imah » Panulis Archives: Caroline Shawley

Panulis Archives: Caroline Shawley

Dejero, Musion 3D sareng Vodafone Romania Menang Penghargaan Industri pikeun Konsert Live Rock Pertama Dunya Nganggo 5G sareng Teknologi Holographic

IABM BaM award recognizes the project collaboration at IBC 2019 Rai, Amsterdam, Netherlands – IBC stand 11.C15, September 16, 2019 — Dejero, an innovator in cloud-managed solutions that provide Emmy® award winning video transport and Internet connectivity while mobile or in remote locations, has been recognized for playing an important role in supporting the world’s first live rock ...

Maca deui "

Bayangkeun Komunikasi Ngaronjatkeun Playout di Panyadia Ladénan Media Terbesar di Australia, NPC Media

Usaha komérsial kolaborasi dumasar kana téknologi Béja Komunikasi IP anu dibuktikeun AMSTERDAM, 13 Séptémber 2019 - Bayangkeun Komunikasi parantos dipilih ku NPC Media Pty Ltd, usaha anu kabentuk antara penyiar komersial panggedéna di Australia, Tujuh (ASX: SWM) sareng Nine (ASX: NEC), pikeun masihan pamutahiran infrastruktur anu lega tina Pusat Playout Nasional (NPC) di Sydney, Australia. Pertandingan Nasional ...

Maca deui "

Bayangkeun Nawaran Dhukungan pikeun Peralatan Warisan, Ngamuang Transisi Ka payunna Parangkat Lunak

MyCare bagian penting tina netepkeun laju transisi IP ku mastikeun alat warisan tetep tiasa tetep AMSTERDAM, 13 Séptémber 2019 - Salaku bagian tina komitmenna pikeun nyayogikeun pitulung pikeun penyiar sareng perusahaan média sawaktu waé dina transisi ka arah solusi anu ditetepkeun ku software. Bayangkeun Komunikasi ngembangkeun sababaraha tawaran anyar. Di seluruh industri sareng sakitar ...

Maca deui "

Bayangkeun Infrastruktur Komunikasi underpins Anyar 4K Truk HDR pikeun Videe

OBX, salah sahiji truk siaran 4K HDR pribumi paling utama sareng Éropa, dipidangkeun dina IBC2019 AMSTERDAM, 11 Séptémber 2019 - Sistem integrasi perusahaan Italia Chromaline, anu khusus dina treuk siaran luar, parantos ngawangun OBX, unit produksi unggulan pikeun Videe . Desain révolusionér, museurkeun nyiptakeun lingkungan kerja anu saé pikeun acara live anu ageung, ...

Maca deui "

Bayangkeun Ngamutahirkeun Master Control pikeun Otoritas Media Nasional Mesir

Fasilitas anu ditingkatkeun pikeun nyayogikeun kalenturan, kaamanan sareng efisiensi dina operasi DUBAI, UAE, 8 Séptémber 2019 - Bayangkeun Komunikasi ngawangun platform kontrol masterout sareng platform playout anu nembé kabentuk dina Lembaga Nasional Media Nasional Mesir (ENMA), anu saméméhna Radio Radio sareng Télévisi (saméméhna). ERTU), penyiar nasional di Mesir. The pamutahiran phased fasilitas ieu dirancang pikeun nganteurkeun ...

Maca deui "

Teruskeun gancang pikeun hasil kreatif kalayan FilmLight di IBC2019

Panel kontrol Anyar Blackboard Classic anu dipidangkeun, kitu ogé perbaikan aliran kerja pikeun VFX, dailies, siaran sareng seueur deui. LONDON - 5 Séptémber 2019: Di IBC taun ieu, FilmLight (Amsterdam, 13-17 Séptémber, nangtung # 7.A45) nyaéta nunjukkeun alat manajemén warna anyar sareng produk anu dirancang pikeun ningkatkeun efisiensi sareng kalenturan pikeun rupa-rupa workflows. Kalayan grading warna naékna ...

Maca deui "

Dejero ngaleupaskeun New EnGo 260 Diwangun ku Téknologi Menang Emmy Award di IBC

Waterloo, Ontario, 04 Séptémber, 2019 - Dejero, hiji produser dina solusi anu dikelola dina awan anu nyayogikeun Emmy® penghargaan angkutan video sareng konektipitas Internét nalika sélulér atanapi di lokasi terpencil, ngumumkeun pamancar mobile EnGo 260 HEVC anyar di IBC 2019 anu bakal datang acara (September 13-17, 2019, RAI Amsterdam), nangtung 11.C15. 5G siap EnGo 260 nyadiakeun kualitas gambar ditingkatkeun, luar biasa ...

Maca deui "

TV Cignal Filipina Ngembangkeun Kamampuan Playout sareng Bayangkeun Komunikasi

Komponén platform padat anu kuat nambihan fungsi sareng ketahanan; nyayogikeun batu léngkah ka konektipitas IP di HONG KONG, 22 Aug 2019 - Cignal TV, penyiar satelit satelit di Filipina, parantos ngembangkeun kapasitas playout na nganggo solusi playout modio Versio ™ terpadu pinuh tina Bayangkeun Komunikasi. Siaran TV Cignal nyiar eusi premium dina televisi sareng radio ...

Maca deui "

Argosy Ngumumkeun Jaringan IP sareng Bumi Infrastruktur Serat

Sora 350km video digital sareng audio cabling, ditambah alat serat SMPTE-2022, konektor jaringan sareng téknologi rak dikirimkeun ku 18 bulan LONG CRENDON UK, 21 Agustus 2019 - Argosy, panyengkuyung internasional ngeunaan kabel siaran sareng produk infrastruktur, nembé nyayogikeun pilihan ngeunaan ip sareng serat dumasar kana serat, jaringan sareng téknologi rak tiasa ngadukung DB Broadcast dina IP ...

Maca deui "

Dejero Ngajaga IRONMAN Australia Sambungkeun dina Kaayaan Nangtang

Pemancar mobile Dejero EnGo ngabantosan krén produksi 2019 Australia IRONMAN Australia ngatasi rupa bumi susah, logistik acara, sareng tantangan jaringan Waterloo, Ontario, Agustus 13, 2019 - Dejero, hiji produser dina solusi anu diurus awan anu nyayogikeun Emmy® penghargaan angkutan video sareng konektipitas Internét bari sélulér atanapi di lokasi jauh, nembé nyayogikeun lima HEVC anu tiasa ngalirkeun ponsel EnGo sareng 4-kanal WayPoint ...

Maca deui "

FilmLight nampilkeun Warna On Stage di IBC2019

Program gratis ngalegaan dua dinten pikeun masihan kasempetan langkung ageung pikeun ningali pamimpin industri dina méréskeun nunjukkeun karajinan LONDON - 13 Agustus 2019: Di IBC taun ieu, FilmLight (nangtung # 7.A45) mangrupikeun siri seminar dua poé gratis, Warna On Panggung, dina 14-15 Séptémber 2019. Acara ieu masihan kasempetan pikeun sémah pikeun ngiringan presentasi langsung sareng ...

Maca deui "

Nyiptakeun béntang pilem kanggo milarian Bumi Little Little HBO

LONDON - 08 Agustus, 2019: Usum kadua HBO anu ngaluncurkeun drama Big Little Lies réngsé di Technicolor di Los Angeles. Artis parantos sareng Wakil Présidén pangembangan bisnis Pankaj Bajpai, dipikanyaho pikeun grading séri HBO di Kota, True Detective sareng usum Genius Nat Geo pikeun Einstein sareng Picasso, dianggo Baselight pikeun ningkatkeun ...

Maca deui "

Argosy Ngalaksanakeun Pidéo TTL dina Tingkatan Infrastruktur di Klub Bal Liga Premier Inggris Anyar

Argosyus nyayogikeun audio sareng video anu paling anyar pikeun ngadukung siaran langsung HD sareng 4K siaran ti stadia gabung dina liga perdana dina usum 2019 / 2020 LONG CRENDON UK, 07 Agustus 2019 - Argosy, pamimpin utama internasional produk infrastruktur pikeun siaran, média sareng AV industri, parantos tim sareng siaran rékayasa siaran sareng olahraga stadia olahraga, TTL Video, ka ...

Maca deui "

Colourist legendaris Yvan Lucas ngahijikeun deui sareng Quentin Tarantino pikeun 'Sakali Kana waktosna ... di Hollywood'

LONDON - 5 Agustus 2019: Pilem panganyarna anu ditulis sareng diarahkeun ku Quentin Tarantino, Sakali Kana waktosna ... di Hollywood, nyandak Festival Film Cannes 2019 ku badai. Pilem ngadatangan akhir 60 urang di Los Angeles kalayan warna sareng vitalitas direalisasikeun ku cinematographer Robert Richardson. Pikeun nyiptakeun panémbong végian anu khas dina waktos éta, Yvan Lucas, saurang koléter DI Samaun ...

Maca deui "

Fasilitas produksi munggaran di Arab Saudi ngalebetkeun Baselight

LONDON - 31 Juli 2019: Saatos ngangkat larangan 35 taun dina bioskop di Karajaan Saudi Arabia, Nebras Films parantos ngadegkeun produksi fasilitas lengkep sareng jasa pos, didasarkeun di Riyadh. Salaku bagian tina panawaran lengkep, imah pos kéngingkeun Baselight DUA DUA grading suite sareng v5 software pang anyarna, dilengkepan papan tulis ...

Maca deui "

Argosy negeskeun Status Sumber Dipercanten Tujuh di IBC2019

Stabilitas dina bentang média anu gancang-gancang ngarobah LONG CRENDON UK, 29 Juli 2019 - Argosy, hiji panyiaran internasional anu nyiarkeun siaran sareng kabel-kabel AV sareng produk infrastruktur, ngabahas masalah nyata insinyur sareng sistem arsiték di IBC2019 (13 - 17 September, Amsterdam. nangtung 10.C51). Dina waktu parobahan gancang sareng pamekaran, dimana langkung seueur eusina ...

Maca deui "