imah » wartos » nyamur r17.3 ayeuna hirup: nganggo Fitur Anyar Anyar pikeun Langkung Lungsuh sareng Aliran Workflows

nyamur r17.3 ayeuna hirup: nganggo Fitur Anyar Anyar pikeun Langkung Lungsuh sareng Aliran Workflows


AlertMe

nyamar nyokot 'normal' anyar sareng peluncuran r17.3, peluncuran perangkat lunak pangahirna anu ngirimkeun aliran kerja kanggo efisiensi ditingkatkeun sareng nyampurnakeun proyék-proyék pos-lockdown. Fitur anyar kalebet Indirections, Editing Multi-Lapisan, Hotkey Assignment Hotkey, Mode Bagéan Loop Crossfaded ogé sababaraha perbaikan sareng perbaikan bug pikeun ngarobih langkung seueur pangalaman pangguna.

Headlining release nyaéta ngenalkeun 'Petunjuk ', anu masihan sadaya kalenturan anyar pikeun ngarobih objék keyframe. Pamaké ayeuna tiasa gancang sareng gampang ngarobih objék keyframe sapertos mappings, klip video, tékstur sareng konfigurasi jarak jauh liwat protokol pihak katilu sapertos OSC, DMX atanapi API khusus. Fungsi ieu muka konci alur kerja anyar pikeun sports, ngadamel parobihan kana pangalaman visual pikeun ngaréspon kana midangkeun, contona, pikeun sorotna anu kantos pertandingan dina iraha waé anu ditangtukeun.

Anyar 'Editing lapisan ' fitur, ngamungkinkeun para pamaké pikeun ngedit sababaraha lapisan gancang, ngahemat sekuen waktos sareng mempermudahkeun aliran kerja ku ngadaptarkeun nilai parameter umum dina lapisan. Kamampuhan pikeun milih sababaraha lapisan sareng nilai keyframe kana lapisan sakaligus ngamungkinkeun para réspon ngabales gancang, sareng mastikeun waktos di lokasi maksimalkeun.

Numutkeun ka Wyatt Bartel, Diréktur Téknis Senior di Lux Machina anu ngagaduhan aksés mimiti kana softwarena: "Moal aya waktos Kuring henteu nyoba milih dua hal dina waktos anu sami. Pelepasan anyar kedah ngabantosan frustasi dina situs sareng ngawangun hubungan anu langkung saé sareng sutradara. Éta ogé ngagaduhan dampak anu nyata-nyata nalika waktos tina hakekat. ”

Ogé kalebet dina r17.3 nyaéta 'Tugas Objék Hotkeys ' ngamungkinkeun para pamaké pikeun nyusun alur kerja pikeun nyepetkeun tur ngagampangkeun panggunaan ku cara ngantunkeun potong kompas keyboard khusus anjeun pikeun objék anu dirojong. Gancangna ngalangkungan lapisan dina ngadamel parobihan kreatif, sareng sakedap moméntum pikeun nganteurkeun produksi.

"Tugas Objék Hotkeys nambihan daptar cara panas anu parantos kuat - anu kirangna ramo kuring kaluar tina keyboard anu langkung saé," nambihan Wyatt.

Ditambah hiji 'Rujukan Manajer Titik' ngamungkinkeun para pangguna cicing di luhur tina sababaraha proyektor ku ningali titik calibration proyektor dina format daptar anu ngajantenkeun tujuan muting, unmuting sareng ngonci gampang.

r17.3 ogé nawiskeun tabungan waktos dina produksi-produksi anyar 'Modeu Loop Bagéan Terpasang'. Kaputusan kumaha média bakal ngaluncurkeun dina waktos éta, nyebarkeun tina tungtung bagian ka awal, atanapi ngaluncat ka tempat anu leres dina jalur pikeun nyandak tanpa kudu maén sadayana klipna.

Salian di luhur, r17.3 ogé ngagaduhan sababaraha perbaikan sanésna anu dijamin pikeun ngalirkeun alur kerja sapertos:

  • NDI SDK parantos diropéa kanggo vérsi 4.5
  • Kamampuhan pikeun nunjukkeun manajer di template template
  • Seret-sered dina pangropéa pemetaan feed
  • Ngeklik tag atanapi catetan ayeuna ngaluncat pigura tepat dimana tag kasebut disimpen
  • Parameter dither ditambah kana alat tékstur gradién pikeun ngabantosan ngirangan banding
  • Anjeun ayeuna tiasa ngareureuhkeun pamiceun blok anu Henteu
  • Impor sareng Ékspor peta feed

nyamur r17.3 sayogi diunduh ayeuna ti www.download.disguise.one

# # #


AlertMe