imah » Panulis Archives: Caroline Shawley

Panulis Archives: Caroline Shawley

Imagine Communications Demonstrates Proven Dynamic Ad Insertion, Playout and Live Production Solutions at BroadcastAsia 2019

Practical technologies help media enterprises to maximise efficiencies and revenue streams HONG KONG, 14 June 2019 – Imagine Communications will demonstrate its latest solutions for dynamic advertising, media architectures and the IP transition at BroadcastAsia 2019 (18 – 20 June, Suntec Singapore, stand number 4C2-04). Experts from Imagine’s extensive team in the Asia Pacific region will be joined by ...

Maca deui "

Dejero Supports World’s First Human Hologram over 5G at Romanian Rock Concert

Musion 3D, Dejero, and Hawthorn join forces to deliver a successful and spectacular 5G live experience for Vodafone Romania Waterloo, Ontario, June 4, 2019 — Dejero, an innovator in cloud-managed solutions that provide Emmy® video transport and Internet connectivity while mobile or in remote locations, assisted Musion 3D, a leader in ultra-realistic, life-sized, interactive 3D holographic video ...

Maca deui "

Argosy Announces EMEA Partnership with Canare in Support of 4K and IP transition

Infrastructure specialist to join Canare at the upcoming Media Production Show LONG CRENDON UK, 29 May, 2019 – Argosy, a leading international supplier of broadcast cables and infrastructure products, has announced that it has become one of pro audio and video manufacturer Canare’s distributors in the EMEA region, ensuring that Canare patch panels, cable assemblies and connectors are ...

Maca deui "

Dejero Launches Convenient CellSat Rental Package in Partnership with AQYR

CellSat turn-key rental package includes AQYR satellite terminal for lightning fast acquisition of satellite link Waterloo, Ontario, May 28, 2019 — Dejero, an innovator in cloud-managed solutions that provide Emmy® award winning video transport and Internet connectivity while mobile or in remote locations, is partnering with land terminal provider AQYR to launch a Dejero CellSat turn-key rental package. ...

Maca deui "

Megahertz Wins Large-Scale IP infrastructure Project for Major US Broadcaster

Megahertz to provide design and integration services to international news network as part of competitive tender win for new all-IP production facility London, UK, 22 May 2019: Megahertz Ltd, the trusted partner for systems integration with years of experience in delivering cost effective, imaginative designs and solutions for fixed and mobile applications, has been appointed by a large ...

Maca deui "

Imagine Communications Appoints Ken Gould to Head up Playout and Networking Sales in Canada

Industry expert brings extensive sales leadership skills to spearhead Imagine’s growth plan for region TORONTO, May 21, 2019 – Imagine Communications has appointed Ken Gould as Account Executive in Canada for its playout and networking business. In his new capacity, Gould is responsible for expanding Imagine Communications’ presence across Canada and supporting broadcasters and media companies as they ...

Maca deui "

Dejero Announces Support for SMPTE ST 2110

WayPoint 204 receiver makes IP transition easier for broadcasters embracing SMPTE ST 2110 suite of standards Waterloo, Ontario, May 15, 2019 — Dejero, an innovator in cloud-managed solutions that provide Emmy® award winning video transport and Internet connectivity while mobile or in remote locations, has launched the WayPoint 204 receiver that supports SMPTE ST 2110 for customers who ...

Maca deui "

Imagine Communications Ensures Business Continuity at Sharjah Broadcasting Authority with New Disaster Recovery Centre

SBA complements existing Imagine playout with software-defined hybrid backup to protect archive and prevent disruption to service [DUBAI, May 2nd, 2019] – Imagine Communications has implemented a disaster recovery solution for Sharjah Broadcasting Authority (SBA, formerly known as Sharjah Media Corporation) at its backup center in Al Thaid, UAE, using software-defined technology in a primarily IP-connected environment. The hybrid ...

Maca deui "

MultiChoice Moves to Exceed Consumer Expectations with IP Platform from Imagine Communications

Greenfield, software-defined playout centre delivers premium HD channels while providing business agility, operational flexibility and reduced TCO MUNICH, 26 April 2019 – MultiChoice, the largest satellite broadcaster in Africa, is responding to rapidly growing customer demand for superior content by building a new playout centre. The new facility is the first stage of the broadcaster’s transformation from traditional ...

Maca deui "

Dejero and Source Elements team up to boost audio file transfers from the field

Blended power of Dejero GateWay and Source-Connect will help mobile broadcast teams achieve faster audio file transfers [Waterloo, Ontario, April 23, 2019] — Dejero, an innovator in cloud-managed solutions that provide video transport and Internet connectivity while mobile or in remote locations, is joining forces with Source Elements, a high-quality audio software provider allowing users to work remotely ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications Secures Produk Badging di Debut JT-nm Diuji Program

Minuhan transparansi keur naekeun nyoko SMPTE ST 2110 Las Vegas, April 7, 2019 - KOMUNITAS hambalan utama maju dina Maret arah konektipitas IP di téhnologi média ieu kahontal bulan panungtungan jeung perdana sahiji program Diuji JT-nm. The Joint Tugas Force on Networked Media (JT-nm) geus diatur kaluar roadmap arah interoperability lengkep antara alat IP-hubungkeun ...

Maca deui "

tpc Swiss ngawangun tangkas Studio Center Kira IP infrasturktur ti Bayangkeun Communications

Handap kasuksésan fléksibel treuk, UHD-sanggup, Bayangkeun ayeuna nyadiakeun processing IP pikeun produksi anyar jeung puseur playout di proyék Metechno di Swiss Las Vegas, April 7, 2019 - produksi Swiss jeung disiarkeun tpc parusahaan, bagéan tina bisnis utama média umum Swiss SRG RSS, geus ngawangun warta, olahraga sarta téhnologi puseur di Zurich. Ieu pusat sagala-IP, diwangun ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications Ngabantu Konsumén memaksimalkan Kahirupan of Broadcast Aset maranéhna

Rolling kaluar program anyar dina pergaulan jeung Bénténg Leyuran nyadiakeun sagala-embracing rojongan tur jasa Las Vegas, April 7, 2019 - Dina respon kana disiarkeun na pausahaan media anu kudu mulasara aset maranéhna aya bari perencanaan move maranéhanana ka software-centric, IP hareup, Bayangkeun Communications geus gawé bareng Bénténg Leyuran mun nawarkeun perawatan sakabeh-infrastruktur jeung perawatan ...

Maca deui "

FilmLight nawarkeun rojongan pituin ProRes atah

London - 6 April 2019: Versi panganyarna tina software Baselight inti, versi 5.2, sarta Waktos ayeuna ngarojong aksés asli kana format ProRes atah. Ieu salah sahiji implementations pinuh mimitina tina format ProRes atah ti aplikasi warna grading profésional ngarah dunya-. The ProRes kualitas luhur atah format gambar kiwari aya dina kaméra ti lega ...

Maca deui "

Dejero ngajalankeun IronRoute blended Konéktipitas na basis Awan Solusi Kandungan Distribusi pikeun Media dina Partnership kalawan Intelsat

IronRoute media ngagabungkeun diversity link, kualitas layanan, sarta kauntungan manajemén terpusat sahiji jaringan blended software-diartikeun ku kalenturan na scalability kauntungan sebaran awan Dejero NAB Booth: C2025 Intelsat NAB Booth: SU2010 Waterloo, Ontario sarta Luksemburg, April 4, 2019 - Dejero, hiji innovator dina leyuran awan-junun nu nyadiakeun Emmy® pangajén unggul angkutan video na konektipitas Internet ...

Maca deui "

Rojongan Mitra presents praktis, produksi awan dibuktikeun dina NAB 2019

Hosted on desktop Microsoft Azure maya pos produksi nyadiakeun ngedit kolaborasi, versioning, VFX Rendering JEUNG KOPERASI processor-intensif séjén NAB Microsoft Booth SL6716 Las Vegas, LVCC, NAB 2019 - 02 April, 2019: Sedengkeun batur ngobrol ngeunaan konsep kanggo awan, Rojongan Mitra bakal némbongkeun praktis tur kabuktian workflows produksi hibrid awan. Gabung kami di NAB 2019 (8th - 11th ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!