imah » Panulis Archives: Zazil Media (Kaca 30)

Panulis Archives: Zazil Media

EDITSHARE TUŻA INVESTIMENT MAJURI MILL-KAPITAL PARKERGALE

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Investasi bakal ngaduruh inovasi produk sareng pertumbuhan sadayana pikeun média sareng hiburan Boston, MA, AS - May 20, 2019 - EditShare, pamimpin téknologi dina panyimpenan anu saimbang-skala anu ditahan, Control Control Automated Quality (AQC), ngumumkeun eta parantos ngajentrekeun pikeun investasi mayoritas ti sungut equity swasta ParkerGale Capital (ParkerGale). Pokuskeun kana pausahaan téknologi anu dipiboga pangadeg, ParkerGale sacara saksama ...

Maca deui "

EditShare Mintonkeun kamajuan pangajén pangajénna panganyarna kanggo Industri Média & Hiburan di Expo Cine Gear: Los Angeles 2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Boston, MA - Mei 14, 2019 - EditShare®, pamimpin téknologi dina panyimpenan skala-kaluar panyalindungan, manajemén aset média (MAM) sareng kontrol kualitas otomatis (AQC), bakal nembongkeun kamajuan anu panganyarna na kanggo industri Media & Hiburan di Cine Gear Expo: Los Angeles 2019, acara premiere pikeun industri téknologi, hiburan sareng media. Hadirin bakal tiasa kasempetan ningali ...

Maca deui "

Dedikasi Kapal Kapal Holland America Live Streamed with Workm design Design Blackmagic

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - Mei 8, 2019 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun yén parahu Punch Drunk Productions berbasis Seattle nganggo aliran kerja Desain Blackmagic lengkep, kalebet URSA Broadcast sareng Panel Kontrol Kaméra ATEM, pikeun hirup stream pengabdian kapal pesiar New Holland Line Line, Nieuw Statendam . Live ngalirkeun ti World Stage Theatre on Nieuw Statendam bari dukung di Port Everglades di Benteng Lauderdale, ...

Maca deui "

EditShare showcases Multi Award Unggul Inovatif Media Solusi Workflow dina The Media Production Show di London

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Basingstoke, Inggris - May 7, 2019 - EditShare pamimpin teknologi di panyimpenan skala-kaluar anu sakaligus, manajemén aset média (MAM) sareng kontrol kualitas otomatis (AQC), bakal nembongkeun pangémpasi platform anu boga pangajén EFS kanggo industri Media & Entertainment, babarengan jeung manajemén aset média Flow, ayeuna nunjukkeun Emmy anu unggul pangajén multicam sareng kamampuhan na rohangan ngédit jauh sareng pangrojong pikeun rakit ...

Maca deui "

Asosiasi Kapala Seuneu Kulon Ngagunakeun Kaméra Blackmagic

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - Mei 6, 2019 - Desain Blackmagic ngumumkeun ayeuna yén Western Fire Chiefs Association nganggo Blackmagic Design URSA Mini Pro sareng Blackmagic Pocket Bioskop 4K pikeun ngadokumentasikeun pangalaman para pamimpin seuneu 35 dina perjalanan panilitian anyar ka kota Paradise , California. Western Fire Chiefs Association (WFCA) mangrupikeun organisasi nirlaba anu ngalayanan nagara-nagara 11 Kulon. ...

Maca deui "

Chimney Group Terus Nganjubah Global sareng DaVinci Resolve Studio

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - April 29, 2019 - Blackmagic Design dinten parantos ngumumkeun yén Chimney Group, salah sahiji fasilitas panggedéna pos produksi panggedena ,ropa, dituluykeun pikeun investasi di DaVinci Resolve Studio salaku bagian tina ékspansi gancangna kana wilayah diantawis AS, Asia Tenggara, jeung Australia. Diadegkeun ku produser Henric Larsson di 1995, liang haseup gancang ngintunkeun reputasi kanggo manten panorisan ...

Maca deui "

Dumbo Tim Burton dikirimkeun dina Dolby Vision kalawan Blackmagic Design

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - April 25, 2019 - Blackmagic Design parantos ngumumkeun yén DaVinci Resolve Studio digunakeun sapanjang pipa kelir pinuhan diaransemén tindakan Disney dina Dumbo. Diarahkeun ku Tim Burton sareng skenario ku Ehren Kruger, DI dikirimkeun ku Goldcrest Post Adam Glasman, anu gawé bareng Diréktur Fotografi Ben Davis, BSC. Ngagunakeun berpungsi ACES di ...

Maca deui "