imah » Panulis Archives: Page Melia PR

Panulis Archives: Page Melia PR

Densitron appoints Simon Jones as Managing Director

Kent, UK, 18 June 2019 – Densitron, global market leader in Human Machine Interface and display technologies is pleased to announce the appointment of Simon Jones as Managing Director. Jones’ appointment is a critical part of parent company Quixant plc’s ongoing strategic development of the business. Jon Jayal, Quixant’s CEO stated “Simon brings the focus and leadership we need to ...

Maca deui "

A Symply SAN solution for Drago Broadcast Services

A more efficient storage solution speeds up processes necessary for complex projects Cambridge, UK 10 June 2019 – Symply, a Global Distribution brand has announced the sale and installation of a high performance fibre channel shared storage system for Madrid-based Drago Broadcast Services, part of Grupo Secuoya. When Drago determined that it needed a new solution to ensure storage performance ...

Maca deui "

Mediaproxy boosts its sales and support operation with appointment of Rajesh Patel

The broadcast industry veteran brings his considerable experience to the post of VP, Sales and Solutions for EMEA Melbourne, Australia – 10 June 2019 – Mediaproxy, the leading provider in software-based broadcast and IP Monitoring, Analysis and Compliance has appointed Rajesh Patel as its new Vice President of Sales and Solutions for Europe, Middle East and Africa (EMEA). Patel most ...

Maca deui "

Densitron signs up as licensed HDMI® adopter

Kent, UK, 5 June 2019 – Densitron, a creator of HMI technologies and global leader in display, monitor and embedded computing solutions, has announced it has joined nearly 2000 worldwide adopters of the HDMI standard and is now a fully licensed manufacturer and supplier of HDMI 2.1 and later connectivity and devices. As a world leader in the design and ...

Maca deui "

8k resolution and social media drives new feature developments from Mediaproxy

The IP software logging and compliance manufacturer has updated its LogServer system to accommodate 8k, HEVC and TSoIP streams, as well as expanding the editing features for social media video publishing Melbourne, Australia – 3 June 2019 – Mediaproxy, the leading provider of software-based IP broadcast solutions, has expanded the capabilities of its LogServer IP-based logging, monitoring and analysis software ...

Maca deui "

Zero Division to Feature Boxx TV at Media Production Show

London, UK – 30 May 2019 – London-based wireless video transmission hire specialists, Zero Division, today announced that it will exhibit for the first time at the Media Production Show, taking place from 11-12 June 2019 at Olympia London. On Stand 112 Zero Division will exclusively feature high-performance wireless solutions from Boxx TV, a leading supplier of innovative digital microwave ...

Maca deui "

Densitron Expands its Display Range with Open and Closed Frame Versatile Displays

Kent, UK, 29 May 2019 – Densitron, a creator of HMI technologies and global leader in display, monitor and embedded computing solutions, is launching a new series of open and closed frame TFT displays with touchscreens, offering equipment manufacturers extreme flexibility and opportunities for customisation. The new range comprises of a 13.3” and a 21.5” display, which have been developed ...

Maca deui "

Mediaproxy highlights content matching and full OTT delivery monitoring at BroadcastAsia Show 2019

Melbourne, Australia – 23 April 2019 – Mediaproxy, the leading provider of software-based IP broadcast solutions, will show the latest updates to its LogServer compliance, monitoring and analysis package at BroadcastAsia on booth 6R1-06 in the Suntec exhibition centre, Singapore from 18 to 20 June. The introduction and growth of OTT services has made broadcasting more complicated, particularly in terms ...

Maca deui "

AQ Broadcast urang aVS server resolves tantangan ngawaskeun di NTV

penyiar Kanada Newfoundland Broadcasting Company Ltd. nyaéta pamaké lila-nangtung tina solusi AQ Broadcast, kaasup QSeries newsroom jeung software transmisi na server video aVS. Thames Valley, UK 16 April 2019 - penyiar Kanada Newfoundland Broadcasting Company Ltd. (NTV) geus ngalegaan reliance na on AQ téhnologi Broadcast ku nambahkeun hiji AQ Video Server anyar (aVS) kana infrastruktur monitoring na. Olahraga nu ...

Maca deui "

Beureum Bee Media ka showcase Ultra-Cekap Jauh Produksi jeung Network Sumbangan kalawan V-Nova P-Patalina di NAB 2019

• Beureum Bee Media optimizing jaringan kontribusina keur ngaktipkeun workflows-kualitas luhur pikeun antar-situs digawé tur jauh produksi • P.Link, Powered by PERSEUS Pro nyandak low-latency, intra-hijina UHD Tumbu di bitrates 70% leuwih handap JPEG-2000 solusi • Solusi bisa nunjukkeun hirup di Beureum Bee nangtung SU1620 di NAB 2019 Beureum Bee media, a global parusahaan jasa média ngarah, sarta ...

Maca deui "

V-Nova sarta NGCodec® industri kapal urang ongkos panghandapna real-time UHD encoding

• solusi Joint nawarkeun PERSEUS ™ Ditambah ditingkatkeun HEVC, kalawan VP9 na AV1 datang pas • rentang lega pilihan deployment kaasup AWS sarta rupa-rupa kartu faktor formulir pikeun awan swasta ti Xilinx na Advantech • Pausahaan nawarkeun solusi digabungkeun pikeun operator video di sakuliah dunya NAB 2019 , Las Vegas, 8 - 11 April 2019 - V-Nova Ltd. & NGCodec® ...

Maca deui "

V-Nova ngajalankeun PERSEUS Platform

• platform awan SaaS ngarojong sakabeh kasus Live sarta VOD encoding pamakéan ti SD nepi ka UHD • efisiensi unmatched of PERSEUS Ditambah nyadiakeun encoding gancang sarta waragad substansi leuwih handap platform awan séjén • panyadia Service nu diondang ka sidang bébas evaluate kualitas video salajengna generasi jeung ongkos optimasi sadia NAB 2019, Las Vegas, 8 - 11 April ...

Maca deui "

Densitron Janten SMPTE Silver Sustaining Anggota

Kent, Inggris, 1 April 2019 - Densitron, a pencipta téknologi HMI na pamimpin global dina tampilan, monitor jeung solusi komputasi study, geus ngumumkeun eta mangrupakeun anggota Silver Sustaining of SMPTE®, organisasi anu watesan masa depan storytelling. pindah negeskeun komitmen Densitron pikeun muka aplikasi siaran standar basis. Misi ti Paguyuban Motion Picture and ...

Maca deui "

V-Nova sarta Xilinx® ngajalankeun-kualitas luhur PERSEUS ™ transcoder padet tur akselerator

• Solusi natively delivers live 4Kp60 encoding dina kartu FPGA tunggal atawa accelerates software HD aya na workflows hardware codec ku faktor 4x. • PERSEUS Ditambah nyadiakeun nepi ka 50 efisiensi komprési% dina 4x dénsitas solusi saacanna aya gandeng ku rojongan alat konsumen lega. • solusi PERSEUS nawarkeun rojongan pikeun workflows FFmpeg sarta geus sadia ...

Maca deui "

V-Nova Showcases nu Daya Leres tina salajengna-Generation skéma sakuliah Media Lansekap di NAB 2019

• ahli komprési Video V-Nova demo kakuatan sabenerna téhnologi komprési di sangkan sababaraha aplikasi média sarta model bisnis anyar • PERSEUS Ditambah dipikawanoh salaku enhancement pikeun sakabéh CODEC, kaasup AVC / h.264, HEVC na VP9 • PERSEUS Pro sakumaha hijina komersil téhnologi komprési deployed leveraging AI dina inti na NAB 2019, Las Vegas, 8 - 11 April 2019 - ...

Maca deui "

Boxx TV nampilkeun Wireless 4K Sub-kotakna narabas di NAB 2019

NAB 2019, Las Vegas, 6 - 11 April 2019 - Boxx TV, a supplier ngarah tina solusi microwave digital inovatif pikeun industri siaran, geus ngumumkeun yén nagara éta geus sakali deui dikirimkeun kana jangji na ku ngawanohkeun hiji 4K anyar sub-pigura link nirkabel ka pasar di NAB 2019. Nyokot tempat di Las Vegas ti 6-11 April 2019, Boxx TV bakal ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!