imah » Panulis Archives: Zazil Media

Panulis Archives: Zazil Media

Mediacorp Singapura Shot "Kelas anu Dijupuk" sareng Dipasang ku Echo Entertainment Nganggo URSA Mini Pro sareng DaVinci Resolusi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - 28 Mei 2020 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun yén Singapura basis Echo Entertainment nganggo kaméra URSA Mini Pro G2 némbak di Blackmagic RAW pikeun moto usum mimiti TV anu bakal digolongkeun dina Mediacorp Singapore dramedy "Rakan Sakelas." Echo Entertainment ogé ngagunakeun DaVinci Resolve Studio pikeun ngabenerkeun warna sareng karya VFX, kalayan halaman DaVinci Resolve Fairlight anu dianggo pikeun ngedit audio. Gema ...

Maca deui "

EditShare sareng Adobe Kolaborasi Pikeun Aktipkeun Produksi Jauh sareng Workflows Éditor Grup

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Boston, MA - 27 Mei 2020 - EditShare®, pamimpin téknologi anu khusus dina ngokolakeun média aman, kolaborasi sareng solusi panyimpen cerdas pikeun panyipta kontén pidéo, neraskeun kolaborasi sareng Adobe® pikeun ningkatkeun produksi jauh-tungtung-tungtung sareng kolaborasi ngedit workflows. Nyiptakeun pangalaman pangguna anu luar biasa, ti para pamari cariosan individu ka workgroups perusahaan, solusi terpadu tina EditShare sareng Adobe sacara lancar ngahubungkeun ...

Maca deui "

Téhnik Pangembangan Témplat Teknik Produksi Nganggo Desain Blackmagic

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - 27 Mei 2020 - Desain Blackmagic ngumumkeun ayeuna yén Lightstorm Entertainment ngagunakeun rangkepan produk Blackmagic anu sanés, kalebet Teranex AV, Smart VideoHub 40 × 40 12G, ATEM 4 M / E Broadcast Studio 4K sareng seueur karya anyar-anyar ieu. salila produksi kanggo urutan "Avatar". Dipikawanoh pikeun téknik filmmaking ujung ti mimiti, Yayasan Lightstorm James Cameron salawasna ...

Maca deui "

RTV Slovenia Ngembangkeun Usaha sareng Dalet pikeun Ngubah Transformasi Luruh Akhir News Pikeun Radio sareng TV sareng Dalet Galaxy lima

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Paris, Perancis - 27 Mei 2020 - Dalet, panyadia solusi sareng jasa utama pikeun penyiar sareng profesional kontén, ayeuna ngumumkeun yén RTV Slovenia bakal mindahkeun sadaya operasi warta ka Dalet Galaxy lima. Palanggan radio Dalet salami langkung ti 25 taun, penyiar nasional Slovenia ngembangkeun usulanna sareng Dalet kalebet operasi warta na televisi. Anu ...

Maca deui "

Desain Blackmagic Ngumumkeun Blackmagic URSA Mini Pro 4.6K Apdet

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA, AS - Senén, 25 Mei 2020 - Blackmagic Design dinten ngumumkeun update parangkat lunak énggal pikeun kaméra Blackmagic URSA Mini Pro 4.6K asli anu nambihan lokalisasi pikeun 11 basa, kamampuan pikeun ngiringan LUT 3D khusus dina klip BUDAK Blackmagic. Panungtun pigura anu tiasa disahkeun deui ogé paripolah anu hadé pikeun tombol fungsi. Pembaruan ogé nambihan kasaluyuan kanggo ...

Maca deui "