imah » Panulis Arsip: platformcomms

Panulis Arsip: platformcomms

Vionlabs 'nembé ngaluncurkeun Platform Discovery Konten ngéléhkeun Panginten anu Terbaik di IBC2019

Stockholm, Swédia, 19 Séptémber, 2019 - Vionlabs, ngumumkeun yén platform na AI-Discovery Content-Powered na Platform na parantos menang dina TVB Éropa Best of Show di IBC2019. Penghargaan IBC Best of Show dikelompokeun ku Future Publishing sareng ngagungkeun inovasi sareng kaunggulan dina média sareng téknologi hiburan anu diluncurkeun mangtaun taun katukang ti 1,700 pameran perusahaan dina siaran taunan ieu sareng ...

Maca deui "

Síminn milih MediaKind pikeun nganteurkeun sinyalna UHD tina Liga Premier Inggris ka pamirsa di Islandia

Teknologi Sumbangan sareng Distribusi MediaKind ngajaga integritas sareng panyebaran terus sinyalna langsung tina sinyalna live Síminn tina Liga Premier Inggris kalebet solusi MK RX1, latency rendah, multi-codec, multi service decoder professional service sareng Diréktur MK, anu kuat kontrol sareng aksés aksés kondisional software software Tutup kolaborasi sareng Premier League Productions mastikeun solusi anu tos diuji sareng dikonfigurasi anu ngirimkeun ...

Maca deui "

Hulu di Jepang milih Bitmovin pikeun nganteurkeun pangalaman online generasi hareup

Bitmovin, pamimpin dunya dina téknologi pidéo online, ngumumkeun yén Hulu di Jepang, pamimpin layanan streaming video online dioperasikeun ku HJ Holdings, Inc. Minato-ku, Tokyo, Présidén: Hiroyuki Oho, teras disebut ogé HJ, dina kolaborasi sareng PLAY Inc., perusahaan pimpinan Platform Video Online di Jepang (Shibuya-ku, Tokyo, Présidén: Kazumichi Kuroda, ayeuna disebut ogé PLAY) parantos milih ...

Maca deui "

RecordTV milih MediaKind IRD pikeun ngaktifkeun jangkauan éksternal ngeunaan 2019 Pan American Games

RecordTV milih MediaKind IRD pikeun ngaktifkeun jangkauan éksténsif 2019 Pan American Game Deployment of MediaKind's RX8200 Advanced Modular Receiver ngamungkinkeun RecordTV ningkatkeun pamutahiranana pikeun nampi HEVC 4: 2: 2 disandi sinyal satelit RNX8200 ngamungkinkeun para penyiar ngahontal hasil efisiensi bandwidth optimal, ogé fitur-set MPEG-4 AVC HD, 4: 2: 2, 10-bit 1080p50 / 60 pikeun kualitas pidéo pangluhurna mungkin Avicom Engenharia, ...

Maca deui "

Verizon Media nyederhanakeun streaming kanggo mitra sareng integrasi Microsoft Azure pinuh

Platform streaming anu aya pikeun nasabah dina béta dina Azure kanggo aksés awal fitur premium sareng kamampuan LOS ANGELES (Séptémber 13, 2019) - Verizon Media parantos ngumumkeun yén platform streaming na ayeuna sayogi di Microsoft Azure, siap siap dianggo para nasabah nganggo béta. Integrasi ngandung artos alur saderhana, dukungan global sareng skala, sareng aksés ka kisaran Azure ...

Maca deui "

Network18 India ngadasarkeun dina PlayX Grass Valley's PlayX pikeun Leile Agile, Operasi siap-siap

MONTREAL - 8: 00 CET Séptémber 13 2019 - Network18, salah sahiji kelompok média panggedéna di India, parantos nyebarkeun platform playout terpadu Grass Valley anu gampang fleksibel sareng scalable iTX pikeun ngagentos transisi ka modeu playout standarisasi dina sadaya fasilitasna. Solusi ieu dipilih pikeun fitur bukti-buktina anu kabuktian, sareng ngamungkinkeun perusahaan di Kota Sukabumi ngatur sareng ngajalankeun sababaraha saluran playout - saliwat sababaraha ...

Maca deui "

ACCESS sareng EKT pasangan pikeun mempermudah TV generasi sareng jasa video generasi salajengna

Amsterdam, 13 Séptémber 2019 - ACCESS CO., LTD sareng EKT dinten ngumumkeun yén aranjeunna manjangkeun kolaborasi maranéhna pikeun ngahijikeun NetRange Application Store, toko Smart TV anu sumebar sacara lega kalayan katalog rébuan aktip pikeun nganteurkeun TV generasi penerus sareng OTT pangalaman konsumen. Solusi bakal lakukeun debut dina EKT nangtung # 1.D11 di IBC ...

Maca deui "

Grass Valley Ngirimkeun Fleksibilitas Tingkat Anyar, Kakuatan sareng Kontrol kana Operasi IP nganggo GV Orbit

MONTREAL - 15: 40 CET Séptémber 12, 2019 - Jukut Lembah mangrupikeun sanés jabatanana salaku frontrunner industri di IP kabuka kalayan peluncuran GV Orbit, konfigurasi ngahijikeun anyar, kontrol sareng monitoring sistem solusi anu anyar bakal ngahasilkeun debutna di IBC 2019 (booth # 9.A01) sareng ngalengkepan mantep Grass Valley, prasarana IP utama industri, pangiriman solusi gabungan consolidated ...

Maca deui "

Grass Valley Nyayogikeun Éfisién Langkung sareng Kreativitas sareng Vérsi Pangropéa Terkini, EDIUS 9.5

MONTREAL - 16: 00 CET Séptémber 12, 2019 - Grass Valley ngaluncurkeun sababaraha fitur énggal pikeun software panyuntingan nonlinear EDUUS gancang sareng gancang. Panyiar sareng pamilik kontén dinten ayeuna kedah nyiptakeun carita-carita anu paling saé anu tiasa dibawa ka pasar gancang-gancang nalika aranjeunna nyampurnakeun mediascape anu gancang. Perbaikan EDIUS panganyarna ngadamel integrasi anu ketat pikeun pangguna, ...

Maca deui "

Alliance Teknologi Téknologi Lembur Manggenakeun Ékosistem Kolaborasi sareng Ahli kanggo Broadcast Media Industry

MONTREAL - 15: 50 CET Séptémber 12, 2019 - The Grass Valley Technology Alliance (GVTA) ningali kamekaran anu signifikan, perusahaan ngumumkeun ayeuna, sareng anggota-anggota anyar gabung kana hubungan kolaborasi di sakuliah industri sareng nganteurkeun mangpaat konci pikeun para nasabah. GVTA, diluncurkeun dina April 2019, masihan siaran sareng perusahaan média aksés 'kana sababaraha sistem sareng solusi anu ...

Maca deui "

Grup Euro Euro Ngagancangkeun dina Panyatur Grass Valley Di Sateuacanna Kajadian Olahraga

MONTREAL - 15: 30 CET Séptémber 12, 2019 - Grass Valley (booth 9.A01) dinten ngumumkeun yén Euro Media Group (EMG), panyadia utama fasilitas siaran sareng jasa Éropa, parantos standar dina mesin produksi pidéo GV K-Frame X na kusabab éta ngaoptimalkeun kamampuan produksi dihareupeun acara olahraga utama - ti bal maén bal Éropa ka turnamen olahraga anu panggedéna di dunya - ...

Maca deui "

MediaKind ngaluncurkeun aliansi téknologi global pikeun ngalambatkeun industrialisasi streaming-kualitas siaran

New MediaKind Universe Alliance masihan panyadia kontén, panyadia jasa, sareng operator aksés kana solusi anu ngagabungkeun téknologi ti MediaKind sareng mitra-mitra Kéangan para pelanggan mupangat tina pre-integrasi, bungkusan-aplikasi khusus dirancang pikeun pangiriman video IP kualitas dina skala industri ékosistem lebar tina ngical paralatan baris ngabantosan jarak jarak antawis téknologi warisan sareng solusi software-centric FRISCO, TEXAS - Séptémber 12, 2019 - ...

Maca deui "

Pamimpin Grass Valley Cementer Ngaliwatan Kolaborasi salaku Transisi Industri Ka Parabotangan anu Hadé dina Software

MONTREAL - 13: 00 CET Séptémber 10, 2019 - Di IBC 2019, Grass Valley bakal nganyahokeun komitmen anu jero pikeun masihan kapamimpinan ka industri, ngalaksanakeun sejarah panjang kakuatan sareng stabilitas pikeun ngajalankeun inovasi ku gawé babarengan. Nu datang ka stan Grass Valley (# 9.A01) bakal ningali sababaraha peluncuran sareng perbaikan produk anyar, sareng demonstrasi langsung tina solusi dumasar aplikasina. Di ...

Maca deui "

MediaKind ngaluncurkeun solusi dumasar-awan anu mantep pikeun nganteurkeun nilai langkung seueur pikeun Panyadia Layanan TV, Pamilik Eusi, Broadcasters sareng Operator.

MediaKind ngaluncurkeun solusi anu didasarkeun ku awan pikeun ngungkabkeun nilai langkung saé pikeun Panyadia Jasa TV, Pamilik Eusi, Pamiarsa sareng Operator Inpormasi khusus khusus, solusi rangkep diumumkeun salaku 'Aquila Streaming', 'Cygnus 360 ° Acara', 'Cygnus Kontribusi' sareng 'Cygnus Distribusi 'Proliminasi awal ngatasi kontén siaran inti sareng kasus panggunaan, ogé ngamungkinkeun penyebaran gancang sareng efisien streaming streaming OTT anyar sareng jasa video 360 ...

Maca deui "

Paywizard nunjukkeun platform inténsitas palanggan anu didorong AI dibuktikeun pikeun naekeun keterlibatan customer di IBC 2019

Paywizard Singula ™ ningali peluncuran pinuh saatos nunjukkeun demonstrasi bayar-TV sareng panyedhiya OTT tiasa ngaidentipikasi 'aksi anu paling saé' dina waktos nyata - dobel penjualan dobel dina hiji pilot London, 10 September 2019 - Paywizard, ahli intelijen palanggan, ayeuna ngumumkeun produk lengkep. peluncuran di IBC 2019 of Paywizard Singula ™, intelijen buatan (AI) -driven platform analytics palanggan anu parantos hasil ...

Maca deui "

Bitmovin ngumumkeun kasadiaan solusi pikeun pamuter na dina solusi pamuter di Microsoft Azure

- Pelanggan Azure parantos aksés lengkep kana set encoding awan sareng fitur playback ti Bitmovin - Amsterdam - Séptémber 10, 2019 - Bitmovin, pamimpin dunya dina solusi streaming video berbasis awan parantos ngumumkeun yén di IBC2019 éta bakal debut Bitmovin Encoding sareng Player integrasi dina Microsoft Azure. Konsumén Azure ayeuna tiasa nganggo encoding sareng pamuter player ti Bitmovin ka ...

Maca deui "