imah » Panulis Arsip: platformcomms (Kaca 3)

Panulis Arsip: platformcomms

GLOBO ngaluncurkeun Pusat Paméran Sadaya-IP Anyar Dumasar kana Rute IP Grass Valley's Technologies Processing Signal

MONTREAL - 8: 00 EST Séptémber 4, 2019 - Jukut Lembah parantos nyayogikeun sababaraha solusi IP pikeun pusat Paméran Globo TV anyar di São Paulo, Brazil, dimana fasilitas anyar brand diwangun dina sakuriling infrastruktur sadaya-IP pikeun siaran tina dua saluran Globo utama - nutupan kota sareng Propinsi Sao Paulo. Ieu mangrupikeun jukut lebar panggedéna ...

Maca deui "

Simplestream ngawangun Platform Video OTT kanggo Channel 4 Parasport sareng 2020 Paralympics Online Service

MONDAY 2nd SEPTEMBER, 2019 - LONDON - Simplestream, pamimpin live, live-2-VOD sareng jasa OTT on-demand, ngumumkeun ayeuna yén parantos ngawangun platform video anu tiasa diaksés sareng situs wéb responsif pikeun sinyalna online Channel 4 ngeunaan Sport Sport 2020 Paralympics. Palayanan ieu disayogikeun pikeun nanganan sababaraha aliran anu serentak langsung, pidéo ditungtut sareng kalebet panyandi bét adaptif (ABR) ...

Maca deui "

Solusi Lembur Produksi Langlut Pasihan Tepi ka Tepi

MONTREAL - 8: 00 CET Agustus 22, 2019 - Kaméra serbaguna Grass Valley parantos dipilih ku Expert'ease, pikeun ningkatkeun panawaran produksi langsung na. Solusi Grass Valley dipilih pikeun kabuktian kabuktian na, anu bakal ngaktifkeun perusahaan audiovisual sareng multimedia basis Montréal nyandak kamampuan produksi ka tingkat salajengna. Pamasangan sareng petunjuk sistem énggal nyaéta ...

Maca deui "

Grass Valley Ngahasilkeun Produksi Open-Standards IP pikeun TV IBC

MONTREAL - 8: 00 CET Agustus 19, 2019 - IBC TV, saluran televisi resmi IBC 2019 (Séptémber 13-18, Amsterdam), parantos sakali deui milih Grass Valley salaku mitra téknis, milih suite komprehensif alat produksi siaran pikeun ngadukung siaran langsung tina lantai pertunjukan. Saluran ieu bakal kalibet langkung ti 55,000 IBC anu hadirin sareng eusi anu pikaresepeun, sareng janten pameran anu damel ...

Maca deui "

Peluncuran VIMN sareng ACCESS di Jerman ngajantenkeun pangalaman hiburan TV kana industri otomatis

ACCESS TwineTM for Car system to feature MTV, Comedy Central and Nickelodeon channel linear Tokyo, August 19, 2019 - Viacom International Media Networks (VIMN) sareng ACCESS CO., LTD parantos ngumumkeun kerjasama pikeun nyieun merek TV anu dikenal ku Viacom sacara global diakui pikeun panumpang kendaraan. via ACCESS TwineTM for Car (Twine4Car) di Jerman. Dina istilah kasepakatan, ACCESS mangrupikeun hak ngadamel feed linier MTV, ...

Maca deui "

Perangkat Lunak RT Ngagabungkeun Teknologi Tangkal GRass Valley Pikeun Ngajalankeun Inovasi sareng Interoperability

MONTREAL - 8: 00 EST Agustus 14, 2019 - Grass Valley, dinten ayeuna nambihan RT Software Ltd. salaku anggota pendiri Grass Valley Technology Alliance (GVTA), program anyar pikeun téknologi sareng panyadia solusi anu masihan ningkat mésér kapercayaan sareng pamilihan pikeun palanggan. Program sertifikasi méré penyiar sareng organisasi média aksés kana solusi anu tiasa dilambatkeun sareng kisaran ...

Maca deui "

Pasangan Switch sareng MTI Teleport manjangan jangkauan global pikeun pangiriman kontén langsung

Mitra Switch sareng MTI Teleport ngalegaan jangkauan global pikeun pangiriman kontén langsung New York - Agustus 12, 2019 - The Switch, platform pikeun produksi sareng global pangiriman video langsung, parantos gawé bareng sareng MTI Teleport, operator tulang tonggong utama Jerman sacara, ngagabung sareng manjangkeun jangkauan global dua layanan produksi perusahaan sareng jaringan transmisi. Carana ngagampangkeun ...

Maca deui "

Vionlabs pikeun debut game-ngarobah Platform Penemuan E-Powered AI Platform

Stockholm, Swédia, 12 Agustus, 2019 - Vionlabs ngumumkeun yén Platform Discovery Konten-Powered na ngarobah game na bakal nyieun debut umum di IBC2019. Platform kasebut ngamungkinkeun operator pikeun ngirangan waktos konsumén nyéépkeun kontén, ngirangan churn sareng ningkatkeun métrik bisnis konci. Éta ogé masihan operator kakuatan pikeun ngajantenkeun katalog videona, ku unearthing tautan anu henteu dipanggihan deui ...

Maca deui "

Q India ngaluncurkeun dina ZEE5

Nasional, 7th Agustus 2019: QYOU Media (TSXV: QYOU; OTCQB: QYOUF) parantos ngumumkeun peluncuran jaringan andalannya The Q India dina ZEE5, platform OTT India anu paling gancang ngembang. ZEE5 nandaan peluncuran platform anu kagenep pikeun The Q India sareng perjanjian distribusi anu kadua di pasar OTT ngembang pesat India. Q India mangrupikeun jaringan fokus nonoman anu paling gancang di Asia sareng ...

Maca deui "

Bawa ka bumi: Switch Ngaronjatkeun Layanan Produksi Di-Rumah Pikeun Minuhan Paménta Tumuwuh Pikeun TV Live

New York - [00: 01 AND] Agustus 1, 2019 - The Switch, platform pikeun produksi sareng transmisi global video langsung, parantos ngembangkeun jasa The Switch At-HomeTM kalayan peluncuran tambahan di bumi / produksi jauh fasilitas di Burbank, California. Investasi na dirancang pikeun nyumponan paménta meningkat kanggo eusi langsung, didorong utamina ku acara olahraga. Broadcasters sareng hak ...

Maca deui "

Anu Ngahasilkeun-Bukti Pipa Produksi Pos Deui sareng Suket Walungan Rio 8K

MONTREAL - 8: 00 BST Agustus 1, 2019 - fasilitas produksi bespoke di London, The Look, parantos ningkatkeun genep pamulihan Grass Valley Rio anu hadé dina pamrihiran online sareng produksi produksi systemsto ngadukung sababaraha, aliran serentak 4K sareng playback 8K. Rio ngabentuk jantung fasilitas Dolby Vision anu disertifikasi pipa produksi bareng sareng Rio Connect mesin aliran kerja kolaborasi ...

Maca deui "

IBC2019 ningali solusi berbasis Simplestream mendakan awan anu mastikeun perusahaan média sareng hiburan tetep payuneun kurva téknologi.

THURSDAY, 01st Agustus 2019 - LONDON – Simplestream, pamimpin cicing, live-2-VOD sareng jasa OTT on-demand, ngungkabkeun yén éta bakal uih deui ka IBC pikeun nunjukkeun kumaha solusi na nguatkeun penyiar, pamilik eusi sareng telcos pikeun tetep payun tina kurva téknologi sareng suksés dina média sareng kompetitif ayeuna sareng ngarobah hiburan sareng lingkungan hiburan. "Nu datang ka pendirian urang di IBC bakal leuwih jéntré ...

Maca deui "

Bitmovin nunjukkeun masa depan streaming video dina IBC 2019

Amsterdam - 30 Juli 2019 –Bitmovin, pamimpin dunya dina solusi streaming video berbasis awan anu bakal ngahasilkeun dina IBC Show 2019 (Hall14.E12) kumaha ngamungkinkeun para pamekar maén, encode sareng nganalisa video sacara lancar, dina siaran kualitas, dimana waé . Nu datang bakal ningali puluhan demonstrasi anyar anu nunjukkeun kumaha pangalaman hiburan hiburan anu tiasa dipotong tiasa disampaikan ka pamirsa nganggo produk Bitmovin: ...

Maca deui "

Make.TV pikeun nampilkeun Live Video Cloud dina IBC2019

Make.TV, dianggo ku pamimpin di warta, ékspor, olahraga sareng hiburan pikeun ngadamel video langsung dina awan bakal aya di IBC2019 (nangtung # 14.A24) pikeun nunjukkeun solusi dina Live Video Cloud unggul pangajén na. Make.TV ngabuka kamungkinan pikeun siaran sagala ukuranana pikeun nyandak, milah, program sareng ngadistribusikaeun sababaraha sumber sumber langsung hirup lokal-hyper-lokal ti mana di dunya di mana waé tujuanna. ...

Maca deui "

Digital Airways sareng ACCESS Twine for Mobil pikeun ngaktipkeun sora anu na-mobil booking sareng jasa pamayaran

Tokyo, Jepang, 2ndJuly 2019 - ACCESS CO, LTD dinten ngumumkeun kolaborasi pikeun nyangking booking sareng pembayaran solusi diaktipkeun Digital Airways kana ACCESS Twine ™ kanggo Platform Service Car sareng Service Content. The partnership anyar nyandak Ngical paralatan otomotif OEM sareng Tier-1 nyebarkeun solusi terpadu anu mikeun supir sareng panumpang kalayan jasa ritel mobil, sapertos perhatosan sareng mayar kanggo ...

Maca deui "

Playout-diartikeun Pakakas Lunak Grass Valley Ngamungkinkeun kabebasan sareng Kamenturan kana Pike Media Lab

Montréal - 8: 00 MSK Juni 27, 2019 –Pike Media Lab parantos dialihkeun ka hiji software ngan ukur puter tina Jukut Valley. Tengah kana kamampuan playout anyar nyaéta ICE SDC, anu ngadukung aliran video 2022-6 henteu dikomprés teras nyayogikeun panyadia jasa média Rusia pikeun ngungkit modél komérsial sareng operasional anyar sareng nanganan eusi tina sumber naon waé na ...

Maca deui "