imah » wartos » nyamur ngumumkeun kamekaran gancang operasi AS sareng hires anyar

nyamur ngumumkeun kamekaran gancang operasi AS sareng hires anyar


AlertMe

nyamur parantos ngumumkeun rakit édisi énggal pikeun penjualan AS, latihan sareng tim pendukungna, ngembangkeun pangkalan staf Amérika di New York sareng Los Angeles hubung. 

Dina 2016, nyamar dibuka kantor New York di Brooklyn, dirarancang minangka rohangan karya anu kabuka sareng kolaborasi pikeun ngahijikeun komunitas Pantai Wétan anu nyamar pangguna pikeun demos, latihan sareng pertemuan sosial. The Los Angeles kantor saatos ngiringan, muka panto di 2018 di Kacamatan Kesenian kota, nawiskeun lingkungan anu sami pikeun komunitas kreatif buzzing LA.

Ngadegkeun tim AS nyaéta Grif Palmer, anu ngagabung dina Januari 2019 salaku Wakil Présidén Penjualan sareng General Manager pikeun Amérika. Anjeunna didasarkeun dumasar kana LA, ngadamel sering kunjungan nyamur di New York.

Ngahijikeun Manajer Penjualan Téknis Raka Bengtsson di LA Sales mah Shae Langley salaku Manajer Penjualan Pantai Kulon. Kalayan latar anu kuat pikeun ngagampangkeun penjualan IT, Shae nembé janten konsultan Téknologi Inti di Oracle di Santa Monica, sareng nyarios sareng béntés Spanyol parantos nyalira di SMP taun kuliah di Madrid sareng maénkeun rugbi kompetitif

ngagabung Aom McIntyre dina Wétan Basisir Jualan nyaéta Brian Macauto, anu dumasarkeun di Atlanta, peranna bakal Diréktur Pangwangunan Bisnis Amérika. Anjeunna kéngingkeun seueur pangalaman dina pasar install tetep, gaduh digarap ku sadayana aspek hubungan nasabah sareng pamekaran bisnis pikeun Alcorn McBride, Vista Systems, Analog Wayah sareng Christie / Coolux. Brian bakal dilegakeun fokus anu nyamar kana pasar install tetep. 

Salaku anggota anu munggaran tim nyamar AS. Hans Beijer, VP of Key Accounts parantos ningali kana kamekaran gancang dina tilu taun ka pengker. "Kami ngamimitian ngawangun tim AS di 2015 sareng kuring bangga pisan sareng bungah ningali perusahaan ngembangkeun moméntum sapertos kitu. Nalika urang ngabagéakeun bakat senior anu luar biasa sapertos Grif, Vicky, Troy sareng Brian, tim kami bakal tumbuh tina kakuatan ka kakuatan sareng bakal ngantep kami teras ngadukung pangguna basa gairah sareng basa pelanggan di Amérika. "

Ngadegkeun latihan sareng dukungan di AS nyaéta Troy Fujimura, anu ngiringan janten Diréktur Produk sareng Dhukungan Amérika. Salaku an karanjingan pangguna nyamar, anjeunna nyangking pangalaman langkung taun 20 dina lampu sareng program pangladen média pikeun perusahaan, konsér sareng teater pasar sareng bakal meunteun waktosna antara hubs New York sareng LA, sareng kampung halaman di Chicago.

Vickie Claiborne gabung tim LA usum panas ieu salaku Spesialis Senior jeung Latihan Pelatihan, anu kantos diayakeun tulisan di High End Systems sareng PRG, nyangking pangalaman anu seueur dina sababaraha daérah industri hiburan, kalebet kagiatan olah raga global sapertos Game Sydney di 2000. Anjeunna ogé panulis anu diterbitkeun sareng spiker terkenal dina téknologi Media Server sareng nyerat bulanan pikeun majalah PLSN

Troy sareng Vickie gabung Kim Williams, Latihan SMP sareng Didukung Teknisi, di kantor LA dimana pamekar software Joss Grey parantos ngalih ti markas London anu nyamar pikeun ngadukung komunitas pangguna AS sareng proyék na.

"Joss umur 17 taun nalika anjeunna ngagabung sareng kami, janten anjeunna gaduh pangalaman langkung ti sapuluh taun damel dina acara panyamaran sareng pamasangan sadayana ukuran. Sakali anjeunna mendakan kode, anjeunna nyandak sapertos bebek kana cai, sareng parantos lulus janten anggota senior anu terhormat ti tim pangembangan. Datangna ka LA mangrupikeun bab anyar anu pikaresepeun pikeun anjeunna ogé pikeun perusahaan - kami ngarepkeun ningali ideu anyar anu bakal anjeunna hirupkeun, damel sareng pangguna kami di Amérika Serikat. " Ash Nehru, Pendiri sareng Kapala Inovasi Kapala

Penambaran tambahan di Amérika nyaéta Cassidy Pearsall, anu nyandak jabatan Spesialis Dukungan Junior di kantor New York. Anjeunna lulusan program Pidéo & Média Desain di Carnegie Mellon University's School of Drama. Anjeunna parantos damel salaku Content Manager pikeun FragmentNine dina wisata dunya BTS Speak Yourself, sareng mangrupikeun animator kontén pikeun wisata Fitz & the Tantrums / Young the Giant US. Ngagabung sareng Cassidy Spesialis Senior Spesialis Tatton Yakub dina tim dukungan Wétan.

Koaluskeun koordinasi kantor nyamar di New York sareng Los Angeles dipermudah ku Sales & Marketing Officer Fleurette Vincent, anu parantos naék kapal ampir opat taun, sareng LA Office & Acara Co-Ordinator Kasia Buchta. 

Dina tilu taun saprak nyamur ngadegkeun ayana di Amérika Serikat, produk perusahaan parantos dijanten na seueur seueur proyék berprofil Amérika luhur, kalebet:

wisata konsér pikeun seniman kaasup U2, Lady Gaga sareng Beyoncé, acara live kalebet Coachella sareng The Grammysproduksi téater kayaning Disney urang Frozen sareng Dear Evan Hansen, film saperti Solo: A Star Wars Story, sakumaha ogé siaran TV live, acara perusahaan sareng hiburan.

Gedong dina moméntum pertumbuhan gancangna, duanana nyamar di New York sareng Los Angeles kantor nyayogikeun latihan rutin sareng acara komunitas, nyayogikeun kasempetan pikeun nyumponan tim spesialis khusus. Kantor LA ogé ngagaduhan panggung xR anu aya pikeun démo téknologi nyamur anu damel sareng LED, kaméra sareng téknologi interaktif anu kasambung.

"Éta pikaresepeun pikeun tim AS kami tumiba tina 1 ka 14 dina jangka waktu anu pondok. Kami mawa jalma tina sagala kasang tukang sareng tingkat pangalaman pikeun ngabantosan urang sareng ngadukung pasar AS. AS mangrupikeun pasar panggedéna sareng paling inovatif, urang ngembangkeun kamampuan di LA pikeun ngadukung para nasabah langsung sareng pamekar di dinya ogé ngembang ayana urang dina pasar install tetep. Kami ngarepkeun 2020 anu pikaresepeun sareng tim di New York sareng LA ”nambihan Fernando Küfer, CEO.


AlertMe