imah » jobs » Nvidia 3D Live teknisi

Bubuka Padamelan: Nvidia 3D Live Technician


AlertMe

Nvidia 3D Live teknisi

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
waktu
Hiji dinten
bayaran
TBD
Proyék disalabarkeun dina
11 / 27 / 17
larapkeun ku
11 / 25 / 18
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan pakasaban

Ieu kanggo kagiatan anu langsung. Urang peryogi teknisi anu parantos damel sareng Nvidia 3D sistem hirup sateuacana.

Miluan tim kami.

ngalanggan kiwari leuwih wincik

Geus palanggan a? Punten daptar


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)