imah » Panulis Archives: Ryan Salazar

Panulis Archives: Ryan Salazar

Nelepon Sadaya NAB Tembongkeun Foodies: Las Vegas Restoran! #NABShow @NABShow

Kusabab anjeun sacara harfiah boga janten lami mun malah ngambekan di Las Vegas 21 taun, urang geus dipilih 21 of bintik pangalusna (ditambahan nu "locals-hijina" spot, moal embellished keur wisatawan) pikeun manggihan anu pangalusna-tasting gana sadia! Kapikiran anjeun, teu sadaya jelema akang resep unggal tempat, tapi kuring geus kapanggih hiji pangalaman minuhan di tiap sarta unggal hiji! ...

Maca deui "

Suku 30,000 up - Abdi di jalan ka #NABShow! @NABShow

... Jeung jauh urang balik! Ayeuna Abdi tilu puluh-sarébu kaki up dina hawa, dina cara ka "Dosa Kota" - Las Vegas, Nevada, keur 2019 NAB Tembongkeun! Sakumaha biasa, tingkat mah pikagumbiraeun moal ngantep abdi settle-handap, jadi Kuring geus dimimitian blogging bari dina pesawat! (Ieu pasti aya watek hiji, ayeuna !!!) Kusabab "Unggal Carita dimimitian dieu" (NAB Tembongkeun urang Téma ...

Maca deui "

The Power of Storytelling

Kantos saprak Big Bang dipintal semesta kana ayana jeung humankind squirmed nepi kaluar tina kokotor, urang geus dibagikeun pikiran deepest urang jeung parasaan ku karana ngaliwatan seni storytelling. Carita ngabantu urang neuleuman dunya urang jeung babagi pikiran urang. Éta bisa ngahibur, ngawartosan, sarta pangaruh; sakapeung, sadayana sakaligus. Carita bisa dibasajankeun nu deeply ...

Maca deui "

Tren na Mibanda-Beens 2019

Sateuacan urang meunang kana daging artikel, abdi hoyong ply anjeun jeung bantahan di handap. Eta geus ngomong yén 'junk Hiji lalaki urang nyaeta harta sejen manusa.' Ieu ogé leres dina realm of tren. Hiji urang trend sabenerna bisa jadi séjén urang 'geus-geus.' Ku kituna, bari kuring nyebut sababaraha hal anu geus bray panon kuring sarta aya ...

Maca deui "

Satelit: Jalma Surgawi orbital Spheres

Henteu loba teuing kénca anu bisa ngajamin pikeun 1945 keur hiji taun penting - dinya ningal ahir konflik global paling masif dunya geus kantos dipikawanoh; nu pangpanjangna-ngajalankeun Présidén AS kantos Franklin Delano Roosevelt (32nd Presiden urang) diliwatan kana kalanggengan sarta hasil ku Wakil Présidén na Harry S. Truman; PBB ieu diusulkeun sarta ngadegkeun ...

Maca deui "

Bisa Anjeun Tempo Lampu éta? Ngan kalawan lensa Katuhu!

Lénsa jieunan pangkolotna kapanggih, jadi tebih, nyaéta Layard lensa (aka: "The Nimrud lensa"); eta ieu kapanggih ku AH Layard di 1853 na nyaeta di sabudeureun heubeul 3000 taun (ngeunaan 750BC-710BC dina Kakaisaran Neo-Assyria). Ieu ieu kapanggih dina Kalhu, kota tinggal karajaan nu Tiglath-pileser urang (dina dinten modern, éta Nimrud di Irak) di Sumatera Kulon Istana. Na pamanggihna ...

Maca deui "

NAB: Kumaha Ieu Sadaya ngagaduhan Mimitian ...

Muhun, di dieu urang nu, approaching NAB Tembongkeun! Sakali deui, kuring bakal hadir, ngalambangkeun Broadcast Darso Magazine, sakumaha Abdi glide ngaliwatan Tembongkeun lanté, ningali naon bisa I tingali tina sagala produk newest sarta inovasi di studio (siaran na pos-produksi) industri. Malah ku sakabeh pikagumbiraeun nu Témbongkeun nu brings, kantos heran, naon "NAB" nyaeta atanapi saha ...

Maca deui "

Aimee Ricca Diakuan pikeun delivering motong-Tepi Marketing lila di SMPTE!

Paguyuban Gambar Motion sarta Télévisi Insinyur (SMPTE) geus benefited tina strategi marketing motong-ujung na lila, anu geus ngaronjat placements média redaksi ku leuwih ti hiji whopping 1,200% dina pasaran global. Aimee Ricca ngabalukarkeun pamasaran jeung komunikasi pikeun SMPTE (puseur pilem jeung dunya disiarkeun saprak 1916), sarta manehna geus pioneering usaha marketing na. Pikeun ...

Maca deui "

NAB Tembongkeun Pihak: 2018 NAB Tembongkeun Partéi & Saatos-Jam Daptar Kajadian

Lamun kami henteu nyabit 2018 NAB Tembongkeun Saatos-Pihak, urang bakal jadi ninggalkeun kaluar hiji chunk badag tina senang pakait sareng NAB Tembongkeun! Tingali handap teras klik dina NAB Tembongkeun rinci pihak pikeun émbaran nu leuwih lengkep, sakumaha sababaraha boh swasta, ku uleman wungkul atawa boga hiji muatan pangakuan. Ieu daptar ngajalankeun jeung panghadena anjeun bakal manggihan! Urang ngomean ...

Maca deui "

Canon Burbank Janten kanyataanana

Kuring nembe kagungan ngahargaan ngadatangan fasilitas Canon urang newest (12,000 ft pasagi.), "Canon Burbank" - The Profesional Téhnologi & Rojongan Center lokasina di 3400 West Olive Ave., Burbank, California tur merenah lokasina deukeut The Burbank Studios jeung Warner Brothers. Canon Burbank boga sagala tech panganyarna na naon seru nya éta fasilitas ieu kabuka ka masarakat Hollywood! Naon ieu hartosna? acara pendidikan, ...

Maca deui "

2017 #NABShow - Day 2 Wrap-up

Dinten nyaeta dinten kadua 2017 NAB Tembongkeun - na kumaha bisa kuring ngomong? Disiarkeun Darso kagungan hiji dinten sinyalna beredar di Témbongkeun kamari, sarta eta nu keur jalan jadi malah leuwih badag sarta leuwih hadé kiwari! Staf BB ieu hopping - pisan instrumental di sahingga urang ka meunang kecap kaluar ngeunaan Tembongkeun sarta sakabeh produk ...

Maca deui "

2017 #NABShow - Day 1 Wrap-up

Dinten nyaeta dinten kahiji 2017 NAB Tembongkeun - jeung pikagumbiraeun tingkat téh OFF skala !!! Panto geus dibuka sacara resmi - tapi kuring na crews kuring geus di dieu pikeun jam geus, netepkeun-up na ngumpul ALL tina warta NAB kami bisa! Abdi teu tiasa ngabejaan ka maneh sabaraha nu NAB Tembongkeun hartina kuring! Kuring geus ...

Maca deui "

30,000 kaki Up & 2200 Miles jeung 2017 #NABShow

... Jeung jauh urang balik! awak Fort Lauderdale kami téh ayeuna tilu puluh-sarébu kaki up dina hawa jeung kami geus di jalan urang pikeun "Dosa Kota" - Las Vegas, Nevada! NAB Tembongkeun dieu urang datang! Sakumaha biasa, tingkat mah pikagumbiraeun moal ngantep abdi settle-handap, jadi Kuring geus dimimitian blogging bari dina pesawat! (Ieu pasti aya watek goréng, tapi sahenteuna Kaula mah ...

Maca deui "

Rayleigh (Resolusi) panghalang pegat!

Muhun, aranjeunna geus rengse eta. Bari anjeun saré jeung unbeknownst mun paling (tapi knownst ka abdi), maranéhna geus tungtungna pegat dina "resolusi panghalang" - ". The Rayleigh Wates" alias Éta hébat, anjeun nyebutkeun. Tapi naon nu "panghalang resolusi?" Baca dina, babaturan kuring, jeung kuring bakal enlighten anjeun ... Bagéa, anu "Rayleigh Wates" ieu dingaranan pamanggihna (sakumaha paling hal anu) ...

Maca deui "

SPROCKIT di Pocket anjeun! #NABshow 2017

Ngundeur SPROCKIT brosur dieu! Dimimitian parusahaan anu gampang. Ngawangun parusahaan nu bisa skala na ngarobah dunya téh teuas! Gaduh gagasan hébat nu solves masalah badag, ngawangun hiji tim Sadaya Star na raising ibukota téh ngan awal. Anjeun kudu meunang produk Anjeun di hareup pausahaan katuhu, di tempat katuhu dina ...

Maca deui "

Cahaya pikeun Broadcast (aka "cahaya 101") sakumaha katingal di #NABShow

cahaya modern pikeun siaran bener ngagaduhan bade di 1938 kalawan penampilan télévisi warna. Hiji kanyataan yen loba jalma teu nganggap éta tahap sarta cahaya pilem anu bit béda. cahaya ditangtoskeun henteu ampir jadi basajan sakumaha ngarah lampu sarta ngarobahna kana. Sagala pamancar sarta kaméra fancy teu hartosna hiji hal lamun teu tiasa ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!