imah » Panulis Archives: Page Melia PR

Panulis Archives: Page Melia PR

Mitra V-Nova sareng Simplestream kanggo Jasa Anyar Pan-Afrika streaming Service MVMO

• Teknologi pamutahiran P + codec ngamungkinkeun MVMO sacara lega ningkatkeun jangkauan pamiarsa dina jaringan peuntas benua • Platform Simplestream ngintegrasikeun P + pikeun ngirimkeun jasa anu bakal tiasa pidéo mantep sareng kualitas luhur pikeun sadaya jaringan tina 2G ka 5G • MVMO bakal masihan platform distribusi pikeun nyambungkeun produsén konténer bebas sareng pamirsa sareng dukunganna ...

Maca deui "

Tiger Technology pameran panyimpen koléksi sareng alur kerja di IBC 2019

Demonstrasi Praktis AWS sareng integrasi sareng pamekar pihak katilu bakal ngahasilkeun inti nangtung Tiger Technology dina téknologi siaran taun ieu expo GA, AS, 11 September 2019 - Tiger Technology, pamimpin na neundeun awan sareng manajemén data pikeun siaran sareng produksi-produksi pasar, bakal nganggo IBC taun ieu pikeun nunjukkeun produk na ngagaleuh Layanan Wéb Amazon (AWS). ...

Maca deui "

Tilu Media ngaluncurkeun XEN: Pipa nalika IBC 2019

Manchester, UK - 2 Séptémber 2019 - Tiga Media, layanan spesialis sareng panyadia produk, parantos ngumumkeun yén éta parantos ditangtayungan rohangan anu ditunjuk dina Anggota Lounge IABM salami IBC 2019 sareng bakal ngajak para utusan IBC ka demontrasi XEN: Pipeline. Rarancang perusahaan, aliran kerja sareng spesialis metadata ogé bakal sayogi pikeun utusan IBC pikeun nyawalakeun naon waé ...

Maca deui "

V-Nova ngumumkeun palaksanaan munggaran standar MPEG-5 Bagian 2 (LCEVC) salaku bagian tina P + SDK na

• P + kalebet pelaksanaan anu munggaran dioptimalkeun munggaran industri pikeun panyandi sareng nyekodkeun MPEG-5 Bagian 2 anu bakal datang, bari ngiringan kompleksitas video (LCEVC) standar • LCEVC mangrupikeun codec agnostik sareng nawiskeun efisiensi komprési anu langkung ageung pikeun aliran aliran distribusi pidéo, sedengkeun sacara sakaligus ngirangan sacara gancang. biaya encoding • P + nambihan kauntungan efisiensi komprési salajengna sareng sajumlah fitur anyar kalebet mobile ...

Maca deui "

Densitron ngenalkeun dua monitor HDMI WUXGA anyar

Kent, UK, 28 Agustus 2019 - Densitron, pamimpin global dina Interaksi Mesin Mesin Manusia (HMI) sareng téknologi tampilan ayeuna ngenalkeun 7 ”sareng 10.1” WUXGA tampilan monitor pikeun siaran, kontrol sareng ngawaskeun, panguji sareng pangukuran, sareng aplikasi industri. Kadua monitor gaduh konektipitas HDMI anu alus, saklar dina pesawat, kontras anu luhur, résolusi 1200 × 1920, jenuh warna anu ningkat, jenuh MIPI opat jalur asli, ...

Maca deui "

Tiger Technology nyangkut téknologi panganyarna Workflows sareng Manajemén Media pikeun IBC 2019

GA, USA, 28 Agustus 2019 - Tiger Technology, pamimpin na dina neundeun awan sareng manajemén data pikeun pasar siaran sareng produksi produksi, bakal aya di IBC 2019 on Stand 7.B58 kanggo nyorot kamekaran produk sareng aplikasi pangahirna. Tiger Technology ogé bakal nunjukkeun kumaha sistem ieu ngalakukeun dina alur kerja kolaborasi sareng demonstrasi praktis ku gawé bareng sareng pamekar séjén, pihak katilu ...

Maca deui "

Baltijas Mediju Alianse milih Mediaproxy LogServer Kanggo Logging na Parantosan

Melbourne, Australia - 27 Agustus 2019 - Mediaproxy, panyadia utama solusi siaran IP basis software, parantos ngumumkeun yén penyiar Latvia Baltijas Mediju Alianse (BMA), parantos milih LogServer kanggo pangangkatan logging sareng pemantauan generasi anu bakal aya. Proyék éta, dilakukeun sareng pasangan Integrasi TILTS Integrasi, nandaan komitmen Mediaproxy pikeun nyayogikeun solusi maju ka daérah Baltic. Baltijas Mediju Alianse ...

Maca deui "

Quincy Media masang Mediaproxy LogServer salaku bagian tina patuh generasi sareng sistem logging

Melbourne, Australia - 14 Agustus 2019 - Mediaproxy, panyadia utama solusi siaran IP basis software, ngumumkeun yén Quincy Media nyaéta ngalaksanakeun logging pamatuhan LogServer sareng platform pemantauan off-air salaku bagian tina overhaul utama operasi monitoring sareng patuh. . Quincy Media didasarkeun di kota Illionis Quincy, dimana ngadegna telat na ...

Maca deui "

Densitron Salajengna Ngalangkepan Diterangkeun dina Pintonan, Kontrol, sareng Solusi Interface di IBC 2019

Kent, UK, 31 Juli 2019 - Densitron, pamimpin global dina Interaksi Mesin Mesin Manusia (HMI) sareng téknologi tampilan, bakal nunjukkeun UReady 2U Full-Surface Rack Display pikeun aplikasi siaran di IBC 2019 di Stands B41, Hall 8 sareng D30 , Aula 11 ti 13-17 September. Nyiptakeun debut resmi di IBC 2019 bakal janten pintonan UReady 2U anyar Densitron. ...

Maca deui "

Densitron ngumumkeun akusisi ti IDS Platform

Kent, Inggris, 17 July 2019 - Densitron, pamingpin global Mesin Interaction Human Machine (HMI) inovatif sareng téknologi pintonan, ngumumkeun mangrupakeun akusisi ti platform Intelligent Display Systems (IDS) tina bisnis siaran Cambridge IPE. IDS ngagabungkeun hadwér katut sofwérna anu gaduh hak panyayunkeun tiasa nyambungkeun, ngadalikeun sareng ngéléhkeun alat jeung kagiatan in studio. Inpormasi sareng eusi ti ...

Maca deui "

Mediaproxy ngasupkeun kamampuan pilarian Vidrovr kana LogServer

Melbourne, Australia - 15 Juli 2019 - Mediaproxy, panyadia ngarah solusi siaran IP dumasar-software, ngalegaan kamampuhan logging, ngawaskeun sarta analisa software dumasar-LogServer IP na ngaliwatan integrasi platform pidéo vidéo perusahaan Vidrovr. Ngagunakeun téknik pembelajaran mesin anu ngamangpaatkeun, ieu ngamungkinkeun operator pikeun manggihan sareng pariksa footage nganggo seueur tag, kaasup jalma, téks, ...

Maca deui "

Mediaproxy miheulaan jalur pikeun logging generasi salajengna sareng ngawaskeun kalayan LogServer di IBC 2019

Melbourne, Australia - 10 Juli 2019 - Mediaproxy, panyadia kalayaran solusi siaran IP anu didasarkeun-software, bakal nyorot pamutahiran anu panganyarna pikeun LogServer IP logging, monitoring and analysis system salila IBC 2019 on Booth 7.B44 di Amsterdam RAI Center ti 13 mun 17 September. IBC mangrupakeun showcase utama pikeun téknologi siaran anu panganyarna sareng anu inovatif. Mediaproxy nyaéta ...

Maca deui "

Densitron ngenalkeun modul tampilan Gunung rak resolusi luhur anyar

Kent, Inggris, 25 June 2019 - Densitron, panyipta téknologi HMI sareng pamimpin global dina tampilan, monitor, sareng solusi komputasi nu disayogikeun, ayeuna ngawanohkeun UReady 2U Full Surface Rack Display, Pintonan 2RU TFT anyar dirancang pikeun mantau sinyal jeung gambar jeung salaku sistem kontrol sareng multitouch projected touch capacitive (PCT) pikeun rupa-rupa aplikasi ...

Maca deui "

V-Nova ngagabung ATSC, nyetir kolaborasi industri sareng inovasi pikeun ngaktipkeun pangalaman média pangalusna

* Para ahli komprési vidéo V-Nova ngiringan badan pengembangan standar ieu parantos janten anggota Pemantian Télévisi Advanced System (ATSC) - the ...

Maca deui "

Mediaproxy brings fitur panganyarna pikeun LogServer patuh monitor-analyzer ka Media + Hiburan Tech Expo 2019

Perusahaan Australia pikeun nembongkeun logging IP sareng péngkolan analisis sareng mamalan jaba basis sareng kamampuan awan na asal dina taneuh di SMPTE branch show di Sydney Melbourne, Australia - 24 June 2019 - Mediaproxy, panyadia ngarah solusi siaran IP dumasar-software, bakal nunjukkeun apdet pangénggalna pikeun pakakas minuhan, ngawaskeun sareng analisis LogServer di SMPTE Australia di Média + Hiburan Tek Expo dina ...

Maca deui "

Densitron nunjuk Simon Jones salaku Ngatur Diréktur

Kent, Inggris, 18 Juni 2019 - Densitron, pamimpin pasar global dina Mesin Asasi Manusa Interface sareng tampilan téknologi resep ngumumkeun pasini Simon Jones salaku Ngatur Diréktur. Janjian Jones mangrupakeun bagian penting dina ngembangkeun strategis usaha bisnis pausahaan indungna Quixant plc. Jon Jayal, CEO Quixant nyatakeun "Simon nyangking pokus anu sareng urang kedah ...

Maca deui "