imah » Panulis Arsip: platformcomms

Panulis Arsip: platformcomms

LTN Global ngaluncurkeun Wave Telepon: alternatif dumasar-IP pikeun distribusi satelit

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

COLUMBIA, MD. - 28 Mei 2020 - LTN Global, pamimpin industri dina téknologi transformasi média sareng solusi jaringan transportasi video parantos ngumumkeun peluncuran LTN Wave, solusi distribusi dumasar IP-terrestrial dirancang salaku alternatif pikeun distribusi satelit. Gelombang LTN ngahijikeun solusi transportasi, monitoring, sareng kontrol DCN pikeun ngaktifkeun panyebaran multicast kualitas dina IP. Wave LTN nyayogikeun ...

Maca deui "

Switch ngaluncurkeun TV Production-as-a-Service dumasar-awan pikeun nganteurkeun platform produksi langsung industri anu paling fleksibel sareng komprehensif

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Nyandak produksi langsung ka méga pikeun nyusun paménta pikeun produksi jauh tina TV langsung, acara maya sareng pertunangan média sosial New York - 00:01 EDT, 28 Mei 2020 - The Switch, platform kanggo produksi sareng pangiriman global video langsung. parantos diluncurkeun MIMiC, panawaran produksi dumasar-awan-jasa jasa anu masihan panyiar, layanan streaming, hak cipta sareng ...

Maca deui "

Alliance Teknologi Téknologi Lembu Ngawangun dina Kolaborasi sareng Nambahkeun Anggota Anyar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

MONTREAL - 26 Mei 2020 - Grass Valley terus ngadukung kolaborasi di ranté produksi média pikeun nguatkeun pangiriman pikeun para nasabah ku ngabéréskeun sababaraha anggota anyar kana Grass Valley Technology Alliance (GVTA). Diluncurkeun dina bulan April 2019, program sertifikasi méré mangpaat konci pikeun para nasabah, sapertos ningkatkeun kapercayaan mésér sareng aksés kana rupa-rupa sistem sareng ...

Maca deui "

MediaKind sareng kolaborasi ngadukung Festival Film Chattanooga kalayan acara digital anu ditumpangan sareng seni

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kolaborasi unik antara MediaKind, Microsoft Azure, Evergent, Slalom sareng VisualOn pikeun nganteurkeun vérsi digital tina Film Film Chattanooga, nyengkuyung komunitas festival panyipta kontén gratis samentawis dinten online festival pikeun ngaluncurkeun kontén langsung sareng kontén-énggal ka pamiarsa terbatas 30,000 pamiarsa. hadirin, dikuatkeun ku MediaFirst TV Platform, sareng Microsoft Teams ngaé nawiskeun fungsionalitas interaktif Ngahasilkeun film pamer sareng masihan pagawéan ...

Maca deui "

LTN Global namina Mitra Téknologi Advanced dina Rakan Jaringan Web Wéb Amazon

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

COLUMBIA, MD. - 14 Mei 2020 - LTN Global, pamimpin industri dina téknologi média transformatif sareng solusi jaringan transportasi pidéo ayeuna parantos ngumumkeun yén éta bakal ngungkabkeun Pelayanan Wéb Amazon (AWS) meuntas jasa suasana modular. Kusabab LTN parantos ngahontal status Advanced Technology Partner dina Jaringan Rakan Jaringan AWS (APN), perusahaan bakal ngungkit AWS pikeun ningkatkeun produksi vidéo, ...

Maca deui "

RTP Ngajadwalkeun dina Kaméra Grass Valley kalayan Investasi dina Sato-Sayawa Terang sareng Kamampuan OB

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

MONTREAL - 5 Mei 2020 - Rádio e Televisão de Portugal (RTP) parantos standarisasi dina kaméra Grass Valley, ngaleungitkeun 49 sistem kaméra Elite LDX 82, kalayan lisénsi XDR, meuntasan studio-studio sareng Outside Broadcast (OB). Ngaronjatkeun kana ranté kamérana nyayogikeun HD sareng rojongan dinamis anu luhur (HDR) anu nyayogikeun acara live RTP sareng studio produksi sareng mastikeun kapabilitas akuisisi bukti-buktina, hatur nuhun kana Grass Valley's ...

Maca deui "

MediaKind ngajak dunya pikeun reimagine média kalayan peluncuran portal pangalaman virtual

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

MediaKind Virtual Pengalaman nyaéta portal digital unik anu ngamungkinkeun sémah ngajajah jasa média kumplit MediaKind anu nawiskeun Pangalaman ngalangkungan eusi beunghar, produk janjang sareng démo solusi, pidéo atikan, presentasi, webinar, whitepaper, kertas aplikasi sareng blog Diluncurkeun sacara resmi dina judul "The Masa depan Media Dikuimakinkeun ”, kalayan eusi sareng inovasi énggal ngarencanakeun pikeun ngalegaan pangalaman langkung jauh ...

Maca deui "

MediaKind ngaluncurkeun solusi siaran generasi bakal maju dina waktosna pangiriman média berbasis IP

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Aquila Broadcast ngamungkinkeun kualitas gambar sareng efisiensi pasar, nyayogikeun kamampuan pikeun nyayogikeun siaran sareng operator pikeun transisi nuju alur kerja sadaya IP-IP sareng Panyadia TV TV Mupangatan kalayan fleksibilitas transisi tina alat ti parangkat lunak, kurban awan-sentris, nyayogikeun codec lebar ngadukung sareng ningkat bandungan bandwidth Ngagabungkeun nilai penghargaan produk pangiriman unggul kalebet MK Encoding Live, MK ...

Maca deui "