imah » Panulis Archives: Magazine Broadcast Darso

Panulis Archives: Magazine Broadcast Darso

Refleksi tina IBC2019

Ku Jon Finegold, CMO, Signiant Industri média sareng hiburan aya dina waktos anu transformasi sareng inovasi, sareng Signiant kajantenan aya di tengahna. Teu aya énergi ieu langkung jelas tibatan dina konperénsi IBC taun ieu, dimana urang ngagaduhan kasempetan nyarios sareng sajumlah organisasi, padagang, sareng pamimpin panginten ...

Maca deui "

Summit StreamGeek dituju ka Kota New York

Ku Paul Richards, Kapala Streaming Officer, StreamGeeks gymnast emas Lima kali Olimpiade Nadia Comăneci pernah nyarios: "Ngarasakeun perjalanan sareng cobian pikeun nyayogikeun unggal dinten, sareng ulah leungitkeun gairah sareng cinta kana naon anu anjeun laksanakeun." parantos resonasi sareng kuring dina perjalanan kuring saprak ngadegkeun StreamGeeks di 2017. Nopémber ieu, StreamGeeks badé tiasa ngadamel…

Maca deui "

IBC 2019: Perintis Cerita Visual Brands Vizrt, NewTek sareng NDI Unite

Bergen, Norwégia - Vizrt, NewTek ™ sareng NDI® dugi ka IBC 2019 (nangtung 7.B01) di handapeun merek payung Vizrt Group - ngahijikeun tilu merek penceritaan visual dina naratas tujuan tunggal - pikeun ngabantosan para nasabah pikeun masihan langkung seueur carita, langkung saé dicarioskeun. Grup merek Vizrt bakal tiasa nyandak para nasabah ngawasaan pajeulitna carita visual visual sareng maksimalkeun kreatipna. Kalayan, ...

Maca deui "

Kauntungan Nganggo Jaringan Media Global pikeun Olahraga Live-bernilai Live

Kalayan pasar pikeun acara olahraga langsung profil anu langkung global, pentingna kolaborasi sareng pasangan kalayan jangkauan anu pas anu langkung penting. Nalika kajadian olahraga utama dina kalénder mangrupikeun sipat global, beuki panahan hak-hak anu milari paménta global dina sadaya tingkatan portopolio olahraga. Liga sareng organisasi tiasa ...

Maca deui "

Zixi: Aman Nganteurkeun Live, Video Broadcast-kualitas Over IP

Ti Tim Baldwin, Kepala Produk, Konsumén Zixi Dinten hoyong eusi di ujung jariana. Aranjeunna hoyong meakkeun eusi iraha waé, dina alat naon waé, ngarangkep cara anu nyugemakeun kapentingan sareng dikirimkeun dina titik harga anu compelling. Perusahaan media ngenal yén aranjeunna kedah nyiptakeun langkung seueur program pikeun angkat ka sababaraha tempat, sareng distribusi IP mangrupikeun jalan anu pangsaéna pikeun ...

Maca deui "

Teknologi Téknologi: Panyimpen / MAM

Namdev Lisman, Wakil Présidén Eksekutif, Panyimpen Primestream mangrupikeun tugas pikeun nahan barang-barang dugi ka peryogi deui, sedengkeun éta sanés sapertos lingkungan anu teu parobihan sareng statik, saleresna éta sabalikna. Industri tetep inovasi sareng panyipta konténu terus maju alunganana. Hasilna nyaeta neundeun na naon anu anjeun karep ti dinya ...

Maca deui "

Ngaluntur Ngacak Sunda AR

Ku Phil Ventre, VP Olahraga sareng Broadcast, Ncam Nalika kanyataanana ditambahan pikeun siaran masih dina tahap anu rada gencar, pamakeanana tungtungna pindah ngajauhan panggung 'gimik anyar'; Grafik AR nuju janten bagian anu penting tina eusi program, sareng pamiarsa canggih nungtut hyper-real, grafik dipercaya anu pinuh dirobih di lingkungan dunya-nyata. Nu olahraga ...

Maca deui "

Paul Rodriguez 1952-2017

gambar gerak jeung eksekutif sora tipi Paul Rodriguez diliwatan jauh Séptémber 26th di Los Angeles of ditewak cardiac sanggeus hiji rumah sakit ringkes. Anjeunna 65. Rodriguez éta Presiden Danau Layanan Audio Selatan sarta Wawakil Présidén Layanan sarta Pangwangunan Audio dina Bundaran Hiburan di Burbank dimana anjeunna oversaw sora pos-produksi pikeun proyék-proyék kaasup HBO urang Westworld. Anjeunna ogé mangrupa ...

Maca deui "

Brainstorm ngaronjatkeun kanyataanana Augmented anak, grafik na Leyuran Citakan basis

InfinitySet 3 narima anyar Augmented kanyataanana canggih tur fitur grafik. Brainstorm bakal ngajalankeun SmartSet, a Virtual siapkeun basis template na Augmented solusi kanyataanana Brainstorm, hiji parusahaan spesialis dedicated ka nyadiakeun 3D grafik na set maya solusi industri-ngarah real-time, diwanohkeun dina NAB 2017 perbaikan signifikan sakuliah rentang produk na, dirancang pikeun ningkatkeun pidangan kanyataanana Augmented sarta solusi grafik. Kalawan parusahaan pasangan never.no, ...

Maca deui "

VideoCAVE, hiji aplikasi kanyataanana campuran

Brainstorm na never.no tim nepi di NAB pikeun nganteurkeun VisualMedia, hiji solusi terpadu keur real-time 3D visualisasi tina Brainstorm eusi sosial, hiji parusahaan spesialis dedicated ka nyadiakeun industri-ngarah real-time 3D grafik na leyuran set maya jeung never.no, panaratas dina spasi TV Social, aya reueus ngembarkeun VisualMedia, a babarengan dimekarkeun, solusi terpadu pikeun nyieun eusi TV Social visually ngalakonan ...

Maca deui "

SmartSet, dumasar citakan-kanyataanana Augmented na Virtual susunan pikeun siaran leutik

Brainstorm nawarkeun waragad-éféktif, dumasar-template kualitas luhur rentang solusi dirancang pikeun stasiun TV leutik sarta lokal. Brainstorm, hiji parusahaan spesialis dedicated ka nyadiakeun industri-ngarah real-time 3D grafik na leyuran set maya, diwanohkeun dina NAB sauntuyan anyar solusi dumasar-template pikeun ngalengkepan rentang na aya sarta pohara canggih ti Virtual siapkeun, Augmented jeung realitas solusi Motion grafik . Brainstorm produk dumasar-template maénkeun ...

Maca deui "

InfinitySet 3 - dirancang nyieun eusi kanyataanana Augmented endah

Brainstorm empowers Siapkeun Virtual na leyuran kanyataanana Augmented kalawan kakuatan malah leuwih grafik na AR husus / VR toolset Brainstorm, hiji parusahaan spesialis dedicated ka nyadiakeun 3D grafik na set maya solusi industri-ngarah real-time-unggul pangajén, ngumumkeun dina NAB versi anyarna tina InfinitySet, realitas Augmented-unggul pangajén sarta Virtual siapkeun leyuran. Geus dianggap solusi anu paling canggih pikeun Virtual Siapkeun produksi ...

Maca deui "

Roger Ailes, Présidén Fox News, mati

Roger Ailes, Présidén Fox News, geus lulus. Ailes éta pelopor dina siaran, maké duit Rupert Murdoch pikeun nyieun jaringan warta nu bakal "kasaimbangan-kaluar" naon anjeunna dipercaya jadi gelombang tina warta liberal ngalaporkeun sareng tempat dimana konservatif bisa ngahurungkeun pikeun fairness media. Ceuk pikir tombol pikeun nyieun hiji tempat nu bakal jadi "kadéngé" éta ku ...

Maca deui "

2017 #NABShow - Day 4 Wrap-up

Dinten teh Kaopat (jeung final) dinten The 2017 NAB Tembongkeun - sarta Wah! Naon poé ieu !!! 🙂 dinten GLORIOUS séjénna! Anjeun terang, aranjeunna disebutkeun yen Hollywood téh "La La Land" tapi lamun anjeun di NAB Tembongkeun, dikurilingan ku sagala perlengkapan jeung loba jalma anu nyieun La La Land mungkin, ieu karasaeun malah MORESO ...

Maca deui "

2017 #NABShow - Day 3 Wrap-up

Dinten nyaeta dinten katilu The 2017 NAB Tembongkeun - sarta Wah! Naon poé ieu !!! 🙂 Broadcast Darso kungsi dinten sinyalna stellar of Témbongkeun kamari, sarta dinten katilu pasti pesona teh! acara anu bade fabulously, sarta awak urang anu ngalakonan pagawean beredar - aranjeunna pisan instrumental di sahingga urang ka meunang ...

Maca deui "

Daptar 2017 #NABShow Partéi

Lamun kami henteu nyabit 2017 NAB Tembongkeun Saatos-Pihak, urang bakal jadi ninggalkeun kaluar hiji chunk badag tina senang pakait jeung NAB Tembongkeun! Tingali handap teras klik dina NAB Tembongkeun rinci pihak pikeun émbaran nu leuwih lengkep, sakumaha sababaraha boh swasta, ku uleman wungkul atawa boga hiji muatan pangakuan. Ieu daptar ngajalankeun jeung panghadena anjeun bakal manggihan! Simkuring ...

Maca deui "