imah » Panulis Archives: Magazine Broadcast Darso

Panulis Archives: Magazine Broadcast Darso

Panel dina Anyar Anyar dina Media Post-produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Execs post-produksi ngabahas strategi pikeun ngerjakeun pagawéan média dinten ayeuna axle ai bekerjasama sareng pamimpin industri sasama Backblaze pikeun nampilkeun diskusi panel ngeunaan Anyar Normal anu ngiringan para nasabah Gerry Field of American Public Television and Scott Salik of Youngevity. Vérsi anu disebatkeun sési ayeuna sayogi sayogi di tinyurl.com/newnormalpanel. Sam Bogoch, CEO axle ai, saurna "Kami sareng ...

Maca deui "

NewTek TriCaster® Mini 4K Ditambahkeun Kalayan Fitur Parangkat Lunak Alat Pikeun Ngabantosan Produser Ngadekkeun Pamiarsa Ti mana waé

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Automation kuat sareng kontrol jauh ngaluncurkeun Live Story Creator and LivePanel ngalengkepan set maya anu aya, panggero tamu jauh, integrasi média sosial, siaran wéb sareng seueur deui NewTek, pamimpin téknologi video basis IP sareng bagian tina Vizrt Group, dinten ngumumkeun vérsi pang anyarna. tina TriCaster® Mini 4K. Parantos lengkep, kompak langsung sistem produksi video multicamera di pasar, ...

Maca deui "

PSSI Suksés Insinyur Kompléks Pangiriman Amérika Idol Finale

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Perusahaan ngalahir tantangan COVID-19 pikeun ngirimkeun siaran groundbreaking Kalayan COVID-19 sacara dramatis ngarobah cara televisi anu diproduksi, PSSI Global Services nempatkeun rékayasanya sareng kaahlian manajemén acara langsung kana tés pikeun nganteurkeun finale Amérika Idol anu sa-hiji-jenis. pemirsa nasional. Kusabab ukuran jarak jauh sareng larangan dina perhimpunan ageung, para kontén sareng hakim teu tiasa nyumponan dina hiji ...

Maca deui "

Panyimpen pikeun Workflows berbasis Cloud

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tom Coughlin, Coughlin Associates, Inc., www.tomcoughlin.com Wabahna COVID-19 nyababkeun pembatalan pintonan 2020 NAB salaku acara fisik di Las Vegas. Sabalikna, sagala rupa padagang anu bakal kagungan paméran sareng dipidangkeun dina sistem panyimpen digital sareng parangkat lunak pikeun sababaraha aplikasi média sareng hiburan dipindahkeun ka Acara Maya, dimimitian dina ahir April sareng Juni.

Maca deui "

Streaming Global: Ningkatkeun Platform Aliran sareng Handap Tunda, Skala Langkung Luhur, sareng TCO Turun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Streaming Global parantos nyiptakeun jalan pikeun ngintunkeun aliran langsung anu suda pisan dina skala Piala Dunia nganggo prasarana standar, bari nurunkeun biaya konvensional pikeun platform sareng panyayogi jasa. Teknologi Streaming Global anu dipatén sareng patén-patén ngarobih mana-mana panyimpen gudang awan saderhana kana server live-streaming ultra-gancang, tanpa masang parangkat lunak tambahan dina server. Ieu nyandak live, linier, OTT, ...

Maca deui "

Viz Multiplay 3 Nyangking Daya Pangeluaran Anu Tacan Pikeun Kunjungan Di-Air Studio

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Vizrt, panyadia utama alat cariosan visual anu ditetepkeun ku software (#SDVS) alat pikeun panyipta kontén média, dinten ayeuna ngumumkeun pelepasan utama pikeun Viz Multiplay, sistem panyebaran kontén sareng layar kontrol perdana di dunya. Layar studio parantos janten alat anu luar biasa pikeun penyiar, biasa pikeun nyarios carita sacara visual pikeun kalibet sareng ngawartosan pamirsa di saalam dunya. Ku ngenalkeun dukungan ...

Maca deui "

Cinedigm Ngadatangan Hak Hak Eksklusif pikeun Ngabédakeun Saluran Bob Ross

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Channel Art-fokus Anyar bakal sayogi Di sakuliah dunya pikeun Linear, AVOD & SVOD Platforms, Fitur langkung seueur 380 Episod ti EMMY-Series Series Cinedigm (NASDAQ: CIDM) ngumumkeun dinten ieu kerjasama sareng Bob Ross, Inc., masihan hak eksklusif Cinedigm pikeun nyebarkeun saluran seni anu énggal-énggal ngiringan kipas-kipas karesep-kamean The Joy of Lukisan. Bob Ross Channel dipasang pikeun peluncuran dina Samsung 16 April, ...

Maca deui "

Dina Beungeut COVID-19, Industri Média anu Nunjukeun Dukungan, Camaraderie, sareng Persib

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Déklarasi Présidén Trump ngeunaan kaayaan darurat nasional ngadamel samentawis dina minggu anu énggal tina COVID-19 di Amérika Serikat. Kurang leuwih dua minggu sateuacan, industri média sareng hiburan didebat upami NAB Show taunan bakal ngabatalkeun; ayeuna, seueur bangsa anu diasingkeun sukarela - usaha parantos ditutup, acara olahraga ditutup, sareng rébuan nyoba damel jarak jauh. Sanaos ...

Maca deui "