga kasempetan pikeun nempo versi gurita 8.1 leungeun mimiti di 2018 NAB Tembongkeun di Las Vegas, Nevada on April 9-12 stan SL7627- Selatan Hall, tingkat leuwih handap. Ngumumkeun deui dina bulan Séptember 2017 di IBC 2017, The gurita 8.1 release nambihan sababaraha fitur anyar sarta kamajuan panganyarna nu bébas ka konsumén aya ku ...

Maca deui "

Mangpaat Sulawesi Tenggara tina Partnership antara IABM na AV8 Media

The partnership antara IABM (pergaulan perdagangan internasional pikeun siaran sarta téknologi média) jeung AV8 Media (sistem integrator jeung latihan panyadia dumasar Singapura) pasti bakal nyumbangkeun kabeungharan bahan latihan pikeun aréa beulah kidul Asia. fokus bakal on sagala aspek nyiptakeun eusi na téhnologi média kursus latihan digital sarta bakal ngidinan pikeun certifications ...

Maca deui "

SMPTE Announces: New 2018 Heubeul, Bod sarta Sekretaris / Bendahara

Taun anyar brings parobahan kapamimpinan ka Paguyuban Motion Picture sarta Télévisi Insinyur. Kamajuan téhnologi hiburan geus mibanda kami pikeun leuwih abad sarta organisasi SMPTE geus salawasna ngabalukarkeun muatan dina nyadiakeun industri jeung pikiran brightest pikeun anggota SMPTE sarta non-anggota sapuk. "The SMPTE direksi pikeun 2018 ngagambarkeun komitmen Paguyuban urang ...

Maca deui "

VITEC Readies keur munggaran Ise Panémbong

The Integrated Systems Éropa Konvénsi 2018 bakal boga exhibitor anyar kalawan tukang ngalaman di canggih video encoding jeung streaming solusi, ngaranna VITEC. Sistem VITEC nu dirancang flawlessly ngahijikeun kalayan sagala lingkungan IT na networks- kaasup LAN, Wan, sarta nirkabel. The perdana sahiji anyar EZ TV IPTV, sabenerna alat hareup-buktina ku platform scalable keur ...

Maca deui "

Gariswanci Télévisi ngajalankeun RF2!

Tungtutan tumuwuh tina uplinks 4K UHD RF boga panyadia utama, dumasar Inggris Gariswanci Televisi, launching treuk uplink kadua anu bakal ganda armada maranéhanana sarta nyadiakeun klien maranéhanana ngaronjat kalenturan. designation nu anyar treuk urang bakal RF2 sarta baris ngasupkeun pisan pangalusna dina téhnologi 4K ti pabrik sakuliah industri global urang. Tumuwuhna sarta kecepatan demand RF1 (Gariswanci urang ...

Maca deui "

Sorotan produk: The JetStor X kulawarga tina Panyimpenan

Kinerja, scalability na fungsionalitas nu kecap buzz umum nu ilaharna pakait sareng solusi perusahaan badag nu tangtu, bakal merlukeun budgets badag. Sanajan kitu, AC & kulawarga JetStor X NC ngeunaan razia / Sakabéh solusi gudang Flash Flash / Hybrid anu ngabuktikeun yén "duit gede" sanes sarat pikeun nganteurkeun hiji sumberdaya kasadiaan 99.999 persen. "AC & NC ieu exited nawarkeun gudang JetStor X ...

Maca deui "

Sorotan produk: Blackjet UX-1 Bioskop darmaga

The Blackjet UX-1 Bioskop dok ti Atech Flash Téhnologi (AFT) pitur leyuran SSD docking dual tambah lima liang kartu multimédia nu ngarojong kartu média XQD 2.0, CFast 2.0, CompactFlash, SD, sarta microSD. Salaku Atech Flash Téhnologi (AFT) bakal launching garis Premier di handapeun brand Blackjet, bioskop ieu dok panganyarna salaku sakabeh "bells na whistles" Anjeun bisa ménta ...

Maca deui "

Siaran Darso ngabalukarkeun Pek dina Survey Anyar!

Siaran Darso Magazine kagungan hiji 2017 luar biasa tur ramalan 2018 kami téh malah caang! Kusabab lahirna kami di 2014, siaran Darso geus terus nyadiakeun eusi kami Industri invaluable jeung sinyalna pikeun professional industri. motto urang geus tetep sami "ngajaga professional pada apal". Urang di Broadcast Darso nyandak bangga dina jasa kami sarta kami pisan bungah ku ...

Maca deui "

Plura brings Monitor Standardisasi mun SNY

SportsNet New York, alias SNY, imah tipi resmi ti New York Mets, jet, sarta sagala hal New York olahraga nembe parantos direlokasi ti midtown Manhattan jeung 4 Dunya Trade Center di Manhattan handap, langit luhur ka lanté 50 sarta kaasup dina melu ti éta jumlahna aya 90 monitor Plura anyar jeung aya mimitian ti 9 "pikeun 55". ...

Maca deui "

Pakarang RED ningkatkeun ka 8K!

RED Digital Bioskop anu ayeuna scheduling upgrades pikeun saparapat salah tur saluareun kalawan bedah husus disadiakeun pikeun pakarang 8K S35 (édisi dugi) jeung oge keur brains 8K VV ANA. Ogé, dicatet yén sadaya para nasabah serat karbon pakarang anu kiwari ngabogaan hak pikeun ningkatkeun sensor maranéhna pikeun MONSTRO 8K VV. MONSTRO geus digambarkeun salaku hambalan évolusionér saluareun RED Naga ...

Maca deui "

ATTO Ngarojong Anyar iMac Pro Release ti Apple

ATTO Téhnologi, Inc., bakal neraskeun komitmen lumangsung maranéhanana ngarojong garis karek dikaluarkeun tina apdet produk na inovasi ti Apple. "Hubungan jero kami kalawan Apple ngaliwatan 30 taun tukang terus ngajalankeun posisi urang salaku kakuatan ngarah dina komunitas Apple," ceuk Timoteus J. Klein, Presiden jeung CEO di ATTO Téhnologi. iMac karek ngarilis Pro ...

Maca deui "

Produsén sorotan: Systems cahaya Flo Kino

Systems cahaya Flo Kino geus produsén sahiji kualitas luhur LED jeung alat cahaya lemes fluoresensi pikeun leuwih 30 taun sarta geus a fixture di alam tina cahaya bioskop, tivi, video, sarta fotografi. Lokasina di ékspansi Burbank, CA, Kino Flo tina jasa JEUNG KOPERASI aya di sakuliah dunya nu parusahaan nu nyadiakeun rojongan distribution keur studio lokal, ...

Maca deui "

Sorotan produk: The Next Generation ActiveStor ku Panasas

Panasas geus diwanohkeun solusi Nas generasi ActiveStor® skala-kaluar salajengna maranéhanana. Sistim fléksibel Ieu sanggup kapasitas skala kana 57PB na delivering 360GB / s rubakpita. kageulisan mangrupa sistem ieu ngarangkep kinerja metadata ka motong data waktu aksés dina satengah, kitu ogé, timbangan kinerja sarta kapasitas leres mandiri. "Ieu panalungtikan kami nunjukeun yen sektor komérsial geus mecenghul salaku ...

Maca deui "

Tom Cotney Pikeun Diterangkeun Bayangkeun Communications

Tom Cotney geus diangkat CEO for hayangna Komunikasi, sakumaha Charlie Vogt bakal transitioning ti operasi dinten-ka-poé Bayangkeun mun peran Panaséhat Senior jeung Grup Gores. Charlie bakal fokus dina strategis M & A aktivitas husus fokus kana Téhnologi, séktor Média jeung Komunikasi. Ngabayangkeun Communications téh pamingpin industri dibuktikeun di break liwat téknologi nu mana ngawengku ...

Maca deui "

Rodeo FX Expands ka Munich!

Basis Montréal visual épék studio rodeo FX geus dimekarkeun jaringan anak jeung bubuka hiji kantor di Munich, Jérman. Ieu nandaan studio Éropa munggaran pikeun pausahaan. Fasilitas anyar, anu lokasina di jantung geulis Munich, Jérman, jeung pasti bakal nyadiakeun gateway ka pasar husus di kacamatan Maxvorstadt. Studio anyar bakal junun ...

Maca deui "

Lawo mc²56 Audio konsol ningkatkeun Opera House Zurich

The Zurich Opera House upgrades duanana ruang kontrol sora na spasi auditorium jeung pohara canggih Lawo IP mc²56 Pergaulan dewan keur opera tur téater usum 2017-2018. The Lawo papan campur kode anyar nawiskeun faders 48 di kamar kontrol sapanjang ku konsol 32-fader ku extender 16-fader nu disambungkeun kana konsol aula jeung 16-fader hareupeunana ...

Maca deui "