imah » wartos » NAB Show New York: Solusi Broadcast Pix Kantunkeun Productions

NAB Show New York: Solusi Broadcast Pix Kantunkeun Productions


AlertMe

Chelmsford, Massa - 8, 2019 - Broadcast Pix bakal nunjukkeun siaran BPswitch sareng parangkat lunak streaming di NAB Tembongkeun New York (Booth N923) dina tanggal 16-17, 2019, di Javits Puseur.

Diadegkeun dina kepala sekolah ngeunaan reliabilitas sareng betahna, solusi produksi produksi Broadcast Pix mangrupikeun pilihan langkung ti profesional 5,000 anu nyiptakeun produksi saderhana sareng hargana.

Sofwér BPswitch maju ngagaduhan fungsionalitas anu teu kaparis:

* Media Sadar Macros napelkeun kadua pungsionalitas sareng eusi média kana hiji tombol.

* Broadcast Pix Commander nawiskeun antarbeungeut kontrol anu tiasa dikonfigurasi ti panyungsi jauh.

* NewBlueNTX judul sareng épék ngirimkeun témbok gerak 3D multi-lapisan sareng integrasi basajan kalayan feed data langsung.

* Leres hibrid I / O nyayogikeun dukungan pikeun SDI, HDMI, IP, sareng sumber NDI.

* Video sareng kaluaran streaming ngamungkinkeun kalenturan produksi.

Software BPSwitch ogé sayogi salaku alat anu khusus, sapertos RadioPix anu nembé dikaluarkeun. Sistem produksi terpadu pikeun aplikasi radio visual, RadioPix nawiskeun produk-produk milu audio-otomatis otomatis, kalayan antarbeungeut pangguna anu khusus dirancang kanggo persiapan sareng operasi teratur. Cocog pikeun studio radio anu dilengkepan sareng kaméra / PTZ tetep, RadioPix ngadeteksi mikrofon mana anu aktip sareng nganggo parangkat lunak canggih pikeun nyiptakeun produksioner anu rumit tanpa peryogi operator langsung.

Ngeunaan Broadcast Pix
Diadegkeun dina 2002, Broadcast Pix nawiskeun toolet lengkep anu diperyogikeun pikeun nyieun program anu hébat, terpadu sacara elegan sareng gampang dianggo. Solusi produksi terintegrasi kami gaduh téknologi kontrol anu dipatenkeun sareng téknologi automasi, ditambah ékosistem BPNet anu nyayogikeun biaya anu efektif, jasa awan aman pikeun cadangan, kontrol, sareng kolaborasi. Broadcast Pix reueus ngagaduhan langkung ti pamaréntah 5,000, siaran, acara live, sareng palanggan radio visual di langkung ti nagara 100. Diajar langkung di broadcastpix.com.


AlertMe