imah » Panulis Archives: Zazil Media

Panulis Archives: Zazil Media

Tuturkeun Sequence Opening Inticalally Badan Ti "Better Call Saul" Sareng Tutorial Anyar Tina Beureum Giant

Portland, OR – September 19, 2019 – Red Giant has just published yet another tutorial, this week’s being inspired by some of the (intentionally) worst motion graphics ever featured in an opening title sequence, those of Better Call Saul. Seth Worley is at it again, bringing his wit and hilarity to a useful tutorial that will have any aspiring motion ...

Maca deui "

SeeBoundless Nyiptakeun Modél Realitas 3D Augment tina Amazon Rainforest Kalayan Blackmagic EGPU Pro

Fremont, CA – September 20, 2019 – Blackmagic Design announced today that the Blackmagic eGPU Pro was used by SeeBoundless to help create the first large scale 3D augmented reality (AR) model of the Amazon rainforest. As part of an upcoming TIME exposé on the Amazon, the Blackmagic eGPU Pro was used daily to power stitching thousands of images together ...

Maca deui "

Desain Blackmagic Ngémbarkeun Mini ATEM Anyar

Fremont, California - Jumuah, 13 Séptémber 2019 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun ATEM Mini anu édisi produksi live biaya rendah énggal khusus didamel pikeun ngidangkeun live streaming ka YouTube sareng presentasi bisnis via Skype. ATEM Mini bakal sayogi dina bulan Nopémber 2019 ti penjual Desain Blackmagic di sakuliah dunya kanggo US $ 295. ATEM Mini bakal ditingalikeun dina stan Blackmagic Design IBC 2019 7.B45. ...

Maca deui "

Desain Blackmagic Ngumumkeun Video Anyar Blackmagic assist 12G

Fremont, California - Jumaah, 13 September 2019 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun Blackmagic Video Assist 12G anu mangrupikeun modél anyar perusahaan ngahijikeun gabungan sareng solusi ngarékam populér. Modél anyar ieu gaduh layar HDR langkung saé, diwangun dina ruang lingkup, batré anu ditingkatkeun, 12G-SDI sareng seueur deui. Blackmagic Video assist 12G bakal sayogi dina bulan Séptémber 2019 ti penjual Desain Blackmagic di dunya ...

Maca deui "

Desain Blackmagic Ngémbarkeun Blackmagic RAW 1.5

Fremont, California - Séptémber 13, 2019 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun Blackmagic RAW 1.5 update software anyar kalayan dukungan Adobe Premiere Pro sareng Avid Media Composer, ditambah tes Blackmagic RAW Speed ​​pikeun Mac, PC sareng Linux, sahingga palanggan tiasa ngusahakeun langkung lega kisaran platform sareng parangkat ngedit software nganggo file RAF Blackmagic na. Blackmagic RAW 1.5 sayogi pikeun ...

Maca deui "

Desain Blackmagic Ngumumkeun Pangénggalna Broadcast BlackSagagic

Fremont, California - Jumaah, 13 September 2019 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun update parangkat lunak énggal pikeun kaméra Blackmagic URSA Broadcast anu nambihan dukungan Blackmagic RAW ogé salaku desain pamrosesan gambar anyar pikeun kualitas ningkat. Ogé tambahkeun nyaéta kadali lensa anu langkung saé, diropéa dina kadali pangguna layar sareng seueur deui. Penyiaran Siaran Blackmagic URSA bakal sayogi diunduh ...

Maca deui "

Desain Blackmagic Ngémbarkeun Videohub Master Control Pro

Fremont, California - Séptémber 13, 2019 - Desain Blackmagic dinten ieu ngumumkeun Videohub Master Control Pro, panel kontrol router anu nembé dirancang anu ngamungkinkeun ngagulung knob muter sadaya sumber sareng tujuan tujuan sareng ogé tombol langsung asupkeun mana-mana jalur jalan. Videohub Master Control Pro anyar nyayogikeun dina LCD kalayan gampang dibaca labél grafis anti aliased pikeun lengkep ...

Maca deui "

Desain Blackmagic Ngumumkeun Videohub Smart Control Pro

Fremont, California - Séptémber 13, 2019 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun Videohub Smart Control Pro, panel kontrol router anu sacara elegan dirancang anu dirancang pikeun cara panggancangna pikeun mindahkeun jalan silang router. Videohub Smart Control Pro bakal eceran ngan ukur $ 695. Videohub Smart Control Pro bakal nunjukkeun dina ruangan Desain Blackmagic IBC 2019 7.B45. Videohub Smart Control Pro mah béda ...

Maca deui "

Akademi EditShare Ngaléngkeun Profesional Media Langkung sareng Program Pelatihan sareng Sertifikasi Anyar

EditShare Associate, Engineer EditShare, sareng lagu pembelajaran Profesional EditShare Sales ngagancangkeun jalur ka penguasaan alat EditShare sareng solusi aliran kerja pikeun penjualan sareng profesional video Amsterdam, Belanda - Séptémber 13, 2019 - EditShare® mangrupakeun pamimpin téknologi anu ngahususkeun dina kolaborasi, kaamanan. sareng solusi panyimpen cerdas kanggo nyiptakeun sareng manajemén média, diumumkeun tina lanté acara IBC2019 (nangtung 7.A35) peluncuran ...

Maca deui "

Minuhan Frame.io v3.5 di IBC 2019

Frame.io debut kontrol kaamanan udara udara, kamampuan milarian aset canggih, tempat Pasar App anu énggal, sareng seueur fitur anu langkung seueur pikeun média. Tingali dina éta 2019 IBC Show. New York City, NY - Séptémber 12, 2019 –Frame.io, review video basis awan awan sareng platform kolaborasi di dunya, debut fitur anyar anu kuat ayeuna di IBC Show. Rangkep salaku Frame.io ...

Maca deui "

EditShare milih Stuart McGeekan Wakil Présidén Kasuksésan Palanggan

Tina pangalaman préparasi luar biasa sareng pangalaman unboxing luar biasa pikeun ngawangun alur kerja anu badé ka hareup, EditShare nyiptakeun perjalanan customer kelas dunya Boston, MA - Séptémber 12, 2019 - EditShare®, pamimpin téknologi anu khusus dina kolaborasi, kaamanan, sareng solusi neundeun calakan pikeun nyiptakeun média sareng manajemén, dinten ayeuna ngumumkeun pelantikan Stuart McGeechan ka Wakil Présidén Kasuksésan Palanggan. Jawab ngawangun gedong ...

Maca deui "

Dalet nunjuk Patricio Cummins salaku General Manager of Dalet Asia-Pasifik

Paris, Perancis - Séptémber 11, 2019 - Dalet, panyadia solusi sareng jasa utama pikeun penyiar sareng profésional kontén, dinten ayeuna ngumumkeun pelantikan Patricio Cummins salaku General Manager of Dalet Asia-Pacific (APAC). Dumasar tina markas daérah Dalet anu lokasina di Singapura, Cummins bakal janten tanggung jawab pikeun penjualan Dalet, proyék sareng tim suksés palanggan di daérah APAC. ...

Maca deui "

Dalet Media Cortex ngagancangkeun Shift ka Workflows Media anu dikuasai AI

Paris, Perancis - Séptémber 11, 2019 - Dalet, panyadia solusi sareng jasa pikeun penyiar sareng profésional kontén, bakal nunjukkeun dina IBC2019 dina pendirian 8.B77 versi anyar Dalet Media Cortex, aliran artipédia jieunan (AI) karya média jasa anu nempatkeun intelektual kontén di hujung profésional média. Parangkat Lunak Software salaku Service (SaaS) nyaéta ...

Maca deui "

Intip Post Ngirimkeun Langit Satu Brassic di HDR sareng DaVinci Resolve

Fremont, CA - Séptémber 10, 2019 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun yén fasilitas pos Inggris, Core Post, parantos ngembangkeun kamampuan produksi pos na pikeun nawiskeun pengiriman HDR pikeun siaran sareng klien produksi ngaliwatan alur kerja DaVinci Resolve Studio na anu aya. The post post service full, didasarkeun di Salford's Media City, ningkatkeun suite koreksi warna master na ku parangkat Scan 3XS ...

Maca deui "

EditShare Ngumumkeun Suite Solusi pikeun Adobe Premiere Pro Enterprise Pasang Produksi Pasokan

Boston, MA - Séptémber 9, 2019 - EditShare®, pamimpin téknologi anu ngahususkeun dina kolaborasi, kaamanan, sareng solusi panyimpen cerdas pikeun nyiptakeun média sareng manajemén, bakal nunjukkeun Helmut FX, IO, CO (Cosmo), sareng HK (Perumahan). solusi anu dirancang pikeun ngiringan administrasi proyék éksténsif, manajemén kantor deui sareng ngadamel kontrol peternakan pikeun alur kerja pasca produksi Adobe® Premiere® Pro. Premiere Pro mangrupikeun pamimpin industri ...

Maca deui "

Giant Beureum Ngaluarkeun Tutorial Anyar Star VFX Tutorial sareng Seth Worley

Seth Worley mendemonstrasikan kumaha nyieun deui Star Wars Force Push dina tutorial épék édisi visual Red Red Giant. Portland, ATAWA - Séptémber 5, 2019 - Nambahkeun kumpulanana video kumaha-kumaha pikeun ngahormatan pilem sareng acara TV anu paling sering, Red Giant dinten ngaluarkeun tutorial VFX anyar, dimana Seth Worley mendemonstrasikan kumaha nyiptakeun deui. Perang bentang ...

Maca deui "