imah » Panulis Archives: Zazil Media (Kaca 3)

Panulis Archives: Zazil Media

Tutorial Trik Murah Gangguan Beureum Anyar Ngadaptarkeun Bioskop 4D sareng Adobe Saatos Balukar kanggo Écot Beungeut Lambang VFX Ditembak

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Portland, ATAWA - 11 Juni 2020 - Red Giant nembé ngaluncurkeun épisode énggal ngeunaan Trik Murah, sénu VFX gunana anu diarahkeun ku Daniel "Hashi" Hashimoto, Pajak Film Sareng: "Naon Kraken? Tutorial Permukaan És Pecahan. " Ayeuna kalebet saluran YouTube Red Giant YouTube, Hashi nungtut tangtangan pikeun mecah és nganggo dinamika di Bioskop Maxon ...

Maca deui "

UpChord Musik Ngalaksanakeun Kursus-kursus na Online Nganggo ATEM Mini Pro

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - 11 Juni 2020 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun Beijing dina latihan produksi produksi musik sakola UpChord Music parantos ngalirkeun kursus-kursus ka para mahasiswa di seluruh dunya nganggo ATEM Mini Pro sareng switcher Mini ATEM. Diadegkeun dina taun 2016, UpChord Music dikedalkeun kanggo nyayogikeun latihan produksi musik profésional, kalebet komposisi musik, nyusun, nyetak sareng desain sora pikeun anu hoyong ...

Maca deui "

9Darts.HK Aliran Piala DARTSLIVE Singapura Cocog Kalayan Pamaké ATEM Produksi Blackmagic

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - 10 Juni 2020 - Desain Blackmagic dinten ayeuna ngumumkeun pertandingan 9Darts.HK dina turnamén DARTSLIVE Cup Singapura nembe nganggo campuran Blackmagic Desain streaming sareng alat siaran. Aliran langsung kaméra multi dihidupkeun sareng kombinasi ATEM 2 M / E Production Studio 4K sareng ATEM Television Studio HD, sedengkeun HyperDeck Studio Mini pikeun ngarekam acara langsung ti ...

Maca deui "

Maxon Ngumumkeun 2020 Kalénder Maya Acara Virtual

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Friedrichsdorf, Jerman - 8 Juni 2020 - Maxon, pamekar modél 3D profésional, animasi, sareng solusi parangkat lunak resep ngumumkeun acara perdagangan, acara jalan sareng acara khusus kanggo sésa 2020 bakal janten acara virtual gratis anu disayogikeun dina 3DMotionShow .com (baheulana C4DLive.com - Maxon rebranding acara streaming maranéhna pikeun ngagambarkeun garis produk lengkep saatos akuisisi ...

Maca deui "

Tutorial Giant Beureum Beureum dina Modéralisasi 3D dina Adobe Saatos Balukar sareng Kolaborasi dina Alat Gratis Anyar pikeun Ngajalankeun Prosesor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Portland, ATAWA - 4 Juni 2020 - Red Giant parantos ngarilis témplat pondok ngeunaan cara "normalisasi" komposisi pamandangan 3D. Prosés multi-hambalan dianggo pikeun nyandak hasil koordinat 3D acak anu dijalankeun ku kaméra Adobe® After Effects® sareng ngalacak kana hal anu mangpaat pikeun nambihan grafik gerak atanapi VFX pikeun gambar. Daniel "Hashi" Hashimoto, anu ...

Maca deui "

EditShare Ngumumkeun Ketersediaan Umum EFS 2020

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Boston, MA - 4 Juni 2020 - EditShare®, pamimpin téknologi anu ngahususkeun dina kolaborasi, kaamanan, sareng solusi panyimpen cerdas pikeun nyiptakeun média sareng manajemén média, ngumumkeun ayeuna kasadiaan umum EFS 2020, ngéngingkeun langkung saé sumber panyimpenan EditShare sareng jaringan dina- premis, dina awan sareng konfigurasi hibrid. Sistem file anu dioptimalkeun média ngajantenkeun perbaikan kaamanan dina unggal lapisan sareng ditingkatkeun ...

Maca deui "

Konami Pusat Sentral GINZA Nganggo Broadcast URSA pikeun eSports Studio

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - 3 Juni 2020 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun yén sababaraha produk Blackmagic, kalebet Blackmagic URSA Broadcast sareng ATEM 2M / E Production Studio 4K, dianggo di Konami Creative Center GINZA. Puseur dibuka dina Januari 2020, sareng diwangun sakitar aliran siaran Blackmagic Design. Konami Holdings Corporation mangrupikeun konglomer hiburan hiburan Jepang anu ngahasilkeun sareng ...

Maca deui "

Mediacorp Singapura Shot "Kelas anu Dijupuk" sareng Dipasang ku Echo Entertainment Nganggo URSA Mini Pro sareng DaVinci Resolusi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - 28 Mei 2020 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun yén Singapura basis Echo Entertainment nganggo kaméra URSA Mini Pro G2 némbak di Blackmagic RAW pikeun moto usum mimiti TV anu bakal digolongkeun dina Mediacorp Singapore dramedy "Rakan Sakelas." Echo Entertainment ogé ngagunakeun DaVinci Resolve Studio pikeun ngabenerkeun warna sareng karya VFX, kalayan halaman DaVinci Resolve Fairlight anu dianggo pikeun ngedit audio. Gema ...

Maca deui "