imah » wartos » NUGEN Nawiskeun Audio Post Plug-Ins Unequaled kanggo Proyék Musik sareng Télévisi

NUGEN Nawiskeun Audio Post Plug-Ins Unequaled kanggo Proyék Musik sareng Télévisi


AlertMe

Los Angeles, November 7, 2019 - Salaku brand parangkat lunak édisi top audio pikeun televisi sareng campuran musik sareng produser di sakumna dunya, NUGEN Audio parantos kéngingkeun terkenal dina industri. Nalika Campur Insinyur Jorel Corpus nampi salinan bungkusan Produser perusahaan dina hiji acara anu sacara GRAMMY, anjeunna enggal sadar yén ieu pelengkap sampurna pikeun alur kerja anu tos aya pikeun proyék musik sareng televisi na.

Corpus ngécéskeun yén sateuacan nampi perangkat lunak éta, anjeunna parantos ngupingkeun hal-hal anu hébat ngeunaan NUGEN sareng, saatos nganggo plug-in, anjeunna gancang sadar kana manpaat pinuhna solusi '. "Seueur babaturan sareng kolega industri anu kuring percanten ngagunakeun NUGEN," cenah. "Kuring parantos badé nganggo solusi perusahaan sakedap, janten nalika kuring nampi bungkusan produser, éta waktos sampurna. Pas kuring mimiti nganggo NUGEN, kuring ngarasa langkung yakin. Kuring make plug-in audio Visualizer nalika klien ngirim kuring file pikeun langsung nganalisa upami sinyal aya dina mono atanapi stereo. Ieu ngatur sumber daya abdi sareng nyalépakeun aliran kerja abdi langkung saé. Kuring ogé ngagunakeun alat Stereoizer sareng Stereoplacer sacara teratur. ”

Salian plug-in anu aya dina bungkusan Produser, Corpus parantos ti saprak ngasupan Loudness Toolkit NUGEN kalayan meter tarik VisLM, anu ngabantosan anjeunna tetep patuh nalika damel dina sababaraha tivi sareng proyék video-on-demand. "Kuring parantos mendakan yén IS stereo limiter damel saé kalayan méter tarik VisLM," Anjeunna nambihan. "ISL nyayogikeun Luhur Puncak Seukeut pisan transparan pikeun sadaya eusi stereo sareng mono. Baheula, kalayan produk pesaing, kuring bakal hariwang ngeunaan patuh. Sareng NUGEN, anjeun moal malah mikir ngeunaan éta. Nganggo plug-in NUGEN ngamungkinkeun kuring ngajantenkeun Netflix, Amazon Perdana atanapi pangiriman televisi anu gaduh syarat sora keras pisan. "

Kusabab ngalebetkeun parangkat lunak NUGEN kana alur kerja, Corpus parantos mendakan ngagantikeun plug-in anu anjeunna anggo. "Sanaos anjeun gaduh alat anu sami anu ngalakukeun padamelan anu sami, anjeun teras-terasan pikeun ngagunakeun solusi anu langkung saé," saur anjeunna. "Kuring nganggap software NUGEN mangrupikeun lapisan ahir dina produkan kuring. Nalika kuring hoyong mastikeun naon anu kuring laksanakeun patuh, abdi bade nganggo NUGEN. ”

Salian produkna, Corpus ogé bagja pisan sareng jasa sareng dukungan anu katampi ti tim NUGEN Audio. "NUGEN boga reputasi anu saé, sareng interaksi anu kuring lakukeun sareng aranjeunna unggal waktos kuring peryogi pikeun ngajaujakeun," saurna. "Parantos yakin pisan upami NUGEN leres-leres ngabantuan jalma, sapertos kuring sorangan, anu damel di industri gélo ieu. Produkna ngajantenkeun prosés damel padamelan urang langkung gampang sareng masihan urang kirang mikir sareng salempang. Heboh pisan urang terang yén urang gaduh teammate anu hadé di juru urang. "

Corpus nyaéta Grammy- sareng Emmy-Certified, Billboard #1 produser musik, insinyur sora sareng seniman musik anu dipikanyaho pikeun karyana di jero AS sareng Asia, anu gaduh ciri Brandy, Tyrese, Boyz II Men, JJ Lin, GEM sareng Disney konser. Di sisi produksi televisi, sks na ngalebetkeun nu Poé saum dina perdana Amazon na Gaya kulawarga acara Asia anu dileupaskeun di handapeun YOMYOMF Justin Lin sareng Warner Bros. Tahap 13 Platfrom,; kitu ogé sajumlah proyék pilem Windy, agénsi produksi kreatif anu nembé meunang AdWeek ARC Award. Anjeunna ogé damel sareng Indie Pop Films, jasa anu langsung-live-action sareng stop-motion animasi imah produksi anu karyana parantos nampi panghargaan, sareng dipilih kanggo festival pilem internasional.

Inpormasi ngeunaan bungkus produser NUGEN, sareng kulawarga produk lengkep NUGEN Audio, sayogi di www.nugenaudio.com. Pikeun sakabéh inquiries lianna, mangga surélék [EMAIL PROTECTED].

Ngeunaan NUGEN Audio

NUGEN Audio mangrupakeun produsén tina parabot audio profésional inovatif tur intuitif nu nyadiakeun siaran na leyuran paling canggih Industri pos-produksi pikeun Sakuliling upmixing na tungtung-to-tungtung manajemén loudness, Pangukuran, sarta koreksi ti akuisisi eusi liwat ka playout. Reflecting pangalaman produksi real-dunya tim design NUGEN Audio, produk parusahaan nyieun leuwih gampang pikeun nganteurkeun-kualitas luhur, audio patuh bari nyimpen waktos, ngurangan biaya, jeung preserving proses kreatif. parabot NUGEN Audio urang pikeun analisis audio, loudness Pangukuran, Pergaulan / mastering, sarta tracking dipaké ku Ngaran luhur di dunya di siaran, pos-produksi, jeung produksi musik. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.nugenaudio.com.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Tuturkeun NUGEN Audio:
www.facebook.com/nugenaudio
twitter.com/NUGENAudio


AlertMe